Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τρως συχνα κρεας μοσχαρισιο? και εγω βλακειες κανω αλλα επειδη το 29 ειναι το κατωτατο οριο ρεπει να τον παρεις οπωςδηποτε. αν αδειασουν οι αποθηκες σου δεν ξαναγεμιζουν κ μπορει να πρεπει να παιρνεις σε ολη σου την ζωη μετα σιδηρο!! ετσι την πατησε η μητερα του αντρα μου παιδι των λουλουδιων ηταν χορτοφαγος. και αδειασε εντελως.

ναι να σου δωσει αλλη μαρκα να δοκιμασεις. κ εγω υποφερω με τα εντερα παρα πολυ...γι αυτο τον εκοψα. αν πεσει κ αλλο ομως θα ξανααρχισω τι να κανω?

Εεε τρωω κρεας αλλα δεν τρελενομαι κιολας!Δεν το εχω στο προγραμμα.Οποτε κατσει!Τρωω πολυ σπανακι αν μετραει..:)

Αυτο δεν το ηξερα, οτι μπορει να εξακολουθησω να εχω χαμηλο σιδηρο.

Να σου πω.Αυτο εχει καμια σχεση με την χαμηλη πιεση?

Μου την πηρε ο μπαμπας μου προχθες και ηταν 9,9 η μεγαλη και 5,5 η μικρη.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Κοντεύουμε σωστά γι'αυτό αγχωνόμαστε. Πρέπει να οργανωθώ από βδομάδα και μετά τα ρούχα του μωρού να φτιάξω και βαλίτσα!!!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες!

Νίκη δεν θα μπορούσες να μιλήσεις στον Διευθυντή της Σχολής σου για το θέμα των εξετάσεών σου? Κρίμα να χαθούν τα μαθήματα, η κατάστασή σου δικαιλογεί τα πάντα.

λεω να παω σε περιπου 2 εβδομαδες στο γραφειο της να της ξαανμιλησω να δουμε τι θα κανουμε αν επιμενει στο θα δουμε θα παω να μιλησω σε καποιο πιο ανωτερο εκει στη σχολή....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Να ρωτησω κατι που το εχουμε ξαναπει αλλα το ξεχναω?

Τις εβδομαδες κυησης να τις υπολογιζω καλυτερα βαση τερ ή βαση πητ?

Στο προηγουμενο τικερακι που ειχα ρωτουσε και τερ και με εβγαζε 27 εβδ.

Αυτο ρωταω μονο πητ και με βγαζει 28..Τι ισχυει?

(ειδατε τι γραφει το τικερακι?χοχο)

Αυτό μας έλειπε να συγκριθεί το μωρό σου με τις βλαμμένες!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν βάζεις ενα τικερακι σαν το δικο μου που ζηταει κ τα δυο και ειναι ομως ολοσωστο??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια μήπως να πάρετε αυτό που παίρνω εγω που μου κάνει έναν αιματοκριτη 39?? Το ferro sanol παίρνω εγω σε χαπια...

Και χωρια πίνω το φολλικο!

Με αυτο ξεκινησες?Απο την αρχη?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαργαριτα και Αναστασια!!

Αναστασια τελειο το δεντρακι σου! εχεις βαλει φωτακια στο παραθυρο η αντανακλουν απο αλλου? αν εβαλες πως τα εβαλες? γιατι δε βρισκω τροπο να τα κολλησω στο τζαμι ρε γμτ!

Εγω σκεφτομαι οτι πρωτον, για να παω στο υπογειο κατω απο τη σκαλα να παρω τις κουτες με το δεντρο και τα στολιδια, σιγουρα θα σφινωσω εκει περα και δε θα βγαινω με τπτ!!:tongue::tongue:

Δευτερον, πες οτι τα βγαζει ο αντρας μου (που το πιο πιθανο ειναι να μου πει ασε το δεντρο φετος), και το στολιζουμε, μετα θα πρεπει ολα αυτα να μαζευτουν πριν φυγω για Αθηνα δλδ μεχρι τις 12 -01.Για να μαζευτουν μια κουβεντα ειναι απο τους αλλους αν εγω δε βαλω το χερι μου.Τριτον , να αφησω το ξεστολισμα για οταν γυρισω? μεσα στο Φεβρουαριο δλδ, παει πολυ, και θα εχω ενα σωρο δουλειες εδω μετα το ταξιδι ,θα εχω και το μωρακι.

Σκεφτομαι μονο να βγαλω ενα μικρο δεντρακι που εχω ετσι για το καλο και μια φατνη με τα πραγματα της.Αντε και κανενα στολιδι απο 'δω και απο 'κει....:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ανασταια μου τελειο το δεντρο σου.... αντε και του χρονου μαζι με το μωρακι σου...:P
ΑΧ ΝΑΙ!!! Αυτά τα μπούτια είναι...όαση!!!

Αναστασία μου το δεντρο είναι φυσικό ή δεν είδα καλά???

σας ευχαριστω κοριτσια!!! με το καλο να στολιζετε και εσεις!!! αχ οταν νυχτωνει ειναι τελεια μεσα στο σπιτι με στολισμενο δεντρακι και να αναβοσβηνουν τα λαμπακια!!!!:P

ψευτικο ειναι! απλα ο κορμος του ειναι φυσικος κορμος δεντρου!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασια τελειο το δεντρακι σου! εχεις βαλει φωτακια στο παραθυρο η αντανακλουν απο αλλου? αν εβαλες πως τα εβαλες? γιατι δε βρισκω τροπο να τα κολλησω στο τζαμι ρε γμτ!

Εγω σκεφτομαι οτι πρωτον, για να παω στο υπογειο κατω απο τη σκαλα να παρω τις κουτες με το δεντρο και τα στολιδια, σιγουρα θα σφινωσω εκει περα και δε θα βγαινω με τπτ!!:tongue::tongue:

Δευτερον, πες οτι τα βγαζει ο αντρας μου (που το πιο πιθανο ειναι να μου πει ασε το δεντρο φετος), και το στολιζουμε, μετα θα πρεπει ολα αυτα να μαζευτουν πριν φυγω για Αθηνα δλδ μεχρι τις 12 -01.Για να μαζευτουν μια κουβεντα ειναι απο τους αλλους αν εγω δε βαλω το χερι μου.Τριτον , να αφησω το ξεστολισμα για οταν γυρισω? μεσα στο Φεβρουαριο δλδ, παει πολυ, και θα εχω ενα σωρο δουλειες εδω μετα το ταξιδι ,θα εχω και το μωρακι.

Σκεφτομαι μονο να βγαλω ενα μικρο δεντρακι που εχω ετσι για το καλο και μια φατνη με τα πραγματα της.Αντε και κανενα στολιδι απο 'δω και απο 'κει....:rolleyes:

εξω εχω φυσικα δεντρακια και τα βαλαμε λαμπακια!!!!:wink:;-)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δεν θα γκρινιαξουν τα μωρα σου αν δεν στολισεις?Εμενα η αδελφη μου 14 χρονων γαιδουρα και αμα δεν στολισει η μανα μου κατσουφιαζει!

Αμα ξεστολισεις 5-6/1 καλα δεν ειναι?Ή παλι δεν θα προλαβεις λες?

Και εγω το σκεφτομαι το στολισμα να πω..Πολυ χαλια κανει το δεντρο ρε παιδι μου..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Με αυτο ξεκινησες?Απο την αρχη?

Ναι με αυτό! Εντάξει δεν είχα ποτέ πρόβλημα εγω με αιματοκρίτη αλλά μου τον ανέβασε αρκετα ο συγκεκριμένος σιδηρος... Δεν ειναι οτι μου το κρατησε στα ιδια επιπεδα... Προτεινε το στο γιατρο σου βρε να δεις..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Νίκη έτσι να το κάνεις, θα βρεθεί λύση!!!

Κορίτσια βάζω λίγο σκούπα και μετά έχω μαγείρεμα και κρέμα Μάνου κτλ. Είναι και οι δυο άντρες μου εδώ σήμερα και θέλουν φροντίδα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τρως συχνα κρεας μοσχαρισιο? και εγω βλακειες κανω αλλα επειδη το 29 ειναι το κατωτατο οριο πρεπει να τον παρεις οπωςδηποτε. αν αδειασουν οι αποθηκες σου δεν ξαναγεμιζουν κ μπορει να πρεπει να παιρνεις σε ολη σου την ζωη μετα σιδηρο!! ετσι την πατησε η μητερα του αντρα μου παιδι των λουλουδιων ηταν χορτοφαγος. και αδειασε εντελως.

ναι να σου δωσει αλλη μαρκα να δοκιμασεις. κ εγω υποφερω με τα εντερα παρα πολυ...γι αυτο τον εκοψα. αν πεσει κ αλλο ομως θα ξανααρχισω τι να κανω?

Τους τελευταιους μηνες το μωρο τραβαει παρα πολυ απο εσενα.Πρεπει οπωσδηποτε να περνουμε σιδηρο ειδικα τωρα, και μαλιστα με τον σωστο τροπο.Δλδ, 2 ωρες μακρια απο ασβεστιο, τσαι, καφε και πρεπει νηστικη.Εγω το επαιρνα σωστα 2 χαπακια την ημερα και παλι επεσε.Τωρα μου εδωσε αμπουλες σιδηρου για καλυτερη απορροφηση.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Τους τελευταιους μηνες το μωρο τραβαει παρα πολυ απο εσενα.Πρεπει οπωσδηποτε να περνουμε σιδηρο ειδικα τωρα, και μαλιστα με τον σωστο τροπο.Δλδ, 2 ωρες μακρια απο ασβεστιο, τσαι, καφε και πρεπει νηστικη.Εγω το επαιρνα σωστα 2 χαπακια την ημερα και παλι επεσε.Τωρα μου εδωσε αμπουλες σιδηρου για καλυτερη απορροφηση.

αααα ναι!τωρα σωθηκες!σε τετοια πραγματα δεν προσεχω καθολου να πω την αληθεια!Χθες εφαγα κορν φλεικς και μετα απο μιση ωρα πηρα και το σιδηρο..

Παντως εχω την εντυπωση πως οτι ειναι να τραβηξει το μωρο, το τραβαει..απλα η μανουλα εχει προβλημα μετα αν δεν υπαρχει αρκετη ποσοτητα σιδηρου..ετσι?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

κοιτα μαλλον θα μου πει να ξαναπαρω. αλλα φοβαμαι παρα πολυ ρε γμτ μην παθω παλι τα ιδια. θυμαστε δεν εχω περασει κ λιγα κ ειχε να κανει κ το εντερο με αυτα.. ξερω κ εγω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...