Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Χα χα! Έτσι να κανεις σου δίνω το οκ!! Κι εγώ δεν θα την παλευα να κάτσω ορθοστασία και να εξυπηρετω σπαστικο κόσμο!

Μαργαριτακι..στειλε και εδω λιγο ε!!!

Δωρα μου, δεν εχω ορθοστασια, ειμαι ολη την ωρα στη καρεκλα..Μιλαω στο τηλ με πελατες και τετοια..Και τις περισσοτερες φορες ειμαι μονη στο γραφειο..Δεν ειναι δυσκολες οι συνθηκες..Αλλα η καθε δουλεια εχει και τα χαζα της!Εμενα π.χ. εχει δημιουργηθει προβλημα στη μεση μαλλον.Ετσι και πω τωρα να σηκωθω απο την καρεκλα, θα ποναει ολο το δεξι ποδι και ο γοφος..Και απότι μου εχουν πει ειναι απο τη μεση!Πηγα σε ορθοπαιδικο και μου ειπε να παω για ακτινες..Αλλα οταν ηταν να παω , καταλαβα οτι ειμαι εγκυος.Και τωρα δεν μπορω να κανω τπτ..Οσο παει και χειροτερευει αυτο!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας τι κανετε? βλεπω προβλημα με τον σιδηρο πικρα ειναι το ειχα παθει πρν μεινω εγκυος τωρα που το σταματησες θα ηρεμησεις

κοριτσακια τι κανετε τασπαα μου το μωρο ειναι δεν ειναι εντερο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλημερα σας τι κανετε? βλεπω προβλημα με τον σιδηρο πικρα ειναι το ειχα παθει πρν μεινω εγκυος τωρα που το σταματησες θα ηρεμησεις

κοριτσακια τι κανετε τασπαα μου το μωρο ειναι δεν ειναι εντερο

Καλημερα Μινακι!!!Μωρε λες?Και το παθαινω περισσοτερο οταν κατουριεμαι..Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γτ ειναι μονο απο αριστερα:confused:

Ειδικα σημερα το πρωι μαλλον ειχε κεφια...Εκανε μια τεραστια καμπυλη, η κοιλια σε εκεινο το σημειο ηταν ποολυ σκληρη και γινοταν ακομα πιο εντονο εαν σηκωνα λιγο τον πισινουλι μου..Σου φαινονται γνωριμα ολα αυτα?Εγω τα λεω στη μαμα μου και μου λεει οτι ειμαι υπερφυσικη.χααχαχ

Κοριτσια...Με αφησαν να φυγω.......Γουπι!Κανω κατι τελευταια πραματα και φευγω!!!!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μινακι!!!Μωρε λες?Και το παθαινω περισσοτερο οταν κατουριεμαι..Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γτ ειναι μονο απο αριστερα:confused:

Ειδικα σημερα το πρωι μαλλον ειχε κεφια...Εκανε μια τεραστια καμπυλη, η κοιλια σε εκεινο το σημειο ηταν ποολυ σκληρη και γινοταν ακομα πιο εντονο εαν σηκωνα λιγο τον πισινουλι μου..Σου φαινονται γνωριμα ολα αυτα?Εγω τα λεω στη μαμα μου και μου λεει οτι ειμαι υπερφυσικη.χααχαχ

Κοριτσια...Με αφησαν να φυγω.......Γουπι!Κανω κατι τελευταια πραματα και φευγω!!!!!!

σουπερ!!!!! εγω βαριεμαι απιστευτα! εχω κ λιγη αναγουλα...αυτο το κακαο τελικα με τσακιζει....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ουουουοουοου φαγαμε ηδη το μισο ταψι!!!!! Αννουλα ενω βγηκε τραγανη τραγανη στην αρχη οταν κρυωσε το φυλλο ειχε μαλακωσει παλι..χαχαχαχα δεν θα το πετυχω ποτε αυτο!!! ας το παρω αποφαση!

Πιστευω πως αν ζεσταινεις καθε φορα που θες να φας το κομματι σου θα τραγανιζει!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κι εγω αυτο το ενιωσα την 13 βδομαδα ειναι γνωριμα ολα το μωρακι σου ειναι

Αχχχ τι καλα!!Δεν ειναι το εντερακι..Αλλα γτ ειναι μονο απο αριστερα συνεχεια?

σουπερ!!!!! εγω βαριεμαι απιστευτα! εχω κ λιγη αναγουλα...αυτο το κακαο τελικα με τσακιζει....

Το ετοιμο το κακαο ή σπιτικο γαλα και βαζεις εσυ κακαο?Και εμενα με ενοχλει αλλα μονο αυτα τα ετοιμα απο εξω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Αυτα ειναι για τα μωρακια που δεν εχουνε βγαλει ακομα δοντακια και θελουν να βαζουν συνεχεια διαφορα στο στομα τους.Δεν σπανε με τιποτα,για να μην τα καταπιουν και πνιγουν.Αφου πηγε να τα δοκιμασει ο αντρας μου και θα εσπαγε κανα δοντι.............Εσενα τα παιδακια σου ειναι μεγαλα δεν νομιζω να τους κανουνε αυτα.Εκτος αν θες να τα δωσεις σε καμια πεθερα,να τη στειλεις στον οδοντογιατρο!!!!!!!χεχεχεχεχεχεχεχε

Καταλαβα πολυ καλα τι κουλουρακια ειναι!!! Απλα λεω τι διαφορετικο εχουν?? Ειναι πιο σκληρα?? Αρα θα εχουν πολυ αλευρι!!

Δε ρωταω για την πεθερα, για το μπεμπε που ερχεται ρωταω!!!:P

Διαφημίσεις

Φτύστε φτύστε!!!!!!!!

Γενικώς δεν πολυ γκρινιάζω σε τέτοια πράγματα γιατί δεν αρρωσταίνω! Αλλά τώρα με ξετίναξε ρε...Εγώ και το κάθισμα της τουαλέτας ένα λέμε!!:D

Τώρα πήρα λίγα σταφύλια να φάω να με στουμπώσουν... Θα δείξει το βράδυ που πρέπει να πάρω ένα χάπι ακόμα απο τον σίδηρο..

Αν δω οτι συνεχίζω έτσι κ το Σαββατο κύριακο ,την Δευτέρα θα τον πάρω τηλ μήπως με πειράζει το συγκεκριμένο σκεύασμα!! Ε??Εσύ τι λες?

Δωρακι, περαστικα σου κοπελα μου!!!

γιατι εκει καθετε κουκλα μου;)

Οριζοντια?αχχαχα, εγω νομιζα οτι την πεφτουν ξαπλα..

Τεσπα, αφου ειναι το μωρακι, ας κατσει οπως θελει!Εσυ ολα καλα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

τελικα αποφασισα οτι δεν προκεται να κατσω εξαμηνο. το πολυ τριμηνο με βλεπω κ μετα μειωμενο αρκετα. αλλο να μεινω 3 μηνες χωρις λεφτα (βασικα 2 γιατι θα μου δωσει σιγουρα ενα μισθο εξτρα) και αλλο 6! τωρα μιλαγα με την αδερφη μου κ μου ειπε στο εθνος που δουλευε οτι ολες λειπανε πολυ λιγο. τι να κανουμε χρειαζομαστε τα λεφτα... ασε που φοβαμαι μην παρει αντικαταστατρια κ μετα την κρατησει κ μειωθει το ποστο μου.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τελικα αποφασισα οτι δεν προκεται να κατσω εξαμηνο. το πολυ τριμηνο με βλεπω κ μετα μειωμενο αρκετα. αλλο να μεινω 3 μηνες χωρις λεφτα (βασικα 2 γιατι θα μου δωσει σιγουρα ενα μισθο εξτρα) και αλλο 6! τωρα μιλαγα με την αδερφη μου κ μου ειπε στο εθνος που δουλευε οτι ολες λειπανε πολυ λιγο. τι να κανουμε χρειαζομαστε τα λεφτα... ασε που φοβαμαι μην παρει αντικαταστατρια κ μετα την κρατησει κ μειωθει το ποστο μου.

αχ πως σε καταλαβαινω εγω σκεφτομαι πως θα τα βγαλουμε περα τωρα με την αναρωτικη :-(:sad::-(

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...