Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

@mk2012 πως πηγε η ωοληψια κοριτσι μου;

Γύρισα και ξεράθηκα στον ύπνο. Αν κατάλαβα καλά πήραν 2 ωοθηλακια αλλά το μικρό ήταν πολύ μικρό και βρέθηκε ωάριο μόνο στο άλλο.. Άρα περιμένω αύριο.. Τρίτη prp και Παρασκευή υπέρηχος Β φάσης. Όλη τη βδομάδα εκεί θα τη βγάλω δλδ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ουτε εγω το εχω πιστεψει οτι κοντευουμε επικινδυνα ....Οποιος με βλεπει δεν το πιστευει οτι ειμαι στο τελος του 7ου ..Μετα βιας με υπολογιζουν γυρω στον 5ο...

Τι να πω εχω μικρη κοιλια μαλλον...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Τι θα φάτε σήμερα κορίτσια? Εγώ θα κάνω φασολάδα!

Εγω παντως λεω να κανω μια κοτοπιτα σημερα...

Μαλλον θα αποχωρισω τωρα να παω να ψωνισω 2-3 πραγματακια..Να παω κ στην μαμα μου..εχει ρεπο σημερα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αχ μπαίνεις στον μήνα σου ε? Κοριτσια πολύ αγχωνομαι...
Τι θα φάτε σήμερα κορίτσια? Εγώ θα κάνω φασολάδα!

ναι μπαινω στον μηνα μου σε 20 μερες!!!!!!1 απιστευτο μου φαινεταιιιι!!!!!!!!!!!!! εντομεταξυ γιατι λενε αν δεν παρεις μια εβδομαδα απο τον 9ο θεωρειται προωρο?????????

εγω θα φαω μαλλον σουπιτσα!!! (κοτοσουπα)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι μπαινω στον μηνα μου σε 20 μερες!!!!!!1 απιστευτο μου φαινεταιιιι!!!!!!!!!!!!! εντομεταξυ γιατι λενε αν δεν παρεις μια εβδομαδα απο τον 9ο θεωρειται προωρο?????????

εγω θα φαω μαλλον σουπιτσα!!! (κοτοσουπα)

Ναι και εγω καπου εχω ακουσει οτι μετα τις 37 εβδομαδες ειναι τελειομηνο...δεν ξερω ομως αλλα..

Αντε σας αφηνω κοριτσια..Τα λεμε αργοτερα!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι και εγω καπου εχω ακουσει οτι μετα τις 37 εβδομαδες ειναι τελειομηνο...δεν ξερω ομως αλλα..

φιλακια σοφακι!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

anastasia mou eimaste akrivws stis idies vdomades....se 20 meres mpainw kai egw sto mina mou...pwpw...pws perase etsi o kairos....

καλημερα μαρακι!! ναι μαζι ειμαστε!!! να σου πω την αληθεια εγω καταλαβα για τα καλα πως περασε ο καιρος!!! δεν το ευχαριστηθηκα καθολου!!!!

τελος παντων!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

egw anastasia mou na sou pw tin alitheia den to perimena na exw toso kali egkumosuni....elega kai egw san egkyos na exw tis anakatosoures mou na tous kana emeto alla doksa to theo tpt....mono stin arxi pou eimoun 4 vdomadwn eixa mia mikri apokollisi ayto..eyxomai opws einai i egkumosuni mou toso kali na einai kai i genna mou...:):):)

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

Διαφημίσεις

egw anastasia mou na sou pw tin alitheia den to perimena na exw toso kali egkumosuni....elega kai egw san egkyos na exw tis anakatosoures mou na tous kana emeto alla doksa to theo tpt....mono stin arxi pou eimoun 4 vdomadwn eixa mia mikri apokollisi ayto..eyxomai opws einai i egkumosuni mou toso kali na einai kai i genna mou...:):):)

μακαρι κοπελα μου, να εχεις μια ευκολη γεννα και ολααααα τα κοριτσια!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω αντωνια μου στις 18 μπαινω στο μηνα μου! δεν το πιστευω ακομα!!!! κοντευουμε!!!!!! ολες αυτες τις αποριες εχω!!!!!

εσυ ειχες κανει προκλησ στο 1ο??

Ναι Αναστασια μου ειχα κανει προκληση. δεν μπορω να πω οτι δυσκολευτηκα αλλα ταλαιπωρηθηκα γιατι δεν με επιαναν οι πονοι...

Αχ μπαίνεις στον μήνα σου ε? Κοριτσια πολύ αγχωνομαι...

Δωρα ποτε μου δεν καταλαβα τελικα τον λογο που αγχωνομαστε.. για τον τοκετό ή για το οτι θα εχουμε μωράκι να φροντίζουμε:rolleyes::rolleyes:

ναι και εγω ετσι ξέρω... ούτε εγω ξερω άλλα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...