Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

:-(:sad: αστο βρε Νικη μου μην χολοσκας!!

από περιεργια ηθελα να δω να σου πω την αληθεια αλλά αφου δεν το βρηκα δεν χαθηκε ο κοσμος... απλά οταν ειχα παει για β επιπεδου(μου την εκανε αλλη γιατρός) μου ειπε οτι ειναι πολύ χαμηλα ο μπεμπης και να ξαπλώνω, μετα απο 2 εβδομαδες πήγα στη γιατρό μου τελικα πήγε ψηλα ο μπεμπης και μου ελεξε και τον τραχηλο και τον βρηκε μια χαρα, τωρα που θέλουμε να γυρίσει αυτό το μωρό εχει μίνει ψηλα στη ιδια θεση όπως με το προηγούμενο μήνα, τελικα όλα αντιθετα αυτός ο μικρούλης χεχεχε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

από περιεργια ηθελα να δω να σου πω την αληθεια αλλά αφου δεν το βρηκα δεν χαθηκε ο κοσμος... απλά οταν ειχα παει για β επιπεδου(μου την εκανε αλλη γιατρός) μου ειπε οτι ειναι πολύ χαμηλα ο μπεμπης και να ξαπλώνω, μετα απο 2 εβδομαδες πήγα στη γιατρό μου τελικα πήγε ψηλα ο μπεμπης και μου ελεξε και τον τραχηλο και τον βρηκε μια χαρα, τωρα που θέλουμε να γυρίσει αυτό το μωρό εχει μίνει ψηλα στη ιδια θεση όπως με το προηγούμενο μήνα, τελικα όλα αντιθετα αυτός ο μικρούλης χεχεχε....

χα χα χα θα ερθει η ωρα του κ θα γυρισει που θα παει...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα Αναστασια μου! σχεδον καθολου δεν περπαταω. μονο στο σπιτι απο δωματιο σε δωματιο. κυριως ομως στον καναπε ειμαι η σε καρεκλα. θα δουμε....

αυτο με το βαρος το ενιωσα κ χτες που ημουν εξω κ αναγκαστηκα να μεινω ορθια για ενα 10 λεπτο.

και εγω το νιωθω αυτο που λες αν ειναι ορθια πανω αποο κανενα 10λεπτο..... και νιωθω την κοιλια πετρα και πολυυυ βαρια.........!!!!!!

ειναι μια καλη λυση αυτο εγω θα εβαζα ταπετσαρια στον εναν τοιχο και στο υπολοιπο αυτοκολλητα!!!εμεις το ειχουμε γεμισει με αυτοκολλητα!!!ενταξει δεν ειναι και κανα δωματιο τελειο αλλα τι να κανουμε...με δεσμευουν τα χρωματα που το ειχαμε βαψει πριν μαθουμε το φυλλο του μωρου...

εμας ειναι μικρουλη το δωματιο... μαλλον ταπετσαρια θα βαλω.. θα δουμε... :rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εννοειται οτι θα κανω διαιτα! ισα ισα που εγω εχω το αντιθετο προβλημα! σκεφτομαι μηπως ειναι πολυ χαλαρη η γιατρος μου κ δεν μου ειπε να μετριεμαι:confused:

σκεφτομαι να παω μονη μου σε εναν διαβητολογο απο την αλλη λεω να εμπιστευτω τη γιατρο μου! δεν ξερω τι να κανω!

Κοίτα στην Κύπρο δεν τη κάνουν καθόλου αυτή την εξέταση αν όλα τα υπόλοιπα είναι καλά.Εγω όταν ρώτησα τον ενδοκρινολόγο μου γιατι στην πρώτη κύηση δεν είχα και όλες οι άλλες εξετάσεις μου σχετικά με το ζάχαρο ήταν καλές μου είπε ότι επειδή είναι η δεύτερη κύηση και είμαι δύο χρόνια μεγαλύτερή σου αυτό και μόνο με στοχοποιεί:(Ά και είμαι και 2 ή 3 βδομάδες πιο μπροστά στην εγκυμοσύνη από εσένα που σημαίνει ότι μπορεί να έχεις πιο καλές προδιαγραφές;)Για να σου φύγει η απορία ρώτα την γιατι σου έδωσε μόνο διατροφή και όχι μετρήσεις και θα σου φύγει η απορία.Αν και εγω όταν του λέω τι διαβάζω μεε κράζει αλλά πάντα μου εξηγεί.:lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

μα καμια δεν ειναι σημερα μεσα??τι γινεται?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ουφφφφφ βαρεθηκα..

Εγώ Πόπη μου τρώω το απογευματινό μου πφφφφ γάλα άπαχο 250ml αχαχαχαχα!!!Το μεσημέρι έφαγα 2 τσιπούρες όμως με κουνουπίδι βραστό μούρλια μου φάνηκε :lol::lol::lol:Πατάτες τηγανιτές θέλω κι εγω και σκοτώνω για μια lacta αλλά τι να πεις κουράγιο!Αύριο γίνομαι 30 εβδομάδων άλλες 8 και τέλειωσαααααααα θα πάω για κρέπες θα ξεκοιλιαστώ θα με περνάνε πάλι για γκαστρωμένη!!!:lol::lol::lol:

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγώ Πόπη μου τρώω το απογευματινό μου πφφφφ γάλα άπαχο 250ml αχαχαχαχα!!!Το μεσημέρι έφαγα 2 τσιπούρες όμως με κουνουπίδι βραστό μούρλια μου φάνηκε :lol::lol::lol:Πατάτες τηγανιτές θέλω κι εγω και σκοτώνω για μια lacta αλλά τι να πεις κουράγιο!Αύριο γίνομαι 30 εβδομάδων άλλες 8 και τέλειωσαααααααα θα πάω για κρέπες θα ξεκοιλιαστώ θα με περνάνε πάλι για γκαστρωμένη!!!:lol::lol::lol:

πολυ νεκρα σημερα ολες εξαφανισμενες ειναι!!ωραιο φαγητο εφαγες σημερα!!εγω φασολακια με χορτα σαλατα και πεινω τωρα και δεν ξερω τι να τσιμπησω..σε μια ωρα πρεπει να παρω και το σιδηρο...πριν καμια ωρα λιγουρευομουν μερεντα..αλλα κρατηθηκα...καλα και εγω μετα την γεννα θα βγαλω ολα τα απωθημενα!!εγω μπαινω στην 27 το τικερακι μου ειναι λαθος...για λιγες μερες...

B4Itp2.png

πολυ νεκρα σημερα ολες εξαφανισμενες ειναι!!ωραιο φαγητο εφαγες σημερα!!εγω φασολακια με χορτα σαλατα και πεινω τωρα και δεν ξερω τι να τσιμπησω..σε μια ωρα πρεπει να παρω και το σιδηρο...πριν καμια ωρα λιγουρευομουν μερεντα..αλλα κρατηθηκα...καλα και εγω μετα την γεννα θα βγαλω ολα τα απωθημενα!!εγω μπαινω στην 27 το τικερακι μου ειναι λαθος...για λιγες μερες...

Φάε 3 μικρά μανταρίνια ή ένα μεγάλο μήλο η 2 αχλάδια γιατι ασβέστιο δεν κάνει να πάρεις.Ενώ η βιταμίνη c βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου και εγω φρούτο ή γάλα είχα αλλά προτίμησα το γάλα τώρα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Φάε 3 μικρά μανταρίνια ή ένα μεγάλο μήλο η 2 αχλάδια γιατι ασβέστιο δεν κάνει να πάρεις.Ενώ η βιταμίνη c βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου και εγω φρούτο ή γάλα είχα αλλά προτίμησα το γάλα τώρα.

πολυ καλη ιδεα θα φαω μανταρινακια πειραζει αν φαω 3??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ουπς δεν το προσεξα 3 μου ειπες...αρα μπορω να φαω 4?? χα χα χα χα χα

:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

πολυ καλη ιδεα θα φαω μανταρινακια πειραζει αν φαω 3??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

όχι μου είπε ένα τμχ φρούτο αντιστοιχεί σε ένα μεγάλο μήλο ή 3 μικρά μανταρίνια μισή μπανάνα 2 μικρά ακτινίδια.

zxG9p3.png

owokp3.png

όχι μου είπε ένα τμχ φρούτο αντιστοιχεί σε ένα μεγάλο μήλο ή 3 μικρά μανταρίνια μισή μπανάνα 2 μικρά ακτινίδια.

αχ και μενα τα ιδια μου ειπε..αλλα εγω μολις εφαγα 4 γιατι στην κυριολεξια ηταν πολυ μικρα ...στα ακτινιδια εχω αλλεργια και δεν μπορω να φαω,,και το μηλο δεν μου κανει καλο για την δυσκοιλιοτητα...εεε συγνωμη αν εχουμε περιορισμους και στα φρουτα τι σ@τα τρωμε??αν δεν ειναι αυτο διαιτα τοτε τι ειναι??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Κοίτα στην Κύπρο δεν τη κάνουν καθόλου αυτή την εξέταση αν όλα τα υπόλοιπα είναι καλά.Εγω όταν ρώτησα τον ενδοκρινολόγο μου γιατι στην πρώτη κύηση δεν είχα και όλες οι άλλες εξετάσεις μου σχετικά με το ζάχαρο ήταν καλές μου είπε ότι επειδή είναι η δεύτερη κύηση και είμαι δύο χρόνια μεγαλύτερή σου αυτό και μόνο με στοχοποιεί:(Ά και είμαι και 2 ή 3 βδομάδες πιο μπροστά στην εγκυμοσύνη από εσένα που σημαίνει ότι μπορεί να έχεις πιο καλές προδιαγραφές;)Για να σου φύγει η απορία ρώτα την γιατι σου έδωσε μόνο διατροφή και όχι μετρήσεις και θα σου φύγει η απορία.Αν και εγω όταν του λέω τι διαβάζω μεε κράζει αλλά πάντα μου εξηγεί.:lol:

αν παω κ της πω παλι οτι διαβαζω στι ιντερνετ θα με βρισει!

μου ειπε οτι ειναι οριακη η τριτη μονο μετρηση οποτε για 1 μηνα απλα να προσεχω τι τρωω κ βλεπουμε! λεω να την εμπιστευτω κ θα παω στις τρεις βδομαδες να με δει για να ειμαι σιγουρη! να πω την αληθεια αν δεν ειχα διαβασει τοσα στο ιντερνετ , θα ειχα μεινει σε οσα μου ειπε η γιατρος κ δεν θα ειχα τοσο αγχος!

BJVqp3.png

δε τρως καλύτερα 1 σοκολοτάκι να σου μείνει κι η γλύκα:lol::lol::lol:

τα χουμε εξαφανισει ολα τα γλυκα απο το σπιτι για να μην μπαινω στον πειρασμο...μονο μερεντα εχουμε αλλα δεν την ακουμπαω..εχω να φαω γλυκο εδω και 2 βδομαδες...ευτυχως ο αντρας μου δεν ειναι του γλυκου οποτε εχω μια συμπαρασταση...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...