Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αντωνια μου τι γλυκα που ησουν ετοιμογεννη! το βλεμα ειναι λιγακι εντρομο βεβαια αλλα κουκλιτσα! καλα βρε θηριο πως εχασες 11 κιλα στο μαιευτηριο? θελω κ εγωωω! τι ειναι αυτο που σου βαζουν χερι? για να δουνε τη διαστολη? εγω παντως καισαρικη θα κανω οποτε δεν με αφορα τιποτα απο αυτα...

χεχεχε!! κι ομως τα εχασα!! ειχα αρκετη κατακρατηση υγρων τα οποια τα περισσοτερα εφυγαν στην γεννα μαζι με πλακούντα και ομφαλιο λωρο και μωρο φυσικα, αμνιακο υγρο και αρκετα υγρα απο την κατακρατηση εφυγανι τις πρωτες μερες της λοχειας στην κλινικη! πηγα σπιτι με +5 κιλα!! αυτο στο χερι Μαργαριτα μου είναι ο ορρος της προκλησης! εσενα λογω καισαρικης θα σου βαλουν σίγουρα! και θα στον εχουν για 2 μερες περιπου. αλλος ορρος θα είναι βεβαια νομιζω για ενυδατωση αφου κανονικα δεν θα τρως για 2 μερες (αν δεν κανω λαθος)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσια κ εγω ειχα θεμα με τις βελονες αλλα τοσες φορες που μου εχουν παρει αιμα συνηθισα πια! απλα δεν κοιταω! αχ ανυπομονω κ εγω τοσο πολυ!

καθισα κ ξεκαθαρισα τα ρουχα διαλεξα τα πιο βρεφικα κ τα εβαλα ανα κατηγοριες. τελικα εχω πολυ πραμα! 15 φορμακια ολοσωμα, 13 εσωρουχακια 3 πανες 3 σεντονακια (αλλα θελω κ καλαθουνας) 3 κουβερτουλες αγκαλιας, 2 καλτσακια, 4 παπουτσακια μαλακα, 10 σαλιαρες, 7 σκουφακια, 5 μπουφανακια, 11 ζακετακια, πολλα μπλουζακια κ κολανακια! απο ρουχα δηλαδη καλα ειμαι μαλλον. κ φανταζομαι θα φερουν κ πολυ πραμα στο μαιευτηριο. σημερα θα παμε ΙΚΕΑ να παρουμε διαφορα (συρταριερα αλλαξιερα) κ να δω κ την κουνια απο κοντα. για αρχη εχω την καλαθουνα ομως οποτε ειμαι οκ.

εχω παρει κ 3 πιπιλες, 3 μπιμπερο αχ κ δεν ξερω τι αλλο μπερδευτηκα!!!!!!!!!!

τωρα μενει να παρω τα απορρυπαντικα κ να τα ετοιμασω τα ρουχαλακια.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δλδ δεν καταλαβα αποκλειστικα στην 39 το κανουν?δλδ αν γεννησουμε στην 38 το γλυτωνουμε το χερι??τι αλλο θα μαθουμε Θεε μου...

κ εγω δεν ξερω.ο,τι ειναι να παθουμε,θα το παθουμε παντως!ε ρε γλεντια!

GjJbp3.png7IWup3.png

μην ανησυχεις για το σιδηρο Μαργαριτα μου εγω εφτασα τα 28 και παιρνω 3 χαπια την ημερα...

φοβαμαι γιατι εχω τρομερο θεμα με το εντερο... μην με πιασει παλι κανενας κολικος θεουλη μου κ τρεχω...:-(:-(:-(:-( αλλα τι να κανω πρεπει να παρω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μην το συζητας Ποπακι!εγω κ τι δε θα δινα να γυρισω να μεινω εκει.και αν γινοταν να ζησω και σε καμια κωμοπολη,πιο ησυχα,ακομη καλυτερα.και να φανταστεις μενω σε σχετικα ησυχη περιοχη εδω,αλλα κ παλι δεν ειναι το ιδιο.

ετσι θα κανεις!θα παιρνεις την μπουμπουκα και θα αλωνιζετε!λιγη υπομονη τωρα και μετα βουρ για βολτιτσες με την μικρουλα!

αν ειχαμε πολλα λεφτα θα ηθελα να εχω μια μεζονετα με μεγαλο κηπο στην Καρδια!!μου αρεσει παρα πολυ εκει και ησυχια και κοντα στην πολη...αλλα ειναι πανακριβα τα οικοπεδα εκει...απο την αλλη η θεσσαλονικη σαν πολη δεν μου πολυ αρεσει γιατι θεωρω οτι δεν εχουμε πολλες επιλογες εδω σε σχεση με την αθηνα...και η νοοτροπια του κοσμου ειναι "ολα χαλαρα μωρε" και μου την δινει αυτο...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

χεχεχε!! κι ομως τα εχασα!! ειχα αρκετη κατακρατηση υγρων τα οποια τα περισσοτερα εφυγαν στην γεννα μαζι με πλακούντα και ομφαλιο λωρο και μωρο φυσικα, αμνιακο υγρο και αρκετα υγρα απο την κατακρατηση εφυγανι τις πρωτες μερες της λοχειας στην κλινικη! πηγα σπιτι με +5 κιλα!! αυτο στο χερι Μαργαριτα μου είναι ο ορρος της προκλησης! εσενα λογω καισαρικης θα σου βαλουν σίγουρα! και θα στον εχουν για 2 μερες περιπου. αλλος ορρος θα είναι βεβαια νομιζω για ενυδατωση αφου κανονικα δεν θα τρως για 2 μερες (αν δεν κανω λαθος)

δεν θα φαω για 2 μερες? ε αυτο κ αν θα ειναι διαιτα! οποτε αλλο ενα κιλακι κατω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ κοριτσια κ εγω ειχα θεμα με τις βελονες αλλα τοσες φορες που μου εχουν παρει αιμα συνηθισα πια! απλα δεν κοιταω! αχ ανυπομονω κ εγω τοσο πολυ!

καθισα κ ξεκαθαρισα τα ρουχα διαλεξα τα πιο βρεφικα κ τα εβαλα ανα κατηγοριες. τελικα εχω πολυ πραμα! 15 φορμακια ολοσωμα, 13 εσωρουχακια 3 πανες 3 σεντονακια (αλλα θελω κ καλαθουνας) 3 κουβερτουλες αγκαλιας, 2 καλτσακια, 4 παπουτσακια μαλακα, 10 σαλιαρες, 7 σκουφακια, 5 μπουφανακια, 11 ζακετακια, πολλα μπλουζακια κ κολανακια! απο ρουχα δηλαδη καλα ειμαι μαλλον. κ φανταζομαι θα φερουν κ πολυ πραμα στο μαιευτηριο. σημερα θα παμε ΙΚΕΑ να παρουμε διαφορα (συρταριερα αλλαξιερα) κ να δω κ την κουνια απο κοντα. για αρχη εχω την καλαθουνα ομως οποτε ειμαι οκ.

πω πω Μαργαριτακι εσυ θα της αλλαζεις ρουχα και δε θα χρειαζεται να τα ξαναπλυνεις τοσα που εχεις!μετα θα αλλαζει νουμερο!αντε με το καλο να παρετε και τα επιπλακια!

εγω ακομη δεν το εχω κανει το ξεκαθαρισμα με τα ρουχα.να δω τι εχω και τι οχι..μια απ'αυτες τις μερες πρεπει..

GjJbp3.png7IWup3.png

αχ βρε Μαργαριτα μου ετοιμη εισαι !!ποτε προλαβες βρε θηριο??παλι εγω εμεινα πισω??χι χι χι χι

B4Itp2.png

αν ειχαμε πολλα λεφτα θα ηθελα να εχω μια μεζονετα με μεγαλο κηπο στην Καρδια!!μου αρεσει παρα πολυ εκει και ησυχια και κοντα στην πολη...αλλα ειναι πανακριβα τα οικοπεδα εκει...απο την αλλη η θεσσαλονικη σαν πολη δεν μου πολυ αρεσει γιατι θεωρω οτι δεν εχουμε πολλες επιλογες εδω σε σχεση με την αθηνα...και η νοοτροπια του κοσμου ειναι "ολα χαλαρα μωρε" και μου την δινει αυτο...

ε,παντου εχεις τα υπερ και τα κατα..καλα να ειμαστε μονο και ολα τα αλλα βολευονται!οντως στην Καρδια ειναι ωραια!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

φοβαμαι γιατι εχω τρομερο θεμα με το εντερο... μην με πιασει παλι κανενας κολικος θεουλη μου κ τρεχω...:-(:-(:-(:-( αλλα τι να κανω πρεπει να παρω...

ποσα θα παιρνεις? να τρως σουπες και ακτνιδια για να μαλακωνει το εντερο!!

B4Itp2.png

ααα ξεχασα να σου πω εγω παω μια φορα την βδομαδα τουαλετα αλλα ευτυχως πονους στο εντερο δεν εχω!!

B4Itp2.png

αχου Παναγιτσα μου..ουφ..αρα εννοεις ποως θελεις να γεννησεις νωριτερα απο τις 39 εβδομαδες για να αποφυγεις το χερι;τοσο πολυ ποναει ε;

Ακριβως!! και να σπασουν και τα νερα μονα τους γιατι και αυτο ποναει πολύ!! τι να σου πω εγω πονεσα παρα πολυ.. αλλες λενε καθόλου:rolleyes: ομως εγω πονεσα είχα 1 διαστολη η φιλη μου που λεει οτι δεν πονεσε δεν ειχε καθολου διαστολη. αρα ισως να παιζει ρολο δεν ξέρω.

δλδ δεν καταλαβα αποκλειστικα στην 39 το κανουν?δλδ αν γεννησουμε στην 38 το γλυτωνουμε το χερι??τι αλλο θα μαθουμε Θεε μου...

νομιζω ναι Ποπη μου.. δεν θυμαμαι ακριβως αλλα σου το κανουν οταν κονταψεις.

φυσικα οι κοπελες της καισαρικης εξαιρούνται. δεν τους το κανουν αυτο.

δεν θα φαω για 2 μερες? ε αυτο κ αν θα ειναι διαιτα! οποτε αλλο ενα κιλακι κατω!

χεχε! ακριβως!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλε κ εγω πισω ειμαι,μην αγχωνεσαι!''χαλαρα μωρε''!χαχαχαχαχα

χα χα χα χα χα :lol::lol::lol::lol:ειδες τελικα την κουβαλαμε την νοοτροπια!!

ο αντρας μου ετσι με λεει ..τι αγχωνεσαι μωρε ??εγω γεννναω φεβρουαριο και αυτος λεει θα ξεκινησουμε τον ιανουαριο να ψωνιζουμε...χαλαρα μωρε...

χα χα χα χα

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...