Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αν το βαλεις πανω σε ενα τραπεζακι του σαλονιου; σε μια γωνιτσα;;

Μάλλον θα βγάλω ένα τραπεζάκι που έχω σε μια γωνια και θα το στολίσω εκεί...Ε όλοι οι καλοί χωράνε που λένε? Κάπως έτσι....:lol::lol::lol:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρα , απο το να παιδευεται το νεογεννητο και εσυ μαζι του να στεναχωριεσαι, και να θελεις συνεχεια εξετασεις σε αυτο το μικρο χερακι, για να το ελεγχεις, και να μην εισαι και σιγουρη καθε φορα αν ανεβαινει ο αιματοκριτης του, καλυτερα μια μαμα να παιδευτει λιγο στη διαρκεια της εγκυμοσυνης.

Οταν λες οτι το ειχες παρει μετα απο κορν-φλεικς, εννοεις μετα απο γαλα με κορν-φλεικς?

Ο γιατρος σου δε σου εδωσε οδηγιες πως θα το παιρνεις?

Ναι με γαλα!

Δεν μου ειπε συγκεκριμενα για ασβεστιο και τετοια που λες εσυ.Μου ειπε απλα να το χαπι να εχει διαστηματα κενα απο τα γευματα μου..

Στην αρχη μου ειχε πει 2 ωρες πριν και 2 ωρες μετα για καμια 10αρια μερες,Τοτε ειχα ξεκινησει με 1 χαπι.

Μετα αφησαμε πιο μικρα διαστηματα αλλα δεν θυμαμαι ποσο.Νομιζω 1 +1 ωρα..κατι τετοιο.

Ποσο πρεπει να ειναι κανονικα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Αχ ξέρεις τι μου θύμησες??? Είχαμε μαγαζί με παιχνίδια για πολλά χρόνια εδω και στην περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κάναμε το εξής... Ντυνόταν κάποιος με στολή Αγ.Βασίλη και πήγαινε το δωρο που είχες διαλέξει πχ εσυ σαν πελάτης στο σπίτι την μερα που ήθελε και εμφανιζόταν στο παιδάκι ο Αγιος και πάθαινε πλάκα το μικρό!!! Και ξερεις έλεγε και το όνομα του καθε παιδιού και ήταν πολύ ωραίο!!! Είμασταν πρωτοπόροι σε αυτό!!! Μια φορά δεν θα ξεχάσω ο πατέρας μου μου έκανε πλάκα και έστειλε τον Αγ.Βασίλη και σε μένα όταν ήμουν φοιτήτρια μεγάλη κοπέλα δηλ. και μου είχε στείλει μια κουκλιτσα φραουλίτσα!!! χα χα!!!!!!!

Πολυ ωραια ιδεα αυτη!! δεν την ακολουθησε κανενας αλλος εκει, για να εχει πελατεια??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ναι..οκ!δεν σκεφτηκα τον παραγοντα καιρος!

ποτε αρχιζει να χιονιζεις συνηθως εκει?

Ε να καιρός είναι σιγά σιγά να ρίξει κάτι..... Χριστούγεννα εμάς εδώ χωρίς χιόνι δεν μας αρέσουν!!!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα, τα φωτακια που βαζεις εξω, τη μπριζα τους και τον διακοπτη τους πως τα προστατευεις απο τη βροχη?

Εγω καθε φορα καθομαι και τυλιγω με σακουλα ναυλον και ταινια τα σημεια εκεινα, βασανο μεγαλο...

Αυτο κανω και εγω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Δωρα, τα φωτακια που βαζεις εξω, τη μπριζα τους και τον διακοπτη τους πως τα προστατευεις απο τη βροχη?

Εγω καθε φορα καθομαι και τυλιγω με σακουλα ναυλον και ταινια τα σημεια εκεινα, βασανο μεγαλο...

Έτσι κι εμείς.... Βάζουμε και το πολύμπριζο και τα καλώδια σε σακούλες και έτσι τα προστατεύουμε... Τι να κάνεις ρε???? όμορφα είναι όμως.... Αφου το βραδυ αν καθησουμε στον καναπε δεν ανοιγουμε φως γιατι μας αρεσει να βλεπουμε αυτα απο εξω....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ε να καιρός είναι σιγά σιγά να ρίξει κάτι..... Χριστούγεννα εμάς εδώ χωρίς χιόνι δεν μας αρέσουν!!!!:tongue:

Α ναι?Απο τοσο νωρις?

Εδω νομιζω εχουμε χρονιαααα να δουμε Χριστουγεννα με χιονι!

Περυσι θυμαμαι ολο και ολο 2 μερες ηταν χιονισμενα και αυτο κατα τον Φλεβαρη αν δεν κανω λαθος!Και ειμαστε 1 ωρα δρομος!

Φετος σαν να εκανε κρυο πιο γρηγορα ομως..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Πολυ ωραια ιδεα αυτη!! δεν την ακολουθησε κανενας αλλος εκει, για να εχει πελατεια??

Ε θέλει πολύ κόπο αυτό και οργάνωση.... Πολλές φορές μας έπιανε η αλλαγη του χρόνου στο μαγαζί να φανταστεις!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Έτσι κι εμείς.... Βάζουμε και το πολύμπριζο και τα καλώδια σε σακούλες και έτσι τα προστατεύουμε... Τι να κάνεις ρε???? όμορφα είναι όμως.... Αφου το βραδυ αν καθησουμε στον καναπε δεν ανοιγουμε φως γιατι μας αρεσει να βλεπουμε αυτα απο εξω....

Αχου αχου..τι ωραια που ειναι!Εμεις σημερα θα στολισουμε..θα βαλουμε και το βραδυ μια ταινια να παιζει και θα ζουζουνισουμε!Η μονη βλακεια ειναι οτι εκει που βαζουμε το δεντρο, κρυβεται ολιγον το τζακι..και αμα καθομαστε στο καναπε δεν πολυφαινεται που ειναι αναμμενο αλλα οκ!

Σημερα θελω να σας πω οτι εχω ορεξουλες!;)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

ουφφφ κοριτσια εκανα και το τσαγακι μου!! χαλια ο λαιμος!!!

μπηκαμε για τα καλα στο κλιμα των χριστουγεννων ε???? να πω και κατι ασχετο εχθες που πλυναμε και σιδερωσαμε τα ρουχα κτλ.. πόσο ηθελα να δω την προικα στο κρεβατι!!!!!! αλλα δεν την βαλαμε!!! ειπαμε να μην σκονιστουν απο τωρα,....:(:rolleyes: εσεις τι θα κανετε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Α ναι?Απο τοσο νωρις?

Εδω νομιζω εχουμε χρονιαααα να δουμε Χριστουγεννα με χιονι!

Περυσι θυμαμαι ολο και ολο 2 μερες ηταν χιονισμενα και αυτο κατα τον Φλεβαρη αν δεν κανω λαθος!Και ειμαστε 1 ωρα δρομος!

Φετος σαν να εκανε κρυο πιο γρηγορα ομως..

Θυμάσαι μια χρονιά που είχε πολλά χιόνια σε όλη την χώρα σχεδόν και σε εσάς είχε στρωσει λίγο και στο κέντρο το χιονι,Τσιμισκή ας πούμε??? Εκείνη την χρονιά ημουν φοιτητρια στην Πατρα δεν μπορούσα να βρω τροπο να ερθω στην Κοζανη γιατι απο τη Λαρισα και μετά δεν πήγαιναν ούτε λεοφωρεία!!! Και στην Πατρα ρε κορίτσια ήλιος και θερμοκρασία 14 βαθμοί!!! Δεν θα το ξεχάσω... άλλος Θεός εκεί ρε παιδί μου!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι με γαλα!

Δεν μου ειπε συγκεκριμενα για ασβεστιο και τετοια που λες εσυ.Μου ειπε απλα να το χαπι να εχει διαστηματα κενα απο τα γευματα μου..

Στην αρχη μου ειχε πει 2 ωρες πριν και 2 ωρες μετα για καμια 10αρια μερες,Τοτε ειχα ξεκινησει με 1 χαπι.

Μετα αφησαμε πιο μικρα διαστηματα αλλα δεν θυμαμαι ποσο.Νομιζω 1 +1 ωρα..κατι τετοιο.

Ποσο πρεπει να ειναι κανονικα?

Ο γιατρος μου συνεχεια μου το τονιζει αυτο, και ας ειμαι στην 3η εγκυμοσυνη που υποτιθεται οτι τα ξερω.

Πρεπει ο σιδηρος να απεχει 2 ωρες απο ασβεστιο-γαλακτοκομικα, απο τσαι, και απο καφε.Δλδ 2 ωρες πριν να μην τα εχεις φαει αυτα, και αφου τον παρεις 2 ωρες μετα παλι να μη φας απο αυτα.

Π.χ. εγω που θελω το πρωι να πινω γαλα, εχω βαλει το πρωι το ασβεστιο κατευθειαν μετα το γαλα.Παει αυτο.Μετα πινω καπακι καφε( δεν εχει προβλημα το ασβεστιο), τον οποιο κοιταω να τον εχω πιει μεχρι τις 1100-11.15.Μετα απο 2 ωρες δλδ, στις 13.30 πινω το σιδηρο προ φαγητου.Τρωω αποφευγοντας το πολυ τυρι, και το απογευμα στις 5.00, που εχουν περασει ωρες πινω τσαι η καφε.Το οποιο κοιταω να το πιω μεχρι τις 6.30-7.00. Οποτε μετα στις 9.00 πινω το δευτερο σιδηρο προ φαγητου.

Αν εσυ θες το βραδυ γαλα η γιαουρτι, θα πρεπει το βραδυ να βαλεις το ασβεστιο και το πρωι το σιδηρο χωρις γαλα ομως.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Θυμάσαι μια χρονιά που είχε πολλά χιόνια σε όλη την χώρα σχεδόν και σε εσάς είχε στρωσει λίγο και στο κέντρο το χιονι,Τσιμισκή ας πούμε??? Εκείνη την χρονιά ημουν φοιτητρια στην Πατρα δεν μπορούσα να βρω τροπο να ερθω στην Κοζανη γιατι απο τη Λαρισα και μετά δεν πήγαιναν ούτε λεοφωρεία!!! Και στην Πατρα ρε κορίτσια ήλιος και θερμοκρασία 14 βαθμοί!!! Δεν θα το ξεχάσω... άλλος Θεός εκεί ρε παιδί μου!

Πριν 5 χρονια λες περιπου?Θυμαμαι ημουν στο κεντρο για καφε και δεν πιστευα στα ματια μου..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Αχου αχου..τι ωραια που ειναι!Εμεις σημερα θα στολισουμε..θα βαλουμε και το βραδυ μια ταινια να παιζει και θα ζουζουνισουμε!Η μονη βλακεια ειναι οτι εκει που βαζουμε το δεντρο, κρυβεται ολιγον το τζακι..και αμα καθομαστε στο καναπε δεν πολυφαινεται που ειναι αναμμενο αλλα οκ!

Σημερα θελω να σας πω οτι εχω ορεξουλες!;)

Προσοχή στις ζουζουνιές ε??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Α!!! Και κοιτα μην απορροφηθείς πολύ στην....ταινία και πάρει φωτιά κανένα δέντρο δίπλα στο τζάκι!!!!;);););)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...