Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπερα Νικη μου!!ισως ειναι απο την κουραση προσεχε και εσυ...μην σκυβεις...καλα ποτε θα σταματησεις απο την δουλεια??

δεν πηγαινω δουλεια Καλλιοπη μου εινα η πρακτική μου στο νηπιαγωγειο.

προσπαθω αλλά οταν ειναι να εξηγίσεις κάτι ε ενα μικρό παιδάκι πρεπει να εισαι χαμηλά στο υψος του....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικη τι ειδους πονος είναι;; εντερου;; το νιωθω και εγω εδω και 1-2 βδομαδες και ποναει πολυ...

δεν ξερω βρε Αντωνια μου δεν το νιώθω να ειναι το εντερου ποναει όμως....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Επειδή αγχωνομαι εγώ,θέλω να τα εχω όλα έτοιμα πιο πριν. Μέχρι να τελειώσουν τα των ρούχων του μωρού,θα αρχίσω να φτιάχνω βαλίτσα...

εγω τι βαλίτσα λέω να την φτιαξω με τη μαμα μου προς το τελος των γιορτων. Στον 9 μπαινω στις 2/1....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Κοριτσια βλέπω όλες ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά με τα πράγματα ε? Πόπη και Γωγώ θα τα προλαβετε σίγουρα! Να κ η Μαργαρίτα σε μια δύο μέρες τα έκανε...

Εμένα με πήρε πριν αυτός από το κρεβατακι κ θα μου το φέρει την Τεταρτη,μαζί με την προικα. Αχ θα τελειώσω το δωμάτιο!!! Αύριο θέλω να βγω να πάρω μια τσάντα αλλαξιερα για το καρότσι κ 5φορμακια ακόμη... Μετά αρχίζω πλύσιμο. Α! Αφού πρώτα στολισω το δέντρο μου.

ποια τσαντα θα παρεις Δωρα μου; Τηn inglessina που πηρα κι εγω;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

δεν πηγαινω δουλεια Καλλιοπη μου εινα η πρακτική μου στο νηπιαγωγειο.

προσπαθω αλλά οταν ειναι να εξηγίσεις κάτι ε ενα μικρό παιδάκι πρεπει να εισαι χαμηλά στο υψος του....

μεχρι ποτε πρεπει να πηγαινεις ???καποια στιγμη δεν πρεπει να σταματησεις..??πως θα αντεξεις??δες αν συνεχιζει να σε ποναει πολυ παρε την γιατρο σου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

δεν ξερω βρε Αντωνια μου δεν το νιώθω να ειναι το εντερου ποναει όμως....

αχ δεν ξερω δεν καταλαβαινω...τι να σου πω.. εμενα με πεθαινει ο πονος στα κοκκαλα και ο μπεμπης οταν κλωτσαει με ποναει επισης....νιωθω απιστευτη κούραση είμαι και ξυπνια απο τις 4 σήμερα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ποια τσαντα θα παρεις Δωρα μου; Τηn inglessina που πηρα κι εγω;

αχ κοριτσια και εγω θελω τετοια τσαντα...ποσο εχουν αραγε??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ο αντρας μου,,,μου λεει να παρω την βαλιτσα του ταξιδιου χα χα χα και εγω γελαω ...:lol::lol::lol::lol:λεω ναι σαν τους χωριατες θα παμε στην κλινικη...χαχαχααχ

B4Itp2.png

Γεια σε όλες κοριτσάκια .....σας διαβάζω μεν αλλά δεν προλαβαίνω να απαντήσω ....μπράβο σε όλες σας που είστε έτοιμες αν και εγώ ανήκω στην κατηγορία των κοριτσιών που δεν έχουν ούτε ένα μωρουδιακό μέσα στο σπίτι .....που θα πάει θα τα κάνω από το νέο έτος μιας και θα δουλεύω ως τέλος Δεκέμβρη.

HXSnp2.png

αχ κοριτσια και εγω θελω τετοια τσαντα...ποσο εχουν αραγε??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ο αντρας μου,,,μου λεει να παρω την βαλιτσα του ταξιδιου χα χα χα και εγω γελαω ...:lol::lol::lol::lol:λεω ναι σαν τους χωριατες θα παμε στην κλινικη...χαχαχααχ

Εγώ εννοώ τσάντα για να κουβαλώ τα μπιμπερό κ τα πράγματα της μπεμπα την οποία θα την εχω για το καρότσι... Για την κλινική λέω μια βαλίτσα που ήδη εχω να γεμίσω... Θα την καθαρίσω καλά κ οκ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

μεχρι ποτε πρεπει να πηγαινεις ???καποια στιγμη δεν πρεπει να σταματησεις..??πως θα αντεξεις??δες αν συνεχιζει να σε ποναει πολυ παρε την γιατρο σου!!

τελευταια φορά θα παω στισ 14 του Δεκεμβρη Πόπη μου.... ναι αν παοναω μεχρι το απογευμα θα την παρω να της πω.....

το προβλημα μου δεν ειναι το νηπιαγωγειο Ποπη μου όσο οι εργασιες και οι εξετασεις....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

αχ δεν ξερω δεν καταλαβαινω...τι να σου πω.. εμενα με πεθαινει ο πονος στα κοκκαλα και ο μπεμπης οταν κλωτσαει με ποναει επισης....νιωθω απιστευτη κούραση είμαι και ξυπνια απο τις 4 σήμερα!!

και εμενα εχει στιγμες που οταν με κλωτσει δεν με ποναει τόσο όσο το οτι με ανατριχιαζει οκ καλυτερα να τον νιωθω εστω και ετσι.....αφου γινετε σεισμός μεσα στη κοιλια μου....

ναι το διαβασα ο γιοκας σου που πήρε και τα εργαλεια του μαζι του... να τον χαιρεσαι:P....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

μιλάμε για τσαντα που θα περνουμε μαζι μας όταν θα πηγαινουμε καπου το μωράκι ε, κανει περιπου 50 ευρω εκεινη που λεω εγω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εγω μια βαλιτσα ταξιδιου θα παρω καλε τι άλλο να παρω δηλαδη;

εσεις τι βαλίτσα θα παρετε;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εγω μια βαλιτσα ταξιδιου θα παρω καλε τι άλλο να παρω δηλαδη;

εσεις τι βαλίτσα θα παρετε;

βρε κοριτσια δλδ στην κλινικη παιρνουμε κανονικη βαλιτσα ταξιδιου??δλδ τσαμπα τον κοροιδευω τον αντρα μου??χα χα χα

εγω νομιζα οτι παιρνουμε αυτες τις υφασματινες τσαντες που τις κουβαλαμε για ναεχουμε τα πραγματα του μωρου....

ωχ κοτσανα πεταξα εεε???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...