Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ggwgw είπε:
χθες ηρθε μια φιλη μου σπιτι η οποια γεννησε πριν 2 χρονια. κ με ελεγε υπερβολικη που ανησυχω για την καμπυλη. αυτη ο γιατρος της δεν την εστειλε για καμπυλη, καμια εξεταση αιματος( εκτος απο τον προγεννητικο ελεγχο) κ ουτε καν τη ζυγιζε! κ ειναι κ παχουλη κοπελα!!δεν ειναι πολυ περιεργο? κ λενε οτι ειναι απο τους καλους στη Λαρισα αυτος ο γιατρος!

Γωγούλα μου θα σου πω μια συμβουλή που μου δώσανε και εμένα και την ακολουθώ πιστά κι εγω και ο άντρας μου (αυτός με λίγη πίεση).Επειδή δεν έχουμε τις ιατρικές γνώσεις να κρίνουμε διαλέγουμε τον επαγγελματία που θα μας πείσει ότι είναι σωστός και ακολουθούμε τις συμβουλές του πιστά.Θα ακούσεις κι από δω και πέρα με το παιδί τα χίλια μύρια εγω κάνω ότι μου λέει η παιδίατρος η δική μου και όχι του καθένα.Τη διάλεξα και με αυτή πορεύομαι αλλιώς θα είχα πελαγώσει ο καθένας λέει τα δικά του.Αν σου είπε ο δικός γιατρός δίαιτα αυτό να κάνεις εγω είχα πιο καλή καμπύλη από τη δική σου αλλά κάνω και μετρήσεις εκτός από δίαιτα αυτό μου είπε αυτό κάνω.;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ggwgw είπε:
εμενα με μισει, δεν ξερω γιατι.βασικα εκτος της αρρωστιας, το εχει κ λιγο χαμενο! ειναι κ κουφη! κ νομιζει οτι κατι της εχω κανει:rolleyes:

οποτε κ εγω δεν ασχολουμαι, κραταω αποσταση για να τα'χουμε καλα!;)

ωχ βρε κοριτσακι μ γιατι σε μισει?ο αντρας σου τι λεει??εεε κρατα εσυ τις αποστασεις σου και ολα καλα...με τον αντρουλι σου να εισαι καλα και τπτ αλλο!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

geomi είπε:
Γωγούλα μου θα σου πω μια συμβουλή που μου δώσανε και εμένα και την ακολουθώ πιστά κι εγω και ο άντρας μου (αυτός με λίγη πίεση).Επειδή δεν έχουμε τις ιατρικές γνώσεις να κρίνουμε διαλέγουμε τον επαγγελματία που θα μας πείσει ότι είναι σωστός και ακολουθούμε τις συμβουλές του πιστά.Θα ακούσεις κι από δω και πέρα με το παιδί τα χίλια μύρια εγω κάνω ότι μου λέει η παιδίατρος η δική μου και όχι του καθένα.Τη διάλεξα και με αυτή πορεύομαι αλλιώς θα είχα πελαγώσει ο καθένας λέει τα δικά του.Αν σου είπε ο δικός γιατρός δίαιτα αυτό να κάνεις εγω είχα πιο καλή καμπύλη από τη δική σου αλλά κάνω και μετρήσεις εκτός από δίαιτα αυτό μου είπε αυτό κάνω.;)

ναι σε αυτο εχεις πολυ δικιο. και εγω ακουω τον γιατρο μου σε οτι λεει... αν και ειναι δυσκολο να μην σκεφτομαστε κ ολη την ωρα διαφορα.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

kalliopi poul είπε:
Νικη μου εκει που εκανες την β επιπεδου πρεπει να γραφει τραχηλος : τοσα εκατοστα!!δες το στα χαρτια σου!!

εμενα βρε οριτσια τα γραφει ολα με επιστομονικη μορφη κτλ και δεν τα καταλαβω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

margo4-4 είπε:
εβαλα κ χριστουγενιατικο τικερακι να μπω στο πνευμα!

αχου τι ωραιο???πολυ χαιρομαι!!απεναντι απο το σπιτι μας ηρθαν και οι ελετατζιδες που πουλανε ελατε και μου αρεσει πολυ..περιμενω πως κ πως να στολισουμε κιολας!!

B4Itp2.png

nikou είπε:
εμενα βρε οριτσια τα γραφει ολα με επιστομονικη μορφη κτλ και δεν τα καταλαβω

δεν πειραζει Νικη ετσι κ αλλιως αν κατι δεν ηταν καλο θα σου το ελεγαν οποτε...;);)μην το σκεφτεσαι...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

geomi είπε:

εννοειται οτι θα κανω διαιτα! ισα ισα που εγω εχω το αντιθετο προβλημα! σκεφτομαι μηπως ειναι πολυ χαλαρη η γιατρος μου κ δεν μου ειπε να μετριεμαι:confused:

σκεφτομαι να παω μονη μου σε εναν διαβητολογο απο την αλλη λεω να εμπιστευτω τη γιατρο μου! δεν ξερω τι να κανω!

BJVqp3.png

ggwgw είπε:
εννοειται οτι θα κανω διαιτα! ισα ισα που εγω εχω το αντιθετο προβλημα! σκεφτομαι μηπως ειναι πολυ χαλαρη η γιατρος μου κ δεν μου ειπε να μετριεμαι:confused:

σκεφτομαι να παω μονη μου σε εναν διαβητολογο απο την αλλη λεω να εμπιστευτω τη γιατρο μου! δεν ξερω τι να κανω!

μην μπερδευεσαι Γωγω μου απλα εμπιστευσου την γιατρο σου και προσεχε,,,κανε αυτα που σου λεει κ ολα θα πανε καλα!!

B4Itp2.png

nikou είπε:
τελικα δεν ειναι αυτό... αυτό ειναι το Μήκος μηριαίου οστού (Femur length : FL)

:-(:sad: αστο βρε Νικη μου μην χολοσκας!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...