Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια επιτέλους τέλος με το βάψιμο στο παιδικό!! Έγινε φανταστικό!! Δεν το περίμενα.... Έκανα κ κάποιες πεταλουδιτσες!! Θα σας το δείξω με το καλό την Τρίτη ή την Τετάρτη που θα φέρουν κ την κουνια!!! Αχ επιτέλους!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλορίζικο Δωράκι, με το καλό να το χαρεί η μπεμπούλα σου:)

Ευχαριστώ Ελευθεριτσα! Μου άρεσε πολύ πως έγινε!!

Τώρα λέω λίγο να ξαπλώσω γιατί από τις 14:00 δεν κάθησα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ναι δίπλα δίπλα είμαστε:P

Ντόπλερ έκανα την Δευτέρα που μας πέρασε, στις 21 Νοέμβρη. Εσύ?

εγω θα κανω μεθαυριο! φαινεται καθαρα το μωρο? το ειδατε και τριασδιαστατο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια επιτέλους τέλος με το βάψιμο στο παιδικό!! Έγινε φανταστικό!! Δεν το περίμενα.... Έκανα κ κάποιες πεταλουδιτσες!! Θα σας το δείξω με το καλό την Τρίτη ή την Τετάρτη που θα φέρουν κ την κουνια!!! Αχ επιτέλους!!!

με το καλο να μπαι και η μπεμπα!!!! να μας βαλεις και φωτο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

με το καλο να μπαι και η μπεμπα!!!! να μας βαλεις και φωτο!!

Θα βάλω από βδομάδα... Έκανα ρίγες. Αν θες να κάνεις να ξέρεις είναι πολύ πολύπλοκο!!! Μας πήρε 3μέρες να τελειοποιηθεί!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Θα βάλω από βδομάδα... Έκανα ρίγες. Αν θες να κάνεις να ξέρεις είναι πολύ πολύπλοκο!!! Μας πήρε 3μέρες να τελειοποιηθεί!

εχω κανει ριγες στης ανηψιας ου το δωματιο με χαρτοταινια... και δεν ηταν τοσο δυσκολο.. μαλλον κατι αλλο θα εννοεις εσυ ε????

εκανες καποιο συγκεκριμενο θεμα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΧΤΕΣ?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

εχω κανει ριγες στης ανηψιας ου το δωματιο με χαρτοταινια... και δεν ηταν τοσο δυσκολο.. μαλλον κατι αλλο θα εννοεις εσυ ε????

εκανες καποιο συγκεκριμενο θεμα??

Όχι απλές ρίγες έκανα!! Απλά ο τοίχος ήταν υδροχρωμα και καθόλου λειος!!! Οπότε καταλαβαίνεις ότι για να είναι ισιες οι ρίγες ταλαιπωρηθηκαμε!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Όχι απλές ρίγες έκανα!! Απλά ο τοίχος ήταν υδροχρωμα και καθόλου λειος!!! Οπότε καταλαβαίνεις ότι για να είναι ισιες οι ρίγες ταλαιπωρηθηκαμε!!

καταλαβα.....:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΖΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΧΤΕΣ?

Γειά σου Αννίτα!! Όχι εγώ δεν παρηγγειλα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλησπερα κοριτσακια μου μολις ξαναμπηκα!! το μεσημερι σε καποια φαση δεν ηταν καμια μεσα...τι μου κανετε??

Δωρακι ταλαιπωρηθηκατε με το Δωματιο αλλα αξιζε το κοπο θα μπει και η κουνια και θα ειναι ονειρικο??δεν θελεις να καθεσαι συνεχεια εκει μεσα??:tongue::tongue:

εγω σημερα εκανα παρανομια γιατι ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα,,,δεν την παλευα με τπτ...με πηρε ο αντρουλης μου και με πηγε βολτα και ψωνισαμε λιγα 6 φορμακια -1 ζευγαρι παπουτσακια (εχει κολλημα με σταρακια:lol::lol:)

2 ζευγαρια γαντακια,,2 φλις κουβερτουλες,,καλτσακια,,2 σκουφακια!!!αυτα προς το παρον !!!ΟΥΠΣ ξεχασα και ενα ροζ παντελονακι κοτλε με ασημι ζωνουλα για 6εως12μηνων!!!ανεβηκε παρα πολυ η ψυχολογια μου σαν να γεμισα παλι μπαταριες!!και τωρα ειμαι ξαπλα ελπιζω να μην κανω καμια συσπαση:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΑΑΑΑ και κατι ακομα το μωρο αλλαξε θεση και την νιωθω πλεον πανω ψηλα σχεδον στο στομαχι μου!!συνεχεια βαραει!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλησπερα κοριτσακια μου μολις ξαναμπηκα!! το μεσημερι σε καποια φαση δεν ηταν καμια μεσα...τι μου κανετε??

Δωρακι ταλαιπωρηθηκατε με το Δωματιο αλλα αξιζε το κοπο θα μπει και η κουνια και θα ειναι ονειρικο??δεν θελεις να καθεσαι συνεχεια εκει μεσα??:tongue::tongue:

εγω σημερα εκανα παρανομια γιατι ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα,,,δεν την παλευα με τπτ...με πηρε ο αντρουλης μου και με πηγε βολτα και ψωνισαμε λιγα 6 φορμακια -1 ζευγαρι παπουτσακια (εχει κολλημα με σταρακια:lol::lol:)

2 ζευγαρια γαντακια,,2 φλις κουβερτουλες,,καλτσακια,,2 σκουφακια!!!αυτα προς το παρον !!!ΟΥΠΣ ξεχασα και ενα ροζ παντελονακι κοτλε με ασημι ζωνουλα για 6εως12μηνων!!!ανεβηκε παρα πολυ η ψυχολογια μου σαν να γεμισα παλι μπαταριες!!και τωρα ειμαι ξαπλα ελπιζω να μην κανω καμια συσπαση:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΑΑΑΑ και κατι ακομα το μωρο αλλαξε θεση και την νιωθω πλεον πανω ψηλα σχεδον στο στομαχι μου!!συνεχεια βαραει!!!

μεγεια ποπακι μου! με το καλο να τα φορεσει η μπομπου σου!!! δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα , εφοσον πηγες με αυτοκινητο και εκει δεν ησουν ορθια πολυ ωρα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...