Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

@mk2012 πως πηγε η ωοληψια κοριτσι μου;

Γύρισα και ξεράθηκα στον ύπνο. Αν κατάλαβα καλά πήραν 2 ωοθηλακια αλλά το μικρό ήταν πολύ μικρό και βρέθηκε ωάριο μόνο στο άλλο.. Άρα περιμένω αύριο.. Τρίτη prp και Παρασκευή υπέρηχος Β φάσης. Όλη τη βδομάδα εκεί θα τη βγάλω δλδ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλα με διδυμα νομιζω μια χαρα τα πας... εγω μεχρι τον περασμενο μηνα στην 26η εβδομαδα περιπου ήμουν +7.. για να δούμε τώρα....

Εφη αυτο το έπαθα και εγω. εμενα δεν μου είπε τιποτα ήμουνα ομως ελλειποβαρης..απλα χαμογελούσε και μου είπε "μα είναι δυνατον να εβαλες εσυ τοσα;;" αλλα μια χαρα μου ειπε οτι είναι... εγω δεν θελω να ξεπερασω τα 12...Μακαρι αλλα χλωμο το βλέπω:tongue:

Ναι καλα ειναι μιας και εχω διδυμα απλα δε θελω τωρα που ειμαι προς το τελος να βαλω πολλα.αφου ολοι μου λενε οτι δεν εχω κοιλια για διδυμα μια χαρα ειμαι και εκει να δεις χαρα εγω!!!!!!

Εγω στο γιο μοθ ειχα παρει 14 και τα 7 τα εχασα το μαιευτηριο οποτε μην ανησυχεις ειδικα εσυ που ησουνα ελλειποβαρης!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενταξει σου την ειπε στην αρχη τωρα δε θα σου πει τπτ θα δεις! Καλημερα νια (δε θυμαμαι το ονομα σου :()

Τα νεα μου δε σας τα ειπα! Η μια μου κορη η πανω ειναι πιο μεγαλη πιο ζωηρη και πιο φαγου!!!! Η αλλη η κακομοιρα ειναι πιο ησυχη της εχει παρει ολο το χωρο! ειναι πιο μικρη και πιο ησυχη! και μου την εβγαλε και πιο μικρη μια μερα ενω μεχρι τωρα ξεραμε οτι ειναι την ιδια μερα!

Αντωνια είναι το ονομα μου! εσενα(ούτε εγω θυμαμαι:D)

Ελα ρε; υπαρχει τετοιο ενδεχομενο; διαφορα 1 μερας σε διδυμα;; αρα ειναι σε ξεχωριστο σακκο και δεν θα είναι ίδια ε;

Kalimera kopelitses!!

Efi, me to kalo na dis to moraki sou!!

Ti kanete??

Καλημερα Άννα! στην δουλεια του άντρα σου είσαι ε;;:D

εγω καλα ειμαι!! στο γραφειο:-( εσυ τι κανεις;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλα με διδυμα νομιζω μια χαρα τα πας... εγω μεχρι τον περασμενο μηνα στην 26η εβδομαδα περιπου ήμουν +7.. για να δούμε τώρα....

Εφη αυτο το έπαθα και εγω. εμενα δεν μου είπε τιποτα ήμουνα ομως ελλειποβαρης..απλα χαμογελούσε και μου είπε "μα είναι δυνατον να εβαλες εσυ τοσα;;" αλλα μια χαρα μου ειπε οτι είναι... εγω δεν θελω να ξεπερασω τα 12...Μακαρι αλλα χλωμο το βλέπω:tongue:

12:shock::shock::shock: ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα μακαροι να μην βαλω πανω απο 18!!!!

Kalimera kopelitses!!

Efi, me to kalo na dis to moraki sou!!

Ti kanete??

καλημερα αννα σε ευχαριστω!!

Α! ωραια πρωι πρωι πας θα μπεις να μας πεις νεα ε;;; αντε να δούμε ποσο πήγε το νινακι σου:P

Εφη μου εχτες το στολισαμε στολισαμε και εξω στην βεραντα αφού ο μικρός ενθουσιάστηκε. πρωτη χρονια που αρχισε να καταλαβαινει και χαρηκε παρα πολυ!!! σημερα ξυπνησε απο τις 4! στην αρχη εψαχνε τα εργαλεια του (εχει συνεργειο με κατσαβιδια κτλ) και πηγε στο σαλονι και ξεστολισε την μια μερια:lol::lol: απο την μια γελουσα απο την αλλη νευριασα!! μα απο τις 4 το πρωι;:lol::lol::lol:

κατα το μεσημερι θα ερθω να πω τα νεα μου!!

ασε καλε το παιδι να χαρει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Xa,xa,xa!!!:tongue::tongue:

Etsi bravo, esy stolizeis, autos xestolizei.

Mastoreuei mia xara ee??:lol::lol:

Ναι μαστορεύει!!! μας ξίλωσε το σπίτι..μεγαλη μανια εχει με τα εργαλεια και τωρα και με το δεντρο..δεν αφηνει τιποτα ορθιο:D

Ναι καλα ειναι μιας και εχω διδυμα απλα δε θελω τωρα που ειμαι προς το τελος να βαλω πολλα.αφου ολοι μου λενε οτι δεν εχω κοιλια για διδυμα μια χαρα ειμαι και εκει να δεις χαρα εγω!!!!!!

Εγω στο γιο μοθ ειχα παρει 14 και τα 7 τα εχασα το μαιευτηριο οποτε μην ανησυχεις ειδικα εσυ που ησουνα ελλειποβαρης!!!!

Στον 1ο μου γιο είχα βαλει 16. στο μεαιυτηριο εχασα τα 11 και πηγα σπιτι με +5 τα οποια εφευγαν 1 κιλο καθε 3 μήνες. εκανα περιπου 1 χρονο να τα χασω ολα. γιαυτο τωρα δεν θελω να παρω πανω απο 12....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ελα ρε; υπαρχει τετοιο ενδεχομενο; διαφορα 1 μερας σε διδυμα;; αρα ειναι σε ξεχωριστο σακκο και δεν θα είναι ίδια ε;

Καλημερα Άννα! στην δουλεια του άντρα σου είσαι ε;;:D

εγω καλα ειμαι!! στο γραφειο:-( εσυ τι κανεις;

To katalaves apo to pisi ee??

Tipota den kano edo, apla perimeno na perasei ligo i ora na pao se dermatologo, giati auti i fagoura pou exo sta stithi exaplothike sto thoraka kai den xero ti einai.Kammia dermatitida isos.

Istera tha pao gia to kathieromeno kafedaki me mia fili mou

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Α! ωραια πρωι πρωι πας θα μπεις να μας πεις νεα ε;;; αντε να δούμε ποσο πήγε το νινακι σου:P

Εφη μου εχτες το στολισαμε στολισαμε και εξω στην βεραντα αφού ο μικρός ενθουσιάστηκε. πρωτη χρονια που αρχισε να καταλαβαινει και χαρηκε παρα πολυ!!! σημερα ξυπνησε απο τις 4! στην αρχη εψαχνε τα εργαλεια του (εχει συνεργειο με κατσαβιδια κτλ) και πηγε στο σαλονι και ξεστολισε την μια μερια:lol::lol: απο την μια γελουσα απο την αλλη νευριασα!! μα απο τις 4 το πρωι;:lol::lol::lol:

Αντωνια μου απο τις 4 ε? και γω παραπονιεμαι που ξυπναει στις 7, 7 παρα, μερικες φορες στις 6, 6:30? να λεω καλα ειμαστε δηλ!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Tipota den kano edo, apla perimeno na perasei ligo i ora na pao se dermatologo, giati auti i fagoura pou exo sta stithi exaplothike sto thoraka kai den xero ti einai.Kammia dermatitida isos.

Ρε συ και εγω το Σαββατο είχα βγαλει κατι κοκκινα εξανθηματα πανω στην κοιλια και είχα απιστευτη φαγούρα.. υπολογισα ότι με πείραξε το ρούχο που φορούσα γιατι μολις το έβγαλα περασε....

Μηπως είναι καμια αλλεργια;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

12:shock::shock::shock: ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα μακαροι να μην βαλω πανω απο 18!!!!

καλημερα αννα σε ευχαριστω!!

κατα το μεσημερι θα ερθω να πω τα νεα μου!!

ασε καλε το παιδι να χαρει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ax!! kai ego auto leo Efi mou, makari na mi valo pano apo 19 pou evaza tis alles fores.Tora eimai akomh sta +10.Tha deixei.:rolleyes::rolleyes:

ελπιζω να μην ειναι τιποτα αννα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινα με λενε.

Ναι νια τα διδυμα μπορει να εχουνε διαφορα μιας μερας. και ειναι και σε ξεχωριστο σακο δε θα ειναι ιδια θα μοιαζουν απλα σαν αδερφακια!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Ποντικακι μια χαρά τα κιλά σου για δίδυμα! Σε ποια βδομάδα είσαι είπαμε?

Εφη μου,να δεις θα έχεις χάσει κιόλας κιλά τόσο που φοβάσαι κ προσεχεις!! Με το καλό να δεις το μωρό σου!

Αντωνία άντε στόλισες ε? Τι ωραία!!

Αννα μου,είσαι στον άντρα σου κ γράφεις λατινικούς ?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε συ και εγω το Σαββατο είχα βγαλει κατι κοκκινα εξανθηματα πανω στην κοιλια και είχα απιστευτη φαγούρα.. υπολογισα ότι με πείραξε το ρούχο που φορούσα γιατι μολις το έβγαλα περασε....

Μηπως είναι καμια αλλεργια;;

De xero re gmt.Exo fagoura sta stithi edo kai 1 ebdom. peripou, kai elega oti tha einai apo to tentoma.

Alla apo exthes to apogeuma exo kokkinisei kai pio pano sto thoraka, einai san exanthima, gi'auto thelo na pao.

Diavaza sto parents gia dermatitida pou dimiourgeitai sthn egkumosini, ti na po.De mou exei simvei stis alles.:rolleyes:

Κατερινα με λενε.

Ναι νια τα διδυμα μπορει να εχουνε διαφορα μιας μερας. και ειναι και σε ξεχωριστο σακο δε θα ειναι ιδια θα μοιαζουν απλα σαν αδερφακια!

Kalitera etsi, pou de tha miazoun.Me ena sbaro, dio trigonia, mia xara!!

Xronia polla gia th giorth sou Katerina!!! sou eixame eyxithi alla eleipes!!

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Ποντικακι μια χαρά τα κιλά σου για δίδυμα! Σε ποια βδομάδα είσαι είπαμε?

Εφη μου,να δεις θα έχεις χάσει κιόλας κιλά τόσο που φοβάσαι κ προσεχεις!! Με το καλό να δεις το μωρό σου!

Αντωνία άντε στόλισες ε? Τι ωραία!!

Αννα μου,είσαι στον άντρα σου κ γράφεις λατινικούς ?

καλημερα δωρα μου!!!!ελπιζω!!!!

παω να απλωσω τα ρουχα μου και να ετοιμαστω για τον γιατρο και θα μπω πιο μετα να σας πω τα νεα μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...