Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Το baby oil το βαζω στο στηθος τριγυρω αλλα οχι στις θηλες.Εκει δεν εχω φαγουρα, παντως ειναι τεραστιες και καταμαυρες! Ετσι ηταν και στους γιους μου, μετα επανερχονται ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ;)

παλι καλα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανεις Δωρα?? καλοριζικο το δωματιο, με το καλο να μπει η μπεμπουλα μεσα!!

Καλά είμαι Αννα μου. Ευχαριστώ για το δωμάτιο! Σε όλες μας με το καλό!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Το baby oil το βαζω στο στηθος τριγυρω αλλα οχι στις θηλες.Εκει δεν εχω φαγουρα, παντως ειναι τεραστιες και καταμαυρες! Ετσι ηταν και στους γιους μου, μετα επανερχονται ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ;)

χα χα χα μαυρη μαυριλα μας πλάκωσε...και εμενα ετσι ειναι..κατι με ειχε πει η φαρμακοποιος οτι πρεπει να ξεκινησουμε να αποστειρωνουμε τις θηλες..ισχυει??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σας κοριτσακια!!Τι μου κανετε? Διαβασα τα νεα σας..μιας και εχασα επεισοδια μες στο σ-κ...Ειχαμε γιορτες και τραπεζια χθες κ σημερα...Μετα ολοι μαζι καφεδακι στο σπιτι..Ολα ωραια..Βεβαια με ματιασανε κιολας με πονουσε το κεφαλι μου αλλα τωρα ειμαι καλυτερα...

Ελευθερια μου περαστικα σας κοπελα μου κ να αναρρωσετε γρηγορα ευχομαι..

Δωρα μου με το καλο να δεχτειτε κ την κουνια κ να μας δειξεις φωτο απο το υπεροχο δωματιο σας...

Ποπη μου μεγεια τα ψωνια σας ..Ειδες τι ωραια που αλλαξες λιγο παραστασεις?

Εγω αυριο παω παω για εξετασεις αιματος (γενικες )...

Ο μπεμπης κουναει αρκετα απο χθες αλλα ας ειναι γερος κ δεν πειραζει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γειά!!!!

Δεν διάβασα τι έχετε γράψει...sorry! Είστε καλά? Εγώ σαν ματιασμενη νιώθω...

Α! Για οποία ενδιαφέρεται για οικονομικά σουτιέν θηλασμού,την Πέμπτη έχει στο lidl με 8?. Εγώ θα παω να τα δω...

γεια σου Δωρακι!!πες καποιον να σε ξεματιαξει να συνελθεις!!!

καλα που ειπες για τα σουτιεν θα στειλω την μαμα μου να παει να ριξει μια ματια...θα εχει νουμερα ομως??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου Δωρακι!!πες καποιον να σε ξεματιαξει να συνελθεις!!!

καλα που ειπες για τα σουτιεν θα στειλω την μαμα μου να παει να ριξει μια ματια...θα εχει νουμερα ομως??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αν πάει νωρίς το πρωί θα βρει λογικα... Το θέμα είναι τι νούμερο θα πάρουμε. Το ίδιο με αυτό που φοράμε τώρα η πρέπει να πάρουμε μεγαλυτερο?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κοριτσακια!!Τι μου κανετε? Διαβασα τα νεα σας..μιας και εχασα επεισοδια μες στο σ-κ...Ειχαμε γιορτες και τραπεζια χθες κ σημερα...Μετα ολοι μαζι καφεδακι στο σπιτι..Ολα ωραια..Βεβαια με ματιασανε κιολας με πονουσε το κεφαλι μου αλλα τωρα ειμαι καλυτερα...

Ελευθερια μου περαστικα σας κοπελα κ να αναρρωσετε γρηγορα ευχομαι..

Δωρα μου με το καλο να δεχτειτε κ την κουνια κ να μας δειξεις φωτο απο το υπεροχο δωματιο σας...

Ποπη μου μεγεια τα ψωνια σας ..Ειδες τι ωραια που αλλαξες λιγο παραστασεις?

Εγω αυριο παω παω για εξετασεις αιματος (γενικες )...

Ο μπεμπης κουναει αρκετα απο χθες αλλα ας ειναι γερος κ δεν πειραζει...

ευχαριστω Σοφακι!!αυτα ειναι τα ωραια απο δω και περα που θα ειναι ολο γιορτες θα ειναι ομορφα!!!ειδικα αμα μπορεις να φας κιολας...:lol::lol::lol:

καλα αποτελεσματα να εχεις κοπελα μου αυριο!!

B4Itp2.png

Αν πάει νωρίς το πρωί θα βρει λογικα... Το θέμα είναι τι νούμερο θα πάρουμε. Το ίδιο με αυτό που φοράμε τώρα η πρέπει να πάρουμε μεγαλυτερο?

χμ καλη ερωτηση??λογικα ενα νουμερο πιο μεγαλο..μεχρι να γεννησουμε θα μεγαλωσει κ αλλο το μεμε μας:P:p:p:p

B4Itp2.png

χα χα χα μαυρη μαυριλα μας πλάκωσε...και εμενα ετσι ειναι..κατι με ειχε πει η φαρμακοποιος οτι πρεπει να ξεκινησουμε να αποστειρωνουμε τις θηλες..ισχυει??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eγω σε καμμια εγκυμοσυνη δεν εβαζα τπτ στις θηλες, ουτε και τωρα βαζω.Δεν μου ειχε πει κατι ο γιατρος μου.Τωρα μαλλον δε θα θηλασω κιολας οποτε δε τον ρωταω...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ευχαριστω Σοφακι!!αυτα ειναι τα ωραια απο δω και περα που θα ειναι ολο γιορτες θα ειναι ομορφα!!!ειδικα αμα μπορεις να φας κιολας...:lol::lol::lol:

καλα αποτελεσματα να εχεις κοπελα μου αυριο!!

Ναι δεν μπορω να πω ωραια ηταν στις γιορτες...Βεβαια μην φανταζεσαι δεν τρωω πολυ γιατι ολο βαρυστομαχιαζω και νιωθω ενα βαρος...Λιγα κ καλα...

Αυριο θα παω στο ικα , γι'αυτο μαλλον θα χρειαστω κουραγιο...χαχα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Ελευθερια μου περαστικα σου,

Δωρα καλοριζικο το δωματιο σας με το καλο να μπει μεσα η μπεμπα σας, περιμενουμε να δουμε φωτο, οσο για το σουτιεν νομιζω ενα νουμερο μεγαλυτερο,

Σοφακι καλη επιτυχια στις εξετασεις αυριο,

εγω εδω και 4-5 μερες το βραδυ εχω αρκετες συσπασεις και ενα πονο στον δεξιο μηρο προς τη βουβωνικη χωρα μαλλον πρεπει να ειναι απο την κουραση αλλα ανησυχω θα παρω τηλ το γιατρο μου να τον ρωτησω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Συνήθως 1 με 2 μεγαλύτερο από αυτό που φοράς τώρα εμένα 1 μεγαλύτερο πήγε αλλά τώρα φοράω αυτό και δεν μου κάνει:rolleyes:

zxG9p3.png

owokp3.png

Ελευθερια μου περαστικα σου,

Δωρα καλοριζικο το δωματιο σας με το καλο να μπει μεσα η μπεμπα σας, περιμενουμε να δουμε φωτο, οσο για το σουτιεν νομιζω ενα νουμερο μεγαλυτερο,

Σοφακι καλη επιτυχια στις εξετασεις αυριο,

εγω εδω και 4-5 μερες το βραδυ εχω αρκετες συσπασεις και ενα πονο στον δεξιο μηρο προς τη βουβωνικη χωρα μαλλον πρεπει να ειναι απο την κουραση αλλα ανησυχω θα παρω τηλ το γιατρο μου να τον ρωτησω

αχ Μελινακι μου να τον ρωτησεις σιγουρα ποσο συχνες ειναι οι συσπασεις?μπορει να ειναι αυτες οι BRAXTON HILS?να μην κυραζεσε προσεχε αντε λιγο σου εχει μεινει και εσενα κουραγιο!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...