Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , MK2012 είπε:

Γύρισα και ξεράθηκα στον ύπνο. Αν κατάλαβα καλά πήραν 2 ωοθηλακια αλλά το μικρό ήταν πολύ μικρό και βρέθηκε ωάριο μόνο στο άλλο.. Άρα περιμένω αύριο.. Τρίτη prp και Παρασκευή υπέρηχος Β φάσης. Όλη τη βδομάδα εκεί θα τη βγάλω δλδ.

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωράκι ναι, στο τέλος της εβδομάδας μπαίνεις στον 8ο, πότε αλλάζεις μήνα?

Μου ζήτησας τα εξής:

-200 ένσημα τα 2 τελευταία χρόνια πριν την ΠΗΤ (έβγαλα κατάσταση από το ικα)

-Χαρτί από το κέντρο μάνας και παιδιού με την ΠΗΤ (στις 10:20 έχω ραντεβού να το πάρω)

- Απόλυση ή οικοιοθελή αποχώρηση όταν δεν υπάρχει εργοδότης (έχω την απόλυση από την δουλειά)

-Αστυνομική ταυτότητα

-Βιβλιάριο ασθενεία και οικογενειακό αν υπάρχει (κρατάω και τα 2 φωτοτυπίες και πρωτότυπα)

- Εξουσιοδότηση θεωρημένη από Δημόσια αρχή αν προσέλθει τρίτο άτομο για είσπραξη (εγώ πάω αυτοπροσώπως)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμενα ξυπναγε στις 7 βαρια 8 αλλα εχει 2 μηνες μου κανει χαζα κοιμαται πολυ το μεσημερι και βαρια και το βραδυ κοιμαται απλα για να κοιμηθει και ξυπανει 3,4,5,6 αναλογως ψαχνει τα παιχνιδια του κλαιει τωρα εφτιαξε λιγο και ξυπναει στις 6:30, 7 παρα αντε 7 αλλα μου κομαται πολυ το μεσημερι τον ξυπναμε απο τις 7παρα και δε μπορει να ανοιξει τα ματια του ουτε που μας μιλαει και ξυπανει με το ζορι παλι στις 8, 8:30 ελπιζω να περασει αυτη η φαση γρηγορα δεν την παλευω αλλο.

An hortainei ypno to apogeuma, logiko einai na mi koimatai ti nihta.

Ego ta s/k an kimithoun mesimeri, to argotero stis 6.00 ta xipnao.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αντωνία έκζεμα ναι! Είχε εμφανιστεί στις 37+5, 38+2 γέννησα αλλά ήταν μαρτύριο αυτές οι 4 μέρες. Ήταν και Αύγουστος, κατακαλόκαιρο φρίκη σου λέω. Πάντως το έκζεμα βγαίνει σε διάφορες μορφές, ελαφριές και πιο βαριές και τα σπυράκια έχουν διάφορες όψεις. Εμένα ήταν λεπτά σπινθουράκια, τα έξυνα σαν την τρελλή και έβγαζαν υγρό! Το είχα εμφανίσει από την κοιλιά και κάτω, στα πόδια κυρίως και ιδίως τα καλάμια μου είχαν γίνει ένα σπινθουράκι!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μου ζήτησας τα εξής:

-Χαρτί από το κέντρο μάνας και παιδιού με την ΠΗΤ (στις 10:20 έχω ραντεβού να το πάρω)

- Απόλυση ή οικοιοθελή αποχώρηση όταν δεν υπάρχει εργοδότης (έχω την απόλυση από την δουλειά)

-Αστυνομική ταυτότητα

-Βιβλιάριο ασθενεία και οικογενειακό αν υπάρχει (κρατάω και τα 2 φωτοτυπίες και πρωτότυπα)

- Εξουσιοδότηση θεωρημένη από Δημόσια αρχή αν προσέλθει τρίτο άτομο για είσπραξη (εγώ πάω αυτοπροσώπως)

καλημερα Ελευθερια! να σου κανω μια ερωτηση, αυτα τα χαρτια ειναι για να παρουμε τα χρηματα που αντιστοιχουν μεχρι να γεννησουμε, ετσι δεν ειναι??? για μετα θα κανουμε και αλλα χαρτια???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κατερίνα χρόνια πολλά, στα είπαμε εμείς όπως είπε και η Άννα αλλά έλειπες!

Τα ίδια κάνει και ο γιος μου. Χθες κοιμήθηκε 11 και ως τις 3 είχε ξυπνήσει 4 φορές! Μου ρθε να το πνίξω! Τώρα 4-5 μέρες αυτό κάνει, οκ ήταν ανήσυχος προφανώς αρρωστούλης αλλα δύσκολο παιδί στον ύπνο του γενικώς. Είναι μετρημένες οι μέρες που έχει κοιμηθεί σερί χωρίς να ξυπνήσει και κάνουμε πάρτυ! Τα ξενύχτια είναι στο καθημερινό μας πρόγραμμα, οπότε και δεν θα μου κακοφανεί με το νεογέννητο σε λίγο καιρό.

Αναστασία καλή επιτυχία σήμερα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μου ζήτησας τα εξής:

-Αστυνομική ταυτότητα

Οκ ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

Στις 30 αλλάζω μήνα. Οπότε κανονικά την Τετάρτη μπαίνω στον 8ο ε???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Οκ ευχαριστώ κοριτσάκι μου!

Στις 30 αλλάζω μήνα. Οπότε κανονικά την Τετάρτη μπαίνω στον 8ο ε???

YESSS!!!!!!!

An hortainei ypno to apogeuma, logiko einai na mi koimatai ti nihta.

Ego ta s/k an kimithoun mesimeri, to argotero stis 6.00 ta xipnao.

αστα να πανε και εμεις τον ξυπναμε κανουμε φασαρια περνουμε ο ενας τον αλλο τηλ να ακουσει χτυπαμε το κουδουνι παω του λεω ποιος θα ερθει (την αβδομαδα που ειμασταν στους δικους μου γιατι εδω δεν εχουμε κανεναν να ερθει δυστυχως.) ελπιζω να μη κρατησει πολυ, εκτος του οτι ειναι πολυ κουραστικο να ειμαι τοσες ωρες ξυπνια γιατι ολο και κατι κανω απο δουλειες μας δεσμευει πολυ.

Ασχετο αλλα το σαβ/κο αν ο αντρουλης μου δεν εχει υπηρεσια θα στολισουμε και εμεις το σπιτι μας!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

σε ευχαριστω πολυ Αννα μου! σε αυτον τν υπερυχο το βλεπουμε και τρισδιαστατο??? ξερετε???

Analoga to kathe mixanima.An ekei pou tha pas exeis xanapaei kai to eheis dei 3d isos sto valoun pali na to deis.

καλημερα Ελευθερια! να σου κανω μια ερωτηση, αυτα τα χαρτια ειναι για να παρουμε τα χρηματα που αντιστοιχουν μεχρι να γεννησουμε, ετσι δεν ειναι??? για μετα θα κανουμε και αλλα χαρτια???

Ναι αυτά είναι για το επίδομα Κυοφορίας.

Για το επίδομα λοχείας στο ίδιο χαρτί (το πήρα από το ΙΚΑ) αναφέρει τα εξής δικαιλογητικά:

- Βιβλιάριο υγείας ατομικό και οικογενειακό

-Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού

-Αν ο τοκετός είναι πρόωρος πρέπει ναπροσκομίζετια βεβαίωση μαιευτηρίου υπογραμμένη και σφραγισμένη από τον Διευθυντή του μαιευτηρίου & υπεύθυνη δήλωση εργοδότη ότι δεν θα επιτρέψει στην ασφαλισμένη να εργαστεί τις ημέρεςλοχείας και μεταφοράς της κυοφορίας.

- Αν δεν προσέλθει η ίδια η ασφαλισμένη, χρειάζεται εξουσιοδότηση από δημόσια αρχή.

-Υπεύθυνη δήλωση από τον σύζυγο εφόσον είναι ασφαλισμένος από το ΙΚΑ ό,τι δεν θα πάρει βοήθημα τοκετού ο ίδιος από το ΙΚΑ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...