Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , LioPh79 είπε:

Θα το θεωρήσω γούρι αυτό!!! Εισαι πολυ δυνατή, νομίζω είσαι από αυτές τις γυναίκες που τις κοιτάω με ανοιχτό το στόμα 😂

Μακάρι βρε κορίτσι μου.. 🍀

Με συγκινείς!Εχω δρόμο ακόμα.. και μετά αν δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες μου θα αρχίσω να κοιτάω και τη δωρεά. Εκεί θα χρειαστώ τη βοήθεια σας να με κατατοπίσετε. Εχω μιλήσει με 1-2 κοπέλες σχετικά αλλά θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες ❤️

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

οχι ρε δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο. εμενα την πρωτη φορα με ειχε αγγιξει καταλαθος καπου αλλού και είχαν αρχίσει τα αντανακλαστικα μου :lol::lol: δηλαδη πεταγοτανε το ποδι μου άθελα μου!! σε καποια φαση την είχα νευριασει την αναισθησιολογο και μου λεει σταματα να το κανεις αυτο! μα της λεεω δεν το θελω μονο του πεταγετε!! με ειχε πιασει και νευρικο γελιο απο αυτό με το πόδι.. οκ 2 λεπτα διαδικασια είναι! θα περασει:P

χαχαχαχαχα!θεικο σκηνικο!ε ρε κλωτσιδι που εχει να πεσει!α,μπα,αν την παλεψω θα παω χωρις αναισθητικο!σαν τον Τραγκα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ευχαριστω λιτσακι! ετσι λεω και εγω! οταν τον παρω αγκαλια θα τα ξεχασω ολα!!!

λενε οτι μετα μπορει να σου αφησει καποιο κουσουρι..π.χ. να πονας οταν αλλαζει ο καιρος και τετοια...

σε ευχαριστω μαργαριτα μου!

λες να παιζει ρολο το ζαχαρο με το νερο??? εγω οτι και να φαω μετα καιγομαι για νερο...

δλδ λες επειδη εχουμε ανεβασμενο ζαχαρο για αυτο το λογο να διψαμε??και εγω ετσι ειμαι ακομα και γαλα που πινω μετα διψαω...μια και θα πας ποιο μπροστα απο εμενα στον γιατρο ρωτα το αυτο με το νερο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

δλδ λες επειδη εχουμε ανεβασμενο ζαχαρο για αυτο το λογο να διψαμε??και εγω ετσι ειμαι ακομα και γαλα που πινω μετα διψαω...μια και θα πας ποιο μπροστα απο εμενα στον γιατρο ρωτα το αυτο με το νερο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και εγω ετσι!! θα το ρωτησω!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενε οτι μετα μπορει να σου αφησει καποιο κουσουρι..π.χ. να πονας οταν αλλαζει ο καιρος και τετοια...

λες να παιζει ρολο το ζαχαρο με το νερο??? εγω οτι και να φαω μετα καιγομαι για νερο...

Αν ηταν επικυνδυνο δεν θα επιτρεποταν να γινεται.... δεν ξερω παντως εγω δεν ποναω καθολου:rolleyes::rolleyes:

αυτο με το ζαχαρο ναι παιζει ρολο. τοξερω απο τονπατερα μου που εχει ζαχαρο. θελεις συνεχως νερο, εχεις συχνοουρια και μπορει να νιωθεις και τ το στομα σου στεγνο πολυ συχνα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

η επισκληριδιος ειναι απο πισω δεν θα την βλέπεις. και εγω φοβαμαι τον ορρο αλλα ευτυχως που είχαν τυλιξει την περιοχη που ήμουν τρυπημενη και δεν το έβλεπα!!

δλδ παντα βαζουν ορο οταν παμε να γεννησουμε??την πεταλουδα δλδ δεν την ενιωθες??εγω εχω ψυχολογικη φοβια γενικως με τα νοσοκομεια τους ορους κτλ..γιατι πριν καποια χρονια κοντεψαμε να χασουμε τον αδερφο μου και ειχα παει να τον δω μολις εβγαινει απο το χειρουργειο και ηταν κανονικα σαν "πεθαμενος" κατασπρος με μπουκαλια αιμα καθετηρες και κανα 2 ορους στα χερια του και μολις τον ειδα επαθα σοκ και λυποθυμησα...εεε απο τοτε δεν μπορω να δω ορο μπροστα μου...με πιανει ζαλαδα και λυποθυμαω...τωρα λογω της μπεμπας μας θελω να πιστευω οτι δεν θα με πιασει καποια κριση πανικου...και να ειμαι δυνατη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα!θεικο σκηνικο!ε ρε κλωτσιδι που εχει να πεσει!α,μπα,αν την παλεψω θα παω χωρις αναισθητικο!σαν τον Τραγκα!

χαχαχα ναι!! ήταν αστείο. αφου ήταν η μαμα μου μαζι μου και προσπαθουσε να μου κρατα το πόδι σταθερό για να μην κουνιέμαι!! μιλαμε ειχα ριξει ένα γέλιο......

Και εγω ετσι λεω τωρα Λιτσα! θα δω πως θα τα παω και ισως δεν κανω.. μπορει να αντεξω:rolleyes: θα δούμε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

δλδ παντα βαζουν ορο οταν παμε να γεννησουμε??την πεταλουδα δλδ δεν την ενιωθες??εγω εχω ψυχολογικη φοβια γενικως με τα νοσοκομεια τους ορους κτλ..γιατι πριν καποια χρονια κοντεψαμε να χασουμε τον αδερφο μου και ειχα παει να τον δω μολις εβγαινει απο το χειρουργειο και ηταν κανονικα σαν "πεθαμενος" κατασπρος με μπουκαλια αιμα καθετηρες και κανα 2 ορους στα χερια του και μολις τον ειδα επαθα σοκ και λυποθυμησα...εεε απο τοτε δεν μπορω να δω ορο μπροστα μου...με πιανει ζαλαδα και λυποθυμαω...τωρα λογω της μπεμπας μας θελω να πιστευω οτι δεν θα με πιασει καποια κριση πανικου...και να ειμαι δυνατη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

προσωπικα και εγω εχω φοβια με τις βαλονες και τα τρυπηματα γενικα. καθε φορα που παω για αναλυση γυρναω το κεφαλι μου να μην βλεπω. και με τον ορρο ετσι έκανα. ασε που δεν είχα φλεβα ορατη και μου τον εβαλε απο το μπροστινο μερος της παλαμης.. ήμουν γυρισμένη απο την άλλη και μετα μου κολλησε κατι σαν γαζα για να μην το βλέπω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Εγώ σας γράφω από το σπίτι δεν πήγα δουλειά σήμερα γιατι είμαι χάλια με κόλλησε μάλλον ο μικρός ιωσούλα γιατι από την Παρασκευή είχε μυξούλες και βηχαλάκι αλλά νόμιζα ότι ήταν τα δόντια τελικά μπααα!Χάλια μαύρα ελπίζω να συνέλθω γρήγορα.Δε κατάφερα να διαβάσω πολλά καλή επιτυχία να πω σε όσες έχουν γιατρό και θα σας παρακολουθώ όποτε ξυπνάω!Φιλάκια

zxG9p3.png

owokp3.png

Ποπακι μου κ εγω αυτο πιστευω.ειναι τετοια η αγωνια-ανυπομονησια-δεν ξερω τι μου γινεται εκεινη την ωρα,που δεν προλαβαινεις να πανικοβληθεις.απλα κανεις ο,τι σου λενε και υπομενεις κανονικα ολη την διαδικασια και ο,τι αυτη περιλαμβανει,χωρις να το πολυκαταλαβαινεις.

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα κορίτσια.Εγώ σας γράφω από το σπίτι δεν πήγα δουλειά σήμερα γιατι είμαι χάλια με κόλλησε μάλλον ο μικρός ιωσούλα γιατι από την Παρασκευή είχε μυξούλες και βηχαλάκι αλλά νόμιζα ότι ήταν τα δόντια τελικά μπααα!Χάλια μαύρα ελπίζω να συνέλθω γρήγορα.Δε κατάφερα να διαβάσω πολλά καλή επιτυχία να πω σε όσες έχουν γιατρό και θα σας παρακολουθώ όποτε ξυπνάω!Φιλάκια

περαστικα Γεωργια μου και στους 2 σας!ξεκουρασου οσο μπορεις!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Γεωργια μου!!κατσε μεσα κουκουλωσου κατω αποτο κρεβατι μαζι με τονμικρο να γινετε γρηγορα καλα!!περαστικα σας κουκλα μου!1

B4Itp2.png

Ποπακι μου κ εγω αυτο πιστευω.ειναι τετοια η αγωνια-ανυπομονησια-δεν ξερω τι μου γινεται εκεινη την ωρα,που δεν προλαβαινεις να πανικοβληθεις.απλα κανεις ο,τι σου λενε και υπομενεις κανονικα ολη την διαδικασια και ο,τι αυτη περιλαμβανει,χωρις να το πολυκαταλαβαινεις.

μακαρι οσο δυσκολη εγκυμοσυνη εχω αλλο τοσο ευκολες γεννες να εχουμε ολες μας!!ετσι θελω να πιστευω οτι μετα με μηχανικες κινησεις θα γινονται ολα και θα κανουμε οτι μας λενε!!!νομιζω η θεληση και η ανυπομονησια για ναδουμε το βλασταρι μας θα μας κανει να τα ξεχασουμε ολα!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...