Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα ποπη μου και σε ευχαριστω πολύ!!! τι κανεις????

αντωνια τι εννοεις? με τα παιδικα δεν εκανες τιποτα?

Δεν ετοιμασα τίποτα ακομα. ψωνια δεν θα κανω γιατι τα εχω ολα απο τον 1ο μου. αλλα δεν βρηκα ακομη ουτε ρουχαλακια ούτε τιποτα! και εχω παρα πολλα. θελουν ξεχωρισμα ανα ηλικιες κτλ. πρεπει να πλυθουν να σιδερωθουν να τακτοποιηθούν και εγω ακομα είμαι στο μηδεν:confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποπη μου αυτο ειναι σιγουρο γιατι μου το ειπε και η διαβητολογος μου!!!! και το εχω παρατηρησει και εγω!!!!!!!!!!;);)

χμχμχμ να πω οτι χαρηκα τωρα??δεν θα το πω γιατι δυστυχως το γιουτοπαρ θα το παιρνω περιπου μεχρι να γεννησω αρα μεχρι τοτε θα ειμαι περιορισμενη με το φαγητο??αδικια...:(:(και οσο σκεφτομαι το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ τραπεζι....μου τρεχουν τα σαλια...ασε που 30 Δεκεμβριου εχουμε επετειο με τον αντρα μου και εκει νηστικη θα μεινω??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Δεν ετοιμασα τίποτα ακομα. ψωνια δεν θα κανω γιατι τα εχω ολα απο τον 1ο μου. αλλα δεν βρηκα ακομη ουτε ρουχαλακια ούτε τιποτα! και εχω παρα πολλα. θελουν ξεχωρισμα ανα ηλικιες κτλ. πρεπει να πλυθουν να σιδερωθουν να τακτοποιηθούν και εγω ακομα είμαι στο μηδεν:confused:

εφοσον ειναι και αγορακι αντωνια μου καλυτερα!!!! απλα οπως ειπες πρεπει να τα ξεχωρισεις και απλα πλυσιμο και σιδερωμα!!!!

θα τους εχεις στο ιδιο δωματιο??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εντομεταξυ ποπακι, υπαρχουν κατι σοκολατες τις σειρας sweet balance της γιωτης που ειναι τελειες!!!!!!!;););) εγω παιρνω απο αυτες!

καθε ποτε τρως απο αυτες??

B4Itp2.png

χμχμχμ να πω οτι χαρηκα τωρα??δεν θα το πω γιατι δυστυχως το γιουτοπαρ θα το παιρνω περιπου μεχρι να γεννησω αρα μεχρι τοτε θα ειμαι περιορισμενη με το φαγητο??αδικια...:(:(και οσο σκεφτομαι το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ τραπεζι....μου τρεχουν τα σαλια...ασε που 30 Δεκεμβριου εχουμε επετειο με τον αντρα μου και εκει νηστικη θα μεινω??

και εγω μεχρι την 37η εβδομαδα θα τα παιρνω μου ειπε η γιατρος. ακριβως 25/12 τα σταματαω πρωτα ο θεος!! τι να κανουμε ρε φιλεναδα, υπομονη!!! τι αλλο???????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια κι απο εμενα

Εφη μου καλη επιτυχια στο γιατρο μετ ο καλο να δεις το μωρακι σου

Αναστασια μου και σε σενα καλη επιτυχια στο doppler αντε να δειτε το μουτρακι του

Σοφια μου καλα αποτελεσματα κουκλα μου,

Αννα μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα το σοβαρο,

Εγω τωρα μαγειρευω φασολακια και θα παμε σουπερ μαρκετ ο αντρας μου ειναι παλι νυχτα και αυτη την εβδομαδα θελω να παω και στον ΟΑΕΔ να ανανεωσω την καρτα ανεργιας,

φιλια πολλα τα λεμε μετα...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καθε ποτε τρως απο αυτες??

να σου πω την αληθεια αγω τρωω καθε μερα απο 2-3 κομματακια.... δεν μπορω με τραβαει πολυ το γλυκο... και αυτη η σειρα εχει και αλλα γλυκα, μου τα συστησε η διαβητολογος.. 1 του μηνα εχω ξανα ραντεβου μαζι της! και αυριο που θα παω να κανω τις καθιερωμενες εξετασεις θα κανω και αυτην που μου ζητησε αυτη, γλυκοζηλομενη λεγεται.... για να δουμε!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εγω μεχρι την 37η εβδομαδα θα τα παιρνω μου ειπε η γιατρος. ακριβως 25/12 τα σταματαω πρωτα ο θεος!! τι να κανουμε ρε φιλεναδα, υπομονη!!! τι αλλο???????

υπομονη κανουμε Αναστασια μου!!!τυχερουλα να πεις τον γιατρο να σε κανει μια εξαιρεση 25 /12 που τα σταματας να σε αφησει να φας οσο θελεις!!!χι χι χι!!!δεν μου λες υπαρχει πιθανοτητα να γεννησεις πριν αλλαξει το ετος??φαντασεσαι να γεννησεις 31/12 στις 12 η ωρα που αλλαζει το ετος??

:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

καλημερα κ απο εμενα!

τωρα σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι τι ηθελα να πω στην καθε μια!...

Δωρακι κ εγω αγχωνομαι φυσιολογικο ειναι γιατι δεν ξερουμε τι μας περιμενει.. επισης αγχωνομαι κ για ολα τα αλλα! αν θα καταφερω να μην γεννησω προωρα, τη μετακομιση που δεν θα μπορω να κανω τιποτα..κλπ κλπ..

Ποπακι μου καλημερα! Μπραβο που δεν εχεις κανει συσπαση βρε!!!! κ εγω δεν εχω κανει νομιζω!

Το γιουτοπαρ επηρεαζει το σακχαρο δεν στο ειπε η γιατρος σου? εμενα μου ειχα παει να μην παρω μια μερα πριν γιατι αλλοιωνει τα αποτελεσματα της μετρησης. κ εσυ θυμαμαι παιρνει κ πολλα!

οσο για το φαι μην αγχωνεσαι μωρε κ τοσο πολυ! κανε εσυ την διατροφη σου γενικα ε κ αν φας κ μια φορα λιγακι παραπανω δεν θα παθεις κ τιποτα! αρκει να μην ειναι γενικος κανονας!

Αννα μου λες να εχεις παθει καμια δερματιτιδα? περαστικουλια.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα κοριτσακια κι απο εμενα

Εφη μου καλη επιτυχια στο γιατρο μετ ο καλο να δεις το μωρακι σου

Αναστασια μου και σε σενα καλη επιτυχια στο doppler αντε να δειτε το μουτρακι του

Σοφια μου καλα αποτελεσματα κουκλα μου,

Αννα μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα το σοβαρο,

Εγω τωρα μαγειρευω φασολακια και θα παμε σουπερ μαρκετ ο αντρας μου ειναι παλι νυχτα και αυτη την εβδομαδα θελω να παω και στον ΟΑΕΔ να ανανεωσω την καρτα ανεργιας,

φιλια πολλα τα λεμε μετα...

καλημερα μελινακι!! σ εευχαριστω πολυ!!!! μιαμ μιαμ φασολακια!!!!!

υπομονη κανουμε Αναστασια μου!!!τυχερουλα να πεις τον γιατρο να σε κανει μια εξαιρεση 25 /12 που τα σταματας να σε αφησει να φας οσο θελεις!!!χι χι χι!!!δεν μου λες υπαρχει πιθανοτητα να γεννησεις πριν αλλαξει το ετος??φαντασεσαι να γεννησεις 31/12 στις 12 η ωρα που αλλαζει το ετος??

:lol::lol::lol::lol:

χαχαχχα φανταζεσαι??? κοιτα απο κοπελες που επαιρναν τα χαπια και τα σταματησαν γεννησαν τουλαχιστον 1 εβδομαδα μετα!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια αγω τρωω καθε μερα απο 2-3 κομματακια.... δεν μπορω με τραβαει πολυ το γλυκο... και αυτη η σειρα εχει και αλλα γλυκα, μου τα συστησε η διαβητολογος.. 1 του μηνα εχω ξανα ραντεβου μαζι της! και αυριο που θα παω να κανω τις καθιερωμενες εξετασεις θα κανω και αυτην που μου ζητησε αυτη, γλυκοζηλομενη λεγεται.... για να δουμε!:rolleyes:

μακαρι να ειναι κατεβασμενο βρε Αναστασια μου...τι να πω...αιματος ειναι και αυτη η γλυκοζηλομενη??θα τα "χτυπησω"αυτα τα γλυκακια που λες...η φαση ειναι πριν μεινω εγκυος δεν ετρωγα γλυκα δεν με τραβουσαν ...και απο τοτε που ηρθε το μπεμπε πω πω τρελαινομαι για γλυκα...τι ανωμαλος οργανισμος???

B4Itp2.png

μακαρι να ειναι κατεβασμενο βρε Αναστασια μου...τι να πω...αιματος ειναι και αυτη η γλυκοζηλομενη??θα τα "χτυπησω"αυτα τα γλυκακια που λες...η φαση ειναι πριν μεινω εγκυος δεν ετρωγα γλυκα δεν με τραβουσαν ...και απο τοτε που ηρθε το μπεμπε πω πω τρελαινομαι για γλυκα...τι ανωμαλος οργανισμος???

ναι αιματος ειναι και αυτη!!! ασε και εγω ετσι με τα γλυκα!!! να πω την αληθεια το πρωι ηθελα να φαω φετες με μερεντα.............................:(:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

antwnia mou tha sou pw kati an kai den kserw gt den to exw zisei akoma....alla pisteyw esy eisai se pio dyskoli fasi apo emas gt ksereis ti tha antimetwpiseis...enw egw gia paradeigma den kserw pws einai gt einai proti fora....opote katalavainw to agxos sou...oxi oti egw den exw pros theou alla sou lew pws mporei na aisthanesai....

Μαρια μου εχεις δικαιο!! επειδη ξερω πως θα είναι ίσως γιαυτο με πιανει ενας φοβος. την πρωτη φορα εχεις τον φοβο του άγνωστου. μετα που ξερεις φοβασαι την διαδικασια. σκεφτεσαι κιολας να πανε ολα καλα και άλλα τέτοια...

Αυτη την φορα θα ήθελα να μην παω με προκληση...θα ήθελα να σπασουν τα νερα και να μεινω στο σπιτι μου αρκετη ώρα πριν να παω στο μαιυτηριο για να μην νιωσω οτι ήμουν αρκετες ωρες εκει μεχρι να γεννησω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κ απο εμενα!

τωρα σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι τι ηθελα να πω στην καθε μια!...

Δωρακι κ εγω αγχωνομαι φυσιολογικο ειναι γιατι δεν ξερουμε τι μας περιμενει.. επισης αγχωνομαι κ για ολα τα αλλα! αν θα καταφερω να μην γεννησω προωρα, τη μετακομιση που δεν θα μπορω να κανω τιποτα..κλπ κλπ..

Ποπακι μου καλημερα! Μπραβο που δεν εχεις κανει συσπαση βρε!!!! κ εγω δεν εχω κανει νομιζω!

Το γιουτοπαρ επηρεαζει το σακχαρο δεν στο ειπε η γιατρος σου? εμενα μου ειχα παει να μην παρω μια μερα πριν γιατι αλλοιωνει τα αποτελεσματα της μετρησης. κ εσυ θυμαμαι παιρνει κ πολλα!

οσο για το φαι μην αγχωνεσαι μωρε κ τοσο πολυ! κανε εσυ την διατροφη σου γενικα ε κ αν φας κ μια φορα λιγακι παραπανω δεν θα παθεις κ τιποτα! αρκει να μην ειναι γενικος κανονας!

Αννα μου λες να εχεις παθει καμια δερματιτιδα? περαστικουλια.

καλημερα Μαργαριτα μου!!αντε ωραια να μην κανεις και εσυ συσπασεις!!ολα καλα θα πανε!!ναι εγω παιρνω 4 μισα γιουτοπαρ την ημερα..αρα λογικο ανεβασμενο σακχαρο...

να μην αγχωνεσαι κοριτσι θα τα καταφερεις ολα,,να σκεφτεσαι μονο το νινακι σου που θα το φερεις στον κοσμο!!γω ετσι κανω και παιρνω δυναμη!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...