Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ακριβως!! και να σπασουν και τα νερα μονα τους γιατι και αυτο ποναει πολύ!! τι να σου πω εγω πονεσα παρα πολυ.. αλλες λενε καθόλου:rolleyes: ομως εγω πονεσα είχα 1 διαστολη η φιλη μου που λεει οτι δεν πονεσε δεν ειχε καθολου διαστολη. αρα ισως να παιζει ρολο δεν ξέρω.

νομιζω ναι Ποπη μου.. δεν θυμαμαι ακριβως αλλα σου το κανουν οταν κονταψεις.

φυσικα οι κοπελες της καισαρικης εξαιρούνται. δεν τους το κανουν αυτο.

χεχε! ακριβως!

δλδ για να καταλαβω μας βαζει δαχτυλο η γιατρος για να δει την διαστολη η για να μας σπασει τα νερα??:confused::confused::confused:πω πω τελικα και οι δυο περιπτωσεις και ο φ.τ και η καισαρικη εχουν τα αρνητικα τους...εγω δεν θα αντεχα 2 μερες χωρις φαγητο με εναν ορο στο χερι και καθεκτηρα...δεν θα μπορουσα να χαρω το μωρακι..ενω με ΦΤ πονας περναει και μετα εισαι μια χαρα ετσι δεν ειναι αντωνια???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χα χα χα χα χα :lol::lol::lol::lol:ειδες τελικα την κουβαλαμε την νοοτροπια!!

ο αντρας μου ετσι με λεει ..τι αγχωνεσαι μωρε ??εγω γεννναω φεβρουαριο και αυτος λεει θα ξεκινησουμε τον ιανουαριο να ψωνιζουμε...χαλαρα μωρε...

χα χα χα χα

κ εμενα ο αντρας μου στο χαλαρο το παει και μου τη δινει,παρολο που ειναι Αθηναιος!αν παρει ομως μπρος,δεν τον σταματαει τπτ.θελει να τα τελειωσει με τη μια.ε,πιστευω οτι μεχρι μεσα Γεναρη που μπαινω στο μηνα μου,θα τα εχω ετοιμα..τι στο καλο!2-3 σπρωξιες να φαει,θα τελειωνουμε με τα της μπουμπους!

GjJbp3.png7IWup3.png

Και εγω Ποπη.... δεν εκανα τιποτα ακομα....

αχ εσυ τουλαχιστον εχεις καποια πραγματακια απο το πρωτο σου;);)

εμεις ουτε ερευνα δεν καναμε και ο δικος μου λεει θα ξεκινησουμε τον ιανουαριο και λεω και εγω και αν συνεχισω να ειμαι ξαπλα μεχρι τοτε??

με βλεπω να το κουβαλαω το νινι μου με σεντονια απο την κλινικη χαχαχα

:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

εμεις ουτε ερευνα δεν καναμε και ο δικος μου λεει θα ξεκινησουμε τον ιανουαριο και λεω και εγω και αν συνεχισω να ειμαι ξαπλα μεχρι τοτε??

χαχαχαχαχα!!α ρε Ποπακι!ειναι που εισαι κ ξαπλα μωρε και εισαι σε αναμμενα καρβουνα.θα γινουν ολα.μην αγχωνεσαι!

GjJbp3.png7IWup3.png

δλδ για να καταλαβω μας βαζει δαχτυλο η γιατρος για να δει την διαστολη η για να μας σπασει τα νερα??:confused::confused::confused:πω πω τελικα και οι δυο περιπτωσεις και ο φ.τ και η καισαρικη εχουν τα αρνητικα τους...εγω δεν θα αντεχα 2 μερες χωρις φαγητο με εναν ορο στο χερι και καθεκτηρα...δεν θα μπορουσα να χαρω το μωρακι..ενω με ΦΤ πονας περναει και μετα εισαι μια χαρα ετσι δεν ειναι αντωνια???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ακριβως και εγω ετσι το σκεφτομαι Ποπη!! και αυτο που σου λέω μιλαμε για 2-5 δευτερολεπτα πονος!

Δαχτυλο;; χερι μας βαζει:lol::lol::lol:

Βασικα βαζει και στις 2 περιπτωσεις...βαζει για να δει την διαστολη και για το σπασιμο το νερο βαζει κατι μακρουλο σαν καλαμακι και τρυπαει τον σακο. νιωθεις μια πιεση σαν πονοι γεννας είναι αλλα εμενα μου φανηκαν πιο δυνατοι και απο αυτούς:confused::confused::confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ακριβως και εγω ετσι το σκεφτομαι Ποπη!! και αυτο που σου λέω μιλαμε για 2-5 δευτερολεπτα πονος!

Δαχτυλο;; χερι μας βαζει:lol::lol::lol:

Βασικα βαζει και στις 2 περιπτωσεις...βαζει για να δει την διαστολη και για το σπασιμο το νερο βαζει κατι μακρουλο σαν καλαμακι και τρυπαει τον σακο. νιωθεις μια πιεση σαν πονοι γεννας είναι αλλα εμενα μου φανηκαν πιο δυνατοι και απο αυτούς:confused::confused::confused:

εμενα μ'αυτα και με τ'αλλα σφιχτηκε το πραματουδι μου!χαχαχαχαχα

αχ τι τραβαμε για να γινουμε μανουλες!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Ακριβως! οχι καποια, σχεδον ολα τα εχω. το μονο που θα αγορασω είναι μπιμπερο και πιπιλες...

αλλα είναι ολα μεσα στα ερμαρια και θελουν ξεκαθαρισμα και βαριεμαι πολύ!! πρωτα ξεκαθαρισμα μετα πλυμα μετα σιδερω τακτοποιημα ανα ηλικια κτλκτλ..και εχω κατι πονους στα κοκκαλααααα.........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμενα μ'αυτα και με τ'αλλα σφιχτηκε το πραματουδι μου!χαχαχαχαχα

αχ τι τραβαμε για να γινουμε μανουλες!!

Ε τι να κανουμε;; εγω προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι με πιανει αγχος....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ε τι να κανουμε;; εγω προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι με πιανει αγχος....

ελα μωρε θα τα ξεχασουμε μετα!δεν εγινε κ τιποτα!ασε που μπορει οντως αυτη τη φορα να τη γλιτωσεις;)

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

ελα μωρε θα τα ξεχασουμε μετα!δεν εγινε κ τιποτα!ασε που μπορει οντως αυτη τη φορα να τη γλιτωσεις;)

Για αυτο παρακαλαω Λιτσα μου!! Μακαρι να τα γλυτωσω!!

Σιγουρα μετα ξεχνιούνται όλα!! εγω μολις γεννησα ήμουνα η πιο χαλαρη λεχωνα του κόσμου!! βγηκα εξω χαμογελαστη και τους εβλεπα που με περιμεναν(το μωρο δηλαδη οχι εμενα:tongue:) και γελούσα!! αφού οταν ρωτησε τον πατερα μου η γιαγια μου πως ήμουν της είπε εε οταν την βλεπεις να βγαινει μεσα στα γελια απο το μεαιυτηριο πως να ήταν:-):-)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

πω πω Μαργαριτακι εσυ θα της αλλαζεις ρουχα και δε θα χρειαζεται να τα ξαναπλυνεις τοσα που εχεις!μετα θα αλλαζει νουμερο!αντε με το καλο να παρετε και τα επιπλακια!

εγω ακομη δεν το εχω κανει το ξεκαθαρισμα με τα ρουχα.να δω τι εχω και τι οχι..μια απ'αυτες τις μερες πρεπει..

καλα απο τις τελευταιες ειμαι κ εγω μην νομιζεις δεν εχω κανει κ τιποτα ακομα! σημερα με επιασε η προκοπη κ εκανα επιτελους το ξεκαθαρισμα..εχω ακομα πλυσιμο σιδερωμα. αν κ δεν θα σιδερωσω εγω δεν κανει να ειμαι τοση ωρα ορθια.. η πεθερα ή η κοπελα που με βοηθαει στο σπιτι θα το κανει.

παντως μετα απο μια παρατεταμενη γκρινια στον Μαριο τον καταφερα κ μου αδειασε το δωματιο απο τις διαφορες βλακειες κ για αυτο ξεκαθαρισα σημερα. τα απλωσα ολα με την ανεση μου πανω στον καναπε κρεβατι αφου τον ανοιξα! μεχρι τωρα δεν ειχα χωρο.. ειναι κ αυτο που δεν κανει να κανουμε δουλειες μωρε αλλιως θα τα ειχα οργανωσει κ καλυτερα. αλλα οκ μια χαρα ειμαστε κ ετσι αφου θα τα προλαβουμε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ βρε Μαργαριτα μου ετοιμη εισαι !!ποτε προλαβες βρε θηριο??παλι εγω εμεινα πισω??χι χι χι χι

βρε αγαπη αφου κ εδυ δεν κανει να ζοριζεσαι! κατσε να σου δωσει το ελευθερο κ τα κανεις! εκτος κ αν ερθει καμια μανουλα να βοηθησει!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ααα ξεχασα να σου πω εγω παω μια φορα την βδομαδα τουαλετα αλλα ευτυχως πονους στο εντερο δεν εχω!!

μια φορα την εβδομαδα?????????????? καλε αυτο ειναι χαλια!!!!!!!!!!!!!!

και δεν νιωθεις τιγκα? εγω παθαινω δυσφορια αν δεν παω 2 μερες...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κ εμενα ο αντρας μου στο χαλαρο το παει και μου τη δινει,παρολο που ειναι Αθηναιος!αν παρει ομως μπρος,δεν τον σταματαει τπτ.θελει να τα τελειωσει με τη μια.ε,πιστευω οτι μεχρι μεσα Γεναρη που μπαινω στο μηνα μου,θα τα εχω ετοιμα..τι στο καλο!2-3 σπρωξιες να φαει,θα τελειωνουμε με τα της μπουμπους!

χα χα χα λιτσακη δλδ εσενα στο σπρωξιμο ειναι το θεμα!!μην παρει φορα δλδ του δινει και καταλαβαινει εεε???μια χαρα!!

εμενα παλι εχει αλλο κουσουρι γενικα οταν προκειται για ψωνια δεν κανει ερευνα ...θα δει ενα μαγαζι θα μπει και θα τα παρει ολα απο εκει χωρις καν να δοκιμασει κιολας!!δλδ φανταζεσαι τι εχει ναγινει με τα μωρουδιακα??δεν θα με αφησει και πολλα περιθωρια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...