Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , LioPh79 είπε:

Θα το θεωρήσω γούρι αυτό!!! Εισαι πολυ δυνατή, νομίζω είσαι από αυτές τις γυναίκες που τις κοιτάω με ανοιχτό το στόμα 😂

Μακάρι βρε κορίτσι μου.. 🍀

Με συγκινείς!Εχω δρόμο ακόμα.. και μετά αν δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες μου θα αρχίσω να κοιτάω και τη δωρεά. Εκεί θα χρειαστώ τη βοήθεια σας να με κατατοπίσετε. Εχω μιλήσει με 1-2 κοπέλες σχετικά αλλά θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες ❤️

• Λουλούδια 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γωγω μου ποτε δεν ξερεις ...με Φ.Τ δεν θα πας??εεε μπορει να σε πιασουν οι πονοι πιο νωρις!!!!

ναι φυσιολογικα, εκτος αν προκυψει κατι! απλα η γιατρος ειπε οτι στο πρωτο παιδι αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα, σπανια σπανε νωριτερα τα νερα. καλα εννοειται, στατιστικα ειναι αυτα, τιποτα δεν αποκλειεται!

BJVqp3.png

καλε να χαμε να λεγαμε!τα μωρα δεν βγαινουν απο καλουπια!προς Θεου,δεν κανει να αγχωνομαστε για τυχον αποκλισεις μεταξυ των κιλων των μωρων μας!οσο μας λενε οι γιατροι οτι ολα ειναι καλα,παει να πει πως ολα ειναι καλα.δε θελει αγχος για τετοια πραγματα.αλλα μωρακια γεννιουνται κατω απο 3 κιλα και αλλα πανω απο 4.ολα ειναι φυσιολογικα.αλλωστε οσο μικροτερο το μωρο τοσο πιο ευκολη κ η γεννα!

ααα ναι εεε??λες εεε?δλδ θα μου κανει την τιμη η μπουμπου μου να βγει μικροκαμωμενη και να μην με ταλαιπωρησει???τι καλα !!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ποπακι σου εστειλα!καλε ειχα ξεχασει οτι εισαι συντοπιτισσα!εγω εχω φυγει βεβαια εδω κ 2 χρονια αλλα η καρδουλα μου χτυπαει Καλαμαριωτικα ακομη!!

εγω μεγαλωσα στην καλαμαρια ειχα φυγει για 3 χρονια και τωρα τον αυγουστο ξαναγυρισαμε !!και ο αντρας μου εχει τρελαθει με την καλαμαρια!!θυμισε μου που μενετε τωρα εσεις??σχολειο καλαμαρια πηγαινες?

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

εγω μεγαλωσα στην καλαμαρια ειχα φυγει για 3 χρονια και τωρα τον αυγουστο ξαναγυρισαμε !!και ο αντρας μου εχει τρελαθει με την καλαμαρια!!θυμισε μου που μενετε τωρα εσεις??σχολειο καλαμαρια πηγαινες?

τωρα ειμαι Αθηνα,καθοτι ο αγαπητικος μου ειναι Αθηναιος κ με εσουρε στην πρωτευουσα..δημοτικο και μισο γυμνασια καλαμαρια.μετα πηγα προς δημο θεσσαλονικης.

Εγω κοριτσια θελω να αποφυγω και αυτο που σου βαζουν χερι.....

τι θελει να πει ο ποιητης ακριβως;

GjJbp3.png7IWup3.png

Αντωνια μου τι γλυκα που ησουν ετοιμογεννη! το βλεμα ειναι λιγακι εντρομο βεβαια αλλα κουκλιτσα! καλα βρε θηριο πως εχασες 11 κιλα στο μαιευτηριο? θελω κ εγωωω! τι ειναι αυτο που σου βαζουν χερι? για να δουνε τη διαστολη? εγω παντως καισαρικη θα κανω οποτε δεν με αφορα τιποτα απο αυτα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τωρα ειμαι Αθηνα,καθοτι ο αγαπητικος μου ειναι Αθηναιος κ με εσουρε στην πρωτευουσα..δημοτικο και μισο γυμνασια καλαμαρια.μετα πηγα προς δημο θεσσαλονικης.

Βασικα λιγες μερες πριν την ΠΗΤ δεν θυμαμαι ποσο ακριβως νομιζω γυρω στην 39+κατι σου βαζει χερι για να δει κατα ποσο εχεις διαστολη κτλ. και ποναει παρα πολυ ρε γμτ...

επισης θελω να αποφυγω το να μου σπασουν τα νερα. γιαυτο παρακαλαω να σπασουν απο μονα τους αυτη την φορα.... Βασικα αυτα είναι οι μεγαλυτερο φοβοι μου....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ηρθααααααααααααα

τα νεα μου το μωρακι μου ειναι 1 κιλο και 48 γραμμ!!!μου τον βρισκει μια εβδομαδα μεγαλητερο!!!πηρε και θεση!!ο πλακουντασ συνεχιζει να ειναι χαμηλα και θελει ακομα λιγη προσοχη!!!οι αναλυσεις μου ειναι καλες λιγο η αιμοσφαιρινη μου ειναι χαμηλη αλλα δεν θα μου αυξησει το σιδερο λογο δυσκιλιοτητας:rolleyes:

αχ τι καλα μεγαλωσε το μαναρι σου ε? ο πλακουντας γιατι ειναι επικυνδινο που ειναι χαμηλα? αιματοκριτη ποσο εχεις εφη μου? εγω ρε γμτ μονο 31,5.... ξεκιναω σιδηρο κ φοβαμαι τρελλα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τυχερουλα παντα ηθελα να ζησω στην Αθηνα!!!μου αρεσει παρα πολυ!!ο κουνιαδος μου ζει στην αθηνα!!και λεγαμε τωρα για Χριστουγεννα να κατεβαιναμε κατω αλλα παλι ατυχησα με την εγκυμοσηνη που πρεπει να ειμαι ξαπλα συνεχεια...παντως ειχα φυγει 3 χρονια απο καλαμαρια και κοντεψα να παθω καταθλιψη...και τωρα που ξαναγυρισαμε δεν προλαβα να την χαρω..αλλα μολις γεννησω και μετα παρκο για παρκο της καλαμαριας δεν θα αφησω με την μπεμπα!!!:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Βασικα λιγες μερες πριν την ΠΗΤ δεν θυμαμαι ποσο ακριβως νομιζω γυρω στην 39+κατι σου βαζει χερι για να δει κατα ποσο εχεις διαστολη κτλ. και ποναει παρα πολυ ρε γμτ...

επισης θελω να αποφυγω το να μου σπασουν τα νερα. γιαυτο παρακαλαω να σπασουν απο μονα τους αυτη την φορα.... Βασικα αυτα είναι οι μεγαλυτερο φοβοι μου....

αχου Παναγιτσα μου..ουφ..αρα εννοεις ποως θελεις να γεννησεις νωριτερα απο τις 39 εβδομαδες για να αποφυγεις το χερι;τοσο πολυ ποναει ε;

GjJbp3.png7IWup3.png

αχ τι καλα μεγαλωσε το μαναρι σου ε? ο πλακουντας γιατι ειναι επικυνδινο που ειναι χαμηλα? αιματοκριτη ποσο εχεις εφη μου? εγω ρε γμτ μονο 31,5.... ξεκιναω σιδηρο κ φοβαμαι τρελλα!

μην ανησυχεις για το σιδηρο Μαργαριτα μου εγω εφτασα τα 28 και παιρνω 3 χαπια την ημερα...

B4Itp2.png

τυχερουλα παντα ηθελα να ζησω στην Αθηνα!!!μου αρεσει παρα πολυ!!ο κουνιαδος μου ζει στην αθηνα!!και λεγαμε τωρα για Χριστουγεννα να κατεβαιναμε κατω αλλα παλι ατυχησα με την εγκυμοσηνη που πρεπει να ειμαι ξαπλα συνεχεια...παντως ειχα φυγει 3 χρονια απο καλαμαρια και κοντεψα να παθω καταθλιψη...και τωρα που ξαναγυρισαμε δεν προλαβα να την χαρω..αλλα μολις γεννησω και μετα παρκο για παρκο της καλαμαριας δεν θα αφησω με την μπεμπα!!!:lol::lol::lol:

μην το συζητας Ποπακι!εγω κ τι δε θα δινα να γυρισω να μεινω εκει.και αν γινοταν να ζησω και σε καμια κωμοπολη,πιο ησυχα,ακομη καλυτερα.και να φανταστεις μενω σε σχετικα ησυχη περιοχη εδω,αλλα κ παλι δεν ειναι το ιδιο.

ετσι θα κανεις!θα παιρνεις την μπουμπουκα και θα αλωνιζετε!λιγη υπομονη τωρα και μετα βουρ για βολτιτσες με την μικρουλα!

GjJbp3.png7IWup3.png

αχου Παναγιτσα μου..ουφ..αρα εννοεις ποως θελεις να γεννησεις νωριτερα απο τις 39 εβδομαδες για να αποφυγεις το χερι;τοσο πολυ ποναει ε;

δλδ δεν καταλαβα αποκλειστικα στην 39 το κανουν?δλδ αν γεννησουμε στην 38 το γλυτωνουμε το χερι??τι αλλο θα μαθουμε Θεε μου...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...