Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια τι γραφει ακριβως για τον τραχηλο για να ελεγξω κι εγω....

Καλησπερα Νικη! πρεπει το μηκος του να ειναι πανω απο 3 εκατοστα. αυτο ξερω.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχωχωχ.... ειναι σοβαρα?

εχει ξεπερασει πολλα αυτα τα χρονια με την αρρωστια αλλα αυτη τη φορα νομιζω οτι ειναι πολυ χειροτερα. κ πρεπει να σταματησει χημειοθεραπειες λογω λοιμοξεων, εχει συνεχεια κ πυρετο, αστα ! καθολου ευχαριστο θεμα πρωι πρωι αλλα στενοχωριεται ο αντρουλης μου κ στενοχωριεμαι κ εγω!:(

BJVqp3.png

Καλησπερα Νικη! πρεπει το μηκος του να ειναι πανω απο 3 εκατοστα. αυτο ξερω.

δεν ξερεις πως γραφετε Μαργαριτα μου;

Πόπη μου εσεις ξέρεις; για να ψαξω να το βρω κι εγω...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ναι ε? αλλα εμενα ειναι σαν νερο! πωπω θεουλη μου ελπιζω να μην εχει γινει τιποτα χειροτερο!

και μενα σαν να κατουραω πανω μου..βγαζω μερικες σταγονιτσες στο βρακακι...πες το στον γιατρο εγω ολα τα λεω..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

κοριτσια τι γραφει ακριβως για τον τραχηλο για να ελεγξω κι εγω....

Νικη μου εκει που εκανες την β επιπεδου πρεπει να γραφει τραχηλος : τοσα εκατοστα!!δες το στα χαρτια σου!!

B4Itp2.png

μεγαλη ειναι, 73-74 χρονων καπου εκει. παιδευεται 4,5 χρονια με τον καρκινο αλλα τωρα εχει χειροτερεψει πολυ!

εμας γωγω μου ο πεθερος μου ειναι 53 και εχει καρκινο εδω και 1,5 χρονο και εμεις το ζουμε αυτο το δραμα και σε καταλαβαινω...κουραγιο οσο μπορεις να δινεις στον αντρα σου!!

B4Itp2.png

δεν ξερεις πως γραφετε Μαργαριτα μου;

Πόπη μου εσεις ξέρεις; για να ψαξω να το βρω κι εγω...

εμενα Νκη μου γραφει τραχηλος :4,4 εκ αυτο ...τωρα εσας μπορει να το γραφει αλλιως :rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

εμενα απλως λεει : τραχηλος μακρυς και κλειστος

εεε αρα ειναι μια χαρα μαλλον ο καθε γιατρος το γραφει διαφορετικα:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

εμας γωγω μου ο πεθερος μου ειναι 53 και εχει καρκινο εδω και 1,5 χρονο και εμεις το ζουμε αυτο το δραμα και σε καταλαβαινω...κουραγιο οσο μπορεις να δινεις στον αντρα σου!!

χαλια ειναι ολα αυτα ρε γμτ! 4,5 χρονια δεν εχει ηρεμησει για πανω απο μηνα! συνεχως θεραπειες κ εξετασεις. ακομα κ οι γιατροι απορουν πως αντεξε τοσο!μπορει να μην εχουμε καλες σχεσεις αλλα της το αναγνωριζω αυτο! ειναι σκληρο καρυδι!

BJVqp3.png

χθες ηρθε μια φιλη μου σπιτι η οποια γεννησε πριν 2 χρονια. κ με ελεγε υπερβολικη που ανησυχω για την καμπυλη. αυτη ο γιατρος της δεν την εστειλε για καμπυλη, καμια εξεταση αιματος( εκτος απο τον προγεννητικο ελεγχο) κ ουτε καν τη ζυγιζε! κ ειναι κ παχουλη κοπελα!!δεν ειναι πολυ περιεργο? κ λενε οτι ειναι απο τους καλους στη Λαρισα αυτος ο γιατρος!

BJVqp3.png

χαλια ειναι ολα αυτα ρε γμτ! 4,5 χρονια δεν εχει ηρεμησει για πανω απο μηνα! συνεχως θεραπειες κ εξετασεις. ακομα κ οι γιατροι απορουν πως αντεξε τοσο!μπορει να μην εχουμε καλες σχεσεις αλλα της το αναγνωριζω αυτο! ειναι σκληρο καρυδι!

εμας οι γιατροι περσι μας ειχαν πει 3 μηνες ζωη και αντεχει ακομα ο ανθρωπος!!εμεις εχουμε παρα πολυ καλες σχεσεις και στεναχωριεμαι...παντως οτι και να ναι ειναι πολυ δυσκολο ..ουτε στον εχθρο σου που λενε...και εμας συνεχεια ακτινοβολιες και χημειοθεραπειες κανει και ειναι και πολυ νεος...:-(:sad:

B4Itp2.png

εμας οι γιατροι περσι μας ειχαν πει 3 μηνες ζωη και αντεχει ακομα ο ανθρωπος!!εμεις εχουμε παρα πολυ καλες σχεσεις και στεναχωριεμαι...παντως οτι και να ναι ειναι πολυ δυσκολο ..ουτε στον εχθρο σου που λενε...και εμας συνεχεια ακτινοβολιες και χημειοθεραπειες κανει και ειναι και πολυ νεος...:-(:sad:

εμενα με μισει, δεν ξερω γιατι.βασικα εκτος της αρρωστιας, το εχει κ λιγο χαμενο! ειναι κ κουφη! κ νομιζει οτι κατι της εχω κανει:rolleyes:

οποτε κ εγω δεν ασχολουμαι, κραταω αποσταση για να τα'χουμε καλα!;)

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...