Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλε μην αγχωνεστε για τα πραγματα κ τα ρουχα! δειτε κ εμενα! ουτε ενα φορμακι για δειγμα δεν εχω αγορασει! βασικα, μεσα στο σπιτι δεν εχω τιποτα που να θυμιζει μωρο! α! μονο το μαμ το μπιμπερο που μου στειλανε!:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χα χα χα λιτσακη δλδ εσενα στο σπρωξιμο ειναι το θεμα!!μην παρει φορα δλδ του δινει και καταλαβαινει εεε???μια χαρα!!

εμενα παλι εχει αλλο κουσουρι γενικα οταν προκειται για ψωνια δεν κανει ερευνα ...θα δει ενα μαγαζι θα μπει και θα τα παρει ολα απο εκει χωρις καν να δοκιμασει κιολας!!δλδ φανταζεσαι τι εχει ναγινει με τα μωρουδιακα??δεν θα με αφησει και πολλα περιθωρια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

α εμενα ειναι ψειρας!θα το ψαξει 10 φορες πριν αγορασει κατι!κ εγω ετσι ειμαι..αν δεν τα δω ολα δεν ησυχαζω.ευτυχως που δε θελαμε πολλα για την μπεμπα και ψαχναμε συγκεκριμενα πραγματα,αλλιως θα ειχαμε παθει εγκεφαλικο μονο απο το ψαξιμο!χαχαχαχα

καλε μην αγχωνεστε για τα πραγματα κ τα ρουχα! δειτε κ εμενα! ουτε ενα φορμακι για δειγμα δεν εχω αγορασει! βασικα, μεσα στο σπιτι δεν εχω τιποτα που να θυμιζει μωρο! α! μονο το μαμ το μπιμπερο που μου στειλανε!:D

παλι καλα!!εντος ολιγου θα γινει παιδοτοπος κανονικος!!τελεια!

GjJbp3.png7IWup3.png

μια φορα την εβδομαδα?????????????? καλε αυτο ειναι χαλια!!!!!!!!!!!!!!

και δεν νιωθεις τιγκα? εγω παθαινω δυσφορια αν δεν παω 2 μερες...

και εγω κατι παρομιο με την Λιτσα είμαι.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χαχαχαχαχαχχαχαχα φοβερη!!!!! κ ακουγα τις αλλες που τα εχουν ετοιμα τοσο καιρο κ αγχωνομουν! κοριτσια ολα θα γινουν μην σας πιανει τρελλα! κ εγω παλι καλα που βγηκα τοσα πραγματα απο γνωστους! σημερα μου ηρθε κ η παραγγελια απο το ΛΗΤΩ. τι καλα!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

χαχαχαχαχαχχαχαχα φοβερη!!!!! κ ακουγα τις αλλες που τα εχουν ετοιμα τοσο καιρο κ αγχωνομουν! κοριτσια ολα θα γινουν μην σας πιανει τρελλα! κ εγω παλι καλα που βγηκα τοσα πραγματα απο γνωστους! σημερα μου ηρθε κ η παραγγελια απο το ΛΗΤΩ. τι καλα!!!!

μεγεια!!τι ειχες παραγγειλει;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

θα παραγγειλω επιπλα μεσα στον Δεκεμβριο, αρα θα τα εχω ως 27 Ιανουαριου που μπαινω στο μηνα μου! θα βγω κ στην αγορα τον Ιανουαριο, σε 2-3 απογευματα θα παρω οτι χρειαζομαι! εξαλλου φορμακια+ρουχα δεν θα παρω κ πολλα , να δω κ τι δωρα θα μου φερουν!σε 2 μερες θα τα πλυνω, θα τα στεγνωσω στα καλοριφερ, θα τα σιδερωσω σιγα σιγα κ ολα ετοιμα;)θα παρω κ 2κουβερτουλες κ θα παω κ τζαμπο για καποιες λεπτομερειες! αφου καθε μερα πλεον θα καθομαι κ θα βαριεμαι, ας κανω κ κατι να περασει η ωρα!

BJVqp3.png

καλησπεερα κοριτσιααααα!!!!!

ποναω στη κοιλιά κατω χαμηλα προς τα δεξιά, λέτε να ειναι απο την κουραση στο νηπιαγωγειο; γιατι σκύβω λιγάκι κοντα στα παιδακια..... με ποναει εχει απο τις 12.30..... εσεις όλα καλα; προπαθώ να σας διαβασω γραψατε 9 σελίδες:shock: ειχατε εμπνευση σημερα;:).....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια καλα εεεε τα χω παιξει!!ηρθαν οι γονεις μου και μας εκαναν εκπληξη !!!μας ψωνησαν για το σπιτι καποια τροφιμα και μας αγορασαν καινουργιο Χριστουγεννιατικο δεντρο με διαφορα στολιδια και λαμπακια!!!αχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!αλλα απορω βρε κοριτσια 800 ε συνταξη παιρνει μονο ( η μαμα μου περιμενει ακομα να βγει στην συνταξη) και πως τα βγαζει περα??συνεχεια με τετοιες κινησεις μας βοηθανε!!

Μαργαριτα που ειπες για την τουαλετα εγω ειλικρινα 1 φορα την βδομαδα παω αλλα τα εντερα μου μια χαρα ειναι ...λες εκει να οφειλονται και τα παραπανω κιλα που πηρα???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

μεγια μαργαριτακι μου με το καλο να τα χαρειτε!!!

B4Itp2.png

ποναω στη κοιλιά κατω χαμηλα προς τα δεξιά, λέτε να ειναι απο την κουραση στο νηπιαγωγειο; γιατι σκύβω λιγάκι κοντα στα παιδακια..... με ποναει εχει απο τις 12.30..... εσεις όλα καλα; προπαθώ να σας διαβασω γραψατε 9 σελίδες:shock: ειχατε εμπνευση σημερα;:).....

καλησπερα Νικη μου!!ισως ειναι απο την κουραση προσεχε και εσυ...μην σκυβεις...καλα ποτε θα σταματησεις απο την δουλεια??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Νικη τι ειδους πονος είναι;; εντερου;; το νιωθω και εγω εδω και 1-2 βδομαδες και ποναει πολυ...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια βλέπω όλες ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά με τα πράγματα ε? Πόπη και Γωγώ θα τα προλαβετε σίγουρα! Να κ η Μαργαρίτα σε μια δύο μέρες τα έκανε...

Εμένα με πήρε πριν αυτός από το κρεβατακι κ θα μου το φέρει την Τεταρτη,μαζί με την προικα. Αχ θα τελειώσω το δωμάτιο!!! Αύριο θέλω να βγω να πάρω μια τσάντα αλλαξιερα για το καρότσι κ 5φορμακια ακόμη... Μετά αρχίζω πλύσιμο. Α! Αφού πρώτα στολισω το δέντρο μου.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια βλέπω όλες ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά με τα πράγματα ε? Πόπη και Γωγώ θα τα προλαβετε σίγουρα! Να κ η Μαργαρίτα σε μια δύο μέρες τα έκανε...

Εμένα με πήρε πριν αυτός από το κρεβατακι κ θα μου το φέρει την Τεταρτη,μαζί με την προικα. Αχ θα τελειώσω το δωμάτιο!!! Αύριο θέλω να βγω να πάρω μια τσάντα αλλαξιερα για το καρότσι κ 5φορμακια ακόμη... Μετά αρχίζω πλύσιμο. Α! Αφού πρώτα στολισω το δέντρο μου.

αντε με το καλο Δωρακι μου τελειωνεις και εσυ!!!ναι μωρε ολα θα γινουν!!εμεις σημερα θα το στολισουμε με την μαμα μου που μας το φερανε δωρο!!

B4Itp2.png

Αχ τι καλα τελειωνεις και εσυ Δωρα μου! εγω το ερχομενο Σαββατοκυριακο λεω να αρχισω σιγα σιγα αν τα καταφερω (παντα ετσι λεω και τιποτα δεν κανω:tongue:)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...