Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ τι ωραια που ειναι τα Χριστουγεννα...!Αναστασια μου τελειο το σαλονι σου κ το δεντρακι σου...

Ζηλευω ..Αναρωτιεμαι ποτε να στολισω και εγω..Αυτο η το αλλο σ-κ?

αχ εμεις σημερα σιδερωσαμε ...ειναι ολα ετοιμα!!!απο πλυσιμο-σιδερο εννοω...

σε ευχαριστω πολύ σοφακι!!!! εγω ψαχνω στο ιντερνετ τι να κανω με τη διακοσμηση του παιδικου και ειμαι πολυ μπερδεμενη.... :rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε ευχαριστω πολύ σοφακι!!!! εγω ψαχνω στο ιντερνετ τι να κανω με τη διακοσμηση του παιδικου και ειμαι πολυ μπερδεμενη.... :rolleyes::rolleyes:

Νομιζα οτι ειχατε καταληξει με την διακοσμηση..Εσεις τα εχετε ολα ετοιμα αυτο πως σας ξεφυγε?Προς τα που προσανατολιζεσαι?Τι χρωματισμους εχετε στο δωματιο?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Νομιζα οτι ειχατε καταληξει με την διακοσμηση..Εσεις τα εχετε ολα ετοιμα αυτο πως σας ξεφυγε?Προς τα που προσανατολιζεσαι?Τι χρωματισμους εχετε στο δωματιο?

μονο αυτο αφησα.... εχε χαρη που δεν μπο ρω να ξεχυθω στα μαγαζια!!!

δεν εχω βαλει χρωματα. λευκο το εχουμε βαψει.αλλα να φανταστεις ενα τοιχος ειναι ολοκληρος ο αλλος εχει ντουλαπα στον αλλο ειναι η μπαλκονοπορτα (διπλη), ....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι κανετε κοριτσια μου? εμεις πηγαμε για φαγητο σε κατι φιλους. κουραστηκα λιγο (αν και δεν εκανα τιποτα) κ δεν ενιωθα την μικρη για καποια ωρα κ αγχωθηκα!!!! παλι καλα αρχισε να κλωτσαει τωρα.

Αννα κ εμενα δεν μου εχει δωσει ασβεστιο ο γιατρος αν και τρωω παρα πολλα γαλακτοκομικα.

Λαμπριν μου μεγαλωσαν τα διδυμακια σου ε? πωπω νωρις πρεπει να βγουνε! τελειωνεις!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

http://imageshack.us/f/26/imgp0937d.jpg/

εμενα μου αρεσουν πολυ αυτοι οι τοιχοι. που ειναι διχρωμοι κ ακομα καλυτερα με ταπετσαρια απο κατω

Και εμενα! ειναι πολυ ομορφο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...