Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

τελευταια φορά θα παω στισ 14 του Δεκεμβρη Πόπη μου.... ναι αν παοναω μεχρι το απογευμα θα την παρω να της πω.....

το προβλημα μου δεν ειναι το νηπιαγωγειο Ποπη μου όσο οι εργασιες και οι εξετασεις....

τις οποιες απο οτι θυμαμαι νικη μου ζητησες να δωσεις πιο νωρις ετσι??

αχ μην αγχωνεσαι !!!κοιτα το μωρακι σου και οσο μπορεις βρε Νικη μου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσια δλδ στην κλινικη παιρνουμε κανονικη βαλιτσα ταξιδιου??δλδ τσαμπα τον κοροιδευω τον αντρα μου??χα χα χα

εγω νομιζα οτι παιρνουμε αυτες τις υφασματινες τσαντες που τις κουβαλαμε για ναεχουμε τα πραγματα του μωρου....

ωχ κοτσανα πεταξα εεε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ε δεν ξερω αν εκεινη θα φοραει τα πραγματα που θα παρεις μαζι σου....

εμεις στην κυπρο πρεπει να παρουμε και φορμακια και εσωρουχακια για το μωρο για τις μερες που θα ειμαστε εκει, αρα δεν θα παρουμε 6-7 για καλό και κακό;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

τις οποιες απο οτι θυμαμαι νικη μου ζητησες να δωσεις πιο νωρις ετσι??

αχ μην αγχωνεσαι !!!κοιτα το μωρακι σου και οσο μπορεις βρε Νικη μου!!

ναι μεχρι τωρα τη μια θα τη δωσω στις 21 του δεκεμβρη αν και δεν ειναι κανονικη εξεταση αλλά που να πηγαινω στις 25 του Γενναρη απαπα δεν ειμαι για τετοια πραγματα:P.....

ε της αλλής της καθηγητριας μου της ειπα και μου ειπε βλέπουμε γιατι ειναι γρηγορα ακομα.

της αλλης θα της πω την τεταρτη και θα δουμε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εμεις στην κυπρο πρεπει να παρουμε και φορμακια και εσωρουχακια για το μωρο για τις μερες που θα ειμαστε εκει, αρα δεν θα παρουμε 6-7 για καλό και κακό;

οχι για το μωρο εμεις δεν χρειαζομαστε ρουχαλακια μονο για την ημερα που θα βγουμε απο την κλινικη....εγω κολλησα τωρα στην τσαντα και στην βαλιτσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Εγώ εννοώ τσάντα για να κουβαλώ τα μπιμπερό κ τα πράγματα της μπεμπα την οποία θα την εχω για το καρότσι... Για την κλινική λέω μια βαλίτσα που ήδη εχω να γεμίσω... Θα την καθαρίσω καλά κ οκ!

εγω στην κλινικη πηρα μια απο αυτη

images?q=tbn:ANd9GcTsb0ecumOmgwRaztqwno_m2nMHofu07-mYcvdh0GtjlF0pYSqwO2mXy8g

και τα χωρεσα ολα μεσα!

Τσαντα για τις βολτες που λετε

images?q=tbn:ANd9GcSNmTWGsmy4gd6VujC7vhHTAPREN2srJ5FJCbNzK9FezUg9XEhv5ie5ng

ετσι είναι

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

και εμενα εχει στιγμες που οταν με κλωτσει δεν με ποναει τόσο όσο το οτι με ανατριχιαζει οκ καλυτερα να τον νιωθω εστω και ετσι.....αφου γινετε σεισμός μεσα στη κοιλια μου....

ναι το διαβασα ο γιοκας σου που πήρε και τα εργαλεια του μαζι του... να τον χαιρεσαι:P....

χεχεχε ευχαριστω Νικη μου!! ετοιμασου και εσυ να ζησεις τετοιες στιγμές:P:p

μιλάμε για τσαντα που θα περνουμε μαζι μας όταν θα πηγαινουμε καπου το μωράκι ε, κανει περιπου 50 ευρω εκεινη που λεω εγω....

Νικη την τσαντα αυτη συνηθως την δινουν δωρο με το καροτσι...

βρε κοριτσια δλδ στην κλινικη παιρνουμε κανονικη βαλιτσα ταξιδιου??δλδ τσαμπα τον κοροιδευω τον αντρα μου??χα χα χα

εγω νομιζα οτι παιρνουμε αυτες τις υφασματινες τσαντες που τις κουβαλαμε για ναεχουμε τα πραγματα του μωρου....

ωχ κοτσανα πεταξα εεε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχαχαχα καλε Ποπη μου τι λες;; Φυσικα κανονικη τσαντα ταξιδιου θα παρεις!! πως θα χωρεσεις πετσετες μπανιου παντοφλες νυχτικα πυτζαμες ειδη φροντιδας σου (σαμπουαν οδοντοφρουτσες) κατι τα λοιπα και τα λοιπα εκει μεσα που λες:lol::lol:

Θα σε κοροιδευει εσενα ο συζυγος στο τελος μου φένεται:lol::lol:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι Νικη μου παρε για να είσαι καλυμμενη. μπορει να μηνχρειαστεις τοσα πολλα αλλα παρτα για να εισαι παντα μεσα:wink:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

και τα χωρεσα ολα μεσα!

ετσι είναι

ναι για αυτά λεω κι εγω Αντωνια μου κιε γω την κλινική τέτοια θα πάρω παρόμοια μια χαρα ειναι....

εμας δεν μας την εδωσε δωρο την τσεντα Αντωνια μου την πληρωαμε 50 ευρω. δωρο μας εκανε τα σχεδια που θα μπουν στην κουνια και κατι άλλο που δεν θυμαμαι τωρα....

ε θα τα ζησω κι εγω που θα παει τι θα κανουμε να γεννηθει με το καλό....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

χεχεχε ευχαριστω Νικη μου!! ετοιμασου και εσυ να ζησεις τετοιες στιγμές:P:p

Νικη την τσαντα αυτη συνηθως την δινουν δωρο με το καροτσι...

χαχαχαχαχαχα καλε Ποπη μου τι λες;; Φυσικα κανονικη τσαντα ταξιδιου θα παρεις!! πως θα χωρεσεις πετσετες μπανιου παντοφλες νυχτικα πυτζαμες ειδη φροντιδας σου (σαμπουαν οδοντοφρουτσες) κατι τα λοιπα και τα λοιπα εκει μεσα που λες:lol::lol:

Θα σε κοροιδευει εσενα ο συζυγος στο τελος μου φένεται:lol::lol:

χα χα χα ε ρε γελιο!!!τελικα εγω εκανα λαθος...θα του το πω και σιγουρα θα με κοροιδευει....το τσαντακι του σπορτ μπιλι προσπαθησα να κανω εγω...χαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Ναι Νικη μου παρε για να είσαι καλυμμενη. μπορει να μηνχρειαστεις τοσα πολλα αλλα παρτα για να εισαι παντα μεσα:wink:

ναι αυτό λεω να ειμαι καλυμμενη δεν ξερεις τι γινεται καμια φορά..... η μαμα μου, μου ελεγε να παρω ρομπα στη κλινικη όταν θα ερχονται να με βλεπουν λεει να την φοραω αλλα της ειπα δεν θελω, αν με δουν δηλαδη με τις πιτζαμες θα πάθουνε τίποτα;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

και τα χωρεσα ολα μεσα!

ετσι είναι

αντωνια μου ποιο μεγεθος βαλιτσας ειναι αυτο??εμεις εχουμε 2 απο τι μεγαλες ομως...ποιο μεγεθος χρειαζομαστε??τσαντα για τις βολτες θελω να αγορασω και εγω...μια μεγαλη και μια πιο μικρη...αλλα ειναι ακομα νωρις για να σκεφτω για τις βολτες του...εχω ακομα πραμα να παρω...

B4Itp2.png

χα χα χα ε ρε γελιο!!!τελικα εγω εκανα λαθος...θα του το πω και σιγουρα θα με κοροιδευει....το τσαντακι του σπορτ μπιλι προσπαθησα να κανω εγω...χαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol:

νομιζω στη προσπαθεια σου να το γεμισεις με τα απαραιτητα πραγματα σου θα το καταλαβαινες ότι κατι παει λαθος:lol::lol::lol:

ναι αυτό λεω να ειμαι καλυμμενη δεν ξερεις τι γινεται καμια φορά..... η μαμα μου, μου ελεγε να παρω ρομπα στη κλινικη όταν θα ερχονται να με βλεπουν λεει να την φοραω αλλα της ειπα δεν θελω, αν με δουν δηλαδη με τις πιτζαμες θα πάθουνε τίποτα;

Οχι ρε σιγα! ούτε εγω πηρα ρομπα ούτε τωρα θα παρω. δεν τις συμπαθω και ιδιαίτερα τις ρομπες!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αντωνια μου ποιο μεγεθος βαλιτσας ειναι αυτο??εμεις εχουμε 2 απο τι μεγαλες ομως...ποιο μεγεθος χρειαζομαστε??τσαντα για τις βολτες θελω να αγορασω και εγω...μια μεγαλη και μια πιο μικρη...αλλα ειναι ακομα νωρις για να σκεφτω για τις βολτες του...εχω ακομα πραμα να παρω...

Δεν είναι το τελειως μεγαλο μεγεθος αλλα το μετριο. κοιτα images?q=tbn:ANd9GcTbzouLuTjEGmCnZgxwIpQT04WF-gUEshFx6iOzS11ntrIvFwDPHorhPac

επειδη δεν ξερω να σου πω ακριβως μεγεθη:D

είναι αυτα τα 3 μεγεθη. εγω πηρα το μεσαιο.

οσο για την τσαντα για τις βολτες υπολογισε οτι θα εχεις μεσα τον θερμο με το νερο του το ζεστο, 1 μπιμπερο, 1 μπιμπερο με το τσαγακι του, το κουτι με το γαλα, 4-5 πανες, 1 αλλαξια ρούχα, 1 πιπιλα...σε γενικες γραμμες αυτα! δεν χρειαζετε τεραστια τσαντα νομιζω....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...