Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , LioPh79 είπε:

Θα το θεωρήσω γούρι αυτό!!! Εισαι πολυ δυνατή, νομίζω είσαι από αυτές τις γυναίκες που τις κοιτάω με ανοιχτό το στόμα 😂

Μακάρι βρε κορίτσι μου.. 🍀

Με συγκινείς!Εχω δρόμο ακόμα.. και μετά αν δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες μου θα αρχίσω να κοιτάω και τη δωρεά. Εκεί θα χρειαστώ τη βοήθεια σας να με κατατοπίσετε. Εχω μιλήσει με 1-2 κοπέλες σχετικά αλλά θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες ❤️

• Λουλούδια 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γωγω μου καθεσαι ε;μπραβο βρε μαναρι!επιτελους!αντε να χαλαρωσεις και να ετοιμαστεις να υποδεχτεις το μωρουλι σου!;)

καλε ναι! αφου εχω να σιδερωσω τωρα κ θα το κανω με μεγαλη χαρα!μου αρκει που δεν ειμαι στη δουλεια:tongue:

ναι ο καλος μου!!!

μαζι παμε εμεις !!!!!

ξεχασα να σας πω πηρα μονο 1 κιλο αυτο το μηνα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τελευταια θα γεννησω εγω παντως!!;)

ειναι μεγαλη η ευχαριστηση να ανεβαινεις στη ζυγαρια κ να μην εχεις παρει κιλα ε???:D

BJVqp3.png

μπραβο εφη μεγαλος ο μπεμπης!!!!εμενα την προηγουμενη βδομαδα, στις 26 εβδ., ηταν 940γρ.!

Αντωνια τι καλη που εισαι!!!! μια χαρα αδυνατουλα ησουν!

εγω δεν εχω θεμα με βελονες κτλ! απο μικρη εδινα αιμα σχεδον καθε μηνα κ εχω συνηθισει!

βρε κοριτσια με ανυσηχειτε τωρα και εγω την προηγουμενη δευτερα που πηγα ημουν στην 26 βδομαδα (το τικερακι ειναι λαθος για λιγες μερες) η μπουμπου ηταν 750 γρ λετε να εχει προβλημα και να βγει ελλειποβαρης??

αλλα η γιατρος μου ειπε ολα καλα και οτι δεν περιμενει να βγαλω μεγαλο μωρο..τουλαχιστον ομως στα φυσιολογικα βρε κοριτσια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Αντωνια μου την ξερω τη φωτο απο το φεις,αλλα τον ορο δεν τον ειχα προσεξει.ειχα εστιασει στην κοιλιτσα.αχ ανυπομονω να ερθει η ωρα!!ειδα που εγραφες τις ανησυχιες σου,αν θα σπασουν τα νερα,βραδυ,πρωι,ξημερωμα,αν θα σε πιασουν πρωτα οι πονοι κλπ..ειμαι στην ιδια φαση ακριβως!εχω ενα γλυκο αγχος για ολα!για την ωρα εκεινη,το μετα...να πανε ολα καλα για ολες μας και να απολαυσουμε οσο μπορουμε αυτες τις μοναδικες στιγμες!

ναι η κοιλια εβγαζε ματι!δεν μπορουσες να δεις κατί άλλο:lol::lol:

εχω αυτες τις ανησυχιες γιατι θελω να είναι διαφορετικα αυτη την φορα. θελω να το νιωσω ρε παιδι μου... να ξυπνησω τον άντρα μου και να του πω γενναω εσπασαν τα νερα κτλ κτλ!! αυτο με την προκληση με ταλαιπωρησε λιγο λογω πολλων ωρων αναμονης και αυτη τη φορα λεω μακαρι να γινει πιο γρηγορα!

Αντωνιτσα μου εδω ποσες ωρες πριν γεννησεις εισαι??παντως οφειλω να ομολογησω παρα την ταλαιπωρια που φιανεται να εχεις στα ματια σου..εισαι μια πολυ γλυκια ετοιμογεννη μανουλα!!!να σε ρωτησω κατι ακομα ο ορος που εχεις συνεχεια την βελονα στο χερι δεν ποναει??δεν ενοχλει??

ήταν αρκετες ωρες πριν γεννησω. ηταν πρωι γυρω στις 11-12 αν θυμαμαι που είχαμε πει να κανουμε κατι να περασει η ώρα και εγω γεννησα 9 το βραδυ:D και βλεπεις ήμουν στο δωματιο μου! στο μεαιυτηριο μπηκα μονοοταν μου εκαναν την επισκληριδιο και δεν μπορούσα να περπατησω.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλε ναι! αφου εχω να σιδερωσω τωρα κ θα το κανω με μεγαλη χαρα!μου αρκει που δεν ειμαι στη δουλεια:tongue:

τελευταια θα γεννησω εγω παντως!!;)

ειναι μεγαλη η ευχαριστηση να ανεβαινεις στη ζυγαρια κ να μην εχεις παρει κιλα ε???:D

γιατι καλε τελευταια ?εσενα το πητ σου ειναι πιο νωρις απο εμενα!!!

ναι ειναι τελειο το συναισθημα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

βρε κοριτσια με ανυσηχειτε τωρα και εγω την προηγουμενη δευτερα που πηγα ημουν στην 26 βδομαδα (το τικερακι ειναι λαθος για λιγες μερες) η μπουμπου ηταν 750 γρ λετε να εχει προβλημα και να βγει ελλειποβαρης??

αλλα η γιατρος μου ειπε ολα καλα και οτι δεν περιμενει να βγαλω μεγαλο μωρο..τουλαχιστον ομως στα φυσιολογικα βρε κοριτσια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μια χαρα ειναι καλε το βαρος του εμας ειναι λιγο μεγαλα τα μωρακια μας ειναι και αγορακια λογικο ειναι!!το γιο μου το γεννησα 4 κιλα!!!

εφυγα δεν θα προλαβω

γεια!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γιατι καλε τελευταια ?εσενα το πητ σου ειναι πιο νωρις απο εμενα!!!

ναι ειναι τελειο το συναισθημα!!!

δεν θα πας με καισαρικη νωριτερα? εμενα μου ειπε οτι αν δεν προκυψει κατι, εφοσον ειναι κ το πρωτο παιδι θα τον φαω ολο τον ενατο! δηλαδη 27/2 περιπου με βλεπω να γενναω!

BJVqp3.png

πρεπει να σας αφησω θα παω να πιασω το μικρο απο το σχολειο αν τα καταφερω θα μπω πιο μετα!!!!!

εφη και λιτσα σας εστειλα πμ δειτε το

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλε να χαμε να λεγαμε!τα μωρα δεν βγαινουν απο καλουπια!προς Θεου,δεν κανει να αγχωνομαστε για τυχον αποκλισεις μεταξυ των κιλων των μωρων μας!οσο μας λενε οι γιατροι οτι ολα ειναι καλα,παει να πει πως ολα ειναι καλα.δε θελει αγχος για τετοια πραγματα.αλλα μωρακια γεννιουνται κατω απο 3 κιλα και αλλα πανω απο 4.ολα ειναι φυσιολογικα.αλλωστε οσο μικροτερο το μωρο τοσο πιο ευκολη κ η γεννα!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλε μην αγχωνεσαι, μια χαρα ειναι η μπεμπα σου! εμενα μαλιστα η γιατρος μου ειπε καλυτερα να το βλεπουμε λιγο πιο μικρο το μωρο παρα πιο μεγαλο εφοσον υπαρχει θεμα με το ζαχαρο!

BJVqp3.png

δεν θα πας με καισαρικη νωριτερα? εμενα μου ειπε οτι αν δεν προκυψει κατι, εφοσον ειναι κ το πρωτο παιδι θα τον φαω ολο τον ενατο! δηλαδη 27/2 περιπου με βλεπω να γενναω!

Γωγω μου ποτε δεν ξερεις ...με Φ.Τ δεν θα πας??εεε μπορει να σε πιασουν οι πονοι πιο νωρις!!!!

B4Itp2.png

μπραβο εφη μεγαλος ο μπεμπης!!!!εμενα την προηγουμενη βδομαδα, στις 26 εβδ., ηταν 940γρ.!

Αντωνια τι καλη που εισαι!!!! μια χαρα αδυνατουλα ησουν!

εγω δεν εχω θεμα με βελονες κτλ! απο μικρη εδινα αιμα σχεδον καθε μηνα κ εχω συνηθισει!

ναι παρηγορια στον άρρωστο:tongue: με +16 κιλα τοτε:lol:

οχι θα με αφησει μεχρι τες 38 εβδομαδες απλα παω για μεγαλο μωρο:rolleyes::rolleyes:

μου εκανε και προβλεψει στες 38 εβδομαδες θα ειναι περιπου 3800-3900

καπου εκει!!!καπου στες 18/2

ε οκ αφου πας για καισαρικη ας είναι λιγο μεγαλουτσικο!! να πιανεται!!

ναι ο καλος μου!!!

μαζι παμε εμεις !!!!!

ξεχασα να σας πω πηρα μονο 1 κιλο αυτο το μηνα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπραβο ρε Έφη! είδες που αγχωνωσουν!! μια χαρα τα πας! ακομα 1 τον επομενο μηνα αντε 2 στα +14 θα είσαι!! που ελεγες για +18...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...