Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Gia sas pedia ime 3o xronon kai ine to proto mou meta apo 5 xronia prospathion giatron pou den ixeran ti tous ginete.epitelous ta katafera alla mou vgikan fovies me tin egkimosini fovame tora pou ime egkios isos epidi ine i proti fora mou vgikan anasfalies

Λογικο ειναι να νιωθεις ετσι, υστερα απο ολα αυτα, αλλα το θετικο ειναι οτι εχεις μια προχωρημενη εγκυμοσυνη που παει καλα και δεν υπαρχει λογος να νιωθεις ετσι!!

Απολαυσε την οσο μπορεις!!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν ρώτησα την μάνα μου που κάνει φοβερή πίτα...

Καταρχάς παίζει ρόλο το αλεύρι που βάζεις... Θέλει καλό αλεύρι ειδικό και μην σου πώ να το πάρεις απο φούρνο... Επίσης όταν είσαι έτοιμη να τη βαλεις στο φούρνο θα την ραντίσεις λίγο με το χεράκι σου με νεράκι να πάει στο φύλλο και μετά θα την βάεις στο φούρνο... Το ίδιο θα κα΄νεις και όταν την βγάλεις απο το φούρνο και δεν θα την σκεπάσεις....μέχρι να κρυώσει εννοείτε!

άντε αφού τελείωσε το ένα ταψί κάνε ακόμη ένα με αυτά τα κολπάκια!!! Φιλιά!!!

Κι εγώ θα κάνω αύριο μια!!!!

Θα κατσεις να ανοιξεις φυλλο στην κατασταση σου?? Πες στη μανα σου να σου φτιαξει μια βρε παιδι μου!!!

Και εγω ανοιγω φυλλο γιατι μου αρεσει πολυ, αλλα τωρα μετα τον Φεβρουαριο!!!

Σκεφτομαι και εγω να της παραγγειλω μια!!!

τελικα αποφασισα οτι δεν προκεται να κατσω εξαμηνο. το πολυ τριμηνο με βλεπω κ μετα μειωμενο αρκετα. αλλο να μεινω 3 μηνες χωρις λεφτα (βασικα 2 γιατι θα μου δωσει σιγουρα ενα μισθο εξτρα) και αλλο 6! τωρα μιλαγα με την αδερφη μου κ μου ειπε στο εθνος που δουλευε οτι ολες λειπανε πολυ λιγο. τι να κανουμε χρειαζομαστε τα λεφτα... ασε που φοβαμαι μην παρει αντικαταστατρια κ μετα την κρατησει κ μειωθει το ποστο μου.

Και δλδ δεν δικαιουσε ουτε κατα μια ωρα μειωμενο ωραριο?Θα μπορουσες να το παρεις μαζεμενο και να καθεσαι 3 μηνες πληρωμενους..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

4500 ευρω απο που θα παρεις?απο την γεννα?

Τοσα λεφτα να σου επιστρεψουν?? Λιγο δυσκολο το βλεπω!!! Στην Ελλαδα ειμαστε!!

Αλλωστε αν γεννησεις σε δημοσιο τι χαρτια θα προσκομμησεις??

αχ πως σε καταλαβαινω εγω σκεφτομαι πως θα τα βγαλουμε περα τωρα με την αναρωτικη :-(:sad::-(

ναι μινακι αστα δεν ειναι καιροι για μαγκιες.... μωρε θα δουλευω με την κοιλια στο στομα αν αντεχω....το θεμα ειναι να ειμαι καλα βεβαια...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Όχι οι εκπαιδευτικοί δεν δικαιούμαατε 6μηνο οαεδ,μόνο 63 μέρες μετα την γέννα που δικαιολογεί το ικα...δυστυχώς!μιση ωρα ειναι μακριά...εδώ εγω που είμαι μονο 10 λεπτα και το σκέφτομαι...απλα ειναι το θεμα αν θα σε πάρουν στο ιδιο φροντιστηριο του χρόνου αν θες βέβαια να συνεχίσεις αλλιως πρέπει παλι να ψαχνεις αλλού...αφου εισαι μερικης απασχολησης λογικα δεν θα πηγαινεις κ καθε μερα...πρέπει να το σκεφτεις..αλλα ετσι κι αλλιως αφου εισαι καθηγητρια αγγλικων ειναι σε γενικες γραμμες ευκολο νομιζω να βρεις άλλο φροντιστηριο του χρόνου...αναλογα πως νιωθεις!

Καλα παιδι μου τι κανεις μες' στη νυχτα???:confused:

Και δλδ δεν δικαιουσε ουτε κατα μια ωρα μειωμενο ωραριο?Θα μπορουσες να το παρεις μαζεμενο και να καθεσαι 3 μηνες πληρωμενους..

δεν δικαιουμαι τιποτα γιατι προσληφθηκα τωρα κοντα αλλα θα κανονισω με τον εργοδοτη μου που ειναι κ οικογενοιακος φιλος να πηγαινω για κανενα τετραωρο για κανενα εξαμηνο. δεν γινεται αλλιως...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαρίτα πόσα ένσιμα θα έχεις μέχρι τον Δεκέμβρη περίπου? Φλεβάρη γεννάς?

Ελευθερια μου γυρω στα 110. αστα δεν φτανουν ουτε για ζητω. ναι φλεβαρη γενναω

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

σουπερ!!!!! εγω βαριεμαι απιστευτα! εχω κ λιγη αναγουλα...αυτο το κακαο τελικα με τσακιζει....

Το κακαο το πινεις νηστικη το πρωι?? Γιατι ειναι βαρυ για το στομαχι.

Αν παιρνεις και το ασβεστιο πρωι, το οποιο ειναι και αυτο βαρυ!!!

Το κακαο το πινεις νηστικη το πρωι?? Γιατι ειναι βαρυ για το στομαχι.

Αν παιρνεις και το ασβεστιο πρωι, το οποιο ειναι και αυτο βαρυ!!!

ρε γαμωτο εσεις τι πινετε το πρωι? δεν μπορω να βρω κατι να πινω εκτος απο νερο. ολα με αναγουλιαζουν! παντως τσακισα κ 2 κοματια σπανακοπιτα κ ηταν τελεια πρωι πρωι!!!!! ασβεστιο δεν παιρνω ακομα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ελευθερια μου γυρω στα 110. αστα δεν φτανουν ουτε για ζητω. ναι φλεβαρη γενναω

Ρώτα τον λογιστή σου, ίσως να μπορούσε να γίνει καμιά μαλαγανιά και να σου βάλει ένσιμα. Να του τα πληρώσεις εννοείται. Συνήθως υπάρχουν τέτοια παραθυράκια. Ξέρω άτομα που το έχουν κάνει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Όχι οι εκπαιδευτικοί δεν δικαιούμαατε 6μηνο οαεδ,μόνο 63 μέρες μετα την γέννα που δικαιολογεί το ικα...δυστυχώς!μιση ωρα ειναι μακριά...εδώ εγω που είμαι μονο 10 λεπτα και το σκέφτομαι...απλα ειναι το θεμα αν θα σε πάρουν στο ιδιο φροντιστηριο του χρόνου αν θες βέβαια να συνεχίσεις αλλιως πρέπει παλι να ψαχνεις αλλού...αφου εισαι μερικης απασχολησης λογικα δεν θα πηγαινεις κ καθε μερα...πρέπει να το σκεφτεις..αλλα ετσι κι αλλιως αφου εισαι καθηγητρια αγγλικων ειναι σε γενικες γραμμες ευκολο νομιζω να βρεις άλλο φροντιστηριο του χρόνου...αναλογα πως νιωθεις!

Eξαιρετα..!!Δεν το ειχα κοιταξει αλλα ελεγα οτι μονο για αυτο ισως πηγαινα στο φροντιστηριο για λιγο.Αφου ειναι ετσι , δεν νομιζω να πιεστω για να παω.Περυσι ηταν η πρωτη μου χρονια σ'αυτο το φροντιστηριο αλλα λογω ορθοστασιας (για 1,5 ωρα που ειναι καθε τμημα) λεω να μην το ρισκαρω.Θα κοιταξω να μην αγχωθω απο τωρα για του χρονου γιατι αλλιως δεν θα το χαρω...

Απλα ευελπιστω να εχω τα ιδιαιτερα μου οσο μπορω κ μετα βλεπουμε...Νομιζω θα τα καταφερουμε για αυτην την χρονια...

Του χρονου ψαξιμο....

Παρεπιμπτοντως απο οτι εχω καταλαβει δικαιουμαι απο το ΙΚΑ ολα τα σχετικα επιδοματα ακομη κ αν δεν δουλευω.Εχω τα 200 ενσημα αρα μαλλον θα τα παρω...Κατι ειναι και αυτα..Δεν θα τους τα χαρισω..!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Μπραβο ρε κοπελια τελος καλο ολα καλα! πολυ σε χαιρομαι εσενα,εισαι η καλυτερη του χωριου!!

βρεξει χιονισει θα πας τη βολτουλα σου,θα πιεις το ποτακι σου!

Εγω παλι σαν παλιογρια εχω καταντησει μεσα στο σπιτι:-( :sad:

καταρχην καλημερα!!

βασικα, επειδη εχω ζησει πολυ ασχημη εγκυμοσυνη απο κοντινο μου προσωπο(7 μηνες στο κρεβατι), νομιζω οτι ειναι αχαριστια να κλειστω στο σπιτι εφοσον εχω καλη εγκυμοσυνη(φτου μη με ματιασω:D). κ η γιατρος μου παντα αυτο μου λεει, να βγαινω εφοσον εχω διαθεση κ δεν εχω προβληματα. γενικα μεχρι στιγμης λιγα πραγματα εχω αλλαξει στην καθημερινοτητα μου, αλλα στο ξαναλεω, δεν εχω προβληματα γι'αυτο ειμαι ετσι ανετη!αν κατι ειχε συμβει,ποιος ξερει πως θα ημουν?

σημερα κανω κοτοσουπα, ακυρο με τη ζεστη αλλα θελω να στειλω κ στην πεθερα! μετα θα παμε για μπανιο μαλλον!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...