Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ, μου ανοιξες την ορεξη τωρα!!Λες και μου μυριζει!!! Και εγω ετσι το κανω με μπολικο σκορδο και λεμονι.

Εμεις καθε Σαββατο μεσημερι τρωμε παντα κατι προχειρο δηλ. αυγα τηγανητα με πατατες και ντοματα σαλατα η αν εχουμε στο ψυγειο φαγητο απο τις προηγουμενες μερες αυτο τρωμε.Καθε Σαββατο βραδυ βγαινουμε με τα παιδια για φαγητο.

Τις Κυριακες μαγειρευω παντα εκτος αν βγουμε με καμμια παρεα για κανενα ψαρακι!

αυτα ειναι τα ωραια οικογενοιακα συστηματα!!!!:P:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω πολλα ενσημα παλι καλα! θα στειλω τον αντρα μου να το ψαξει-ολη μερα θα καθεται! σταματησε το εργο που δουλευει(ειναι γεωλογος στα Τεμπη) αλλα ελπιζω να ξαναρχισει σε λιγους μηνες.ετσι οπως ειναι η κατασταση στη χωρα, αστα να πανε! μια ζωη μεσα απο τα Τεμπη θα περναμε!

αφου τα εχεις θα παρεις καλα λεφτα! μεχρι να τελεωσουν θα βρει κ ο συζηξ δουλεια! σε δημοσιο γεννας?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αφου τα εχεις θα παρεις καλα λεφτα! μεχρι να τελεωσουν θα βρει κ ο συζηξ δουλεια! σε δημοσιο γεννας?

σε ιδιωτικο θα παω. εχουμε καποια χρηματα στην ακρη κ θα βολευτουμε πιστευω. το δημοσιο ειναι αθλιο στη Λαρισα:-(

BJVqp3.png

Vasika fovame pou ime egkios min patho kati min pathi kati to moro .epidi perasa polla mexri na to apoktiso den to siniditopiisa niotho tin egkimosini san kati paraxeno parolo pou agapo to moraki mou kai tou milo,prospatho na sindetho mazi tou na prosarmosto stin egkimosini tou vazo kai mousiki

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Δωρα τη φτιαχνεις τελικα, εεε???

Τη σπανακοπιτα εννοω!!!

Μας βλεπω ολες αυτη την εβδομαδα να τη φτιαχνουμε μια-μια με τη σειρα!!!:tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Vasika fovame pou ime egkios min patho kati min pathi kati to moro .epidi perasa polla mexri na to apoktiso den to siniditopiisa niotho tin egkimosini san kati paraxeno parolo pou agapo to moraki mou kai tou milo,prospatho na sindetho mazi tou na prosarmosto stin egkimosini tou vazo kai mousiki

Παντως, ενα εχω να σου πω!! Προσπαθησε να αποβαλλεις το αγχος σου γιατι το μωρο αισθανεται και εκεινο ετσι, και δεν βοηθαει σε τιποτα αυτο!!

Οι περισσοτερες κοπελες κατι εχουμε περασει μεχρι να γινουμε μανουλες!!

Δεν εισαι η μονη!!

Και εγω πιστευω οτι γι'αυτον το λογο αργησες να μηνεις εγκυος! Λογω του αγχους σου!!

Γενικα το αγχος ειναι ο πιο ασχημος παραγοντας, δεν σου εχει μιλησει κανεις για αυτο??

Αυριο πρωτα ο Θεος με το παιδι ξερεις ποσες αγωνιες σε περιμενουν???

Είναι φυσιολογικό να έχεις κάποιο άγχος Αννίτα και να σκέφτεσαι διάφορα. Νομίζω όλες το κάνουμε, ιδίως άμα έχεις περάσει μια άσχημη εμπειρία πριν. Αλλά δεν προχωράει έτσι, μην το αφήνεις να σε καταβάλλει τόσο.

Η φάση που ζούμε είναι φυσιολογική, μια έγκυα γυναίκα είναι πάνω από όλα 'υγιής' μου λέει ο γιατρός μου, για να καταφέρει να στηρίξει μια εγκυμοσύνη και να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

παω να αυγοκοψω τη σουπιτσα μου να φαμε κ να παμε θαλασσα!

χαχα σουπα κ θαλασσα-οτι ναναι!

καλο μεσημερι!!!!!

Μετα το φαι στη θαλασσα????

Για προσεχετε λιγο!!!!:P:p

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!Σαββατο σημερα και οι περισσοτερες θα βολταρετε ε?Μονο εγω δουλευω..:-(.Μολις εφαγα και ενα καλσονε και ηρθα και τουμπανιασα!!Αχ κοριτσια, εχω ξετρελαθει με την κοιλια μου μωρε!!!Καλε λετε να πιανω κανενα εντερο και να χαιρομαι?Θα ψαξω στο ιντερνετ για την ανατομια..:shock:

Μαιρη..θα παρω 4,500 χιλιαρικα ειπε, συνολικα..Απο την στιγμη που θα κατσω..Και μετα οτι ειναι να παρω απο τον οαεδ, απο το προγραμμα..

Δεν ξερω τωρα να ειναι οντως ετσι..Αυτα στη πορεια φαινονται, αλλα ειπε οτι θα παρω καλα λεφτα.

Tα 4500 χιλιαρικα δεν μας λες απο που θα τα παρεις και για ποιον λογο!γιατι και εμεις θα γεννησουμε και τοσα λεφτα δεν περνουμε.μηπως δεν ξερουμε κατι εμεις γιαυτο ρωταω!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Tα 4500 χιλιαρικα δεν μας λες απο που θα τα παρεις και για ποιον λογο!γιατι και εμεις θα γεννησουμε και τοσα λεφτα δεν περνουμε.μηπως δεν ξερουμε κατι εμεις γιαυτο ρωταω!

Κι εγώ τόσα νομίζω είναι τα λεφτά που παίρνεις συνολικά από το ίκα. Γύρω στα 4.000 πήρε και μια γνωστή μου γιατί υποτίθεται ότι είναι και οι μισθοί των 2 τελευταίων μηνών της κύησης και των 2 μηνών της λοχείας. Καλύτερα όντως όμως να ρωτήσετε κάποιον λογιστή..

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Σελτεδάκια είναι τα στρωματάκια αλλάγματος με επένδυση από κάτω για να μην βρέχεται το σημείο που θα ακουμπήσεις το μικρό ενώ το αλλάζεις!

Και καλημέρα σας:P

Α! Εμεις υποστρωματα τα λεμε αυτα ή αδιαβροχες πανες!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια καλημέρα! Χτες βράδυ ήμουν πάλι χάλια... Δύο ώρες μετά που πήρα τον σίδηρο ήμουν να με κλαίνε οι ρεγγες! Ήθελα να τα βγάλω όλα και είχα διάρροια... Πήρα τον γιατρό μου 12 μίση τη νύχτα και είπε ότι αποκλείεται να είναι από το χάπι και μάλλον εχω γαστρεντερίτιδα.. Είπε να μην πάρω από τα χάπια τίποτα και θα δούμε σε δύο μέρες....

Περαστικα σου βρε κοπελα μου,τι επαθες στα καλα των καθουμενων.Πως εξηγειτε ομως οταν πινεις τον σιδηρο να σε πιανει διαρροια και το απογευμα που δεν πηρες ησουνα καλα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ειναι οτι χειροτερο να δουλευει εγκυος γυναικα..και κυριως το Σαββατο..Εγω οταν σχολασω πρεπει να παω στο σουπερ, να παω σπιτι να κανω δουλειες και αμα ειμαι τυχερη να κανω κανενα φαϊ, πριν καταληξω στα ετοιματζιδικα!Και τι εμεινε?Μια Κυριακη..

Που δουλευεις κοπελα μου Σαββατιατικα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...