Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα Μαργαριτα!!! ποναει τρομερα η πλατη μου, μη το συζητας!! κ το πλευρο μονο το δεξι ομως!!

κ εμενα το δεξι πλευρο μονο! κ η πλατη... αυτο που λεει κ η Δωρα ειναι ρε συ. ανοιγει ο σκελετος... τι να σου κανει κ αυτος ο καημενος?:tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Ποπακι! αχ μακαρι να σε αφησει εστω λιγακι βρε παιδι μου!

ε θα προσεχεις παντα λιγακι παραπανω ειπαμε δεν ειμαστε αμυαλες!!!!!!

καλημερα Μαργαριτα μου!!παντως ειδα μεγαλη διαφορα εδω και 2 μερες που αλλαξε θεση το μωρο...πηγε πανω ψηλα και τωρα δεν νιωθω εκεινο το βαρος και την δυσφορεια που ειχα κατω χαμηλα!!και οι συσπασεις εδω και 2 μερες σταματησαν φτου φτου να μην ξανακανω για μια βδομαδα συνεχομενη...αντε μπαινουμε και στον 7ο!!εσυ περα απο πονους πλατης και κοκαλα που απ'οτι καταλαβα ολες το εχουμε πως εισαι??αρχιζω πλεον και αισιοδοξω γιατι σε καποια φαση ειχα απογοητευτει παρα πολυ...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες της παρέας.Πόπη και Γωγώ κουράγιο μετά την γέννα εγω έχω ήδη παραγγείλει στον άντρα μου μια αλμυρή και μια γλυκιά κρέπα να μου φέρει στο μαιευτήριο!Δώρα μου δε ξέρω αν κάνει να τα βάψεις εμένα ο γιατρός ούτε με φυτική με αφήνει και μετά που θήλαζα το ίδιο με άφησε η παιδίατρος όταν είχε πάει ο μικρός 6 μηνών με φυτική.

Μαράκι μου περαστικά κούκλα μου κι εγω μπανάκι και χαμομηλάκια οταν αρρωσταίνω.

Κάνω και δουλείτσες ταυτόχρονα αλλά θα σας παρακολουθώ στενά!!

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα Μαργαριτα μου!!παντως ειδα μεγαλη διαφορα εδω και 2 μερες που αλλαξε θεση το μωρο...πηγε πανω ψηλα και τωρα δεν νιωθω εκεινο το βαρος και την δυσφορεια που ειχα κατω χαμηλα!!και οι συσπασεις εδω και 2 μερες σταματησαν φτου φτου να μην ξανακανω για μια βδομαδα συνεχομενη...αντε μπαινουμε και στον 7ο!!εσυ περα απο πονους πλατης και κοκαλα που απ'οτι καταλαβα ολες το εχουμε πως εισαι??αρχιζω πλεον και αισιοδοξω γιατι σε καποια φαση ειχα απογοητευτει παρα πολυ...

κοιτα καλα ειμαι γενικα αλλα περιμενω με αγωνια το ραντεβου της τεταρτης να δουμε τον τραχηλο... αν εχει μικρινει κ αλλο την εβαψα... δεν θελω ουτα να το σκεφτομαι...

κατα τα αλλα οταν περπαταω νιωθω βαρος μπροστα χαμηλα κ σκυβω λιγο... δεν ξερω τι ειναι αυτο.. συσπασεις δεν κανω κ εγω ιδιαιτερα τελευταια η δεν τις καταλαβαινω.. μακαρι να μας πανε ολα καλα. εσενα μια χαρα θα σου πανε σιγουρα. εγω αν ο τραχηλος δεν εχει μικρυνει κ αλλο θα ειμαι σχετικα αισιοδοξη. βεβαια θα συνεχισω να προσεχω οπως τωρα κ περισσοτερο. τι να πω μακαρι...:?::?:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και στις υπόλοιπες της παρέας.Πόπη και Γωγώ κουράγιο μετά την γέννα εγω έχω ήδη παραγγείλει στον άντρα μου μια αλμυρή και μια γλυκιά κρέπα να μου φέρει στο μαιευτήριο!Δώρα μου δε ξέρω αν κάνει να τα βάψεις εμένα ο γιατρός ούτε με φυτική με αφήνει και μετά που θήλαζα το ίδιο με άφησε η παιδίατρος όταν είχε πάει ο μικρός 6 μηνών με φυτική.

Μαράκι μου περαστικά κούκλα μου κι εγω μπανάκι και χαμομηλάκια οταν αρρωσταίνω.

Κάνω και δουλείτσες ταυτόχρονα αλλά θα σας παρακολουθώ στενά!!

Γεωργια μου τι κανεις? εγω εδω καφεδακι! αχ τελειωσε κ θελω κ αλλο! μην τρελαινεστε ντεκαφεινε πινω!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεωργια μου τι κανεις? εγω εδω καφεδακι! αχ τελειωσε κ θελω κ αλλο! μην τρελαινεστε ντεκαφεινε πινω!!!!!

Καλά Μαργαρίτα μου κι εγω πίνω καφεδάκι σκέτο ελληνικό όλα καλά θα σου πάνε εντάξει κι εσύ με προσοχή και τον φάγαμε τον γάιδαρο η ουρά μας μένει.;)

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα σας!!! τι κανετε????????

πόπη μου εγω μετριεμαι μηστικη, 2 ωρες μετα το πρωινο, 2 ωρες μετα το μεσημεριανο και 2 ωρες μετα το βραδινο!

αν μετρηθω στη 1 ωρα εχω πιο χαμηλο....στην 2η ωρα δειχνει πιο ανεβασμενο....:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοιτα καλα ειμαι γενικα αλλα περιμενω με αγωνια το ραντεβου της τεταρτης να δουμε τον τραχηλο... αν εχει μικρινει κ αλλο την εβαψα... δεν θελω ουτα να το σκεφτομαι...

κατα τα αλλα οταν περπαταω νιωθω βαρος μπροστα χαμηλα κ σκυβω λιγο... δεν ξερω τι ειναι αυτο.. συσπασεις δεν κανω κ εγω ιδιαιτερα τελευταια η δεν τις καταλαβαινω.. μακαρι να μας πανε ολα καλα. εσενα μια χαρα θα σου πανε σιγουρα. εγω αν ο τραχηλος δεν εχει μικρυνει κ αλλο θα ειμαι σχετικα αισιοδοξη. βεβαια θα συνεχισω να προσεχω οπως τωρα κ περισσοτερο. τι να πω μακαρι...:?::?:

μαργαριτα μου, γενικα περπατας πολυ?? μηπως πρεπει να το περιορισεις λίγο??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ολα καλα θα πανε κοριτσι μου και με τον τραχηλο σου και με ολα!!θα γεννησουμε και χαμπαρι δεν θα παρουμε!!πιστευω οτι αυτος ο μηνας θα μας ειναι πιο ευκολος αφου μεγαλωσαν και τα μπουμπουκακια μας !!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!! τι κανετε????????

πόπη μου εγω μετριεμαι μηστικη, 2 ωρες μετα το πρωινο, 2 ωρες μετα το μεσημεριανο και 2 ωρες μετα το βραδινο!

αν μετρηθω στη 1 ωρα εχω πιο χαμηλο....στην 2η ωρα δειχνει πιο ανεβασμενο....:(:(

καλημερα Ανατασακη μου εμενα μου ειπε 1 ωρα μετα το φαγητο...αχ λες να χρειαζεται και την 2η??στην 2 ωρα ποσο ειναι?θα τον ρωτησω αυτην την βδομαδα που θα μιλησω μαζι του...

B4Itp2.png

καλημερα Ανατασακη μου εμενα μου ειπε 1 ωρα μετα το φαγητο...αχ λες να χρειαζεται και την 2η??στην 2 ωρα ποσο ειναι?θα τον ρωτησω αυτην την βδομαδα που θα μιλησω μαζι του...

μπα δεν νομιζω, αν χρειζοταν θα στο ελεγε...αλλα ρωτα αν θες.

εμενα στην καμπυλη ηταν λιγο ανεβασμενο μετα το 2ωρο.. μαλλον γι'ατο....

αχ βρε κοριτσια, εχω σκαλωσει στη διακοσμηση του δωματιου! αν θα βαλω η δε θα βαλω ταπετσαρια.... ουφφφφφφφφφφφ:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπα δεν νομιζω, αν χρειζοταν θα στο ελεγε...αλλα ρωτα αν θες.

εμενα στην καμπυλη ηταν λιγο ανεβασμενο μετα το 2ωρο.. μαλλον γι'ατο....

αχ βρε κοριτσια, εχω σκαλωσει στη διακοσμηση του δωματιου! αν θα βαλω η δε θα βαλω ταπετσαρια.... ουφφφφφφφφφφφ:confused::confused::confused:

Βρήκες κάτι που να σου αρεσει σε ταπετσαρία?

Εγω πάντως σας έπρηξα αλλά μου αρεσε πολυ πως εγινε το δωματιο της πριγκιπισσάς μου!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...