Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραια, χαρηκα που σας αρεσε, μαλλον σ'αυτο θα καταληξω!

μπα Λαμπρινη, το χει αυτο ο αντρας μου, με ολα οχι μονο με τη μπεμπα! κ στα δικα μου ρουχα ανακατευεται! γενικα στα παντα!

BJVqp3.png

Σκεφτομαι να κοψω τα μαλλια μου καρε..Οταν μακραινουν λιγο, με πιανει παλι να τα κοψω..οταν τα κοβω καρε, με πιανει να τα μακραινω..ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Σκεφτομαι να κοψω τα μαλλια μου καρε..Οταν μακραινουν λιγο, με πιανει παλι να τα κοψω..οταν τα κοβω καρε, με πιανει να τα μακραινω..ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Ακριβως αυτο εκανα και γω πριν 2 βδομαδες!Απο μακρια τα εκοψα καρε στιλ γαλλικο.κοντο πισω και λιγο πιο μακρυ μπροστα..επισης το εβαψα απο ξανθο σε ξανθο σκουρο....

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλημερα - μαλλον καλησπερα κοριτσαρες!!!!!εδω κ μια ωρα προσπαθω να σας διαβασω κ δεν σας προλαβαινω!!!τα καταφερα ομως αν και δεν θυμαμαι και πολλα γιατι αλλαξατε πολλα θεματα συζητησεως!!!:lol::lol::lol:

ελπιζω ολες να ειστε καλα!!εγω ξυπνησα σηκωθηκα απο το ενα κρεβατι και ξαπλωσα στο αλλο...κ βλεπω τηλεοραση βαρεμαρα ολεεεεεεεε

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ακριβως αυτο εκανα και γω πριν 2 βδομαδες!Απο μακρια τα εκοψα καρε στιλ γαλλικο.κοντο πισω και λιγο πιο μακρυ μπροστα..επισης το εβαψα απο ξανθο σε ξανθο σκουρο....

Αααα ωραιο το γαλλικο.Εγω οταν τα εχω μακρυα,μετα τα κανω γαλλικο και μετα οταν το βαριεμαι το κανω ισιο καρε!Μετα με πιανει παλι να τα μακραινω..

Στο φβ ειμαστε φιλες ε?Ποιο μου παει περισσοτερο λες?Αν και δεν εχω με μακρυ μαλλι καμια της προκοπης!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημερα - μαλλον καλησπερα κοριτσαρες!!!!!εδω κ μια ωρα προσπαθω να σας διαβασω κ δεν σας προλαβαινω!!!τα καταφερα ομως αν και δεν θυμαμαι και πολλα γιατι αλλαξατε πολλα θεματα συζητησεως!!!:lol::lol::lol:

ελπιζω ολες να ειστε καλα!!εγω ξυπνησα σηκωθηκα απο το ενα κρεβατι και ξαπλωσα στο αλλο...κ βλεπω τηλεοραση βαρεμαρα ολεεεεεεεε

ααυτο ειναι!ζωαρα...:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ααα μια που μιλατε για μαλλια ...εχει εδω και ποσο καιρο που το σκεφτομαι να τα κοψω καρε γιατι με ενοχλουν (δεν ειναι πολυ μακρια 5εκ κατω απο τον ωμο μου) αλλα ξερω οτι αν τα κοψω θα το μετανιωσω γιατι για να τα φτασω εκει μου πηρε 5 χρονια δεν μακραινει καθολου το μαλλι μου...μολις φτασει σε ενα σημειο σταματαει...και ειναι σπαστα (παλια σγουρα κ τωρα με την εγκυμοσυνη εσπασαν)

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

ααα μια που μιλατε για μαλλια ...εχει εδω και ποσο καιρο που το σκεφτομαι να τα κοψω καρε γιατι με ενοχλουν (δεν ειναι πολυ μακρια 5εκ κατω απο τον ωμο μου) αλλα ξερω οτι αν τα κοψω θα το μετανιωσω γιατι για να τα φτασω εκει μου πηρε 5 χρονια δεν μακραινει καθολου το μαλλι μου...μολις φτασει σε ενα σημειο σταματαει...και ειναι σπαστα (παλια σγουρα κ τωρα με την εγκυμοσυνη εσπασαν)

αυτο το προβλημα εχω και εγω!Ισα ισα που αρχισα να τα πιανω απο πισω με το χερι μου..και εχω να κουρεφτω 2 χρονια για να φτασουν εκει..και επειδη ειναι σπαστα σκεφτομαι οτι με το καρε θα ειναι λιγο ασουλουπωτα αφου δεν θα εχει βαρος το μαλλι..

Αλλα και σε αυτο το μακρος που ειναι τωρα, δυσκολευομαι να τα ισιωσω..Κανω μπανιο και τα κανω δυο πλεξουδες κατω..μετα οταν στεγνωσουν βγαζω τις πλεξουδες και ειναι ενα ωραιο σπαστο..μονο ετσι την παλευω πλεον!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τη λαϊκή και δεν σας έχω διαβάσει ακόμα.

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Με πήρε ο άντρας μου από τη δουλειά του σαββατοκύριακου και μου είπε ότι βρήκε τα γυαλιά ηλίου του που δεν τα έβρισκε εδώ και κανά 2-3 βδομάδας. Το θέμα είναι πού τα βρήκε. Το αφεντικό του τον έστειλε να πάρει κάτι από το αμάξι του που το είχε πάνω στο ταμπλό. Δεν το έβρισκε και άνοιξε και το ντουλαπάκι. Τα γυαλιά του ήταν εκεί μέσα... Και το είχε κάνει θέμα σε όλους ότι δεν τα έβρισκε και τους ρωτούσε συνέχεια μήπως τα βρήκαν εκεί! Έχει ξενερώσει πάρα πολύ και σκέφτεται να σηκωθεί να φύγει. Με τι ανθρώπους μπλέκουμε τελικά? Τι θα κάνατε στη θέση αυτή? Δεν είμαστε και σε φάση πάλι να ψάχνει δεύτερη δουλειά. Δεν ξέρω. Ξενέρωσα και γω.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Αααα ωραιο το γαλλικο.Εγω οταν τα εχω μακρυα,μετα τα κανω γαλλικο και μετα οταν το βαριεμαι το κανω ισιο καρε!Μετα με πιανει παλι να τα μακραινω..

Στο φβ ειμαστε φιλες ε?Ποιο μου παει περισσοτερο λες?Αν και δεν εχω με μακρυ μαλλι καμια της προκοπης!

Το καρε γαλλικο νομιζω σου παει πιο πολυ,σου τονιζει το βλεμμα.

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...