Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για πρωινο τι σας εχει?

εμενα δημητριακα!!αλλα καθε μερα το ιδιο δεν λεει..σημερα εφαγα 2 τοστακια!!!με σκετο κασερι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εμενα δημητριακα!!αλλα καθε μερα το ιδιο δεν λεει..σημερα εφαγα 2 τοστακια!!!με σκετο κασερι...

τι δημητριακα? ολα εχουν ζαχαρη μεσα απ'οτι ειδα! ασε που εγω μισω το γαλα κ το γιαουρτι!

BJVqp3.png

τι δημητριακα? ολα εχουν ζαχαρη μεσα απ'οτι ειδα! ασε που εγω μισω το γαλα κ το γιαουρτι!

ααα Γωγω μου μην διαβαζεις τοσα στο ιντερνετ...:lol::lol::lol:τα απλα παιρνω τα kellogg's εεεεε αμα κοιταμε κ ποση ζαχαρη περιεχουν αυτα που τρωμε παει θα παμε να φουνταρουμε στο τελος...:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

γαλα και γιαουρτι πρεπει να τρως γιατι χρειαζεσαι ασβεστιο!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ααα Γωγω μου μην διαβαζεις τοσα στο ιντερνετ...:lol::lol::lol:τα απλα παιρνω τα kellogg's εεεεε αμα κοιταμε κ ποση ζαχαρη περιεχουν αυτα που τρωμε παει θα παμε να φουνταρουμε στο τελος...:lol::lol::lol::lol:

εχω φρικαρει κ κοιταω να μην τρωω οτι περιεχει ζαχαρη!! ειχα μια ωρα χθες στο σουπερ μαρκετ για να βρω δημητριακα χωρις ζαχαρη μπας κ ξεκινησω να πινω κ λιγο γαλα! δεν βρηκα τιποτα ομως!

BJVqp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Τωρα καταφερα να μπω, μολις εκανα ενα μπανακι και ειπα να κατσω να σας διαβασω.

Τι κανετε??

Γωγω το γαλα χωρις λακτοζη το εχεις δοκιμασει?? εχει η Δελτα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γυρισαμε τωρα απο τα πεθερικα ειχαμε παει επισκεψη γιατι ελειπαν τοσες μερες στη Ρωμη! αυτοι ταξιδευουν πολυ περισσοτερο απο πολλους νεους που ξερω!

λεγαμε για το σπιτι διαφορα εχει πολλα θεματα επειδη ειναι παλιο κ θελει πολυ δουλεια. παλι καλα ο πεθερος εχει τρελλη ορεξη καλα να ειναι ο ανθρωπος!!!!!

οσο για τα φαγητα τουλαχιστον εσεις δεν θα παρετε κιλα με τοση διαιτα! εγω τρωω απ ολα! το μονο που με κραταει ειναι οτι με πιανει δυσφορια αν τρωω πολυ... σημερα εφαγα μακαρονια το μεσημερι με κοκκινη σαλτσα κ μετα ενα ταρτακι στην πεθερα...τωρα παλι το φαι σκεφτομαι αλλα δεν ξερω τι να καταβροχθισω!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλλιοπη μου αν προσεχεις τα λιπαρα να τρως τυρια με μετρο.. ειναι τιγκα στο λιπος!:-(:sad::-(

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Τωρα καταφερα να μπω, μολις εκανα ενα μπανακι και ειπα να κατσω να σας διαβασω.

Τι κανετε??

Γωγω το γαλα χωρις λακτοζη το εχεις δοκιμασει?? εχει η Δελτα.

γεια σου Αννα! δεν το χω δοκιμασει να πω την αληθεια! μου το ειχε πει κ η μαμα μου κ το ξεχασα! θα το δοκιμασω να δω!

BJVqp3.png

καλλιοπη μου αν προσεχεις τα λιπαρα να τρως τυρια με μετρο.. ειναι τιγκα στο λιπος!:-(:sad::-(

κ τα light τα τυρια ειναι πολυ πιο ακριβα! κ παλια τετοια επαιρνα κ μου εκανε παντα εντυπωση η τιμη!

BJVqp3.png

Πρωινό: Γάλα άπαχο 250ml 2 φρυγανιές σικάλεως με τυρί light.

Ενδιάμεσο: Φρούτο ή Γάλα ή μισό τοστ

Μεσημεριανό: Κρέας 150gr ή ψάρι απεριόριστο ή όσπρια μισό φλυτζάνι χωρίς ψωμί με λιγο τυρί.

Ψωμί 60 gr ή 140gr μαύρο ρύζι πατάτα ή μακαρόνια

Λαχανικά ελεύθερα πλην αμυλούχων (αρακάς,φασολάκια,καλαμπόκι,πατάτα)

Ένα φρούτο.

Απογευματινό:Φρούτο ή Γάλα ή μισό τοστ

Βραδυνό: Τα δύο τρίτα του μεσημεριανού

Πρό ύπνου: Γάλα ή 2 φρυγανιές ή 1 φρούτο.

Τα έγραψα και πείνασα!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

εχω φρικαρει κ κοιταω να μην τρωω οτι περιεχει ζαχαρη!! ειχα μια ωρα χθες στο σουπερ μαρκετ για να βρω δημητριακα χωρις ζαχαρη μπας κ ξεκινησω να πινω κ λιγο γαλα! δεν βρηκα τιποτα ομως!

Γωγώ μου γράφει all bran ή μούσλι.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλησπερα κοριτσακι ελπιζω να ειστε ολες καλα,

εμεις γυρισαμε πριν μια ωρα ειχα φυγει το ΣΚ στο εξοχικο, ηταν τελεια εκανε και καλο καιρο, ξεσκασα και λιγο το ειχαμε αναγκη και ο μικρος το ευχαριστηθηκε, αχ κοριτσια αυτο το φαι θα μας καταστρεψει κι εγω πειναω συνεχεια τι να πω δεν ξερω δεν ημουν ετσι στην πρωτη εγκυμοσυνη τωρα θελω να τρωω ολη την ωρα, παω να κανω ενα μπανακι το μικρο να κανω κι εγω να τον ταισω και να τον κοιμησω και θα τα πουμε μετα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...