Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλιτσες!!καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε;

Αννουλα,παλι καλα που δεν ηταν τιποτα!μια χαρα!θα βαλεις τις αλοιφες και θα ανακουφιστεις.

εμεις κοριτσια επιτελους πηραμε πραματακια για την μπεμπουλα μας!δε χρειαζομασταν πολλα,και σχεδον ξεμπερδεψαμε.παραγγειλαμε καροτσι,συρταριερα και στρωμα για το κρεβατακι μας!επισης αγορασαμε μπανιερο,προικα,αυτοκολλητακια τοιχου,2 μπιμπερο,χτενακια,ψαλιδακι και θερμομετρο μπανιου!μας εχει μεινει μονο ενα χαλακι που εχω ματιασει και ενα φωτιστικο νυχτας και φυσικα κατι τζιτζιλοπραματακια.κατενθουσιαστηκα που πηραμε πραματακια της μπουμπους!επιτελους τα δικα της και οχι δανεικα!χαχαχα

τωρα μενουν τα φρεσκαρισματα σε ρουχα κλπ και τελειωνουμε!

δυστυχως νομιζω οτι για καποιο λογο ζαλιζομαι αρκετα..κ το Σαββατο ζαλιστηκα πολυ σ'ενα μαγαζι που ημασταν κ αν δεν καθομουν πηγαινα για λιποθυμια και σημερα για κανενα μισαωρο δεν εβλεπα καθαρα και ψιλοτρομαξα γιατι ειμαι μονη σπιτι.ηπια μια πορτοκαλαδα,ξαπλωσα και τωρα ειμαι καλυτερα..

GjJbp3.png7IWup3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟΨΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 3 ΝΤΟΠΛΕΡ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΑΜΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΤΑ 2ΚΙΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΝΟΜΑΙ 36 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΗ Ως ΤΙς 38.

ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΝΑ ΨΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥς ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

χαχχαχαχα!!! ευτυχως δεν υπαρχει μεσα στο σπιτι!! τις προαλες που ημουν στο χωριο ετρωγε ο μικρος μου αδερφος και μπηκα στον πειρασμο και βουτηξα λίγο.... μετα μετρηθηκα..... αστο καλυτερα φιλεναδααααααααα!!!!!!!!!!!

ασχετο, πινεις πολυ νερο??? η δεν σε τραβαει??? εγω εχω γινει νεροφιδας στην εγκκυμοσυνη!!!

στον 1ο μου επινα παρα πολυ νερο!! συνεχεια είχα μαζι μου μπουκαλι και το κανεβαζα! τωρα οχι πολυ..

αρα λογικα εμεις Αναστασια θα παμε για φ.τ κανονικα χωρις προκληση...ετσι??

παντως η γιατρος μου ειπε οτι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα με αφησει να φτασω μεχρι 40 βδομαδες λογο σακχαρου...οποτε ελπιζω με το που σταματησω τα γιουτοπαρ μετα απο λιγες μερες να ερθει ο τοκετος..γιατι δεν θελω καθολου να κανω καισαρικη...

Η προκληση δεν είναι καισαρικη απαραιτητα! ή σου είπε απο μονος του ο γιατρος για καισαρικη;

και εγω ετσι λεω, να τον εχω διπλα μου για τουλαχιστον 3 μηνες! :D

και τον 1ο μου ετσι εκανα 3-4 μηνων τον εφυγα. ξερω κοπελλες που τα αφηναν μεχρι 10 μηνων και 1 χρονων και μετα δεν ήθελαν με τιποτα να φυγουν τα μωρα.. εκλαιγαν..

Koritsia, gyrisa apo ti dermatologo.Den einai tipota, mia aplh dermatitida pou mporei na proilthe kai apo ena mplouzaki plehto pou foraga.Pantos einai asheto me tin egkimosini.

Mou edose kati aloifes kai tha pao na tis paro.Piga kai ston ginaikologo ton filo mas na mou grapsei tis vitamines mou, kai tou edeixa tis aloifes kai mou eipe ok, na tis paro.Paei kai ayto!

Αννα μου ακριβως αυτο που υπολογισα με το δικο μουπεριστατικο δηλαδη:wink: εγω δεν εβαλα κρεμα. εφυγε μονο του την επομενη οταν εβγαλα το τρικο! τωρα εσενα αφού συνεχιζει θα θελεις σιγουρα κατι! τι κρεμα σου έδωσε;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Koritsia, gyrisa apo ti dermatologo.Den einai tipota, mia aplh dermatitida pou mporei na proilthe kai apo ena mplouzaki plehto pou foraga.Pantos einai asheto me tin egkimosini.

Mou edose kati aloifes kai tha pao na tis paro.Piga kai ston ginaikologo ton filo mas na mou grapsei tis vitamines mou, kai tou edeixa tis aloifes kai mou eipe ok, na tis paro.Paei kai ayto!

μπραβο βρε κοριτσι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟΨΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 3 ΝΤΟΠΛΕΡ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΑΜΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΤΑ 2ΚΙΛΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΝΟΜΑΙ 36 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΗ Ως ΤΙς 38.

ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΝΑ ΨΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥς ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ.

με το καλο Ανιτακι!ολα να ειναι καλα αποψε στο γιατρο!να μπεις να μας πεις νεα!θα πας και ομορφη να σε δει το μικρουλι σου!!

GjJbp3.png7IWup3.png

ευχομαι να εχει παρει βαρος το μπεμπουλινι σου!!! περιμενουμε νεα!!

καλημερα μανουλιτσες!!καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε;

Αννουλα,παλι καλα που δεν ηταν τιποτα!μια χαρα!θα βαλεις τις αλοιφες και θα ανακουφιστεις.

εμεις κοριτσια επιτελους πηραμε πραματακια για την μπεμπουλα μας!δε χρειαζομασταν πολλα,και σχεδον ξεμπερδεψαμε.παραγγειλαμε καροτσι,συρταριερα και στρωμα για το κρεβατακι μας!επισης αγορασαμε μπανιερο,προικα,αυτοκολλητακια τοιχου,2 μπιμπερο,χτενακια,ψαλιδακι και θερμομετρο μπανιου!μας εχει μεινει μονο ενα χαλακι που εχω ματιασει και ενα φωτιστικο νυχτας και φυσικα κατι τζιτζιλοπραματακια.κατενθουσιαστηκα που πηραμε πραματακια της μπουμπους!επιτελους τα δικα της και οχι δανεικα!χαχαχα

τωρα μενουν τα φρεσκαρισματα σε ρουχα κλπ και τελειωνουμε!

δυστυχως νομιζω οτι για καποιο λογο ζαλιζομαι αρκετα..κ το Σαββατο ζαλιστηκα πολυ σ'ενα μαγαζι που ημασταν κ αν δεν καθομουν πηγαινα για λιποθυμια και σημερα για κανενα μισαωρο δεν εβλεπα καθαρα και ψιλοτρομαξα γιατι ειμαι μονη σπιτι.ηπια μια πορτοκαλαδα,ξαπλωσα και τωρα ειμαι καλυτερα..

μεγεια τα πραγματακια σας λιτσα!!! με το καλο να τα χαρει η μπουμπου!!! μηπως επεσε ο αιματοκριτης σου???:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καταλαβα! επισκληριδιο ειχες κανει??

Εκανα ναι! δεν νομιζω να άντεχα.. είχα είδη πολλη ταλαιπωρια και κούαση πάνω μου που δεν θα άντεχα να τραβηξω πονους...τωρα λεω να δοκιμασω χωρις:confused: εξαρτατε πως θα εξελισσετε φυσικα γιατι αν είναι οπως την πρωτη φορα αποκλειεται να μην κανω.. αν είναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα τώρα μπορεί και να μην κάνω..

Αννίτα μου γιατι υπαρχει περιπτωση να μην σε αφησει μεχρι τις 38?? εννοεις ισως να μην τρεφετε καλα το μωρο και να πρεπει να γεννηθει;;; μακαρι να παν ολα καλα!! θα μπεις να πεις νεα σου ε;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Λιτσακι μεγεια τα πράγματα σας για την μπεμπα!! Με το καλό να τα χαρεί!

Αννίτα καλά αποτελέσματα στο γιατρό σήμερα! Σίγουρα θα πήρε βάρος ο μπέμπης!!! Όλα θα είναι τέλεια!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

μεγεια τα πραγματακια σας λιτσα!!! με το καλο να τα χαρει η μπουμπου!!! μηπως επεσε ο αιματοκριτης σου???:rolleyes:

ευχαριστουμε Αναστασια!!(μια ζωη χου αλλαζω το ονομα εσενα!χαχαχαχα)

μωρε δεν ξερω απο τι ειναι..ο γιατρος δε μου ζητησε εξετασεις για τη Δευτερα που θα παω,αλλα μαλλον θα κανω μια γενικη απο μονη μου να δω τι γινεται.θα δω πως θα ειμαι κ αυτες τις μερες,κ αν ειναι θα τον παρω τηλ.

εσυ πως πας;

GjJbp3.png7IWup3.png

Εκανα ναι! δεν νομιζω να άντεχα.. είχα είδη πολλη ταλαιπωρια και κούαση πάνω μου που δεν θα άντεχα να τραβηξω πονους...τωρα λεω να δοκιμασω χωρις:confused: εξαρτατε πως θα εξελισσετε φυσικα γιατι αν είναι οπως την πρωτη φορα αποκλειεται να μην κανω.. αν είναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα τώρα μπορεί και να μην κάνω..QUOTE]

αχ εχω και ενα αγχος και για την επισκληριδιο....:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ευχαριστουμε ποπακι!

μωρε δεν ξερω απο τι ειναι..ο γιατρος δε μου ζητησε εξετασεις για τη Δευτερα που θα παω,αλλα μαλλον θα κανω μια γενικη απο μονη μου να δω τι γινεται.θα δω πως θα ειμαι κ αυτες τις μερες,κ αν ειναι θα τον παρω τηλ.

εσυ πως πας;

καλα ειμαι δοξα το θεο!!! σημερα εχω και doppler το μεσσημερι! :D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λιτσακι μεγεια τα πράγματα σας για την μπεμπα!! Με το καλό να τα χαρεί!

Αννίτα καλά αποτελέσματα στο γιατρό σήμερα! Σίγουρα θα πήρε βάρος ο μπέμπης!!! Όλα θα είναι τέλεια!

μερσι αγαπη!

GjJbp3.png7IWup3.png

[quote=anastasaki_melisaki;1319750

αχ εχω και ενα αγχος και για την επισκληριδιο....:rolleyes::rolleyes:

καλα ειμαι δοξα το θεο!!! σημερα εχω και doppler το μεσσημερι! :D

με το καλο!!αχ τι καλα!θα δειτε τον μπεμπουλη!!

κ εγω την επισκληριδιο την τρεμω.παλι γεννουσα στον υπνο μου.μ'εχει πιασει τρελο αγχος,αλλα λεω θα το βουλωσω κ θα κολυμπησω,δεν εχω αλλη επιλογη!πρωτα ο Θεος,ολα να πανε καλα,θα εχω μετα την μπουμπουκα μου και δε θα με νοιαζει τιποτα!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...