Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμενα θα μου αρεσαν και 3 ρομαν στα 3 παραθυρα.Θα κανεις και παιχνιδι με αυτα, δεν θα τα εχεις στο ιδιο υψος.

Δεν ξερω απο υφασματα τι παιζει βεβαια..Τα περισσοτερα παιδικα που βλεπω απο το ιντερνετ ειναι καραβοπανα και εντος το οτι ειναι χοντρο υφασμα, δεν μου αρεσει και πολυ σαν ποιοτητα!Σιγουρα αν παω να ψαξω, θα βρω και καποιο αλλο υφασμα..δεν μπορει!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι γόβα ρε τρελλή??????? Εδω με το ισιο δεν μπορω να ειμαι πολύ ωρα ορθια θα βαλω και γόβα??? Οκ σίγουρα θες ζουζουνιες εσυ να ξελαμπικάρεις!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τραλαλα!

Γτ ρε?Αμα εξακολουθει να μπαινει το ποδι εγω θα εβαζα!Σαμπως τι νομιζεις..θα καθεσαι ολη την ωρα!Και για το κεντρο εννοειται οτι θα παρεις παντοφλες!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Τραλαλα!

Γτ ρε?Αμα εξακολουθει να μπαινει το ποδι εγω θα εβαζα!Σαμπως τι νομιζεις..θα καθεσαι ολη την ωρα!Και για το κεντρο εννοειται οτι θα παρεις παντοφλες!

Μηπως να εριχνε και κανενα τσαμικο??χαχα!!:tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

Μόλις γύρισα απο τον γιατρο!!Οι τσουπρες μου ειναι 1400 γρ.η μια και 1450 η άλλη,,,32 ποντους τελικα ειναι το μηκος τους!!Ο γιατρος μου ειπε οτι πρωτα ο Θεος σε 5 βδομαδες γεννάωωωωωωωωω!!Δηλαδη την πρωτη βδομαδα του Γεναρη...Αγχωθηκα!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω απο υφασματα τι παιζει βεβαια..Τα περισσοτερα παιδικα που βλεπω απο το ιντερνετ ειναι καραβοπανα και εντος το οτι ειναι χοντρο υφασμα, δεν μου αρεσει και πολυ σαν ποιοτητα!Σιγουρα αν παω να ψαξω, θα βρω και καποιο αλλο υφασμα..δεν μπορει!

Σιγουρα θα βρεις.Πηγαινε ομως να τα δεις απο κοντα, αν ειναι , να σου βγαλουν και τα μετρα.Δε θα βρεις ακρη απο το ιντερνετ για υτη τη δουλεια.Υπαρχουν και υφασματα με πλατος 1,50 και αλλα με 2,80.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

καλημερα! τι κανετε? μολις εβαλα τα γιουβαρλακια μου κ εκατσα να σας διαβασω!

Αναστασια τελειο το σπιτακι σου κ το δεντρο!! αντε καλα Χριστουγεννα!!!

Δωρα εγω πηρα δυο φοραματακια, 40 ευρω το ενα , ειχα κ εγω γαμο αλλα φοριουνται κ μετα! ειναι το στιλ στενο στο στηθος κ μετα ριχτο! τα φοραω βεβαια κ τωρα που βγαινουμε για ποτακι, θα τα φοραω κ μετα!

BJVqp3.png

Μόλις γύρισα απο τον γιατρο!!Οι τσουπρες μου ειναι 1400 γρ.η μια και 1450 η άλλη,,,32 ποντους τελικα ειναι το μηκος τους!!Ο γιατρος μου ειπε οτι πρωτα ο Θεος σε 5 βδομαδες γεννάωωωωωωωωω!!Δηλαδη την πρωτη βδομαδα του Γεναρη...Αγχωθηκα!!

Μπράβο μεγάλωσαν τα κοριτσάκια σου ε??? Σε 5 βδομάδες????? Στην 34η βδομαδα δηλ?? Ωχ !!!!! Πως σου ηρθε αποτομα ε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

θα ειναι πρωτοχρονιατικα τα μωρακια!! τι καλα!!!!:P

BJVqp3.png

καλημερα! τι κανετε? μολις εβαλα τα γιουβαρλακια μου κ εκατσα να σας διαβασω!

Αναστασια τελειο το σπιτακι σου κ το δεντρο!! αντε καλα Χριστουγεννα!!!

Δωρα εγω πηρα δυο φοραματακια, 40 ευρω το ενα , ειχα κ εγω γαμο αλλα φοριουνται κ μετα! ειναι το στιλ στενο στο στηθος κ μετα ριχτο! τα φοραω βεβαια κ τωρα που βγαινουμε για ποτακι, θα τα φοραω κ μετα!

Εγω λεω να αφησεις τον υπολογιστη και να πας να κατσεις πανω απο τα γιουβαρλακια!ΠΟτε δεν ξερεις τι σε περιμενει Σαββατιατικα με γιουβαρλακια στο ματι!:tongue:

Λαμπρινη...ουυυ κοντευεις!Τπτ δεν εμεινε!Αντε μωρε..με το καλο να πανε ολα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εγω λεω να αφησεις τον υπολογιστη και να πας να κατσεις πανω απο τα γιουβαρλακια!ΠΟτε δεν ξερεις τι σε περιμενει Σαββατιατικα με γιουβαρλακια στο ματι!:tongue:

Λαμπρινη...ουυυ κοντευεις!Τπτ δεν εμεινε!Αντε μωρε..με το καλο να πανε ολα!

καλα λες, την ειχα διαβασει την περιπετεια σου:tongue::tongue:

εγω τα εχω στη χυτρα τωρα!!

BJVqp3.png

απο χθες που εμαθε ο αντρας μου τι χρειαζομαστε για το μωρο εχει φαει κολλημα!! κανει λιστες κ προγραμματα! κοριτσια μιλαμε οτι ανακατευεται στα παντα αυτος ο ανθρωπος!!! σε ολα αποψη εχει! του ειπα να παω με τη μανα μου για φορμακια, κουβερτουλες κ στραβωσε!

να σας ρωτησω κατι γιατι μ'επρηξε κ για το δωματιο! πρεπει το σχεδιο στην προικα, στην κουνια κ στον τοιχο να ειναι τα ιδια? ο αντρας μου ετσι λεει κ θελει πεταλουδες! θα γεμισουμε πεταλουδες καλε!!

BJVqp3.png

Κοριτσια μου ήρθε κάπως...Πρέπει να ρυθμισω τα παντα μεσα στον Δεκεμβρη..ρουχα,πραγματα,κτλ...Αφηστε που ειναι ο τριτος Δεκεμβρης που θα ειμαι στο Μητερα,,,Γι αυτο ειπα στο γιατρο να μπω Γεναρη όχι πάλι Δεκεμβρη,,,έλεος,,,,:(

Θα ειναι μεσα στις γιορτες τουλαχιστον...ωραια θα ειναι..Αντε κοριτσια ,,,να παιρνουμε σειρα μια μια...

Δωρα μου ναι!Στις 34 βδομαδες θα ειμαι.Και αυτα θα εχουν παει παω απο 2 κιλα η μια και μαλλον δεν θελει να τις αφησει πολυ γιατι ειναι και στον ιδιο σακο..αχ αμαν!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...