Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

@mk2012 πως πηγε η ωοληψια κοριτσι μου;

Γύρισα και ξεράθηκα στον ύπνο. Αν κατάλαβα καλά πήραν 2 ωοθηλακια αλλά το μικρό ήταν πολύ μικρό και βρέθηκε ωάριο μόνο στο άλλο.. Άρα περιμένω αύριο.. Τρίτη prp και Παρασκευή υπέρηχος Β φάσης. Όλη τη βδομάδα εκεί θα τη βγάλω δλδ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Ποντικακι μια χαρά τα κιλά σου για δίδυμα! Σε ποια βδομάδα είσαι είπαμε?

Εφη μου,να δεις θα έχεις χάσει κιόλας κιλά τόσο που φοβάσαι κ προσεχεις!! Με το καλό να δεις το μωρό σου!

Αντωνία άντε στόλισες ε? Τι ωραία!!

Αννα μου,είσαι στον άντρα σου κ γράφεις λατινικούς ?

Kalimera Dora!!

Tora kai na thelo na krifto de ginetai!!xa,xa,xa!!

Sto ena to pisi, kathete o antras mou, sto allo grafeio me to pisi ena paidi pou ehoume, sto allo grafeio mia kopela.Emena mou ehei meinei auto to grafeio me to palavopisi!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Είμαστε καλύτερα σήμερα ευτυχώς. Εγώ ανάρρωσα πλήρως, είναι η ίωση 1-2 μέρες που έπαθα και στον 5ο μήνα. Ο μικρός κοιμάται ακόμη, αναπληρώνει ύπνο το πουλάκι μου. Στις 10μιση έχω ραντεβού στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού να πάρω το χαρτί για την ΠΗΤ και έχω έτοιμα όλα τα δικαιολογητικά να τα καταθέσω για το επίδομα κυοφορίας.

Ο άντρας μου δεν πάει δουλειά σήμερα για να πάει το παιδί τώρα το πρωί στον γιατρό. Πάντως χθες δεν γκρίνιαξε καθόλου ό,τι πονάει κάπου. Μακάρι να ήταν κάτι περαστικό.

Μελινάκι έχεις συσπάσεις διάβασα...Να προσέχεις με τις δουλειές, κοντεύεις όμως κιόλας!Ξεκούραση όσο γίνεται 2-3 βδομάδες ακόμη.

Κορίτσια να κοιτάξετε αυτά τα εξανθήματα. Εγώ τα τρέμω, σας έχω πει τι έπαθα στην 1η εγκυμοσύνη. Τώρα μόλις ξυστώ κάπου ψάχνομαι μην πάθω τα ίδια.

Έφη καλή επιτυχία στον γιατρό. Αφού προσέχεις μωρέ, δεν θα έβαλες κιλά!

Ποντικάκι καλώς ορίσατε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αντωνία μάστορας και ο γιος σου ε? Φαντάζομαι, το έχω ζήσει το σκηνικό. Εμείς πέρυσι είχαμε στολισμένο δέντρο από την μέση και πάνω. Από την μέση και κάτω ήταν ξεστόλιστο, μπάλες σκορπισμένες παντού και ο Πρίγκηπας μες την χρυσόσκονη:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Ποντικακι μια χαρά τα κιλά σου για δίδυμα! Σε ποια βδομάδα είσαι είπαμε?

καλα ειναι τα κιλα απλα δε θελω να πρω πολλα τωρα οσο περναει ο καιρος και μεγαλωνουν και οι τσουπρες! ειμαι στην 26 εβδομαδα θα μπω στην 27 σε λιγες μερες.

De xero re gmt.Exo fagoura sta stithi edo kai 1 ebdom. peripou, kai elega oti tha einai apo to tentoma.

Alla apo exthes to apogeuma exo kokkinisei kai pio pano sto thoraka, einai san exanthima, gi'auto thelo na pao.

Diavaza sto parents gia dermatitida pou dimiourgeitai sthn egkumosini, ti na po.De mou exei simvei stis alles.:rolleyes:

μηπως ειναι καμια ελλεργια σε καποιο ρουχο? μακαρι να μην ειναι τπτ

Kalitera etsi, pou de tha miazoun.Me ena sbaro, dio trigonia, mia xara!!

Xronia polla gia th giorth sou Katerina!!! sou eixame eyxithi alla eleipes!!

ναι ναι δε θα μοιαζουν αυτο ηθελα και γω να μη μοιαζουν ομως το ιδιο και ο αντρας μου το τελειο θα ητανε να ητανε το ενα αγορακι και το αλλο κοριτσακι αλλα να μην ειμαι και αχαριστη! δυο τριγονια και ενας σπαρος ο πρωτος γιος και ολοκληρωθηκε η οικογενιεα!!!! χαχαχαχα

Ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες δεν τις ειδα αλλα ευχαριστω που με θυμηθηκατε!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Αντωνια μου απο τις 4 ε? και γω παραπονιεμαι που ξυπναει στις 7, 7 παρα, μερικες φορες στις 6, 6:30? να λεω καλα ειμαστε δηλ!

ε ενταξει δεν μου το κανει καθε πρωι αλλα είναι σπαστικο... επειδη ήρθα και δουλεια σκεψου ορεξη πού έχωωωω..... εχει και προδιαθεση για να αρρωστησει και είναι λιγο ιδιοτροπος παραπανω απο το κανονικο:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα. Είμαστε καλύτερα σήμερα ευτυχώς. Εγώ ανάρρωσα πλήρως, είναι η ίωση 1-2 μέρες που έπαθα και στον 5ο μήνα. Ο μικρός κοιμάται ακόμη, αναπληρώνει ύπνο το πουλάκι μου. Στις 10μιση έχω ραντεβού στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού να πάρω το χαρτί για την ΠΗΤ και έχω έτοιμα όλα τα δικαιολογητικά να τα καταθέσω για το επίδομα κυοφορίας.

Ο άντρας μου δεν πάει δουλειά σήμερα για να πάει το παιδί τώρα το πρωί στον γιατρό. Πάντως χθες δεν γκρίνιαξε καθόλου ό,τι πονάει κάπου. Μακάρι να ήταν κάτι περαστικό.

Μελινάκι έχεις συσπάσεις διάβασα...Να προσέχεις με τις δουλειές, κοντεύεις όμως κιόλας!Ξεκούραση όσο γίνεται 2-3 βδομάδες ακόμη.

Κορίτσια να κοιτάξετε αυτά τα εξανθήματα. Εγώ τα τρέμω, σας έχω πει τι έπαθα στην 1η εγκυμοσύνη. Τώρα μόλις ξυστώ κάπου ψάχνομαι μην πάθω τα ίδια.

Έφη καλή επιτυχία στον γιατρό. Αφού προσέχεις μωρέ, δεν θα έβαλες κιλά!

Ποντικάκι καλώς ορίσατε!

Ευχαριστω πολυ Ελευθερια μου περαστικα και στους δυο σας μακαρι να μην εχει τπτ το παιδακι σου.

Η διευθυνση που μου ειχες δωσει για να παραγγειλω απο το next (της κατερινας) αν θυμασαι δε μπορω να επικοινωνησω δε μπορω να στειλω μαιλ. Καποια στιγμη που θα εχεις χρονο μπορεις να μου την ξαναστελεις σε π.μ?

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

De xero re gmt.Exo fagoura sta stithi edo kai 1 ebdom. peripou, kai elega oti tha einai apo to tentoma.

Alla apo exthes to apogeuma exo kokkinisei kai pio pano sto thoraka, einai san exanthima, gi'auto thelo na pao.

Diavaza sto parents gia dermatitida pou dimiourgeitai sthn egkumosini, ti na po.De mou exei simvei stis alles.:rolleyes:

κατι ελεγε η Ελευθερια τις προαλλες οτι επαθε στον γιο της;; εκζεμα νομιζω Ελευθερία;;; σε θυμιθηκα το Σαββατο.. τοση φαγούρα είχα απελπίστηκα....

Αντωνία μάστορας και ο γιος σου ε? Φαντάζομαι, το έχω ζήσει το σκηνικό. Εμείς πέρυσι είχαμε στολισμένο δέντρο από την μέση και πάνω. Από την μέση και κάτω ήταν ξεστόλιστο, μπάλες σκορπισμένες παντού και ο Πρίγκηπας μες την χρυσόσκονη:)

αχαχαχαχαχα Ελευθερία! ακριβως τα ίδια:lol::lol::lol::lol:

Σήμερα κατά την εβδομάδα που βρίσκομαι την31η μπαίνω στον 8ο ε??? ΣΟΚ!!!

Αντε Δωρακι!! κοντεψες!! μια μπουκιτσα εμεινε:lol::lol:να σου πω, μολις γεννησει η πρωτη (που θα είναι η Αννιτα προφανως) εκει θα τρεχουμε όλες γιατι τοτε θα το συνηδειτοποιησουμε:lol::lol::lol: το σκέφτομαι και αγχώθηκα τώρα!! απο την μια λεω να γεννησω να ησυχασω να ερθουν και οι ορμονες στα φυσιολογικα τους να ηρεμησω και απο την αλλη λεω κατσε εκει που κάθεσε:tongue::tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Arhizei h antistrofi metrisi gia ta kala ee??:P

Ναι άρχισε! Και όσο σκέφτομαι ότι με την προγραμματισμενη καισαρικη μου μένουν λιγότερες από 50 μέρες με πιάνει ένα κατι...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ε ενταξει δεν μου το κανει καθε πρωι αλλα είναι σπαστικο... επειδη ήρθα και δουλεια σκεψου ορεξη πού έχωωωω..... εχει και προδιαθεση για να αρρωστησει και είναι λιγο ιδιοτροπος παραπανω απο το κανονικο:tongue:

Και εμενα ξυπναγε στις 7 βαρια 8 αλλα εχει 2 μηνες μου κανει χαζα κοιμαται πολυ το μεσημερι και βαρια και το βραδυ κοιμαται απλα για να κοιμηθει και ξυπανει 3,4,5,6 αναλογως ψαχνει τα παιχνιδια του κλαιει τωρα εφτιαξε λιγο και ξυπναει στις 6:30, 7 παρα αντε 7 αλλα μου κομαται πολυ το μεσημερι τον ξυπναμε απο τις 7παρα και δε μπορει να ανοιξει τα ματια του ουτε που μας μιλαει και ξυπανει με το ζορι παλι στις 8, 8:30 ελπιζω να περασει αυτη η φαση γρηγορα δεν την παλευω αλλο.

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Χα χα Αντωνία ναι όντως θα αρχίσουν οι γεννες κ θα μας έρθει απότομο! Η Αννίτα έχει γιατρό σήμερα κ θα της πει αν πήρε βάρος το μωρό κ πότε θα γεννήσει!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...