Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Αν όντως είναι αυτό το μέγεθος που σου έχει σημειώσει μάλλον είναι 18, χιλιοστά περίπου .

Όχι εκατοστά άμα ήταν εκατοστά θα ήταν σαν ένα κεφαλι🙃

Σήμερα το διάβασα και λέω γαμωτο είναι πολύ μικρό τι με λέει να κουνέλιασω ο τρελός??? Αλλά άλλη μέτρηση τελικά ήταν 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mpa oxi ola...exw akoma.....twra teliwnw ta rouxalakia tou...meta thelw na paw na parw kai mena enw duo soutien ayta pou einai eidika gia na mporeis na thilazeis to mwro...kai na parw kai mia kalathouna thelw...esy?

εγω τα εχω ολα ετοιμα του μωρου, μονο η διακοσμηση μου εμεινε στο παιδικο δωματιο, δεν ξερω τι θα κανω στους τοιχους.... αλλα πιστευω αυτην την εβδομαδα να τελειωσει και αυτο!

για εμενα και εγω θελω να παρω κανενα σουτιεν και καμια πιτζαμα..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!μολις σας διαβασα..πρωινες πρωινες ολες!!τι μου κανετε?

σοφακη καλα αποτελεσματα κοπελα μου!!

αννα και σε σενα το ιδιο ευχομαι ελπιζω ο δερματολογος να σου πει οτι δεν ειναι κατι σοβαρο!!

αναστασια μου καλη επιτυχια σημερα με το doppler ελπιζω να καταφερετε και να δειτε το μπουμπουκακι σας!! αν ξεχναω καποια συγχωρηστε με ..:rolleyes::rolleyes:

καλη επιτυχια σε οσες εχουν γιατρο σημερα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!μολις σας διαβασα..πρωινες πρωινες ολες!!τι μου κανετε?

σοφακη καλα αποτελεσματα κοπελα μου!!

αννα και σε σενα το ιδιο ευχομαι ελπιζω ο δερματολογος να σου πει οτι δεν ειναι κατι σοβαρο!!

αναστασια μου καλη επιτυχια σημερα με το doppler ελπιζω να καταφερετε και να δειτε το μπουμπουκακι σας!! αν ξεχναω καποια συγχωρηστε με ..:rolleyes::rolleyes:

καλη επιτυχια σε οσες εχουν γιατρο σημερα!!

καλημερα ποπη μου και σε ευχαριστω πολύ!!! τι κανεις????

αντωνια τι εννοεις? με τα παιδικα δεν εκανες τιποτα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

emeis den exoume diko tou dwmatio...yparxei ena dwmatio diladi alla menei i aderfi tou antra mou..kai tha menei mazi mas gia twra....o mikros mas....

δεν πηραζει μαρακι μου, και εγω εξαλου στην αρχη μαζι μου θα τον εχω!:lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σημερα εκανα μια πολυ σημαντικη ανακαλυψη:ακουστε...ειδικα για τις κοπελες που παιρνουμε γιουτοπαρ και κανουμε και μετρησεις ζαχαρου...

λοιπον οταν μετριεμαι νηστικη χωρις να εχω παρει γιουτοπαρ ειναι πιο χαμηλη η μετρηση μου ενω οταν μετριεμαι παλι νηστικη αλλα εχοντας παρει γιουτοπαρ ειναι πιο ανεβασμενη η μετρηση...αρα????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:το γιουτοπαρ επηρεαζει το ζαχαρο...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

σημερα εκανα μια πολυ σημαντικη ανακαλυψη:ακουστε...ειδικα για τις κοπελες που παιρνουμε γιουτοπαρ και κανουμε και μετρησεις ζαχαρου...

λοιπον οταν μετριεμαι νηστικη χωρις να εχω παρει γιουτοπαρ ειναι πιο χαμηλη η μετρηση μου ενω οταν μετριεμαι παλι νηστικη αλλα εχοντας παρει γιουτοπαρ ειναι πιο ανεβασμενη η μετρηση...αρα????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:το γιουτοπαρ επηρεαζει το ζαχαρο...

ποπη μου αυτο ειναι σιγουρο γιατι μου το ειπε και η διαβητολογος μου!!!! και το εχω παρατηρησει και εγω!!!!!!!!!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

antwnia mou tha sou pw kati an kai den kserw gt den to exw zisei akoma....alla pisteyw esy eisai se pio dyskoli fasi apo emas gt ksereis ti tha antimetwpiseis...enw egw gia paradeigma den kserw pws einai gt einai proti fora....opote katalavainw to agxos sou...oxi oti egw den exw pros theou alla sou lew pws mporei na aisthanesai....

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

καλημερα ποπη μου και σε ευχαριστω πολύ!!! τι κανεις????

αντωνια τι εννοεις? με τα παιδικα δεν εκανες τιποτα?

καλημερα Αναστασια μου!!ειμαι καλα!εχω να κανω συσπαση απο την πεμπτη φτου φτου...και χαιρομαι παρα πολυ!!την πεμπτη μπαινω και στον 7ο!!!να τον κλεισω και αυτον να φυγει το αγχος,,,

τι ωρα εχεις γιατρο?

B4Itp2.png

καλημερα Αναστασια μου!!ειμαι καλα!εχω να κανω συσπαση απο την πεμπτη φτου φτου...και χαιρομαι παρα πολυ!!την πεμπτη μπαινω και στον 7ο!!!να τον κλεισω και αυτον να φυγει το αγχος,,,

τι ωρα εχεις γιατρο?

μπραβο ποπακι!!!!!!!!!! αντε με το καλο να μπεις στον 7ο!!! και εγω ετσι ημουν! οταν μπηκα στον 7ο ημουν μες στην τρελη χαρα!!!!!

στις 14.00 ειναι το ραντεβου μας!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...