Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ουφφφ κοριτσια εκανα και το τσαγακι μου!! χαλια ο λαιμος!!!

μπηκαμε για τα καλα στο κλιμα των χριστουγεννων ε???? να πω και κατι ασχετο εχθες που πλυναμε και σιδερωσαμε τα ρουχα κτλ.. πόσο ηθελα να δω την προικα στο κρεβατι!!!!!! αλλα δεν την βαλαμε!!! ειπαμε να μην σκονιστουν απο τωρα,....:(:rolleyes: εσεις τι θα κανετε????

Αχ δεν το είχα σκεφτεί αυτό με την προίκα Αναστασία...

Αν βάλουμε κάτι απο πάνω σε ναυλον ας πούμε για να μην σκονίζεται?? Βλακεία ε? Ε μάλλον θα την στρωσω μια μερα να χαρω και θα την βγάλω...Εσυ τι λες?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο γιατρος μου συνεχεια μου το τονιζει αυτο, και ας ειμαι στην 3η εγκυμοσυνη που υποτιθεται οτι τα ξερω.

Πρεπει ο σιδηρος να απεχει 2 ωρες απο ασβεστιο-γαλακτοκομικα, απο τσαι, και απο καφε.Δλδ 2 ωρες πριν να μην τα εχεις φαει αυτα, και αφου τον παρεις 2 ωρες μετα παλι να μη φας απο αυτα.

Π.χ. εγω που θελω το πρωι να πινω γαλα, εχω βαλει το πρωι το ασβεστιο κατευθειαν μετα το γαλα.Παει αυτο.Μετα πινω καπακι καφε( δεν εχει προβλημα το ασβεστιο), τον οποιο κοιταω να τον εχω πιει μεχρι τις 1100-11.15.Μετα απο 2 ωρες δλδ, στις 13.30 πινω το σιδηρο προ φαγητου.Τρωω αποφευγοντας το πολυ τυρι, και το απογευμα στις 5.00, που εχουν περασει ωρες πινω τσαι η καφε.Το οποιο κοιταω να το πιω μεχρι τις 6.30-7.00. Οποτε μετα στις 9.00 πινω το δευτερο σιδηρο προ φαγητου.

Αν εσυ θες το βραδυ γαλα η γιαουρτι, θα πρεπει το βραδυ να βαλεις το ασβεστιο και το πρωι το σιδηρο χωρις γαλα ομως.

Ρε συ..εγω ομως συνεχεια τρωω..Δεν θυμαμαι να κατσω 2 ωρες νυστικη χωρις να βαλω εστω και μπουκια!Χθες λογω της καμπυλης εκανα 3 ωρες να φαω και μετα πηγα σε μια μπουγατσα και εφαγα, πεινερλι, σπανακοπιτα και πιτσα!Λολ..

Θελει να το προγραμματισω λιγο αυτο.Εγω τωρα πρεπει να παιρνω σιδηρο 2 φορες τη μερα!

Ευτυχως δεν παιρνω και ασβεστιο.Ο γιατρος ειπε οτι δεν χρειαζομαι αλλα πρεπει να μου παρουν κιολας..:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

βρε κοριτσια ασχετη εγω τωρα απλα ειπα να ρωτησω φετός η καθαρα Δευτερα ποτε είναι;

τα χριστουγεννα δεν ηρθαν θα μου πειτε αλλα τεσπα....:P

Στις 27 Φεβρουαρίου είναι η Καθαρά Δευτερα Νικη μου γιατί ρωτάς????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αν βάλουμε κάτι απο πάνω σε ναυλον ας πούμε για να μην σκονίζεται?? Βλακεία ε? Ε μάλλον θα την στρωσω μια μερα να χαρω και θα την βγάλω...Εσυ τι λες?

Εγω παντως θα το στρωσω πριν φυγω για Αθηνα δλδ γυρω στις 8-10 ιανουαριου.Να το βλεπω και να το χαιρομαι.Το σπιτι τωρα τον χειμωνα αλλωστε δεν το πολυανοιγουμε για να εχει σκονη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Προσοχή στις ζουζουνιές ε??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α!!! Και κοιτα μην απορροφηθείς πολύ στην....ταινία και πάρει φωτιά κανένα δέντρο δίπλα στο τζάκι!!!!;);););)

Εγω δεν ηθελα..η μπεμπα μου ταραζει τις ορμονες!

Και να θελω να ξεσαλωσω δεν μπορω..1ον λογω κοιλιας και 2ον,καθε φορα που κανουμε κατι, δεν ποναω αλλα νιωθω λιγο περιεργα στο τραχηλο..Σαν να μου τον ψηνει..:confused:Και επισης νιωθω πολυ κλειστη..

Νικη..δεν εχω ιδεα ποτε ειναι η Καθαρα Δευτερα!Περυσι χιονιζε παντως θυμαμαι!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εγω εβαλα την κουνουπιερα, τα υπολοιπα λεω να τα βαλω μετα που μπω στον μηνα μου, και θα τα στρωσω και απο πανω το παπλωμα για να καλυπτει τα σεντονακια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω εβαλα την κουνουπιερα, τα υπολοιπα λεω να τα βαλω μετα που μπω στον μηνα μου, και θα τα στρωσω και απο πανω το παπλωμα για να καλυπτει τα σεντονακια!!

Αχ τι ωραία...το τελείωσες δηλ το δωμάτιο???:-D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω παντως θα το στρωσω πριν φυγω για Αθηνα δλδ γυρω στις 8-10 ιανουαριου.Να το βλεπω και να το χαιρομαι.Το σπιτι τωρα τον χειμωνα αλλωστε δεν το πολυανοιγουμε για να εχει σκονη.

ελευθερια μου εσυ ποτε μπαινεις στον μηνα σου??:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ..εγω ομως συνεχεια τρωω..Δεν θυμαμαι να κατσω 2 ωρες νυστικη χωρις να βαλω εστω και μπουκια!Χθες λογω της καμπυλης εκανα 3 ωρες να φαω και μετα πηγα σε μια μπουγατσα και εφαγα, πεινερλι, σπανακοπιτα και πιτσα!Λολ..

Θελει να το προγραμματισω λιγο αυτο.Εγω τωρα πρεπει να παιρνω σιδηρο 2 φορες τη μερα!

Ευτυχως δεν παιρνω και ασβεστιο.Ο γιατρος ειπε οτι δεν χρειαζομαι αλλα πρεπει να μου παρουν κιολας..:tongue:

Γιατι οχι ασβεστιο?

Αυτο το παιρνουμε για εμας, οι βιταμινες αυτες ειναι για καλο δικο μας.Ολοκληρο παιδι <<δημιουργουμε>> μεσα μας, πρεπει καπως να προσεξουμε τον οργανισμο μας.Το ασβεστιο κατα καποιο τροπο προλαμβανει την οστεοπωροση αργοτερα και τα δοντια μας τωρα.

Φτιαξε ενα προγραμμα και θα το καταφερεις.Δεν ειπαμε 2 ωρες νηστικη πριν το σιδηρο, ειπαμε 2 ωρες πριν οχι σε καποια πραγματα, π.χ η τυροπιττα.

Εγω δεν ηθελα..η μπεμπα μου ταραζει τις ορμονες!

Και να θελω να ξεσαλωσω δεν μπορω..1ον λογω κοιλιας και 2ον,καθε φορα που κανουμε κατι, δεν ποναω αλλα νιωθω λιγο περιεργα στο τραχηλο..Σαν να μου τον ψηνει..:confused:Και επισης νιωθω πολυ κλειστη..

Νικη..δεν εχω ιδεα ποτε ειναι η Καθαρα Δευτερα!Περυσι χιονιζε παντως θυμαμαι!

Ναι πέρσι είχε πολύ χιόνι στις απόκριες και την Καθαρά Δευτέρα!!!

Το ξέρετε οτι η Κοζάνη φημίζεται για τις απόκριες της??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ελευθερια μου εσυ ποτε μπαινεις στον μηνα σου??:rolleyes:

Η Αννα ειμαι εγω...χιχι!!

Μπαινω στις 17-01, αλλα θα ειμαι Αθηνα νωρις, παντα πηγαινα οταν εμπαινα στον μηνα μου, για να ειμαι σιγουρη και ασφαλης μη συμβει τπτ.Ειναι και το τριτο και ποτε δεν ξερεις ,ισως κανει κουκου νωρις νωρις.Τελευταια μερα ομως μου εχει δωσει 10-02, γιατι ειναι η τριτη καισαρικη.

Γιατι οχι ασβεστιο?

Αυτο το παιρνουμε για εμας, οι βιταμινες αυτες ειναι για καλο δικο μας.Ολοκληρο παιδι <<δημιουργουμε>> μεσα μας, πρεπει καπως να προσεξουμε τον οργανισμο μας.Το ασβεστιο κατα καποιο τροπο προλαμβανει την οστεοπωροση αργοτερα και τα δοντια μας τωρα.

Φτιαξε ενα προγραμμα και θα το καταφερεις.Δεν ειπαμε 2 ωρες νηστικη πριν το σιδηρο, ειπαμε 2 ωρες πριν οχι σε καποια πραγματα, π.χ η τυροπιττα.

Εκανα μετρηση και παραηταν καλο το ασβεστιο μου..για αυτο και ειπε οτι δεν χρειαζομαι!Ειπε οτι μια φετα τυρι την ημερα ισοδυναμει με ενα χαπι ασβεστιο.Και εγω τρωω πολυ περισσοτερο γαλακτοκομικα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...