Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , MK2012 είπε:

Γύρισα και ξεράθηκα στον ύπνο. Αν κατάλαβα καλά πήραν 2 ωοθηλακια αλλά το μικρό ήταν πολύ μικρό και βρέθηκε ωάριο μόνο στο άλλο.. Άρα περιμένω αύριο.. Τρίτη prp και Παρασκευή υπέρηχος Β φάσης. Όλη τη βδομάδα εκεί θα τη βγάλω δλδ.

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Kαλημερα!!Σημερα ειμαι πρωινη πρωινη (για τα δικα μου δεδομενα εστω..)

Σηκωθηκα νωρις πηγα ικα κ εκανα γενικη αιματος , σακχαρο, ουρια..Εξετασεις ρουτινας ετσι για το μηνα..Αυριο θα παρω τα αποτελεσματα...

Πωπω το Σαββατο που μας ερχεται μπαινω στο 8ο και εγω Δωρα...Δεν το πιστευω..Κοντευουμε ε??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμενα ξυπναγε στις 7 βαρια 8 αλλα εχει 2 μηνες μου κανει χαζα κοιμαται πολυ το μεσημερι και βαρια και το βραδυ κοιμαται απλα για να κοιμηθει και ξυπανει 3,4,5,6 αναλογως ψαχνει τα παιχνιδια του κλαιει τωρα εφτιαξε λιγο και ξυπναει στις 6:30, 7 παρα αντε 7 αλλα μου κομαται πολυ το μεσημερι τον ξυπναμε απο τις 7παρα και δε μπορει να ανοιξει τα ματια του ουτε που μας μιλαει και ξυπανει με το ζορι παλι στις 8, 8:30 ελπιζω να περασει αυτη η φαση γρηγορα δεν την παλευω αλλο.

Παιδια εμενα ο δικος μου οσο και να κοιμηθει ο υπνος είναι ύπνος. κοιμαται το βραδυ κοιμαται το πρωι κοιματε το μεσημερι και αμα τυχει θα κοιμηθει και το απογευμα. δεν είχα προβλμα ποτε με τον υπνο του. απλα απο τον Αυγουστο που πηγαμε διακοπες τον επιασε ενα κατι και ξυπνα την νυχτα και ερχετε στο κρεβατι μας. χωρις να μας μιλησει χωρις να μας ενοχλησει. απλα ερχετε και ξαπλωνει μεσα στην μεση και κοιματε. δεν το κανει καθε νυχτα αλλα σιγουρα θα το κανει 3 φορες την βδομαδα....πως να του το κοψω αυτο;;

Χα χα Αντωνία ναι όντως θα αρχίσουν οι γεννες κ θα μας έρθει απότομο! Η Αννίτα έχει γιατρό σήμερα κ θα της πει αν πήρε βάρος το μωρό κ πότε θα γεννήσει!

Δωρα μας φανταζομαι που θα τρέχουμε για τις τελευταιες λεπτομεριες αχαχα πλακα θα εχει!

Ναι εχεις δίκαιο σημερα θα παει! Μακαρι να μπει να μας πει νεα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

σε ευχαριστω πολυ Αννα μου! σε αυτον τν υπερυχο το βλεπουμε και τρισδιαστατο??? ξερετε???

Αν έχει πάρει την σωστή θέση με το κεφάλι κάτω κ προς τα μέσα κανονικά δεν θα το δεις το προσωπακι! Ο γιατρός μου προχτες μου είπε να χαίρομαι που δεν το είδαμε γιατί έχει την σωστή θέση πάραυτα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αστα να πανε και εμεις τον ξυπναμε κανουμε φασαρια περνουμε ο ενας τον αλλο τηλ να ακουσει χτυπαμε το κουδουνι παω του λεω ποιος θα ερθει (την αβδομαδα που ειμασταν στους δικους μου γιατι εδω δεν εχουμε κανεναν να ερθει δυστυχως.) ελπιζω να μη κρατησει πολυ, εκτος του οτι ειναι πολυ κουραστικο να ειμαι τοσες ωρες ξυπνια γιατι ολο και κατι κανω απο δουλειες μας δεσμευει πολυ.

Ασχετο αλλα το σαβ/κο αν ο αντρουλης μου δεν εχει υπηρεσια θα στολισουμε και εμεις το σπιτι μας!!!

Tora gia na tou allaxeis to programma einai ena thema.Thelei siga siga kai me ipomonh.Na travas tis ores ligo ligo, kai na ton vazeis to mesimeri pio noris gia ipno siga siga, thelei ypomoni.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

3d το είδαμε εμείς Αναστασία, νομίζω οι περισσότεροι γιατροί που κάνουν ντόπλερ έχουν την δυνατότητα να στο δείξουν!

30 αλλάζεις μήνα Δώρα, κοντεύεις!!!

Σας αφήνω κορίτσια. Πάω να ετοιμαστώ να φύγει και αυτό.

Εννοείται δεν έπλυνα ούτε ένα κομματάκι ρούχο για την μπέμπα αλλά τουλάχιστον αδειάσαμε το δωμάτιο που είναι η σιφινιέρα της και βρήκα όσα ρούχα είχα στο πατάρι από τον γιο μου για νεογέννητα έως και 9 μηνών.

Τα λέμε αργότερα. Φιλιά πολλά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασακι καλη επιτυχια με το doppler...

Ελυθερια καλο κουραγιο με τα γραφειοκρατικα του ικα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Εγώ Αντωνία μου εκτός από το τρέξιμο που λες με φαντάζομαι να μην κλείνω ματι την τελευταία βδομάδα από το άγχος!!! Πως θα την παλεψω ρε κοριτσια???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Analoga to kathe mixanima.An ekei pou tha pas exeis xanapaei kai to eheis dei 3d isos sto valoun pali na to deis.

ναι εχω ξανα παει εκει και το ειδαμε! αντε να δουμε;)

Ναι αυτά είναι για το επίδομα Κυοφορίας.

Για το επίδομα λοχείας στο ίδιο χαρτί (το πήρα από το ΙΚΑ) αναφέρει τα εξής δικαιλογητικά:

- Βιβλιάριο υγείας ατομικό και οικογενειακό

-Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού

-Αν ο τοκετός είναι πρόωρος πρέπει ναπροσκομίζετια βεβαίωση μαιευτηρίου υπογραμμένη και σφραγισμένη από τον Διευθυντή του μαιευτηρίου & υπεύθυνη δήλωση εργοδότη ότι δεν θα επιτρέψει στην ασφαλισμένη να εργαστεί τις ημέρεςλοχείας και μεταφοράς της κυοφορίας.

- Αν δεν προσέλθει η ίδια η ασφαλισμένη, χρειάζεται εξουσιοδότηση από δημόσια αρχή.

-Υπεύθυνη δήλωση από τον σύζυγο εφόσον είναι ασφαλισμένος από το ΙΚΑ ό,τι δεν θα πάρει βοήθημα τοκετού ο ίδιος από το ΙΚΑ.

ελευθερια μου,εγω τα κατεθεσα τα χαρτια(πηγε ο μπαμπας μου, εγω δεν μπορουσα) και στο χαρτι που μου δωσανε απο το ικα γραφει το ποσο που θα παρω για αυτες τις μερες, και ακριβως απο κατω γραφει πως, η αιτηση της ανωτερω ασφαλισμενης για περαιτερο χρονο (καπως ετσι, δεν το εχω μπροστα μου) αποριπτεται.. οταν παρεις και εσυ το χαρτι απο το ικα στειλε μου ενα μηνυμα να μου πεις αν αναφερει κατι τετοιο.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν έχει πάρει την σωστή θέση με το κεφάλι κάτω κ προς τα μέσα κανονικά δεν θα το δεις το προσωπακι! Ο γιατρός μου προχτες μου είπε να χαίρομαι που δεν το είδαμε γιατί έχει την σωστή θέση πάραυτα!

αννα μου ακομα δεν ειδαμε προσωπακι το πιστευεις????????/ η γιατρος μου το ειπε, αυτο το προσωπακι θα ειναι εκπληξη!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!Σημερα ειμαι πρωινη πρωινη (για τα δικα μου δεδομενα εστω..)

Σηκωθηκα νωρις πηγα ικα κ εκανα γενικη αιματος , σακχαρο, ουρια..Εξετασεις ρουτινας ετσι για το μηνα..Αυριο θα παρω τα αποτελεσματα...

Πωπω το Σαββατο που μας ερχεται μπαινω στο 8ο και εγω Δωρα...Δεν το πιστευω..Κοντευουμε ε??

εμμ.. γιαυτο είσαι πρωινη:D αντε καλα αποτελεσματα!!

κοντεύουμε όλες μια μια!! εγω στις 11 μπαινω στον 8ο!

Το συνιδειτοποιησε καμια;;;

εγω παντως όχι. σκεφτομαι την μέρα της γέννας, πως θα είναι αυτη την φορα, πως θα γίνει; θα σπασουν τα νερα; θα με πιασουν οι πονοι; θα είναι μεσανυχτα; θα είναι πρωι; θα παω με ραντεβού παλι;; Με επιασε μια αγωνία....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Pao kai egv siga siga gia th dermatologo.Ta leme!!

καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!

Αναστασακι καλη επιτυχια με το doppler...

Ελυθερια καλο κουραγιο με τα γραφειοκρατικα του ικα...

σε ευχαριστω πολυ σοφακι μου!

3d το είδαμε εμείς Αναστασία, νομίζω οι περισσότεροι γιατροί που κάνουν ντόπλερ έχουν την δυνατότητα να στο δείξουν!

30 αλλάζεις μήνα Δώρα, κοντεύεις!!!

Σας αφήνω κορίτσια. Πάω να ετοιμαστώ να φύγει και αυτό.

Εννοείται δεν έπλυνα ούτε ένα κομματάκι ρούχο για την μπέμπα αλλά τουλάχιστον αδειάσαμε το δωμάτιο που είναι η σιφινιέρα της και βρήκα όσα ρούχα είχα στο πατάρι από τον γιο μου για νεογέννητα έως και 9 μηνών.

Τα λέμε αργότερα. Φιλιά πολλά!

φανταζομαι θα φαινεται καθαρα ε??? ααχχχχ για να δουμε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δωρα παντως εμενα ο πρωτος μου που είχε παρει θεση παλι βλέπαμε προσωπακι αλλα προφιλ:rolleyes:

Εγώ Αντωνία μου εκτός από το τρέξιμο που λες με φαντάζομαι να μην κλείνω ματι την τελευταία βδομάδα από το άγχος!!! Πως θα την παλεψω ρε κοριτσια???

και εγω ετσι νομιζα στον 1ο μου αλλα μεχρι την τελευταια νυχτα κοιμομουν.. βλεπεις μετα που γεννησα το είχα συνηδειτοποιησει:lol::lol:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμμ.. γιαυτο είσαι πρωινη:D αντε καλα αποτελεσματα!!

κοντεύουμε όλες μια μια!! εγω στις 11 μπαινω στον 8ο!

Το συνιδειτοποιησε καμια;;;

εγω παντως όχι. σκεφτομαι την μέρα της γέννας, πως θα είναι αυτη την φορα, πως θα γίνει; θα σπασουν τα νερα; θα με πιασουν οι πονοι; θα είναι μεσανυχτα; θα είναι πρωι; θα παω με ραντεβού παλι;; Με επιασε μια αγωνία....

εγω αντωνια μου στις 18 μπαινω στο μηνα μου! δεν το πιστευω ακομα!!!! κοντευουμε!!!!!! ολες αυτες τις αποριες εχω!!!!!

εσυ ειχες κανει προκλησ στο 1ο??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω αντωνια μου στις 18 μπαινω στο μηνα μου! δεν το πιστευω ακομα!!!! κοντευουμε!!!!!! ολες αυτες τις αποριες εχω!!!!!

εσυ ειχες κανει προκλησ στο 1ο??

Αχ μπαίνεις στον μήνα σου ε? Κοριτσια πολύ αγχωνομαι...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...