Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μαρια μου εχεις δικαιο!! επειδη ξερω πως θα είναι ίσως γιαυτο με πιανει ενας φοβος. την πρωτη φορα εχεις τον φοβο του άγνωστου. μετα που ξερεις φοβασαι την διαδικασια. σκεφτεσαι κιολας να πανε ολα καλα και άλλα τέτοια...

Αυτη την φορα θα ήθελα να μην παω με προκληση...θα ήθελα να σπασουν τα νερα και να μεινω στο σπιτι μου αρκετη ώρα πριν να παω στο μαιυτηριο για να μην νιωσω οτι ήμουν αρκετες ωρες εκει μεχρι να γεννησω...

αντωνια μου ευχομαι να μην πας με προκληση!!

ειναι πολυ δυσκολη η διαδικασια??? αλλες κοπελες νιωθουν καλυτερα που ξερουν οτι θα γεννησουν με προκληση και πηγαινουν σαν σε ραντεβου!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι αιματος ειναι και αυτη!!! ασε και εγω ετσι με τα γλυκα!!! να πω την αληθεια το πρωι ηθελα να φαω φετες με μερεντα.............................:(:(:(

χα χα χα ε ρε τα μεγαλα πνευματα επικοινωνουν...ξυπνησα και οσο ημουν στο κρεβατι σκεφτομουν..να την κανω την παρανομια και να χτυπησω 2 φετουλες μερεντα με γαλατακι...το σκεφτομουν ...το σκεφτομουν...και μετα σηκωθηκα και λεω αστα ποπη δεν ειναι για σενα χα χα χα και ξενερωσα!!

:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εφοσον ειναι και αγορακι αντωνια μου καλυτερα!!!! απλα οπως ειπες πρεπει να τα ξεχωρισεις και απλα πλυσιμο και σιδερωμα!!!!

θα τους εχεις στο ιδιο δωματιο??

Ναι το καλο είναι οτι δεν θα αγορασω τιποτα γιατι και οι εποχες συμπηπτουν καπως!

Οχι δεν θα τους έχω στο ίδιο δωματιο. τον πρωτο καιρο θα εχω μαζι μου το μικρο μεχρι 3 μηνων υπολογιζω. μετα εχει ο καθενας το δικο του δωματιο! αν κανω κανενα 3ο μετα βλέπουμε:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χα χα χα ε ρε τα μεγαλα πνευματα επικοινωνουν...ξυπνησα και οσο ημουν στο κρεβατι σκεφτομουν..να την κανω την παρανομια και να χτυπησω 2 φετουλες μερεντα με γαλατακι...το σκεφτομουν ...το σκεφτομουν...και μετα σηκωθηκα και λεω αστα ποπη δεν ειναι για σενα χα χα χα και ξενερωσα!!

:lol::lol::lol:

χαχχαχαχα!!! ευτυχως δεν υπαρχει μεσα στο σπιτι!! τις προαλες που ημουν στο χωριο ετρωγε ο μικρος μου αδερφος και μπηκα στον πειρασμο και βουτηξα λίγο.... μετα μετρηθηκα..... αστο καλυτερα φιλεναδααααααααα!!!!!!!!!!!

ασχετο, πινεις πολυ νερο??? η δεν σε τραβαει??? εγω εχω γινει νεροφιδας στην εγκκυμοσυνη!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω παντως τσακιζω ενα τοστακι με μαυρο ψωμακι γαλοπουλα μαρουλι κ μιλνερ! υγιεινο κ πεντανοστιμο απλα θελω κ αλλο....

εχει κ λιγο μαγιονεζα βεβαια!!!!:wink:;-):wink:;-)

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

δεν δουλευω δεν δουλευω!!!!! χαχα πρωτη μερα που σταματησα τη δουλεια!! περιμενω να με παρουν τηλ βεβαια, αλλα δεν ξυπνησα για να παω το πρωι!!!! δεν δουλευω!!!!!:lol::lol::lol::lol:

BJVqp3.png

καλημερα μελινακι!! σ εευχαριστω πολυ!!!! μιαμ μιαμ φασολακια!!!!!

χαχαχχα φανταζεσαι??? κοιτα απο κοπελες που επαιρναν τα χαπια και τα σταματησαν γεννησαν τουλαχιστον 1 εβδομαδα μετα!!!!!

αρα λογικα εμεις Αναστασια θα παμε για φ.τ κανονικα χωρις προκληση...ετσι??

παντως η γιατρος μου ειπε οτι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα με αφησει να φτασω μεχρι 40 βδομαδες λογο σακχαρου...οποτε ελπιζω με το που σταματησω τα γιουτοπαρ μετα απο λιγες μερες να ερθει ο τοκετος..γιατι δεν θελω καθολου να κανω καισαρικη...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ναι το καλο είναι οτι δεν θα αγορασω τιποτα γιατι και οι εποχες συμπηπτουν καπως!

Οχι δεν θα τους έχω στο ίδιο δωματιο. τον πρωτο καιρο θα εχω μαζι μου το μικρο μεχρι 3 μηνων υπολογιζω. μετα εχει ο καθενας το δικο του δωματιο! αν κανω κανενα 3ο μετα βλέπουμε:tongue:

και εγω ετσι λεω, να τον εχω διπλα μου για τουλαχιστον 3 μηνες! :D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Koritsia, gyrisa apo ti dermatologo.Den einai tipota, mia aplh dermatitida pou mporei na proilthe kai apo ena mplouzaki plehto pou foraga.Pantos einai asheto me tin egkimosini.

Mou edose kati aloifes kai tha pao na tis paro.Piga kai ston ginaikologo ton filo mas na mou grapsei tis vitamines mou, kai tou edeixa tis aloifes kai mou eipe ok, na tis paro.Paei kai ayto!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

αρα λογικα εμεις Αναστασια θα παμε για φ.τ κανονικα χωρις προκληση...ετσι??

παντως η γιατρος μου ειπε οτι το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα με αφησει να φτασω μεχρι 40 βδομαδες λογο σακχαρου...οποτε ελπιζω με το που σταματησω τα γιουτοπαρ μετα απο λιγες μερες να ερθει ο τοκετος..γιατι δεν θελω καθολου να κανω καισαρικη...

και εμενα ετσι μου ειπε!! κοιτα αν εχει καλη θεση και ολες τις προυποθεσεις για φ.τ. τοτε παμε για προκλησει αν δεν ερθει απο μονο του!! αλλα μεχρι τελευταια στιγμη δεν ξερεις πως θα ερθουν τα πραγματα!!:rolleyes::rolleyes: μακαρι να ερθει φυσιολογικα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Koritsia, gyrisa apo ti dermatologo.Den einai tipota, mia aplh dermatitida pou mporei na proilthe kai apo ena mplouzaki plehto pou foraga.Pantos einai asheto me tin egkimosini.

Mou edose kati aloifes kai tha pao na tis paro.Piga kai ston ginaikologo ton filo mas na mou grapsei tis vitamines mou, kai tou edeixa tis aloifes kai mou eipe ok, na tis paro.Paei kai ayto!

μια χαρα αννα μου!!! μπραβο!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αντωνια μου ευχομαι να μην πας με προκληση!!

ειναι πολυ δυσκολη η διαδικασια??? αλλες κοπελες νιωθουν καλυτερα που ξερουν οτι θα γεννησουν με προκληση και πηγαινουν σαν σε ραντεβου!:rolleyes:

Μακαρι Αναστασια! Οχι δεν είναι δυσκολη η διαδικασια. πας εκει σου βαζουν τον ορρο σε πιανουν οι πονοι και γεννας. απλα σου προκαλούν τους πόνους με ορρο....αυτη είναι η διαφορα..

εγω πηγα γιατι είχα περασει τις μερες μου και μου εβαλαν τον ορρο και δεν έλεγαν ούτε ετσι να με πιασουν οι πόνο....εβαλαν τον ορρο στις 830 και κανονικα επρεπε να με πιασουν αμεσως οι πονοι, αντε μεχρι τις 10(και πολλα λεω) εμενα με επιασαν στις 4-430!! γιαυτο λεω οτι ταλαιπωρηθηκα..απλα κουραστηκα να περιμένω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μακαρι Αναστασια! Οχι δεν είναι δυσκολη η διαδικασια. πας εκει σου βαζουν τον ορρο σε πιανουν οι πονοι και γεννας. απλα σου προκαλούν τους πόνους με ορρο....αυτη είναι η διαφορα..

εγω πηγα γιατι είχα περασει τις μερες μου και μου εβαλαν τον ορρο και δεν έλεγαν ούτε ετσι να με πιασουν οι πόνο....εβαλαν τον ορρο στις 830 και κανονικα επρεπε να με πιασουν αμεσως οι πονοι, αντε μεχρι τις 10(και πολλα λεω) εμενα με επιασαν στις 4-430!! γιαυτο λεω οτι ταλαιπωρηθηκα..απλα κουραστηκα να περιμένω...

καταλαβα! επισκληριδιο ειχες κανει??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...