Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ Μελινακι μου να τον ρωτησεις σιγουρα ποσο συχνες ειναι οι συσπασεις?μπορει να ειναι αυτες οι BRAXTON HILS?να μην κυραζεσε προσεχε αντε λιγο σου εχει μεινει και εσενα κουραγιο!!

εχεις δικιο πρεπει να προσεχω αλλα με το μωρο δεν τα πολυκαταφερνω,

αντε καληνυχτα και ονειρα γλυκα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημερα σε λες! Ελειπα μια εβδομαδα και μαλλον εχασα πολλαααααααααα. Εφακη γιατι να εχεις αγωνια καλε? Ολα καλα θα πανε, τελεια, τη ζυγαρια να τη ξεχασεις, σε εχει μαλωσει ο γιατρος για τα κιλα?

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε λες! Ελειπα μια εβδομαδα και μαλλον εχασα πολλαααααααααα. Εφακη γιατι να εχεις αγωνια καλε? Ολα καλα θα πανε, τελεια, τη ζυγαρια να τη ξεχασεις, σε εχει μαλωσει ο γιατρος για τα κιλα?

καλημερα ποντικακι!!!πως περασες ξεκουραστηκες??αγωνιω να δω το μωρο μου εχει ενα μηνα να το δω:rolleyes:

αστα τα κιλα ειναι ενα δραμα μου θυμωσε και ο γιατρος την προηγουμενη φορα και τωρα θα παω καπως φοβησμενη:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Περασαμε τελεια λοιωσαμε στον υπνο και στο φαγητο!

Βγαιναμε και συνεχεια βολτες μας ειχανε ολοι περισσοτερο στα οπα οπα και ητανε τελειααααααααα! χορτασα και την ανηψια μου που ειναι 4 μηνων και κανει ναζια και ζουζουνιες τωρα ειναι για ρουφηγμα!!! Αφου δεν της αφησα σημαδια απο τα φιλια ειναι τυχερη!

sorry που ρωταω πηρες πολλα? Εγω 10! δε μου ειπε τπτ η γιατρος μου ειπε οτι ειμαι καλα αλλα ξεκινησα και με κιλα δεν ημουνα αδυνατη. Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου ομως οτι μετα τον τοκετο θα προσπαθησω να χασω πολλα κιλα οσο δυσκολο και να μου ειναι δε θα ξανααφησω τον εαυτο μου ελπιζω να βοηθουσουν και τα μωρα που θα με τρεχουν....... χαχαχαχαχαχα

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Βγαιναμε και συνεχεια βολτες μας ειχανε ολοι περισσοτερο στα οπα οπα και ητανε τελειααααααααα! χορτασα και την ανηψια μου που ειναι 4 μηνων και κανει ναζια και ζουζουνιες τωρα ειναι για ρουφηγμα!!! Αφου δεν της αφησα σημαδια απο τα φιλια ειναι τυχερη!

sorry που ρωταω πηρες πολλα? Εγω 10! δε μου ειπε τπτ η γιατρος μου ειπε οτι ειμαι καλα αλλα ξεκινησα και με κιλα δεν ημουνα αδυνατη. Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου ομως οτι μετα τον τοκετο θα προσπαθησω να χασω πολλα κιλα οσο δυσκολο και να μου ειναι δε θα ξανααφησω τον εαυτο μου ελπιζω να βοηθουσουν και τα μωρα που θα με τρεχουν....... χαχαχαχαχαχα

αχ ωραια!!!!

πηρα 11 κιλα ουτε και εγω ειμουν ιδιαιτερα αδυνατη πριν μεινω εγκυος!!!απλα πηρα 4 κιλα στο 5 μηνα για αυτο με εκραξε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερααααααααααααα

τι μου κανετε?σημερα εχω γιατρο και αγωνιω!!!!!θα δω το μωρο μου:tongue::tongue::tongue:φοβαμαι και την ζυγαρια!!!!!

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε;; χαθηκα και εγω το ΣΚ αφού είχαμε γενικη εβαλα τον αντρα μου και μου τραβηξε τα επιπλα ολα πισω, εβαλα χαλι στολισαμε και το δεντρο!! εχτες είχα κοσμο μπηκα λιγο την νυχτα αλλα δεν μπορεσα να γραψω!!

Εφη εχεις γιατρο σημερα ε; αντε με το καλο!! εχω και εγω την Παρασκευή:P:p

χεχεχε φοβασε την ζυγαρια ε;; νιωθεις τον εαυτο σου οτι εβαλες δηλαδη;; αν σου θυμωσει ο γιατρος πες τουλαχιστον οτι προσπαθεις ρε παιδι μου....εγω εχω περιεργια να δω ποσα εβαλα!! νομιζω δεν θα έβαλα πολλα αλλα...μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μην λες:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε;; χαθηκα και εγω το ΣΚ αφού είχαμε γενικη εβαλα τον αντρα μου και μου τραβηξε τα επιπλα ολα πισω, εβαλα χαλι στολισαμε και το δεντρο!! εχτες είχα κοσμο μπηκα λιγο την νυχτα αλλα δεν μπορεσα να γραψω!!

Εφη εχεις γιατρο σημερα ε; αντε με το καλο!! εχω και εγω την Παρασκευή:P:p

χεχεχε φοβασε την ζυγαρια ε;; νιωθεις τον εαυτο σου οτι εβαλες δηλαδη;; αν σου θυμωσει ο γιατρος πες τουλαχιστον οτι προσπαθεις ρε παιδι μου....εγω εχω περιεργια να δω ποσα εβαλα!! νομιζω δεν θα έβαλα πολλα αλλα...μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μην λες:rolleyes:

καλημερα αντωνια μου!!!ουτε και εγω μπηκα το σαββατοκυριακο τρεχαμε σε υποχρεωσεις!!!ωραια στολισες και το δεντρο αντε και ερχονται τα χριστουγεννα!!!

νομιζω οτι δεν εβαλα παραπανω απο ενα κιλο γιατι ζυγιζομαι και στην δικη μου ζυγαρια αλλα παλι αγωνιω ποσα θα δω οταν θα παω εκει!!10.30 το ραντεβου!!και μετα θα περασω και απο την δουλεια πρεπει να τουσ παρω κατι χαρτια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλα με διδυμα νομιζω μια χαρα τα πας... εγω μεχρι τον περασμενο μηνα στην 26η εβδομαδα περιπου ήμουν +7.. για να δούμε τώρα....

αχ ωραια!!!!

πηρα 11 κιλα ουτε και εγω ειμουν ιδιαιτερα αδυνατη πριν μεινω εγκυος!!!απλα πηρα 4 κιλα στο 5 μηνα για αυτο με εκραξε!!!

Εφη αυτο το έπαθα και εγω. εμενα δεν μου είπε τιποτα ήμουνα ομως ελλειποβαρης..απλα χαμογελούσε και μου είπε "μα είναι δυνατον να εβαλες εσυ τοσα;;" αλλα μια χαρα μου ειπε οτι είναι... εγω δεν θελω να ξεπερασω τα 12...Μακαρι αλλα χλωμο το βλέπω:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ενταξει σου την ειπε στην αρχη τωρα δε θα σου πει τπτ θα δεις! Καλημερα νια (δε θυμαμαι το ονομα σου :()

Τα νεα μου δε σας τα ειπα! Η μια μου κορη η πανω ειναι πιο μεγαλη πιο ζωηρη και πιο φαγου!!!! Η αλλη η κακομοιρα ειναι πιο ησυχη της εχει παρει ολο το χωρο! ειναι πιο μικρη και πιο ησυχη! και μου την εβγαλε και πιο μικρη μια μερα ενω μεχρι τωρα ξεραμε οτι ειναι την ιδια μερα!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

καλημερα αντωνια μου!!!ουτε και εγω μπηκα το σαββατοκυριακο τρεχαμε σε υποχρεωσεις!!!ωραια στολισες και το δεντρο αντε και ερχονατι τα χριστουγεννα!!!

νομιζω οτι δεν εβαλα παραπανω απο ενα κιλο γιατι ζυγιζομαι και στην δικη μου ζυγαρια αλλα παλι αγωνιω ποσα θα δω οταν θα παω εκει!!10.30 το ραντεβου!!και μετα θα περασω και απο την δουλεια πρεπει να τουσ παρω κατι χαρτια!!

Α! ωραια πρωι πρωι πας θα μπεις να μας πεις νεα ε;;; αντε να δούμε ποσο πήγε το νινακι σου:P

Εφη μου εχτες το στολισαμε στολισαμε και εξω στην βεραντα αφού ο μικρός ενθουσιάστηκε. πρωτη χρονια που αρχισε να καταλαβαινει και χαρηκε παρα πολυ!!! σημερα ξυπνησε απο τις 4! στην αρχη εψαχνε τα εργαλεια του (εχει συνεργειο με κατσαβιδια κτλ) και πηγε στο σαλονι και ξεστολισε την μια μερια:lol::lol: απο την μια γελουσα απο την αλλη νευριασα!! μα απο τις 4 το πρωι;:lol::lol::lol:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Α! ωραια πρωι πρωι πας θα μπεις να μας πεις νεα ε;;; αντε να δούμε ποσο πήγε το νινακι σου:P

Εφη μου εχτες το στολισαμε στολισαμε και εξω στην βεραντα αφού ο μικρός ενθουσιάστηκε. πρωτη χρονια που αρχισε να καταλαβαινει και χαρηκε παρα πολυ!!! σημερα ξυπνησε απο τις 4! στην αρχη εψαχνε τα εργαλεια του (εχει συνεργειο με κατσαβιδια κτλ) και πηγε στο σαλονι και ξεστολισε την μια μερια:lol::lol: απο την μια γελουσα απο την αλλη νευριασα!! μα απο τις 4 το πρωι;:lol::lol::lol:

Xa,xa,xa!!!:tongue::tongue:

Etsi bravo, esy stolizeis, autos xestolizei.

Mastoreuei mia xara ee??:lol::lol:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...