Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωρα μου περαστικα σου αν και ειμαι σιγουρη οτι θα σου περασει συντομα..!Ειχα περασει κ εχω μια αναλογη φαση οταν ημουν διακοπες κ ηταν για 1-2 μερες το πολυ..Θα σου περασει..!

εισαι και εσυ σαν εμενα , δεν μπορω να καθομαι καθολου..Κανε και την πιτα αλλα προσεξε μην σε πειραξει γιατι τωρα το στομαχι σου κ το εντερο σου θα ειναι ερεθισμενα..!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε γαμωτο εσεις τι πινετε το πρωι? δεν μπορω να βρω κατι να πινω εκτος απο νερο. ολα με αναγουλιαζουν! παντως τσακισα κ 2 κοματια σπανακοπιτα κ ηταν τελεια πρωι πρωι!!!!! ασβεστιο δεν παιρνω ακομα.

Όταν είχα τις πολλές ανακατωσούρες με έσωζε μόνο μια φρυγανιά με τυρί ή και σκέτη. Γενικώς όταν ανακατεύεσαι δεν έχεις όρεξη να φας και πολλά αλλά 1-2 φρυγανιές μαζεύουν τα υγρά του στομάχου και κάνουν καλό.

Στην σπανακόπιτα είναι βαρύ το φύλλο (και τα χόρτα εννοείται) οπότε αν ανακατεύεσαι, με το μαλακό...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ρε γαμωτο εσεις τι πινετε το πρωι? δεν μπορω να βρω κατι να πινω εκτος απο νερο. ολα με αναγουλιαζουν! παντως τσακισα κ 2 κοματια σπανακοπιτα κ ηταν τελεια πρωι πρωι!!!!! ασβεστιο δεν παιρνω ακομα.

Εγω πινω γαλα με fitness, η αν εχω κεικ η κουλουρακια η κατι τετοιο (παντα δικα μου) τρωω απο αυτο με χυμο πορτοκαλι φρεσκο.

Εμενα ο γιατρος μου απο τη 10η εβδ. μου δινει παντα ασβεστιο και σιδηρο, χωρις να εχει δει τις εξετασεις. Καθε γιατρος λειτουργει διαφορετικα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω παντως το πρωι πινω γαλα (ελαφρυ) με λιγο κακαο.Επισης βαζω κ fitness και τα καταφερνω...

Βεβαια οταν μιλαω για πρωι εννοω κατα τις 11-12...Αργω να σηκωθω μιας και δεν δουλευω κ δεν εχω και πολλες ασχολιες αυτην την στιγμη..

Στην αρχη της εγκυμοσυνης με ενοχλουσε κ εμενα αλλα τωρα οκ!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Εγω πινω γαλα με fitness, η αν εχω κεικ η κουλουρακια η κατι τετοιο (παντα δικα μου) τρωω απο αυτο με χυμο πορτοκαλι φρεσκο.

Εμενα ο γιατρος μου απο τη 10η εβδ. μου δινει παντα ασβεστιο και σιδηρο, χωρις να εχει δει τις εξετασεις. Καθε γιατρος λειτουργει διαφορετικα.

Και εμενα ο γιατρος μου εδωσε απο την 7η εβδομαδα σιδηρο(με φολλικο), ασβεστιο κ μαγνησιο.Οντως ο καθε γιατρος εχει το δικο του συστημα.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

εγω καφε το πρωι κ παιρνω στη δουλεια κεικ ή κουλουρια, φτιαχω συνηθως για να εχω,κ κατα τις 12 τρωω τοστακι.

λεμοναδα ή σοδα δεν σε ανακουφιζουν? λιγες αναγουλες ειχα κ σωθηκα μ'αυτα τα δυο

BJVqp3.png

Gia sas kopelles xarika poli pou mpika stin parea sas etsi na milame kai elpizo siga siga na mou figoun i fovies peri egkimosinis vlepete ine to proto mou kai fovame ipervolika to xero oti i egkimosini ine mia fisiologiki katastasi kai oxi arrostia apla den xero giati mou vgikan auta kai pos na voithiso ton eauto mou,niotho kai avola na pigeno exo otan fovame me pianoun anagoulitses.xero oti ine paraloges fovies alla mpori na ine kai ormoniki logi?signomi pou sas zalizo.sintoma oles tha kratoume agkalia ta mpempe mas kai tha ta xexasoume ola

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

καταρχην καλημερα!!

βασικα, επειδη εχω ζησει πολυ ασχημη εγκυμοσυνη απο κοντινο μου προσωπο(7 μηνες στο κρεβατι), νομιζω οτι ειναι αχαριστια να κλειστω στο σπιτι εφοσον εχω καλη εγκυμοσυνη(φτου μη με ματιασω:D). κ η γιατρος μου παντα αυτο μου λεει, να βγαινω εφοσον εχω διαθεση κ δεν εχω προβληματα. γενικα μεχρι στιγμης λιγα πραγματα εχω αλλαξει στην καθημερινοτητα μου, αλλα στο ξαναλεω, δεν εχω προβληματα γι'αυτο ειμαι ετσι ανετη!αν κατι ειχε συμβει,ποιος ξερει πως θα ημουν?

σημερα κανω κοτοσουπα, ακυρο με τη ζεστη αλλα θελω να στειλω κ στην πεθερα! μετα θα παμε για μπανιο μαλλον!

καλα κανεις! αφου νιωθεις καλα γιατι να κατσεις μεσα? κ εγω εξω θα ημουνα! ατιμες ^%%#@#ναυτιες.... μετα εχουμε να ριξουμε πολυ μεσα κοριτσια τωρα οσο γινεται εξωωωω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Δωρα μου περαστικα σου αν και ειμαι σιγουρη οτι θα σου περασει συντομα..!Ειχα περασει κ εχω μια αναλογη φαση οταν ημουν διακοπες κ ηταν για 1-2 μερες το πολυ..Θα σου περασει..!

εισαι και εσυ σαν εμενα , δεν μπορω να καθομαι καθολου..Κανε και την πιτα αλλα προσεξε μην σε πειραξει γιατι τωρα το στομαχι σου κ το εντερο σου θα ειναι ερεθισμενα..!

εγω που κοντεβω να φαω ολη τη σπανακοπιτα????!!!!!!! χαχχααχα σημερα δεν πηγα τουαλετα! περιεργο κ νομιζα απο τοσο σπανακι οτι θα ετρεχα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τα επιδοματα πονεμενη ιστορια που ειδα να συζητατε. εμενα με βγαλαν απο το ικα, θα παρω ταμειο ανεργιας κ θελει πολυ ψαξιμο να δω τι δικαιουμαι. κα βαριεμαι τη γραφειοκρατια! ασε που ο αντρας μου περιμενει απολυση μεσα στο Σεπτεμβριο!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

το γαλα δεν το αντεχω καθολου ενω μου αρεσει με κανει χαλια. ουτε χυμους μπορω οποτε ηπια το πρωι χυμο η γαλα ημουν ολη μερα αρρωστη.

εγω εκανα εξετασεις την 8η εβδομαδα ειχα πολυ καλο σιδηρο γενικα παντα απλα ειχα χαμηλη φεριτινη γι αυτο παιρνω filicin απο την προηγουμενη (ατυχη) εγκυμοσυνη συνεχως. με το ασβεστιο δεν ξερω τι γινεται. φανταζομαι θα ηταν καλο κ γι αυτο δεν παιρνω συμπληρωμα. τι καλο φτιαχεις Αννουλα?

εγω τελικα εβαλα ενα κοτοπουλακι με πατατουλες στο φουρνο μπολικο λεμονι κ μουσταρδα κ σκορδακια.. χαμος θα γινει!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τα επιδοματα πονεμενη ιστορια που ειδα να συζητατε. εμενα με βγαλαν απο το ικα, θα παρω ταμειο ανεργιας κ θελει πολυ ψαξιμο να δω τι δικαιουμαι. κα βαριεμαι τη γραφειοκρατια! ασε που ο αντρας μου περιμενει απολυση μεσα στο Σεπτεμβριο!

ωχωχωχωωχχωχωχ!!!! εσυ με οαεδ κ ο αντρας σου απολυμενος? αμαν!!!!

παντως αν εχεις 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια πριν την ΠΗΤ τα δικαιουσαι ολα τα επιδοματα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

το γαλα δεν το αντεχω καθολου ενω μου αρεσει με κανει χαλια. ουτε χυμους μπορω οποτε ηπια το πρωι χυμο η γαλα ημουν ολη μερα αρρωστη.

εγω εκανα εξετασεις την 8η εβδομαδα ειχα πολυ καλο σιδηρο γενικα παντα απλα ειχα χαμηλη φεριτινη γι αυτο παιρνω filicin απο την προηγουμενη (ατυχη) εγκυμοσυνη συνεχως. με το ασβεστιο δεν ξερω τι γινεται. φανταζομαι θα ηταν καλο κ γι αυτο δεν παιρνω συμπληρωμα. τι καλο φτιαχεις Αννουλα?

εγω τελικα εβαλα ενα κοτοπουλακι με πατατουλες στο φουρνο μπολικο λεμονι κ μουσταρδα κ σκορδακια.. χαμος θα γινει!

Αχ, μου ανοιξες την ορεξη τωρα!!Λες και μου μυριζει!!! Και εγω ετσι το κανω με μπολικο σκορδο και λεμονι.

Εμεις καθε Σαββατο μεσημερι τρωμε παντα κατι προχειρο δηλ. αυγα τηγανητα με πατατες και ντοματα σαλατα η αν εχουμε στο ψυγειο φαγητο απο τις προηγουμενες μερες αυτο τρωμε.Καθε Σαββατο βραδυ βγαινουμε με τα παιδια για φαγητο.

Τις Κυριακες μαγειρευω παντα εκτος αν βγουμε με καμμια παρεα για κανενα ψαρακι!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Gia sas kopelles xarika poli pou mpika stin parea sas etsi na milame kai elpizo siga siga na mou figoun i fovies peri egkimosinis vlepete ine to proto mou kai fovame ipervolika to xero oti i egkimosini ine mia fisiologiki katastasi kai oxi arrostia apla den xero giati mou vgikan auta kai pos na voithiso ton eauto mou,niotho kai avola na pigeno exo otan fovame me pianoun anagoulitses.xero oti ine paraloges fovies alla mpori na ine kai ormoniki logi?signomi pou sas zalizo.sintoma oles tha kratoume agkalia ta mpempe mas kai tha ta xexasoume ola

κοριτσακι μου τι εννοεις φοβασαι? τι φοβασαι ακριβως???

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ωχωχωχωωχχωχωχ!!!! εσυ με οαεδ κ ο αντρας σου απολυμενος? αμαν!!!!

παντως αν εχεις 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια πριν την ΠΗΤ τα δικαιουσαι ολα τα επιδοματα.

εχω πολλα ενσημα παλι καλα! θα στειλω τον αντρα μου να το ψαξει-ολη μερα θα καθεται! σταματησε το εργο που δουλευει(ειναι γεωλογος στα Τεμπη) αλλα ελπιζω να ξαναρχισει σε λιγους μηνες.ετσι οπως ειναι η κατασταση στη χωρα, αστα να πανε! μια ζωη μεσα απο τα Τεμπη θα περναμε!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...