Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Χτες βράδυ ήμουν πάλι χάλια... Δύο ώρες μετά που πήρα τον σίδηρο ήμουν να με κλαίνε οι ρεγγες! Ήθελα να τα βγάλω όλα και είχα διάρροια... Πήρα τον γιατρό μου 12 μίση τη νύχτα και είπε ότι αποκλείεται να είναι από το χάπι και μάλλον εχω γαστρεντερίτιδα.. Είπε να μην πάρω από τα χάπια τίποτα και θα δούμε σε δύο μέρες....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα! Χτες βράδυ ήμουν πάλι χάλια... Δύο ώρες μετά που πήρα τον σίδηρο ήμουν να με κλαίνε οι ρεγγες! Ήθελα να τα βγάλω όλα και είχα διάρροια... Πήρα τον γιατρό μου 12 μίση τη νύχτα και είπε ότι αποκλείεται να είναι από το χάπι και μάλλον εχω γαστρεντερίτιδα.. Είπε να μην πάρω από τα χάπια τίποτα και θα δούμε σε δύο μέρες....

Ωχχχ μωρε, αυτο σου ελειπε τωρα!Ευτυχως που η γαστραντεριτιδα δεν κραταει πολυ..Σε μια δυο μερες φυσιολογικα θα εισαι καλα, απλα λιγο εξανλημενη..

Βούλα και εγώ δουλειά είμαι, δεν είσαι η μόνη!!

Ειναι οτι χειροτερο να δουλευει εγκυος γυναικα..και κυριως το Σαββατο..Εγω οταν σχολασω πρεπει να παω στο σουπερ, να παω σπιτι να κανω δουλειες και αμα ειμαι τυχερη να κανω κανενα φαϊ, πριν καταληξω στα ετοιματζιδικα!Και τι εμεινε?Μια Κυριακη..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Εγώ σχολάω 2 (ευτυχώς 5ωρο σήμερα) και μετά θα πάω κομμωτήριο, μετά σπίτι να ταίσω, κοιμίσω τον μικρό και μετά σιδέρωμα. Στις 7 έχουμε βάφτιση και πρέπει να ετοιμάσω τα ρούχα μας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι από τον σίδηρο... Αφού μόνο μετά απότην λήψη του ήμουν χάλια.. Τι να πω...

Εσείς τι κάνετε??

Μονο αν τα σταματησεις για κανα 2 μερες, τοτε θα καταλαβεις αν ειναι απο αυτο..Σου ειπε να τα σταματησεις σωστα?

Ελευθερια και εγω σημερα κατα τις 2 σχολαω..Αλλα το σκεφτομαι για να φυγω νωριτερα..Πρεπει να εχω χαμηλο σιδηρο.Δεν εξηγειτε αλλιως..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Μονο αν τα σταματησεις για κανα 2 μερες, τοτε θα καταλαβεις αν ειναι απο αυτο..Σου ειπε να τα σταματησεις σωστα?.

Ναι μου είπε να μην τα πάρω... Θα δείξει .

Κι έλεγα να κάνω μια πίτα σήμερα. Ε θα την κάνω σιγά δεν είμαι κρεβατωμενη!

Τι δουλειά κανείς είπαμε?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι μου είπε να μην τα πάρω... Θα δείξει .

Κι έλεγα να κάνω μια πίτα σήμερα. Ε θα την κάνω σιγά δεν είμαι κρεβατωμενη!

Τι δουλειά κανείς είπαμε?

Αμα σερνεσαι κατσε και αραξε!Μην πιεζεσαι..

Ειμαι γραμματεας σε εταιρια πωλησεων..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Αμα σερνεσαι κατσε και αραξε!Μην πιεζεσαι..

Ειμαι γραμματεας σε εταιρια πωλησεων..

Δεν σερνομαι αυτό είναι.. Δεν μπορώ εγώ πρέπει κατι να κάνω με κατι να ασχολούμαι.

Ευτυχώς μέχρι στιγμής είμαι οκ!!

Άσχετο,η τηλεόραση δεν έχει τίποτα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν σερνομαι αυτό είναι.. Δεν μπορώ εγώ πρέπει κατι να κάνω με κατι να ασχολούμαι.

Ευτυχώς μέχρι στιγμής είμαι οκ!!

Άσχετο,η τηλεόραση δεν έχει τίποτα...

Εεε αμα αισθανεσαι καλα, κανε μωρε!

Αυτο για την τηλεοραση, δεν μου φαινεται περιεργο..:rolleyes:

Εγω σκεφτομαι να τους πω να με απολυσουν για σημερα και να με ξαναπροσλαβουν την Δευτερα!Να παω να κανω κανενα σπανακορυζο, να συνελθω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλημερα και σε εσενα Ελευθερια!!

Μαργαριτα..Αμα σου πω οτι δεν εχει ουτε πενταλεπτο που μου μυρισε κοτοπουλο λεμονατο στο φουρνο με πατατες..:P

λες ε? εχω κ πολυ καιρο να το φαω ετσι!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εεε αμα αισθανεσαι καλα, κανε μωρε!

Αυτο για την τηλεοραση, δεν μου φαινεται περιεργο..:rolleyes:

Εγω σκεφτομαι να τους πω να με απολυσουν για σημερα και να με ξαναπροσλαβουν την Δευτερα!Να παω να κανω κανενα σπανακορυζο, να συνελθω!

Χα χα! Έτσι να κανεις σου δίνω το οκ!! Κι εγώ δεν θα την παλευα να κάτσω ορθοστασία και να εξυπηρετω σπαστικο κόσμο!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

περαστικα Δωρακι μου...περιεργο ομως που σε πιανει μετα τον σιδηρο. τωρα το σταματας δηλαδη? παντως ξερω οτι ειναι πολυ βαρι το χαπι. εγω επαιρνα κατι αμπουλες.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...