Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

female είπε:
Καλησπέρα, τι κάνετε? Ελπίζω καλύτερα από εμάς.

Ο Μάνος τις προηγούμενες μέρες ανέβασε 2 φορές πυρετο, 1 κάθε μέρα και παραπονιέται πως πονάει το στόμα του & το αυτί του. Σήμερα είδα υγρό στο αυτί του, πήρα τον παιδίατρο & μας έδωσε αντιβίωση μέχρι αύριο το πρωί που θα πάμε να τον δει.

Εγώ χθες βράδυ εμετό και διάρροια (ό,τι είχα πάθει στον 5ο μήνα), γαστρεντερίτιδα μάλλον. Άυπνη όλο το βράδυ γιατί ο μικρός ήταν πολύ ανήσυχος. Σήμερα είμαι πολύ κομμένη. Με το ζόρι μαγείρεψα και κοιμήθηκα 4 ώρες.

Ο άντρας μου βήχα και φλέμμα. Απαπα τι κακό είναι αυτό?

περαστικα καλε! σας ματιασαν? ελπιζω αυριο να ξυπνησετε ολοι περδικια;)

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ggwgw είπε:
εγω με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα μια τετοια διαιτα κ προσπαθω να την τηρω. απλα τρωω παραπανω φρουτα κ καθολου γαλα. κ το ψωμι δε μ'αρεσει , ελαχιστο ετρωγα ετσι κ αλλιως! αλλα πεφτει πεινα...

εγω αυτο θα το πω στην γιατρο μου εγκυες ειμαστε δεν κανει να κανουμε διαιτα...αλιμονο πια...ειπαμε αχ τα χω παρει πολυ με αυτο το θεμα,,ενταξει ποτε δεν ημουν φαγανου 45 κιλα ανθρωπος ημουν αλλα ολα κ ολα ..τωρα με την εγκυμοσυνη πειναω....

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

female είπε:

Ο Μάνος τις προηγούμενες μέρες ανέβασε 2 φορές πυρετο, 1 κάθε μέρα και παραπονιέται πως πονάει το στόμα του & το αυτί του. Σήμερα είδα υγρό στο αυτί του, πήρα τον παιδίατρο & μας έδωσε αντιβίωση μέχρι αύριο το πρωί που θα πάμε να τον δει.

Εγώ χθες βράδυ εμετό και διάρροια (ό,τι είχα πάθει στον 5ο μήνα), γαστρεντερίτιδα μάλλον. Άυπνη όλο το βράδυ γιατί ο μικρός ήταν πολύ ανήσυχος. Σήμερα είμαι πολύ κομμένη. Με το ζόρι μαγείρεψα και κοιμήθηκα 4 ώρες.

Ελευθερια, περαστικα σας.;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

margo4-4 είπε:
χαχαχαχαχα εχουνε μεγαλωσει κ ξεσαλωνουν ωρες ωρες! πολυ πλακα εχει! Βγαζεις υγρο απο τις θηλες ε? φυσιολογικο ειναι αλλα δεν ξερω τι πρεπει να βαλεις!:confused::confused:

πολυ λιγο εβγαλα ειχα μια σταμπιτσα στο σουτιεν...καλα οι θηλες μου ειναι τουμπανο ετοιμες για θηλασμο...πολυ μεγαλες!!!νομιζω πρεπει να βαζουμε μια κρεμα..αλλα δεν ξερω...θα το ψαξω στο ιντερνετ..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

kalliopi poul είπε:
εγω αυτο θα το πω στην γιατρο μου εγκυες ειμαστε δεν κανει να κανουμε διαιτα...αλιμονο πια...ειπαμε αχ τα χω παρει πολυ με αυτο το θεμα,,ενταξει ποτε δεν ημουν φαγανου 45 κιλα ανθρωπος ημουν αλλα ολα κ ολα ..τωρα με την εγκυμοσυνη πειναω....

τι να κανουμε, υπομονη, υπαρχουν κ χειροτερα! η γυναικα του ξαδερφου μου εκανε κ ενεσεις ινσουλινης!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

margo4-4 είπε:
χαχαχαχαχα εχουνε μεγαλωσει κ ξεσαλωνουν ωρες ωρες! πολυ πλακα εχει! Βγαζεις υγρο απο τις θηλες ε? φυσιολογικο ειναι αλλα δεν ξερω τι πρεπει να βαλεις!:confused::confused:

Εμενα μαλλον εχουν αρχισει και τεντωνουν πιο πολυ τα στηθη μου, και εχω απιστευτη φαγουρα ρε γμτ!!

Βαζω μπειμπι οιλ, αλλα δε βλεπω να γινεται και κατι ιδιαιτερο:rolleyes::rolleyes:

female είπε:

Ελευθερία μου περαστικά σας.Παναγία μου όλοι και από κάτι ε?Δύναμη σου εύχομαι να τους γιατροπορέψεις όλους!

zxG9p3.png

owokp3.png

dolphin73 είπε:
Εμενα μαλλον εχουν αρχισει και τεντωνουν πιο πολυ τα στηθη μου, και εχω απιστευτη φαγουρα ρε γμτ!!

Βαζω μπειμπι οιλ, αλλα δε βλεπω να γινεται και κατι ιδιαιτερο:rolleyes::rolleyes:

Αννα μου και εμενα ετσι και εχω και λιγη φαγουρα στις θηλες..αλλα πριν που μπηκα στο μπανιο προσεξα οτι φαινονται αρκετα εντονα και οι φλεβες του στηθους ...:rolleyes::rolleyes:το μπειμπι ολι που το βαζεις?τριγυρω η κ πανω στις θηλες?

B4Itp2.png

dolphin73 είπε:

εμενα μου πηρε ενα λαδακι ο Μαριος της weleda που ειναι για ραγαδες κ τετοια για προληψη δηλαδη κ βαζω παντου απο αυτο. καλο μου φαινεται.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

dolphin73 είπε:

Δοκίμασε αμυγδαλέλαιο;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

kalliopi poul είπε:
πολυ λιγο εβγαλα ειχα μια σταμπιτσα στο σουτιεν...καλα οι θηλες μου ειναι τουμπανο ετοιμες για θηλασμο...πολυ μεγαλες!!!νομιζω πρεπει να βαζουμε μια κρεμα..αλλα δεν ξερω...θα το ψαξω στο ιντερνετ..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

και εμενα εχουν γινει τεραστιες κ σκουρες! ελπιζω να επανελθουν μετα στο νορμαλ τους ωραιο χρωματακι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γειά!!!!

Δεν διάβασα τι έχετε γράψει...sorry! Είστε καλά? Εγώ σαν ματιασμενη νιώθω...

Α! Για οποία ενδιαφέρεται για οικονομικά σουτιέν θηλασμού,την Πέμπτη έχει στο lidl με 8?. Εγώ θα παω να τα δω...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

kalliopi poul είπε:
Αννα μου και εμενα ετσι και εχω και λιγη φαγουρα στις θηλες..αλλα πριν που μπηκα στο μπανιο προσεξα οτι φαινονται αρκετα εντονα και οι φλεβες του στηθους ...:rolleyes::rolleyes:το μπειμπι ολι που το βαζεις?τριγυρω η κ πανω στις θηλες?

Το baby oil το βαζω στο στηθος τριγυρω αλλα οχι στις θηλες.Εκει δεν εχω φαγουρα, παντως ειναι τεραστιες και καταμαυρες! Ετσι ηταν και στους γιους μου, μετα επανερχονται ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ;)

fouskitsa82 είπε:
Γειά!!!!

Δεν διάβασα τι έχετε γράψει...sorry! Είστε καλά? Εγώ σαν ματιασμενη νιώθω...

Α! Για οποία ενδιαφέρεται για οικονομικά σουτιέν θηλασμού,την Πέμπτη έχει στο lidl με 8?. Εγώ θα παω να τα δω...

Τι κανεις Δωρα?? καλοριζικο το δωματιο, με το καλο να μπει η μπεμπουλα μεσα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...