Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , LioPh79 είπε:

Θα το θεωρήσω γούρι αυτό!!! Εισαι πολυ δυνατή, νομίζω είσαι από αυτές τις γυναίκες που τις κοιτάω με ανοιχτό το στόμα 😂

Μακάρι βρε κορίτσι μου.. 🍀

Με συγκινείς!Εχω δρόμο ακόμα.. και μετά αν δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες μου θα αρχίσω να κοιτάω και τη δωρεά. Εκεί θα χρειαστώ τη βοήθεια σας να με κατατοπίσετε. Εχω μιλήσει με 1-2 κοπέλες σχετικά αλλά θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες ❤️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ευχαριστώ κορίτσια ο μικρός δε κουκουλώνεται με τίποτα ότι και να έχει είναι μέσα στην τρελή χαρά για αυτό τον πήρε η μαμά μου σπίτι της να παίξει στην αυλή και θα μου τον ξαναφέρει το μεσημέρι.Μεγάλο πράγμα η βοήθεια κορίτσια.Μην αγχώνεστε με τον τοκετό όλα γίνονατο γρήγορα και με πρόγραμμα οπότε κάνεις ότι σου λένε και τσουπ νάτο το νινί!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργια μου αρρωστησατε ε;; Περαστικα σας! και εμενα ο δικος μου εχει προδιαθεση για γριπη και θα παρω την γιατρο να μου πει να του δωσω κατι να το προλαβω. ασε που και εγω παναει ο λαιμος μου και τα αυτια μου:(

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ηρθααααααααααααα

τα νεα μου το μωρακι μου ειναι 1 κιλο και 48 γραμμ!!!μου τον βρισκει μια εβδομαδα μεγαλητερο!!!πηρε και θεση!!ο πλακουντασ συνεχιζει να ειναι χαμηλα και θελει ακομα λιγη προσοχη!!!οι αναλυσεις μου ειναι καλες λιγο η αιμοσφαιρινη μου ειναι χαμηλη αλλα δεν θα μου αυξησει το σιδερο λογο δυσκιλιοτητας:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αντωνια μου την ξερω τη φωτο απο το φεις,αλλα τον ορο δεν τον ειχα προσεξει.ειχα εστιασει στην κοιλιτσα.αχ ανυπομονω να ερθει η ωρα!!ειδα που εγραφες τις ανησυχιες σου,αν θα σπασουν τα νερα,βραδυ,πρωι,ξημερωμα,αν θα σε πιασουν πρωτα οι πονοι κλπ..ειμαι στην ιδια φαση ακριβως!εχω ενα γλυκο αγχος για ολα!για την ωρα εκεινη,το μετα...να πανε ολα καλα για ολες μας και να απολαυσουμε οσο μπορουμε αυτες τις μοναδικες στιγμες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Αντωνιτσα μου εδω ποσες ωρες πριν γεννησεις εισαι??παντως οφειλω να ομολογησω παρα την ταλαιπωρια που φιανεται να εχεις στα ματια σου..εισαι μια πολυ γλυκια ετοιμογεννη μανουλα!!!να σε ρωτησω κατι ακομα ο ορος που εχεις συνεχεια την βελονα στο χερι δεν ποναει??δεν ενοχλει??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αντωνία μου εντάξει σαν βραχιολακια στο χέρι !!! Χα χα χα!!

χεχε! ναι κατι ετσι:D

ηρθααααααααααααα

τα νεα μου το μωρακι μου ειναι 1 κιλο και 48 γραμμ!!!μου τον βρισκει μια εβδομαδα μεγαλητερο!!!πηρε και θεση!!ο πλακουντασ συνεχιζει να ειναι χαμηλα και θελει ακομα λιγη προσοχη!!!οι αναλυσεις μου ειναι καλες λιγο η αιμοσφαιρινη μου ειναι χαμηλη αλλα δεν θα μου αυξησει το σιδερο λογο δυσκιλιοτητας:rolleyes:

Εφη μου τέλεια!!! μια χαρα είναι το νινι!! μια βδοαμδα μεγαλυτερο ε;; δηλαδη πας πιο γρηγορα για την καισαρικη;; ποτε ειπατε;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ηρθααααααααααααα

Εφακη μου τελεια!ετοιμος ο μπεμπουλης και το τρωει κ ολο το φαγακι του!!μπραβο κουκλιτσα μου!

GjJbp3.png7IWup3.png

ηρθααααααααααααα

μπραβο εφη μεγαλος ο μπεμπης!!!!εμενα την προηγουμενη βδομαδα, στις 26 εβδ., ηταν 940γρ.!

Αντωνια τι καλη που εισαι!!!! μια χαρα αδυνατουλα ησουν!

εγω δεν εχω θεμα με βελονες κτλ! απο μικρη εδινα αιμα σχεδον καθε μηνα κ εχω συνηθισει!

BJVqp3.png

χεχε! ναι κατι ετσι:D

Εφη μου τέλεια!!! μια χαρα είναι το νινι!! μια βδοαμδα μεγαλυτερο ε;; δηλαδη πας πιο γρηγορα για την καισαρικη;; ποτε ειπατε;;

οχι θα με αφησει μεχρι τες 38 εβδομαδες απλα παω για μεγαλο μωρο:rolleyes::rolleyes:

μου εκανε και προβλεψει στες 38 εβδομαδες θα ειναι περιπου 3800-3900

καπου εκει!!!καπου στες 18/2

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ηρθααααααααααααα

εφη μου μπραβο μεγαλωνει το μαναρακι σου!!τρωει πολυ καλα απο οτι φαινεται εεε??μια χαρα!!προσεχε να μην κουραζεσαι για τον πλακουντα!!θα ανεβει που θα παει !!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

μπραβο εφη μεγαλος ο μπεμπης!!!!εμενα την προηγουμενη βδομαδα, στις 26 εβδ., ηταν 940γρ.!

εγω δεν εχω θεμα με βελονες κτλ! απο μικρη εδινα αιμα σχεδον καθε μηνα κ εχω συνηθισει!

γωγω μου καθεσαι ε;μπραβο βρε μαναρι!επιτελους!αντε να χαλαρωσεις και να ετοιμαστεις να υποδεχτεις το μωρουλι σου!;)

GjJbp3.png7IWup3.png

Εφακη μου τελεια!ετοιμος ο μπεμπουλης και το τρωει κ ολο το φαγακι του!!μπραβο κουκλιτσα μου!

ναι ο καλος μου!!!

μαζι παμε εμεις !!!!!

ξεχασα να σας πω πηρα μονο 1 κιλο αυτο το μηνα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

οχι θα με αφησει μεχρι τες 38 εβδομαδες απλα παω για μεγαλο μωρο:rolleyes::rolleyes:

μου εκανε και προβλεψει στες 38 εβδομαδες θα ειναι περιπου 3800-3900

καπου εκει!!!καπου στες 18/2

καλε ολοκληρος αντρας θα γεννηθει με το καλο!φτου φτου!με τα κιλα σου ενταξει που αγχωνοσουν;

GjJbp3.png7IWup3.png

εφη μου μπραβο μεγαλωνει το μαναρακι σου!!τρωει πολυ καλα απο οτι φαινεται εεε??μια χαρα!!προσεχε να μην κουραζεσαι για τον πλακουντα!!θα ανεβει που θα παει !!

να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζει και πολυ να αναιβει γιατι θα κανω σιγουρα καισαρικη αφου εχω κανει ηδη μια!!!απλα δεν θελω να μου δημιουργησει αλλα προβληματα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...