Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο το προβλημα εχω και εγω!Ισα ισα που αρχισα να τα πιανω απο πισω με το χερι μου..και εχω να κουρεφτω 2 χρονια για να φτασουν εκει..και επειδη ειναι σπαστα σκεφτομαι οτι με το καρε θα ειναι λιγο ασουλουπωτα αφου δεν θα εχει βαρος το μαλλι..

Αλλα και σε αυτο το μακρος που ειναι τωρα, δυσκολευομαι να τα ισιωσω..Κανω μπανιο και τα κανω δυο πλεξουδες κατω..μετα οταν στεγνωσουν βγαζω τις πλεξουδες και ειναι ενα ωραιο σπαστο..μονο ετσι την παλευω πλεον!

πολυ μπελας το μαλλι...ειδικα τωρα με την εγκυμοσυνη...εγω απλω τα στεγνωνω δεν τα κανω τπτ πλεον και κοτσιδα με ενοχλει με προκαλει πονοκεφαλο,,,και μονιμως φαινονται απεριποιητα αυτο με εχει κουρασει κυριως...δεν ξερω πολυ το σκεφτομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αλλα του χρονου θα εχουμε βαφτισια και γαμους οποτε θα ηθελα να εχω "μακρυ"

μαλλι...:rolleyes::rolleyes:εκει κολλαω

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τη λαϊκή και δεν σας έχω διαβάσει ακόμα.

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Με πήρε ο άντρας μου από τη δουλειά του σαββατοκύριακου και μου είπε ότι βρήκε τα γυαλιά ηλίου του που δεν τα έβρισκε εδώ και κανά 2-3 βδομάδας. Το θέμα είναι πού τα βρήκε. Το αφεντικό του τον έστειλε να πάρει κάτι από το αμάξι του που το είχε πάνω στο ταμπλό. Δεν το έβρισκε και άνοιξε και το ντουλαπάκι. Τα γυαλιά του ήταν εκεί μέσα... Και το είχε κάνει θέμα σε όλους ότι δεν τα έβρισκε και τους ρωτούσε συνέχεια μήπως τα βρήκαν εκεί! Έχει ξενερώσει πάρα πολύ και σκέφτεται να σηκωθεί να φύγει. Με τι ανθρώπους μπλέκουμε τελικά? Τι θα κάνατε στη θέση αυτή? Δεν είμαστε και σε φάση πάλι να ψάχνει δεύτερη δουλειά. Δεν ξέρω. Ξενέρωσα και γω.

Ανθη..οντως δεν υπαρχει ελεος στις μερες μας!Τι πραγμα ειναι αυτο?Απο την αλλη,ο ανδρα σου πρεπει να σκεφτει τον κ@λο του...και δεν ξερω αν ειναι τωρα η καλυτερη φαση για να φυγει απο την δουλεια!Απλα ας το καταπιει..

Το καρε γαλλικο νομιζω σου παει πιο πολυ,σου τονιζει το βλεμμα.
Λες ε?Χμμμ..κατσε να παρω τον προσωπικο μου κομμωτη να δω αν θα μου τα κανει..;)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Κοριτσια μας εχει τραπεζι μια φιλη μου για την γιορτη της και φευγουμε!!!φιλακια και τα ξαναλεμεεεεεεεε!!

Και χρονια πολλα σε οσες εχετε Στελιους-Στελλες!!!!

καλα να περασετε Λαμπρινη μου!!!:P:p:p

B4Itp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τη λαϊκή και δεν σας έχω διαβάσει ακόμα.

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Με πήρε ο άντρας μου από τη δουλειά του σαββατοκύριακου και μου είπε ότι βρήκε τα γυαλιά ηλίου του που δεν τα έβρισκε εδώ και κανά 2-3 βδομάδας. Το θέμα είναι πού τα βρήκε. Το αφεντικό του τον έστειλε να πάρει κάτι από το αμάξι του που το είχε πάνω στο ταμπλό. Δεν το έβρισκε και άνοιξε και το ντουλαπάκι. Τα γυαλιά του ήταν εκεί μέσα... Και το είχε κάνει θέμα σε όλους ότι δεν τα έβρισκε και τους ρωτούσε συνέχεια μήπως τα βρήκαν εκεί! Έχει ξενερώσει πάρα πολύ και σκέφτεται να σηκωθεί να φύγει. Με τι ανθρώπους μπλέκουμε τελικά? Τι θα κάνατε στη θέση αυτή? Δεν είμαστε και σε φάση πάλι να ψάχνει δεύτερη δουλειά. Δεν ξέρω. Ξενέρωσα και γω.

χα χα εγω θα επαιρνα τα γυαλια μου απο το ντουλαπακι του και δεν θα τον ελεγα και τπτ για να μην χασω και την δουλεια...και παραλληλα θα εψαχνα κατι αλλο και μολις εβρισκα θα δηλωνα παραιτηση για αυτον τον λογο..:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτσηω κατι;;;

Μετα που θα γεννησετε πόσο καιρό λέτε να κάνετε να βγάλετε το μωράκι σας εξω;

εγω σιγουρα θελω να σαραντησω και μετα!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

εγω λέω για πιο γρηγορα ....

αναλογως και τον καιρο Νικη μου!!γιατι γενναμε μεσα στο καταχειμωνο..εδω θα μαστε και βλεπουμε!!!:P:p

B4Itp2.png

Αχ τι ωραια που ειναι τα Χριστουγεννα...!Αναστασια μου τελειο το σαλονι σου κ το δεντρακι σου...

Ζηλευω ..Αναρωτιεμαι ποτε να στολισω και εγω..Αυτο η το αλλο σ-κ?

αχ εμεις σημερα σιδερωσαμε ...ειναι ολα ετοιμα!!!απο πλυσιμο-σιδερο εννοω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...