Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

@kate82καλησπέρα,εγω βάζω κάθε μέρα πρέπει να είναι βιολογικό ψυχρής εκθλιψης,και απλώνω και στην κοιλιά με μασαζακι εκτός από τον αφαλό είναι τέλειο!

Αλήθεια???? Αυτό ακριβώς με είπε βιολογικό ψυχρης έκθλιψης.  Βρε τι άλλο θα μάθω .δηλαδή βάζεις 2 σταγόνες στον ομφαλο και μετά ότι βγει το κάνεις μαγαζάκι?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα!

Βλεπω σας επιασε ολες ο πανικος με τα πραγματα του μωρου ε?Λογικο ειναι μωρε..Κοντευουμε κοριτσια!Θα μπουνε ομως ολα γρηγορα σε σειρα θελω να πιστευω και ελπιζω σε ενα μηνα να καθομαστε εδω και να σχολιαζουμε τις φωτο απο τα δωματια των ζουζουνιων μας!

Εκανα και εγω την καμπυλη!

Γλυκοζη νηστειας ηταν καπου στο 80.

Γλυκοζη 60' καπου στο 110

Γλυκοζη 120' παλι καπου στο 80..Πρεπει να ειναι καλα ε?!

Αυτο που δεν ηταν καλο ηταν οι εξετασεις αιματος..Αιμαστοκριτης 29 και κατι αλλα αιμοσφαιρια και τετοια, ηταν και αυτα χαμηλα!Γενικα στο χαρτι οι περισσοτερες τιμες ηταν κατεβασμενες και με εντονα γραμματα!Δεν προλαβα να μιλησω με τον μικροβιολογο ομως!

Τα ουρα μου εχουν ακομα αυτα τα νιτρωδη!Αμαν ποια...αφου αν φυγουν, θα μου λειψουν...!

Σημερα λεμε να στολισουμε!:D

καλημερα σε ολες τις αγαπημενες!

Βουλα μια χαρα τα αποτελεσματα σου!

κ εγω πηρα το μικροβιολογικο κ μου ειπαν αιματοκριτης 31,5. χαλια κ εγω ρε γαμωτο αλλα εχω κοψει το σιδηρο. εσενα γιατι ειναι τοσο χαμηλο? παιρνεις κανινικα σιδηρο αλλα δεν κανεις απορροφηση καλη? μηπως πρεπει να παιρνεις εξτρα φιλισιν?

η καμπυλη μου ειπαν ειναι μια χαρα. ανεβαζω αλλα το καιω. ξερω κ εγω τωρα?

θα πανε κ τα αποτελεσματα στο γιατρο μου κ θα μου πει κ εκεινος.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολες τις αγαπημενες!

Βουλα μια χαρα τα αποτελεσματα σου! κ εγω πηρα το μικροβιολογικο κ μου ειπαν αιματοκριτης 31,5. χαλια κ εγω ρε γαμωτο αλλα εχω κοψει το σιδηρο. εσενα γιατι ειναι τοσο χαμηλο? παιρνεις κανινικα σιδηρο αλλα δεν κανεις απορροφηση καλη? μηπως πρεπει να παιρνεις εξτρα φιλισιν?

Οχι μωρε..η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν το παιρνω σωστα!Οποτε θυμαμαι..Ντρεπομαι να το πω στο γιατρο.Το ξερω οτι θα με μαλωσει..

Θα μου πεις τωρα οτι μπορει να κανω κακο ετσι?!!

Θα τον πω οταν παω την επομενη φορα!

Μου ταραζει το στομαχι,τα εντερα μου πονανε, δεν παω τουαλετα και ασε που οταν παιρνω σιδηρο νιωθω πιο αδυναμη...Κουλο ε?Δεν ξερω!

Χθες το ξεκινησα παλι γτ πολυ τον κατηφορο πηραν οι τιμες..Οταν παω θα τον πω αν μπορει να μου δωσει αλλη μαρκα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα!!!!! να σας βάλω και το χριστουγεννιάτικο κλιμα απο το σπιτακι μας!!!!

391024_297017856984904_100000300756180_966273_838769728_n.jpg

δεν φανταζεσαι ποσο ζηλευω αναστασια μου! εγω δεν ξερω αν θα στολισω. δεν εχω ορεξη επειδη θα μετακομισω κ περσυ παλι δεν στολισα επειδη εχασα την μανουλα μου.. του χρονου θα το κανω τσιρκο!:P:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε?

Λίγες είμαστε σήμερα ε??? Εγώ έστειλα τον αντρα μου στο φούρνο να μου πάρει κάτι να φάω!!! και πήγε ο καημένος!!

Αχ χτες που πήγαμε στη φίλη μου που γιόρταζε,η μπέμπα της ήταν φοβερή!! όλο χτυπούσε τα ποδαράκια της και μας γελούσε!!! Μετά την ζούλιξα οταν της αλλαξε παμπερς!!! Θα την ετρωγα σας λέω!!! Αχ το μωρό το δικό μου θα είναι ολο ρουφηγματα απο τα φιλιά!! Βαμπίρ θα γινω σας λέω...!!!!

Καλημερα Δωρα!

Καλα κατσε να δεις οταν θα την αλλαζεις πρωτα ο θεος! εγω τρελλαινομουν να τους φυλαω τα μπουτακια, και οσο τα φυλαγα τοσο αυτα κακαριζαν στα γελια!!!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοντεύουμε σωστά γι'αυτό αγχωνόμαστε. Πρέπει να οργανωθώ από βδομάδα και μετά τα ρούχα του μωρού να φτιάξω και βαλίτσα!!!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες!

Νίκη δεν θα μπορούσες να μιλήσεις στον Διευθυντή της Σχολής σου για το θέμα των εξετάσεών σου? Κρίμα να χαθούν τα μαθήματα, η κατάστασή σου δικαιλογεί τα πάντα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαργαριτακι μου να δεις που του χρονου θα ειναι τα πιο ευτυχισμενα σου χριστουγεννα και θα το στολιζεις το δεντρακι σας μαζι με το παιδακι σου!!!!!!:P:p:p

Δωρα μου ερχοντε χριστουγενναααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! καλα ειμαι αλλα ο λαιμος χαλια!! με τσαι την βγαζω και σουπες! το βραδυ χειροτερευει!!

κοριτσια εγω τελειωσα εχθες με τα ρουχα και τα συναφη του μωρου! εχουν τακτοποιηθει ολα!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα Δωρα!

Καλα κατσε να δεις οταν θα την αλλαζεις πρωτα ο θεος! εγω τρελλαινομουν να τους φυλαω τα μπουτακια, και οσο τα φυλαγα τοσο αυτα κακαριζαν στα γελια!!!:P

ΑΧ ΝΑΙ!!! Αυτά τα μπούτια είναι...όαση!!!

Αναστασία μου το δεντρο είναι φυσικό ή δεν είδα καλά???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οχι μωρε..η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν το παιρνω σωστα!Οποτε θυμαμαι..Ντρεπομαι να το πω στο γιατρο.Το ξερω οτι θα με μαλωσει..

Θα μου πεις τωρα οτι μπορει να κανω κακο ετσι?!!

Θα τον πω οταν παω την επομενη φορα!

Μου ταραζει το στομαχι,τα εντερα μου πονανε, δεν παω τουαλετα και ασε που οταν παιρνω σιδηρο νιωθω πιο αδυναμη...Κουλο ε?Δεν ξερω!

Χθες το ξεκινησα παλι γτ πολυ τον κατηφορο πηραν οι τιμες..Οταν παω θα τον πω αν μπορει να μου δωσει αλλη μαρκα..

τρως συχνα κρεας μοσχαρισιο? και εγω βλακειες κανω αλλα επειδη το 29 ειναι το κατωτατο οριο πρεπει να τον παρεις οπωςδηποτε. αν αδειασουν οι αποθηκες σου δεν ξαναγεμιζουν κ μπορει να πρεπει να παιρνεις σε ολη σου την ζωη μετα σιδηρο!! ετσι την πατησε η μητερα του αντρα μου παιδι των λουλουδιων ηταν χορτοφαγος. και αδειασε εντελως.

ναι να σου δωσει αλλη μαρκα να δοκιμασεις. κ εγω υποφερω με τα εντερα παρα πολυ...γι αυτο τον εκοψα. αν πεσει κ αλλο ομως θα ξανααρχισω τι να κανω?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Δωρα!

αχ αυτα περιμενουμε ολες με τρελλη ανυπομονησια!....:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!

Βουλα, μια χαρα μου φαινεται η καμπυλη σου, θα σου πει και ο γιατρος βεβαια.

Νικη μου, μην παρεις αλλο ζακετακι στο 0-3, μεγαλωνουν πολυ γρηγορα, και πιανει και η Ανοιξη αμεσως μετα. Ισως χρειαστεις ενα ψιλο ζακετακι στο 3-6 για τα βραδια της Ανοιξης μονο.Κατα τα αλλα αυτο που μας εδειξες καλυτερα να το επαιρνες πιο μεγαλο οπως σου ειπε και η Ελευθερια.Παρε το επομενο νουμερο για Οκτωβρη Νοεμβρη.Μπροστα σου θα το βρεις.Οτι παιρνεις μεγαλυτερο μη το φοβασαι,τα μικρα νουμερα να φοβασαι.;);)

Αννα μου δεν θα το παρω γιατι δεν ερχετε Κυπρο αν το επερνα θα το επερνα για 6-12,,, εχω ειδη ενα ζακετακι 0-3 και ενα σακακι 0-3 οποτε δεν θα επερνα 0-3 πάλι. αν τυχει να δω κατι θα το παρω 6-12,

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κοντεύουμε σωστά γι'αυτό αγχωνόμαστε. Πρέπει να οργανωθώ από βδομάδα και μετά τα ρούχα του μωρού να φτιάξω και βαλίτσα!!!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες!

Νίκη δεν θα μπορούσες να μιλήσεις στον Διευθυντή της Σχολής σου για το θέμα των εξετάσεών σου? Κρίμα να χαθούν τα μαθήματα, η κατάστασή σου δικαιλογεί τα πάντα.

Να ρωτησω κατι που το εχουμε ξαναπει αλλα το ξεχναω?

Τις εβδομαδες κυησης να τις υπολογιζω καλυτερα βαση τερ ή βαση πητ?

Στο προηγουμενο τικερακι που ειχα ρωτουσε και τερ και με εβγαζε 27 εβδ.

Αυτο ρωταω μονο πητ και με βγαζει 28..Τι ισχυει?

(ειδατε τι γραφει το τικερακι?χοχο)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

τρως συχνα κρεας μοσχαρισιο? και εγω βλακειες κανω αλλα επειδη το 29 ειναι το κατωτατο οριο πρεπει να τον παρεις οπωςδηποτε. αν αδειασουν οι αποθηκες σου δεν ξαναγεμιζουν κ μπορει να πρεπει να παιρνεις σε ολη σου την ζωη μετα σιδηρο!! ετσι την πατησε η μητερα του αντρα μου παιδι των λουλουδιων ηταν χορτοφαγος. και αδειασε εντελως.

ναι να σου δωσει αλλη μαρκα να δοκιμασεις. κ εγω υποφερω με τα εντερα παρα πολυ...γι αυτο τον εκοψα. αν πεσει κ αλλο ομως θα ξανααρχισω τι να κανω?

Κορίτσια μήπως να πάρετε αυτό που παίρνω εγω που μου κάνει έναν αιματοκριτη 39?? Το ferro sanol παίρνω εγω σε χαπια...

Και χωρια πίνω το φολλικο!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...