Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο χθες που εμαθε ο αντρας μου τι χρειαζομαστε για το μωρο εχει φαει κολλημα!! κανει λιστες κ προγραμματα! κοριτσια μιλαμε οτι ανακατευεται στα παντα αυτος ο ανθρωπος!!! σε ολα αποψη εχει! του ειπα να παω με τη μανα μου για φορμακια, κουβερτουλες κ στραβωσε!

να σας ρωτησω κατι γιατι μ'επρηξε κ για το δωματιο! πρεπει το σχεδιο στην προικα, στην κουνια κ στον τοιχο να ειναι τα ιδια? ο αντρας μου ετσι λεει κ θελει πεταλουδες! θα γεμισουμε πεταλουδες καλε!!

Καλέ που θα τα βρεί όλα ίδια πες του!!! χα χα!!!

Εγω πάντως τις έβαλα τις 3-4 πεταλουδίτσες μου στον τοιχο...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

απο χθες που εμαθε ο αντρας μου τι χρειαζομαστε για το μωρο εχει φαει κολλημα!! κανει λιστες κ προγραμματα! κοριτσια μιλαμε οτι ανακατευεται στα παντα αυτος ο ανθρωπος!!! σε ολα αποψη εχει! του ειπα να παω με τη μανα μου για φορμακια, κουβερτουλες κ στραβωσε!

να σας ρωτησω κατι γιατι μ'επρηξε κ για το δωματιο! πρεπει το σχεδιο στην προικα, στην κουνια κ στον τοιχο να ειναι τα ιδια? ο αντρας μου ετσι λεει κ θελει πεταλουδες! θα γεμισουμε πεταλουδες καλε!!

χιχι!!αγχωθηκε ο αντρας σου!!:)

οχι καλε!Δεν ειναι αναγκη να ειναι ολα ιδια,,,τουλαχιστον οχι για την προικα,,,τι θα κανεις??θα τα παρεις ολα σε πεταλουδες???????χιχι!!πλακα θα εχει!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Κοριτσια μου ήρθε κάπως...Πρέπει να ρυθμισω τα παντα μεσα στον Δεκεμβρη..ρουχα,πραγματα,κτλ...Αφηστε που ειναι ο τριτος Δεκεμβρης που θα ειμαι στο Μητερα,,,Γι αυτο ειπα στο γιατρο να μπω Γεναρη όχι πάλι Δεκεμβρη,,,έλεος,,,,:(

Θα ειναι μεσα στις γιορτες τουλαχιστον...ωραια θα ειναι..Αντε κοριτσια ,,,να παιρνουμε σειρα μια μια...

Δωρα μου ναι!Στις 34 βδομαδες θα ειμαι.Και αυτα θα εχουν παει παω απο 2 κιλα η μια και μαλλον δεν θελει να τις αφησει πολυ γιατι ειναι και στον ιδιο σακο..αχ αμαν!!

Ναι στα διδυμα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα με το βαρος τους κ στα παιρνουν νωρις... Μια γνωστη μας πριν χρονια που γεννησε δίδυμα έχασε την μητρα της και κοντεψε να πεθανει γιατι ο γιατρος δεν την προσεχε κ τα μωρα εφτασαν 3800 το ενα και 3500 το αλλο!!! Ελεος την ξετιναξε την γυναικα!!! Ας της τα επαιρνε νωρις ρε τι χαζα?????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ που θα τα βρεί όλα ίδια πες του!!! χα χα!!!

Εγω πάντως τις έβαλα τις 3-4 πεταλουδίτσες μου στον τοιχο...

μας ειπε αυτος που θα παρουμε την κουνια οτι εχει ζωγραφο κ κανει οτι σχεδιο θελουμε! κ θελει να παμε τις πεταλουδες που θα βαλουμε στον τοιχο για να τις ζωγραφισει!!! τι τραβαω!!

εγω λεω να βαλουμε λουλουδια στην κουνια, αν βρω φωτο θα σας δειξω τι εννοω, και στον τοιχο πεταλουδες!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Ενταξει λοιπον...Δεν υπαρχει καλυτερο!Εχω πεθανει στα γελια!Μακαρι ολα τα ζουζουνια μας να ειναι ετσι..
[/quote

Το ειχε δειξει στην τηλεοραση αυτο το βιντεακι!Πολυ γλυκουλικο το κοριτσακι!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

χιχι!!αγχωθηκε ο αντρας σου!!:)

οχι καλε!Δεν ειναι αναγκη να ειναι ολα ιδια,,,τουλαχιστον οχι για την προικα,,,τι θα κανεις??θα τα παρεις ολα σε πεταλουδες???????χιχι!!πλακα θα εχει!

για τα παντα ετσι κανει ο αντρας μου! εχει αποψη για ολα! ουτε βρακι δεν θα παρω στη μπεμπα αν δεν το εγκρινει πρωτα!

BJVqp3.png

Ενταξει λοιπον...Δεν υπαρχει καλυτερο!Εχω πεθανει στα γελια!Μακαρι ολα τα ζουζουνια μας να ειναι ετσι..
[/quote

Το ειχε δειξει στην τηλεοραση αυτο το βιντεακι!Πολυ γλυκουλικο το κοριτσακι!!

Ναιιι απο τοω Φωτη και τη Μαρια το ειχα δει!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ναι στα διδυμα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα με το βαρος τους κ στα παιρνουν νωρις... Μια γνωστη μας πριν χρονια που γεννησε δίδυμα έχασε την μητρα της και κοντεψε να πεθανει γιατι ο γιατρος δεν την προσεχε κ τα μωρα εφτασαν 3800 το ενα και 3500 το αλλο!!! Ελεος την ξετιναξε την γυναικα!!! Ας της τα επαιρνε νωρις ρε τι χαζα?????

Αληθεια Δωρα???Πω πω!!Καλα που μου το πες να εχω το νου μου,,,ηδη απο τωρα νοιωθω δυσφορια και την κοιλια μου στο μερος του αφαλου να τεντωνεται σε σημειο που ποναει μερικες φορες...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Αχ μωρε το γλυκο το κοριτσακι!!!!!!! Αχ κι εγω ετσι θα αντιδρουσα!!! χα χα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

για τα παντα ετσι κανει ο αντρας μου! εχει αποψη για ολα! ουτε βρακι δεν θα παρω στη μπεμπα αν δεν το εγκρινει πρωτα!

εμενα ευτυχως στα ρουχα και τα πραγματα των παιδιων ειναι τα μονα που δεν ανακατευεται και παιρνουμε ο τι αποφασισω εγω,,,χεχε!!

Του αντρα σου του ξυπνησε το πατρικο του φιλτρο απο τωρα,,,καλα ειναι,,,σε αλλους πατερες αργει να ξυπνησει.,:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Αληθεια Δωρα???Πω πω!!Καλα που μου το πες να εχω το νου μου,,,ηδη απο τωρα νοιωθω δυσφορια και την κοιλια μου στο μερος του αφαλου να τεντωνεται σε σημειο που ποναει μερικες φορες...

Ναι ρε την καημενη.... Θυμαμαι ψαχναμε αιμα σαν τρελλοι ολοι οι γνωστοι!! Γι'αυτο τα δίδυμα τα παιρνουν νωρις για να μην επιβαρυνθει το σωμα της μανας...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...