Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μεγεια ποπακι μου! με το καλο να τα φορεσει η μπομπου σου!!! δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα , εφοσον πηγες με αυτοκινητο και εκει δεν ησουν ορθια πολυ ωρα!

ευχαριστω Αναστασια μου!!και σε σενα με το καλο!!πηγαμε στα JUBO δεν καναμε πολυ ωρα για να μην ταλαιπωρηθω ,,αν και ειχε και κοσμο!!!

παντως ενταξει δεν παλευεται αλλο να ειμαι σπιτι συνεχεια ξαπλα και να μην μπορω να κανω τπτ...σαν να ειμαι 1 μηνα μεσα σε νοσοκομειο ενιωθα...αφου οταν ειπαμε να βγω λιγο εξω να παρω οξυγονο που λενε εκανα σαν μωρο παιδι !!!

και οι μετρησεις μου πανε πολυ καλα,, ολες πανω απο 80 δεν ειναι...θα δουμε στην πορεια..:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια τι κάνετε δε πρόλαβα να σας διαβάσω καλά.

Δώρα με γειά το δωμάτιο περιμένουμε φωτογραφίες!

Πόπη μου με γεια τα ψώνια ξέδωσες λίγο ε?Καλές οι μετρήσεις ε?Κι εμένα άντε να δούμε πώς πας από πείνα?

Εγώ σήμερα τακτοποίησα τα ρούχα της μπέμπας ευτυχώς τελειώσαμε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Πόπη μου με γεια τα ψώνια ξέδωσες λίγο ε?Καλές οι μετρήσεις ε?Κι εμένα άντε να δούμε πώς πας από πείνα?

ναι ξεδωσα δεν αντεχα αλλο..ενιωθα οτι αρχιζω να παθαινω καταθλιψη...ολα καλα !!χαρηκα και με τα ρουχαλακια που πηραμε μου εδωσαν δυναμη!!

οι μετρησεις ξεκινανε απο 68 και φτανουν μεχι 80...δεν ξερω αν συνεχισει ετσι θα τον πω τον γιατρο να χαλαρωσουμε λιγο...και με την διατροφη γιατι πραγματικα εχει πεσει πολυ πεινα και νιωθω σαν να κανω διαιτα και δεν νομιζω να ειναι καλο για το μωρο αυτο..ειπαμε δεν θα λημοκτονησουμε κιολας εγκυες γυναικες!!!αυτα που τρωω ουτε για μενα δεν φτανουν πως θα μεγαλωσει το μωρο??

B4Itp2.png

εχεις τελειωσει με ολο τον ρουχισμο Γεωργια μου??αντε μια χαρα σε βρισκω σιγα σιγα ολα μπαινουν στην θεση τους!!εμεις εχουμε δρομο μπροστα μας!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω Αναστασια μου!!και σε σενα με το καλο!!πηγαμε στα JUBO δεν καναμε πολυ ωρα για να μην ταλαιπωρηθω ,,αν και ειχε και κοσμο!!!

παντως ενταξει δεν παλευεται αλλο να ειμαι σπιτι συνεχεια ξαπλα και να μην μπορω να κανω τπτ...σαν να ειμαι 1 μηνα μεσα σε νοσοκομειο ενιωθα...αφου οταν ειπαμε να βγω λιγο εξω να παρω οξυγονο που λενε εκανα σαν μωρο παιδι !!!

και οι μετρησεις μου πανε πολυ καλα,, ολες πανω απο 80 δεν ειναι...θα δουμε στην πορεια..:lol::lol::lol:

μπράβο ποπη μου! μετα απο ποση ωρα μετριεσαι????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δωρακι μπραβο με το δωματιο!!! Περιμενουμε φωτογραφιες!!

Ποπακι μου μπραβο που πηγες εξω κ ξεδωσες. Βρισκω τη γιατρο σου υπερβολικη γενικα σε εχει πολυ περιορισμενη κ δεν ειναι κ οτι καλυτερο για την ψυχολογια σου η τοση κλεισουρα! Οσο για την διαιτα ποιος στηνεδωσε;η γιατρος σου; Παντωσδιαιτα δεν κανεινα κανεις. Απλα σωστη διατροφη χωρις τηγανητακ λιπαρα. Αρχισε να χαλαρωνεις σιγα σιγα την διατροφη λεω εγω κ συνεχισε τις μετρησεις να δεις τι σε πειραζει. Ενταξει μην τρως γλυκα εννοειται!! Ισως λιγη μαυρη σοκολατα μονο.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γλυκες μανουλες καλημερα....

εχω απορια, να ρωτησω;

που λετε εσεις πως καταλαβατε οτι το μωρακι σας γυρισε; μπας και καταλαβω κι εγω οτι γυρισε... τον νιωθω συνεχως, δεν καθεται ησυχος το μαναρακι μου, αφου κοιταω τη μπλουζα μου που πηγαινοερχεται απο τις κλωτσιες του.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

kalimera niki mou....kai mena mia apo ta idia o dikos mou...ton akouw oli mera...egw rwtisa ton giatro pote tha katalavw an gyrisei?kai mou eipe pws mporei kai na min to katalavw alla an gyrisei mou eipe tha kanei i koilia mou ena mikro seismo....etsi mou eipe...

o mpempis mas erxetai...dev016bbs__.pngempty.gif540048sv14owmgjy.gif

Διαφημίσεις

μπράβο ποπη μου! μετα απο ποση ωρα μετριεσαι????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??εγω μολις ξυπνησα εκανα την μετρηση μου και εφτιαξα μονη μου επιτελους...2 τοστακια να φαω (η μαμα λειπει)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ το πρωι μετριεμαι νηστικη,μεσημερι βραδυ 1 ωρα μετα το φαγητο και ολες οι μετρησεις ειναι απο 68 εως 82!!!

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ οντως ξεδωσα το ειχα μεγαλη αναγκη!!ευτυχως εχω να κανω συσπαση απο προχθες που αλλαξε και θεση η μπουμπου!!ο διαβητολογος με περιορισε το φαγητο και τις ποσοτητες βεβαια με ειπε να μην το δω κ κανω διαιτα αλλα τοσα πραγματα που με απογορευσε εγω σαν διαιτα το νιωθω...οι σαλατες και τα λαχανικα δεν με κρατανε εμενα μετα απο 1 ωρα ξαναπειναω..:lol::lol::lol:και τα κρεατικα που μου ειπε να τρωω εμενα δεν μου αρεσουν τα τρωω με ζορι...αν δεν εχει σαλτσα περιποιημενη να βουτηξεις με το ψωμι τι να καταλαβεις...χα χα χα μαλλον ειμαι μια χοντρελο και σκεφτομαι συνεχεια τις θερμιδες και τα λιπαρα!!και το γλυκο που μου κοψε ειναι σαν να μου πηρε την μιση μου ζωη χα χα χα χα:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

kalimera giwrgia mou...ti kaneis?

καλά Μαράκι μου μόλις τελειώσαμε τη φρουτόκρεμα του γιού μου και ζωγραφίζουμε.Θα έρθει να τον πάρει η μαμά μου σε λίγο να κάνω καμια δουλειά εσύ?

zxG9p3.png

owokp3.png

γλυκες μανουλες καλημερα....

εχω απορια, να ρωτησω;

που λετε εσεις πως καταλαβατε οτι το μωρακι σας γυρισε; μπας και καταλαβω κι εγω οτι γυρισε... τον νιωθω συνεχως, δεν καθεται ησυχος το μαναρακι μου, αφου κοιταω τη μπλουζα μου που πηγαινοερχεται απο τις κλωτσιες του.

καλημερα Νικη μου εγω το καταλαβαινω γιατι τα σημεια που με χτυπουσε αλλαξαν ...τωρα με βαραει πανω ψηλα ενω πριν 2 μερες με χτυπουσε χαμηλα,,βεβαια εσυ εισαι σε πιο προχωρημενη βδομαδα οποτε λογικο να το νιωθεις απο παντου!!

B4Itp2.png

kalimera niki mou....kai mena mia apo ta idia o dikos mou...ton akouw oli mera...egw rwtisa ton giatro pote tha katalavw an gyrisei?kai mou eipe pws mporei kai na min to katalavw alla an gyrisei mou eipe tha kanei i koilia mou ena mikro seismo....etsi mou eipe...

καλημερα Μαρακι μου!!ναι οντως ετσι ειναι οταν αλλαζει θεση το μωρο κανουμε μια συσπασουλα (ο σεισμος που λεει η γιατρος σου)

εγω προχθες το ενιωσα!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...