Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βρήκες κάτι που να σου αρεσει σε ταπετσαρία?

Εγω πάντως σας έπρηξα αλλά μου αρεσε πολυ πως εγινε το δωματιο της πριγκιπισσάς μου!!!!!!!!

μου αρεσαν καποιες ταπετσαριες μου εχουν και ασορτι μορντουρα,αλλα ετσι θα πιασει ολο τον τοιχο.

και η αλλη ενναλακτικη που σκευτομαι ειναι να βαλω ταπετσαρια μονο σε μια κολωνα που εχω, σε μια εσοχη απο γυψοσανιδα που εχουμε με ραφακια και πισω απο το καλοριφερ, και στον υπολοιπο τοιχο να εβαζα απο κανενα καδρακι.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μου αρεσαν καποιες ταπετσαριες μου εχουν και ασορτι μορντουρα,αλλα ετσι θα πιασει ολο τον τοιχο.

και η αλλη ενναλακτικη που σκευτομαι ειναι να βαλω ταπετσαρια μονο σε μια κολωνα που εχω, σε μια εσοχη απο γυψοσανιδα που εχουμε με ραφακια και πισω απο το καλοριφερ, και στον υπολοιπο τοιχο να εβαζα απο κανενα καδρακι.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ωραίο ακούγεται πάντως έτσι όπως το λες... Είδες κάτι στο ινετρνετ που να σου αρεσει??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ειναι μια καλη λυση αυτο εγω θα εβαζα ταπετσαρια στον εναν τοιχο και στο υπολοιπο αυτοκολλητα!!!εμεις το ειχουμε γεμισει με αυτοκολλητα!!!ενταξει δεν ειναι και κανα δωματιο τελειο αλλα τι να κανουμε...με δεσμευουν τα χρωματα που το ειχαμε βαψει πριν μαθουμε το φυλλο του μωρου...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Κορίτσια μην σας αγχώνει το μωρό σας μπορεί να γυρίσει μέχρι κ πριν λίγες ωρες απο την γέννα!!!

ΓΕΙΑ σου Δωρα μου....

ναι Δωρα μου το ξερουμε αυτό αλλά ειναι πιο δυσκολο να γυρισει προς το τελος, καλυτερα τωρα παρα να μας τρωει το αγχος όλο αυτό το καιρο αν γυρίσει ή όχι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

kalimera niki mou....kai mena mia apo ta idia o dikos mou...ton akouw oli mera...egw rwtisa ton giatro pote tha katalavw an gyrisei?kai mou eipe pws mporei kai na min to katalavw alla an gyrisei mou eipe tha kanei i koilia mou ena mikro seismo....etsi mou eipe...

σειμους έχω νιωσει αρκετους Μαρακι μου αν γυρισε η οχι ομως δεν ξερω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

μαργαριτα μου, γενικα περπατας πολυ?? μηπως πρεπει να το περιορισεις λίγο??

Καλημερα Αναστασια μου! σχεδον καθολου δεν περπαταω. μονο στο σπιτι απο δωματιο σε δωματιο. κυριως ομως στον καναπε ειμαι η σε καρεκλα. θα δουμε....

αυτο με το βαρος το ενιωσα κ χτες που ημουν εξω κ αναγκαστηκα να μεινω ορθια για ενα 10 λεπτο.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα Αναστασια μου! σχεδον καθολου δεν περπαταω. μονο στο σπιτι απο δωματιο σε δωματιο. κυριως ομως στον καναπε ειμαι η σε καρεκλα. θα δουμε....

αυτο με το βαρος το ενιωσα κ χτες που ημουν εξω κ αναγκαστηκα να μεινω ορθια για ενα 10 λεπτο.

Μαργαριτα ξερεις ποσο πρεπει να ειναι φυσιολογικα ο τραχηλος?και ποσο ειναι ο δικος σου?λογικα πρεπει να το γραφει στην β επιπεδου που εκανες..

B4Itp2.png

Μαργαριτα ξερεις ποσο πρεπει να ειναι φυσιολογικα ο τραχηλος?και ποσο ειναι ο δικος σου?λογικα πρεπει να το γραφει στην β επιπεδου που εκανες..

ναι κανονικα πρεπει να ειναι πανω απο 3 εκατοστα για να εισαι ενταξει. εμενα ειναι μονο 2,2....

και κατι αλλο που με εχει ανχωσει. μερικες φορες βλεπω κατι σταμπες στο εσωρουχο σαν να κατουρηθηκα λιγο. λετε να εχω καμια διαρροη αμνιακου? ο γιατρος στον υπερηχο ειδε τον τραχηλο εντελως κλειστο. τι ειναι αυτο αραγε? σαν νερο ειναι? ακρατεια εχω παθει? η εχω διαρροη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι κανονικα πρεπει να ειναι πανω απο 3 εκατοστα για να εισαι ενταξει. εμενα ειναι μονο 2,2....

και κατι αλλο που με εχει ανχωσει. μερικες φορες βλεπω κατι σταμπες στο εσωρουχο σαν να κατουρηθηκα λιγο. λετε να εχω καμια διαρροη αμνιακου? ο γιατρος στον υπερηχο ειδε τον τραχηλο εντελως κλειστο. τι ειναι αυτο αραγε? σαν νερο ειναι? ακρατεια εχω παθει? η εχω διαρροη?

χμχμ αυτο ειναι το προβλημα...εμενα 4,4 ειναι ο τραχηλος!!θα μεγαλωσει που θα παει...

αυτο με τα υγρα μη σε ανησυχει καθολου ειναι φυσιολογικοτατο...ακρατεια λεγεται εγω το εχω απο τον 5 μηνα...δεν εχουμε διαροες μην ανησυχεις!!:lol::lol::lol:εγω αλλαζω γυρω στα 5 βρακακια την ημερα!!!

B4Itp2.png

χμχμ αυτο ειναι το προβλημα...εμενα 4,4 ειναι ο τραχηλος!!θα μεγαλωσει που θα παει...

αυτο με τα υγρα μη σε ανησυχει καθολου ειναι φυσιολογικοτατο...ακρατεια λεγεται εγω το εχω απο τον 5 μηνα...δεν εχουμε διαροες μην ανησυχεις!!:lol::lol::lol:εγω αλλαζω γυρω στα 5 βρακακια την ημερα!!!

ναι ε? αλλα εμενα ειναι σαν νερο! πωπω θεουλη μου ελπιζω να μην εχει γινει τιποτα χειροτερο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι γραφει ακριβως για τον τραχηλο για να ελεγξω κι εγω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

τα'χει παιξει μιλαμε το λαπτοπ! τελως παντων, υγρα εχω κ εγω παρα πολλα , μολις απλωσα το πλυντηριο, μια απλωστρα εσωρουχα εχω πλυμενα!

τι θα φατε? εμεις λιγα γιουβαρλακια απο χθες κ θα ψησω κ δυο μπριζολιτσες μικρες. ο αντρας μου θα παει γηπεδο σε λιγο κ σκεφτομαι να κανονισω κανενα καφε.

η πεθερα μου δεν ειναι καθολου καλα, δεν νομιζω να αντεξει για πολυ ρε γμτ

BJVqp3.png

τα'χει παιξει μιλαμε το λαπτοπ! τελως παντων, υγρα εχω κ εγω παρα πολλα , μολις απλωσα το πλυντηριο, μια απλωστρα εσωρουχα εχω πλυμενα!

τι θα φατε? εμεις λιγα γιουβαρλακια απο χθες κ θα ψησω κ δυο μπριζολιτσες μικρες. ο αντρας μου θα παει γηπεδο σε λιγο κ σκεφτομαι να κανονισω κανενα καφε.

τι εχει Γωγω μου; ποσο ετων ειναι?

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ωχωχωχ.... ειναι σοβαρα?

κοιτα αν ειναι να ζει κ να ταλαιπωρειται στα νοσοκομεια ειναι κριμα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...