Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα αγαπημένες !!!

Τι κάνετε?

Πριν λίγο ξύπνησα κι εγω, ηπια το σιδηρο μου και σε λιγο θα κανω κατι να φαω...

Χτες βγήκαμε έξω με ένα φιλικό ζευγάρι και λίγο άλλαξα παραστάσεις..ειχα να βγω σε μαγαζι....ουυυ!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγαπημένες !!!

Τι κάνετε?

Χτες βγήκαμε έξω με ένα φιλικό ζευγάρι και λίγο άλλαξα παραστάσεις..ειχα να βγω σε μαγαζι....ουυυ!!!

καλημερα Δωρακι!!μπραβο σου βγαινε τωρα που μπορεις γιατι μετα...

και εγω βγηκα εχθες χι χι χι παρανομησα!!πηγαμε jubo και πηραμε λιγα φορμακια για την μπεμπα!!σημερα τι λεει το προγραμμα??

εμενα σημερα λαχταραει η ψυχη μου για ημερησια εκδρομη σε κανα χιονοδρομικο αλλα που???μονο στα ονειρα μου...αχ τι ωραια που θα ηταν..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα κ απο μενα!! τι κανετε?

Καλλιοπη εγω να δεις πεινα! δεν εχω διαιτα συγκεκριμενη κ τρωω ο,τι πιστευω οτι δεν πειραζει! καλα για γλυκο μη το συζητας, ουτε ζαχαρη στον καφε δεν βαζω!! ολη την ωρα πειναω αλλα νομιζω οτι η διατροφη αυτη μια χαρα ειναι για το μωρο, εμας μας χαλαει!:tongue:ηρθε κ μια φιλη μου χθες κ μου φερε ενα κουτι σοκολατακια απο τα καλυτερα της Λαρισας! καθομαι κ κοιταω, δεν τολμαω ουτε ενα να φαω!

ποναω πολυ βρε κοριτσια, κατω απο το δεξι στηθος κ εχω πρηστει λιγο νομιζω! να παω λετε σε παθολογο να μου πει τι ειναι?

BJVqp3.png

καλημερα Δωρακι!!μπραβο σου βγαινε τωρα που μπορεις γιατι μετα...

και εγω βγηκα εχθες χι χι χι παρανομησα!!πηγαμε jubo και πηραμε λιγα φορμακια για την μπεμπα!!σημερα τι λεει το προγραμμα??

εμενα σημερα λαχταραει η ψυχη μου για ημερησια εκδρομη σε κανα χιονοδρομικο αλλα που???μονο στα ονειρα μου...αχ τι ωραια που θα ηταν..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο το πρόγραμμα... Θα πάμε στους δικούς μου για φαγητό και μετά σπίτι πάλι μάλλον... Εκτός και αν πάμε για καφεδάκι..

Καλά έκανες και βγήκες λίγο μωρέ,θα πάθεις καμιά μελαγχολία συνεχώς μέσα! Και η Μαργαρίτα είδες είπε να μην είσαι υπερβολική... Βεβαια οκ ο γιατρός πάντα θέλει να είναι σίγουρος και γι'αυτό λέει ακινησία!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα αγαπημένες !!!

Τι κάνετε?

ειδες τι ωραια ειναι να βγαινεις?? αχ αν δεν ηταν το οικονομικο θα βγαιναμε πιο συχνα !αλλα καθε Παρασκευη θα βγω για το ποτακι μου σιγουρα! δεν αντεχω αλλιως;)

BJVqp3.png

Καλλιοπη εγω να δεις πεινα! δεν εχω διαιτα συγκεκριμενη κ τρωω ο,τι πιστευω οτι δεν πειραζει! καλα για γλυκο μη το συζητας, ουτε ζαχαρη στον καφε δεν βαζω!! ολη την ωρα πειναω αλλα νομιζω οτι η διατροφη αυτη μια χαρα ειναι για το μωρο, εμας μας χαλαει!:tongue:ηρθε κ μια φιλη μου χθες κ μου φερε ενα κουτι σοκολατακια απο τα καλυτερα της Λαρισας! καθομαι κ κοιταω, δεν τολμαω ουτε ενα να φαω!

ποναω πολυ βρε κοριτσια, κατω απο το δεξι στηθος κ εχω πρηστει λιγο νομιζω! να παω λετε σε παθολογο να μου πει τι ειναι?

Καλημέρα σου Γωγω!! Το στήθος σου πρήστηκε ή το πλευρό σου?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Γωγω μου!!εξαφανισε τα σοκολοτακια απο μπροστα σου γιατι σιγουρα για ποσο θα αντεξεις??:lol::lol:ναι σιγουρα ειναι πιο υγιεινα αυτα που τρωμε για τα μωρα μας αλλα το στομαχι συνεχεια παραπονιεται..εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι κ ψυχολογικο..εμενα οταν νιωθω οτι μου επιβαλουν και με απαγορευουν να κανω κατι λειτουργω αντιθετα,,,

καλα εσυ εισαι και πιο χαλαρα δεν κανεις μετρησεις οποτε μην στερησε και τοσο πολυ δεν ειχες μεγαλο προβλημα!!:lol::lol:

B4Itp2.png

κατω απο το στηθος, στο πλευρο περιπου! σαν να χτυπησα, αλλα δε θυμαμαι να εχω χτυπησει!

μηπως στον υπνο σου Γωγω εκανες κανα αποτομο γυρισμα και σε πιαστηκε??μπορει να ειναι και νευρικο..παρακολουθησε το και αν δεις δεν υποχωρει ο πονος ρωτα τον γιατρο..

B4Itp2.png

καλημερα Γωγω μου!!εξαφανισε τα σοκολοτακια απο μπροστα σου γιατι σιγουρα για ποσο θα αντεξεις??:lol::lol:ναι σιγουρα ειναι πιο υγιεινα αυτα που τρωμε για τα μωρα μας αλλα το στομαχι συνεχεια παραπονιεται..εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι κ ψυχολογικο..εμενα οταν νιωθω οτι μου επιβαλουν και με απαγορευουν να κανω κατι λειτουργω αντιθετα,,,

καλα εσυ εισαι και πιο χαλαρα δεν κανεις μετρησεις οποτε μην στερησε και τοσο πολυ δεν ειχες μεγαλο προβλημα!!:lol::lol:

κ το δικο μου τοστομαχι να δεις παραπονο!!:tongue:τα σοκολατακια παντως θα τα στειλω στον μπαμπα μου!

η γιατρος μου ειπε καθολου ζαχαρη μεχρι να ξανακανω εξεταση, γυρω στις 20/12! να σου πω, ισως καλυτερα να εκανα μετρησεις για μην εχω κ το αγχος! τωρα δεν ξερω τι γινεται κ φοβαμαι μην ανεβαινει!

BJVqp3.png

Γωγώ όλο το σωμα προετοιμαζεται σιγά σιγά και ανοίγει συνεχώς.Επίσης όλα τα κόκαλα ειναι λογικο να πονανε κ εκει στο θωρακα και στα πλευρα... Μην αγχώνεσαι!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...