Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μπα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο το πρόγραμμα... Θα πάμε στους δικούς μου για φαγητό και μετά σπίτι πάλι μάλλον... Εκτός και αν πάμε για καφεδάκι..

Καλά έκανες και βγήκες λίγο μωρέ,θα πάθεις καμιά μελαγχολία συνεχώς μέσα! Και η Μαργαρίτα είδες είπε να μην είσαι υπερβολική... Βεβαια οκ ο γιατρός πάντα θέλει να είναι σίγουρος και γι'αυτό λέει ακινησία!

αντε ωραια να περασετε!!ναι μωρε ετσι και αλλιως οι συσπασεις μου ελλατωθηκαν ,,η γιατρος μου ειχε πει οτι αν περασει μια βδομαδα χωρις να κανω συσπαση θα με αφησει να σηκωθω,,,σιγουρα και αυτη για το καλο του μωρου ειναι τοσο αυστηρη μαζι μου.θα δουμε πως θα παει αυτη η βδομαδα

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γωγώ όλο το σωμα προετοιμαζεται σιγά σιγά και ανοίγει συνεχώς.Επίσης όλα τα κόκαλα ειναι λογικο να πονανε κ εκει στο θωρακα και στα πλευρα... Μην αγχώνεσαι!

τι να πω, μακαρι να ειναι μυικο! νομιζω οτι καπου εκει ειναι η χολη κ αγχωθηκα! μπορει να περασω απο τη γιατρο αυριο να τη ρωτησω!!

σας το'πα?? αυριο δεν παω δουλεια! τερμα! επισημα τουλαχιστον, γιατι ανεπισημα σιγουρα θα με παρουν τηλ κ θα παω! αλλα τυπικα εχω σταματησει επιτελους!!

BJVqp3.png

κ το δικο μου τοστομαχι να δεις παραπονο!!:tongue:τα σοκολατακια παντως θα τα στειλω στον μπαμπα μου!

η γιατρος μου ειπε καθολου ζαχαρη μεχρι να ξανακανω εξεταση, γυρω στις 20/12! να σου πω, ισως καλυτερα να εκανα μετρησεις για μην εχω κ το αγχος! τωρα δεν ξερω τι γινεται κ φοβαμαι μην ανεβαινει!

δεν χρειαζεται να μπαινεις σε τετοια διαδικασια βρε κοριτσι μου αφου οι μετρησεις σου δεν ηταν τοσο ανεβασμενες!!μην αγχωνεσαι καθολου!!

εμενα παρολο που η καμπυλη βγηκε ανεβασμενη οι μετρησεις μου ειναι χαμηλες και πανε πολυ καλα!!!για αυτο σου λεω χαλαρωσε λιγο!!:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

τι να πω, μακαρι να ειναι μυικο! νομιζω οτι καπου εκει ειναι η χολη κ αγχωθηκα! μπορει να περασω απο τη γιατρο αυριο να τη ρωτησω!!

σας το'πα?? αυριο δεν παω δουλεια! τερμα! επισημα τουλαχιστον, γιατι ανεπισημα σιγουρα θα με παρουν τηλ κ θα παω! αλλα τυπικα εχω σταματησει επιτελους!!

αντε ωραια θα χαλαρωσεις τωρα μια και καλη!!σπιτι μου σπιτακι που λενε εεε??

B4Itp2.png

δεν χρειαζεται να μπαινεις σε τετοια διαδικασια βρε κοριτσι μου αφου οι μετρησεις σου δεν ηταν τοσο ανεβασμενες!!μην αγχωνεσαι καθολου!!

εμενα παρολο που η καμπυλη βγηκε ανεβασμενη οι μετρησεις μου ειναι χαμηλες και πανε πολυ καλα!!!για αυτο σου λεω χαλαρωσε λιγο!!:lol::lol::lol:

δεν πειραζει, θα εχουμε κ κορμαρες αφου γεννησουμε!!!:P:p

εγω αν συνεχισω ετσι με βλεπω να παιρνω το πολυ 2-3 κιλα ακομα! ετσι κ αλλιως τον τελευταιο μηνα προσεχα πολυ κ ειχα χασει κιολας! οποτε μια χαρα, σε καλο θα μας βγει!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Χτες μιλούσατε για μαλλιά σε κάποια φάση ε?? Κι εγω όλο να τα αλλάζω θέλω. Αφήστε που τώρα δεν μπορώ να τα βλέπω γιατι βγήκε μια ριζα να πάλι και έχω και πολλά άσπρα... Και πάντα νομίζω οτι δεν μπορώ να τα στρώσω ρε γμτ!! Μάλλον λέω να κουρέψω φρατζούλα στο πλάι... Τωρα η φρατζα είναι ίδιο υψος με τα μαλλιά... Α και σκέφτομαι για τις γιορτές να τα βάψω και να τα ανοίξω λίγο... θα δω... Για πείτε!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αντε ωραια θα χαλαρωσεις τωρα μια και καλη!!σπιτι μου σπιτακι που λενε εεε??

αν σου πω ποσα χρονια εχω να μεινω ετσι σπιτι, χωρις δουλεια!! ουτε που θυμαμαι!! να ξεκουραστω επιτελους! ειναι ανεργος κ ο αντρας μου, μια χαρα, θα λιωνουμε μαζι! το οικονομικο βεβαια δεν θελω να το σκεφτομαι καν!:tongue:

BJVqp3.png

κατω απο το στηθος, στο πλευρο περιπου! σαν να χτυπησα, αλλα δε θυμαμαι να εχω χτυπησει!

Καλημερα αγαπουλες:P:p:p:p:p

βρε κ εγω τοσο καιρο αυτο δεν λεω? οτι ποναω εκει σαν να εχω χτυπησει? δεν ξερω κ εγω τι ειναι.. μαλλον που ανοιγουν τα πλευρα επειδη ανεβαινει η μητρα.. καλε ξερει καμια να μας πει? χτες κ εγω χαλια ημουν κ με ετριβε ο Μαριος εκει κ καπως ανακουφιζομουν. σημερα ακομα δεν ποναω να δουμε...

εσυ πονας και στην πλατη? εγω παρα πολυ ανα φασεις....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

βρε κ εγω τοσο καιρο αυτο δεν λεω? οτι ποναω εκει σαν να εχω χτυπησει? δεν ξερω κ εγω τι ειναι.. μαλλον που ανοιγουν τα πλευρα επειδη ανεβαινει η μητρα.. καλε ξερει καμια να μας πει? χτες κ εγω χαλια ημουν κ με ετριβε ο Μαριος εκει κ καπως ανακουφιζομουν. σημερα ακομα δεν ποναω να δουμε...

Καλημέρα Μαργαρίτα! Βρε ναι κι εγω πονάω στην πλάτη κ ειχα ρωτησει στο γατρό κ μου ειπε ολο το σωμα αλλάζει και θα πονανε ολα σου τα κόκκαλα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα αγαπημένες !!!

Τι κάνετε?

Πριν λίγο ξύπνησα κι εγω, ηπια το σιδηρο μου και σε λιγο θα κανω κατι να φαω...

Χτες βγήκαμε έξω με ένα φιλικό ζευγάρι και λίγο άλλαξα παραστάσεις..ειχα να βγω σε μαγαζι....ουυυ!!!

καλημερα Δωρακι. να σε ρωτησω κατι κ οποια αλλη δηλαδη εχει καμια ιδεα!

επειδη θα ξεκινησω παλι τον σιδηρο μαλλον απο βδομαδα πως να τον παιρνω? το πρωι με το που ξυπναω νηστικια παιρνω το χαπι του θυροειδη, περιμενω μιση ωρα κ πινω καφε μετα πινω μαγνησιο κ μετα απο παλι καμια ωρα τρωω πρωινο?

που σκ^$$τα να χωσω τον σιδηρο?????? δεν τον θελω κιολας με τιποτα...:mad::mad::mad:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Μαργαριτα!!! ποναει τρομερα η πλατη μου, μη το συζητας!! κ το πλευρο μονο το δεξι ομως!!

BJVqp3.png

Χτες μιλούσατε για μαλλιά σε κάποια φάση ε?? Κι εγω όλο να τα αλλάζω θέλω. Αφήστε που τώρα δεν μπορώ να τα βλέπω γιατι βγήκε μια ριζα να πάλι και έχω και πολλά άσπρα... Και πάντα νομίζω οτι δεν μπορώ να τα στρώσω ρε γμτ!! Μάλλον λέω να κουρέψω φρατζούλα στο πλάι... Τωρα η φρατζα είναι ίδιο υψος με τα μαλλιά... Α και σκέφτομαι για τις γιορτές να τα βάψω και να τα ανοίξω λίγο... θα δω... Για πείτε!

Δωρα μεσα στο μυαλο μου εισαι αυτο ηθελα να σας ρωτησω και εγω...

κοιτα και εγω συνεχεια των αλλαγων ημουν...αλλα για την φρατζα ειναι λιγο ζορι ειδικα τωρα με την εγκυμοσυνη..ειναι ισια τα μαλλια σου η θα χρειαζεσαι πιστολακι?και εγω φρατζα ειχα και τα αφησα να μεγαλωσουν γιατι ειναι σπαστα και θελει συνεχεια πιστολακι...θα τα βαψεις με βαφη χωρις αμωνια η κανονικη βαφη?εχω να τα βαψω απο τον μαιο και αμα με δεις πως ειμαι θα τρομαξεις χα χα χα λεω τωρα για τις γιορτες να τα κανω στο φυσικο μου και να τα αφησω!!λοιπον εγω προτεινω να τα βαψεις και να τα ανοιξεις λιγο πιστευω οτι θα σου πηγαινουν!!και να τα κανεις ενα καλο φουλαρισμα!!

εγω να τα κοψω καρε??ειναι σπαστο το μαλλι και δεν μακραινει καθολου γρηγορα...

B4Itp2.png

αντε ωραια να περασετε!!ναι μωρε ετσι και αλλιως οι συσπασεις μου ελλατωθηκαν ,,η γιατρος μου ειχε πει οτι αν περασει μια βδομαδα χωρις να κανω συσπαση θα με αφησει να σηκωθω,,,σιγουρα και αυτη για το καλο του μωρου ειναι τοσο αυστηρη μαζι μου.θα δουμε πως θα παει αυτη η βδομαδα

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα Ποπακι! αχ μακαρι να σε αφησει εστω λιγακι βρε παιδι μου!

ε θα προσεχεις παντα λιγακι παραπανω ειπαμε δεν ειμαστε αμυαλες!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

επιτελους βρε Γωγουλα μου να κατσεις λιγο σπιτακι σου! να μην πας παιδι μου κ να σε παρουν! αμαν πια γιατι αφηνεις να σε κουραζουν? αυτοι οσο βλεπουν οτι ανταποκρινεσαι τοσο δεν θα μασανε κ θα σε παιρνουν! τι περιμενεις να σε συμπονεσουν η να σε σεβαστουν επειδη εισια εγκυος? δεν νομιζω τακη.....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ασε κ εμενα εχει σκασει μια μαυρη ριζα τι να σου πω.... καστανα με μελι ανταυγειες τα εχω κανει απο το σεπτεμβριο. ε εχει περασει κ αρκετος καιρος απο τοτε... θα τα αφησω ετσι μαλλον προς το παρον κ θα δουμε... δεν μου αρεσουν κ πολυ βεβαια αλλα δεν εχω κ μια, κ προεχουν ενα εκατομμυριο αλλα πραγματα να κανω!:confused::confused::confused::confused::confused:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...