Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Το ξερω οτι αυτο ειναι ενα θεμα, και εγω αρχισα να ειμαι λιγο δυσκοιλια και οσο περναει ο καιρος θα χειροτερεψω το ξερω, αλλα το σιδηρο δεν προκειται να το κοψω γιατι πανω απ'ολα θελω να ειμαι ντουρα, και οχι να πεσω κατω καμμια ωρα και να μην ξερουν τι να με κανουν!!:tongue::tongue:

Δε σου εχει δωσει κατι για τη δυσκοιλιοτητα? στις εγκυες που εχουν προβλημα ξερω οτι τους δινουν μεχρι το τελος ενα σιροπι.

Παντως αν εχει το μωρακι ελλειψη σιδηρου, ειναι πολυ ζορι ρε κοριτσια!Εβλεπα τη Θεια μου που εδινε στη ξαδελφη μου.Νεογεννητο ηταν.Το εδινε να πιει ενα καταμαυρο πραμα..και το καημενο δεν καθοταν και εκλαιγε..Αστα να πανε ειναι.Βεβαια, υπαρχουν αλλα πολυ πιο σοβαρα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ τωρα που το σκεφτομαι με τις ανακατατάξεις που έχω κάνει εγώ στο σπίτι για να μπορέσω να χωρέσω τον καναπέ που ειχα μεσα στο παιδικο και τον έβγαλα,δεν έχω και πολύ χώρο για το δέντρο!!!! Που θα το βάλω?? Λέτε να πάρω απο αυτα που κρεμιούνται στο ταβάνι?? χα χα!!!Μονο έτσι θα χωρέσει... Ντοιγκ!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα και απο εμενα!!! αχ λετε για το σιδηρο;; δεν το θελω καθολου γιατι με κανει δυσκοιλια και μενα,αλλα αναγκαστικα το πινω.το ασβεστιο σιχαινομαι! μπλιαχ!

να ρωτησω κατι;; πονοκεφαλους εχει καμια σας;;; εγω υποφερω!!! απο τοτε που σταματησαν οι εμετοι αρχισαμε με τους πολυωρους πονοκεφαλους!!!

....ηρθε το θαυμα.....

Αχ τωρα που το σκεφτομαι με τις ανακατατάξεις που έχω κάνει εγώ στο σπίτι για να μπορέσω να χωρέσω τον καναπέ που ειχα μεσα στο παιδικο και τον έβγαλα,δεν έχω και πολύ χώρο για το δέντρο!!!! Που θα το βάλω?? Λέτε να πάρω απο αυτα που κρεμιούνται στο ταβάνι?? χα χα!!!Μονο έτσι θα χωρέσει... Ντοιγκ!!!

Αν δεν την παλευεις καθολου απο χωρο,μπορεις να το στολισεις στο μπαλκονι και να κανεις και ενα ωραιο πιασιμο στη κουρτινα, να ειναι ανοιχτη και να φαινεται και μεσα..Λεω εγω τωρα!:confused:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

καλημερα και απο εμενα!!! αχ λετε για το σιδηρο;; δεν το θελω καθολου γιατι με κανει δυσκοιλια και μενα,αλλα αναγκαστικα το πινω.το ασβεστιο σιχαινομαι! μπλιαχ!

να ρωτησω κατι;; πονοκεφαλους εχει καμια σας;;; εγω υποφερω!!! απο τοτε που σταματησαν οι εμετοι αρχισαμε με τους πολυωρους πονοκεφαλους!!!

Καλημερα!Εγω δεν εχω..αλλα δεν ειμαι και κρητηριο αφου ποτε δεν ειχα τπτ..Αμα δεν μεγαλωνε και λιγο η κοιλια, δεν θα καταλαβαινα οτι ειμαι εγκυος!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Πονοκεφαλους δεν έχω καθόλου... Τωρα για το σίδηρο που σε κάνει δυσκοίλια δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά!!! Το ασβέστιο που πίνω εγω είναι τέλειο κορίτσια!! Αναβράζον με γεύση λεμόνι!!! σαν να πίνω λεμονάδα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ε μια χαρά αν έχεις μικρό δεντρακι και φάτνη! Και τα παιδάκια σου τέλεια που καταλαβαίνουν... Αν και το δωράκι θα το ψάξουν κάτω απο το δεντράκι ε???

Ναι μωρε τα χρυσα μου ειναι καλοβολα!!

Να σου πω με το δωρο, εχουν αρχισει και υποπτευονται τι γινεται, οτι δλδ δεν υπαρχει Αγιος Βασιλης, για να μη σου πω οτι ο μεγαλος ειναι τελειως σιγουρος γι'αυτο και πονηρευει και τον μικρο! καθε χρονο μου λενε οτι θα αντεξουν ξυπνιοι ολη νυχτα για να τον δουν, τελικα δεν τα καταφερνουν.Μετα με ρωταγαν πως μπαινει στο σπιτι, εγω τους ελεγα απο την καμιναδα, τωρα μου λεει ο μεγαλος σιγα μη χωραει απο εκει, αφου ειναι χοντρος.Αλλες φορες μου λενε σιγα μην προλαβαινει ολα τα σπιτια της Κεφαλλονιας και διαφορα τετοια!...

Ωσπου στο τελος τους ρωτησα και εγω τι προτιμουν, τα δωρα να ειναι απο τον Αγιο Βασιλη που ειναι πνευμα, η απο τη μαμα και τον μπαμπα?

και απαντησαν το δευτερο, οποτε καπως ετσι εχει αρχισει να χανεται το παραμυθι...ακουν και απο το σχολειο μωρε κιολας, και δε μπορω πλεον να τα κοροιδευω!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αν δεν την παλευεις καθολου απο χωρο,μπορεις να το στολισεις στο μπαλκονι και να κανεις και ενα ωραιο πιασιμο στη κουρτινα, να ειναι ανοιχτη και να φαινεται και μεσα..Λεω εγω τωρα!:confused:

Μωρέ εσύ καλά τα λες αλλά εδώ που ζω εγώ αν χιονίσει την βάψαμε!! Θα ψάχνω να βρω σε ποιο σημείο ήταν στολισμένο το δέντρο!! Επίσης φυσάει πολύ γιατί μένω ψηλα και θα το ψάχνω στα στενακια αν το παρει ο αερας! Εχω κατι βαριές γλάστρες έξω στο μπαλκόνι με βάγια και ένα άλλο φυτό που δεν θυμάμαι τωρα που ειναι όλων των εποχών και ασήκωτα με τοσο βαρος...Θα στολίσω κ αυτά με λαμπάκια.... Βάζω και στα κάγκελα σωλήνα και ένα αστερι... Οκ με εξω αλλά με το μέσα??? Το βρήκα....θα βάλω τον άντρα μου να κάθετε σε μια γωνία και να το κρατάει ψηλά ωστε να μην πιάνει χώρο... χα χα χα!!!:lol::lol:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μωρέ εσύ καλά τα λες αλλά εδώ που ζω εγώ αν χιονίσει την βάψαμε!! Θα ψάχνω να βρω σε ποιο σημείο ήταν στολισμένο το δέντρο!! Επίσης φυσάει πολύ γιατί μένω ψηλα και θα το ψάχνω στα στενακια αν το παρει ο αερας! Εχω κατι βαριές γλάστρες έξω στο μπαλκόνι με βάγια και ένα άλλο φυτό που δεν θυμάμαι τωρα που ειναι όλων των εποχών και ασήκωτα με τοσο βαρος...Θα στολίσω κ αυτά με λαμπάκια.... Βάζω και στα κάγκελα σωλήνα και ένα αστερι... Οκ με εξω αλλά με το μέσα??? Το βρήκα....θα βάλω τον άντρα μου να κάθετε σε μια γωνία και να το κρατάει ψηλά ωστε να μην πιάνει χώρο... χα χα χα!!!:lol::lol:

αν το βαλεις πανω σε ενα τραπεζακι του σαλονιου; σε μια γωνιτσα;;

....ηρθε το θαυμα.....

Παντως αν εχει το μωρακι ελλειψη σιδηρου, ειναι πολυ ζορι ρε κοριτσια!Εβλεπα τη Θεια μου που εδινε στη ξαδελφη μου.Νεογεννητο ηταν.Το εδινε να πιει ενα καταμαυρο πραμα..και το καημενο δεν καθοταν και εκλαιγε..Αστα να πανε ειναι.Βεβαια, υπαρχουν αλλα πολυ πιο σοβαρα!

Αρα , απο το να παιδευεται το νεογεννητο και εσυ μαζι του να στεναχωριεσαι, και να θελεις συνεχεια εξετασεις σε αυτο το μικρο χερακι, για να το ελεγχεις, και να μην εισαι και σιγουρη καθε φορα αν ανεβαινει ο αιματοκριτης του, καλυτερα μια μαμα να παιδευτει λιγο στη διαρκεια της εγκυμοσυνης.

Οταν λες οτι το ειχες παρει μετα απο κορν-φλεικς, εννοεις μετα απο γαλα με κορν-φλεικς?

Ο γιατρος σου δε σου εδωσε οδηγιες πως θα το παιρνεις?

ναι..οκ!δεν σκεφτηκα τον παραγοντα καιρος!

ποτε αρχιζει να χιονιζεις συνηθως εκει?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ναι μωρε τα χρυσα μου ειναι καλοβολα!!

Να σου πω με το δωρο, εχουν αρχισει και υποπτευονται τι γινεται, οτι δλδ δεν υπαρχει Αγιος Βασιλης, για να μη σου πω οτι ο μεγαλος ειναι τελειως σιγουρος γι'αυτο και πονηρευει και τον μικρο! καθε χρονο μου λενε οτι θα αντεξουν ξυπνιοι ολη νυχτα για να τον δουν, τελικα δεν τα καταφερνουν.Μετα με ρωταγαν πως μπαινει στο σπιτι, εγω τους ελεγα απο την καμιναδα, τωρα μου λεει ο μεγαλος σιγα μη χωραει απο εκει, αφου ειναι χοντρος.Αλλες φορες μου λενε σιγα μην προλαβαινει ολα τα σπιτια της Κεφαλλονιας και διαφορα τετοια!...

Ωσπου στο τελος τους ρωτησα και εγω τι προτιμουν, τα δωρα να ειναι απο τον Αγιο Βασιλη που ειναι πνευμα, η απο τη μαμα και τον μπαμπα?

και απαντησαν το δευτερο, οποτε καπως ετσι εχει αρχισει να χανεται το παραμυθι...ακουν και απο το σχολειο μωρε κιολας, και δε μπορω πλεον να τα κοροιδευω!:P

Αχ ξέρεις τι μου θύμησες??? Είχαμε μαγαζί με παιχνίδια για πολλά χρόνια εδω και στην περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κάναμε το εξής... Ντυνόταν κάποιος με στολή Αγ.Βασίλη και πήγαινε το δωρο που είχες διαλέξει πχ εσυ σαν πελάτης στο σπίτι την μερα που ήθελε και εμφανιζόταν στο παιδάκι ο Αγιος και πάθαινε πλάκα το μικρό!!! Και ξερεις έλεγε και το όνομα του καθε παιδιού και ήταν πολύ ωραίο!!! Είμασταν πρωτοπόροι σε αυτό!!! Μια φορά δεν θα ξεχάσω ο πατέρας μου μου έκανε πλάκα και έστειλε τον Αγ.Βασίλη και σε μένα όταν ήμουν φοιτήτρια μεγάλη κοπέλα δηλ. και μου είχε στείλει μια κουκλιτσα φραουλίτσα!!! χα χα!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα, τα φωτακια που βαζεις εξω, τη μπριζα τους και τον διακοπτη τους πως τα προστατευεις απο τη βροχη?

Εγω καθε φορα καθομαι και τυλιγω με σακουλα ναυλον και ταινια τα σημεια εκεινα, βασανο μεγαλο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...