Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

@kate82καλησπέρα,εγω βάζω κάθε μέρα πρέπει να είναι βιολογικό ψυχρής εκθλιψης,και απλώνω και στην κοιλιά με μασαζακι εκτός από τον αφαλό είναι τέλειο!

Αλήθεια???? Αυτό ακριβώς με είπε βιολογικό ψυχρης έκθλιψης.  Βρε τι άλλο θα μάθω .δηλαδή βάζεις 2 σταγόνες στον ομφαλο και μετά ότι βγει το κάνεις μαγαζάκι?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παω σιγα σιγα να ξαπλωσω, να διαβασω και το βιβλιο μου.Τα λεμε αυριο!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μόλις τον κοίμισε ο άντρας μου και πάω για ύπνο κορίτσια!

Καληνύχτα!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Πέσατε όλες για ύπνο έ?Εγω έβαλα το μικρό έφαγα μια λαχανοσαλάτα σας διάβασα και περιμένω να περάσει η ώρα να κάνω τη μέτρηση για να κοιμηθώ.

Μαργαρίτα μου καλά αποτελέσματα και με το καλό που μπήκες και στον έβδομο φεύγει το πολύ άγχος ε?

Ανθη μου με γεια το κρεβατάκι.

Δώρα μου υπομονή έχεις φάει το γαίδαρο βρε το τελειώνεις το δωματιο μέσα στην εβδομάδα.

Ελευθερία μου περαστικά σας και εμένα ο μικρός σαν να συναχώθηκε λίγο θα δούμε.

Πόπη μου κουράγιο εγω τα πάω καλά με τις μετρήσεις πήρα τον αέρα!Αλλά αισθάνομαι ότι τσάμπα μετριέμαι όλες είναι μέχρι 90 και στην ταβέρνα έφαγα μπιφτέκια με σαλάτα το κοψίδι σου δύο κολοκυθάκια τηγανητά και ένα κομματάκι χαλβά σιμιγδαλένιο και 90!Τι να πω θα το κάνω καμιά 10αριά μέρες και μετά θα τον πάρω τηλ. μήπως έχει γίνει κανένα λάθος και τσάμπα τρυπιέμαι.Τις ταινίες μου τις έγραψε ο παθαλόγος στο ΙΚΑ είναι γνωστός του μπαμπά μου όμως.Δεν έχεις κανένα εσύ ή ο γιατρός δε ξέρει κανένα να μπορεί να τις γράψει?

Καλό βράδυ κορίτσια!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Ax βρε κοριτσια παλι δεν σας προλαβα...Κριμα!

Το απογευματακι καναμε καθαριοτητα κ συμμαζεμα στο σπιτι ...επειτα βγηκαμε λιγο εξω, πηγαμε βολτιτσα στα μαγαζια , αγορασαμε κατι δωρα...αυριο εχουμε 2 γιορτες να παμε...

Ευτυχως αυριο περιμενω να ερθει η μανουλα μου να με βοηθησει με το σιδερωμα...Τα επλυνα ολα μεχρι στιγμης...Και τωρα ελπιζω αυριο-μεθαυριο να τελιωσουμε κ με το σιδερωμα...

Ανθη μου μεγεια το κρεβατακι...

Δωρα μου υπομονη σε 1 εβδομαδα θα τα εχεις ολα ετοιμα!!

Ελευθερια μου περαστικα στον μικρουλη σου...Τι πονηρος ειναι??Περιμενει το δωρο απο την μπεμπα ε??Τον καλο μου!!!

Καλα αν αφηναμε τους αντρες να απφασιζουν θα ειχαμε προκοψει...χαχα!

Εμενα ευτυχως ειναι συγκαταβατικος και μου κανει τα χατηρια αρα οταν θελω να ψωνισουμε κατι με παει κατευθειαν...μη σας πω ηθελε να τα παρουμε ολα απο νωριτερα αλλα τον κρατησα...

Αχ αυτα δεν μετρανε αρκει να ειναι τα μωρακια μας υγιη και να γεννηθουν στην ωρα τους...

αντε σας καληνυχτω!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλημέρα!Ευτυχώς δεν ξαναέκανε εμετό το μαναράκι μου, άντε πια παλιοιώσεις! Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα για να τον παρακολουθώ, τον μπαμπά τον ξαποστείλαμε στο μονο:)

Δεν έχει ξυπνήσει κανείς τους, θέλω τζάκι σήμερα, είναι καιρός για χουχούλιασμα και ζεστασιά:)

Γεωργία να το αναφέρεις στον γιατρό μωρέ μην ταλαιπωρείσαι άδικα. Δεν ξέρω και πολλά από σάκχαρο, εμένα η καμπύλη βγήκε πολύ χαμηλή 73η πρώτη λήψη και 85 η δεύτερη. Μου είπε πως είναι άψογη η εξέταση και δεν κινδυνεύω ποτέ μου να κάνω σάκχαρο. Θα το δείξει η ιστορία:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα!!!!

Σαββατο σημερα θα ειμαι και μονη μου σπίτι ο Χριστός θα πάει σε ενα σεμινάριο σε λίγο.... και θα ασχοληθώ με το πορτφόλιο μου επειδή ειμαι εγκυος πρέπει να το παραδωσω πριν τις γιορτες γιατί είναι με συνεντευξη(και κανονικα θα ήταν 25 του Γενναρη εγω εκεινη την μερα μπορει να εχω ειδη γεννησει χεχε) δεν σας ειπα βρηκα μια απο τις καθηγητριες μου και της ειπα αν γινετε να κανω την εξεταση μου εγω πιο γηγορα και τι μου λέει γιατί που θα πας(καλα δεν βλεπει την κοιλιουμπα μπαμ κανει) ειμαι εγκυος της λεω, τελικα κατέληξε να μου πει ότι ακόμα ειναι γρηγορα και να περιμενουμε και να δούμε,(τι να δουμε θα ερθει και ο Δεκεμβρης και εγω δεν θα ξερω τι μου γίνετε:mad:), και να της λεω ότι αγχωνομαι και θέλω να ξερω τι θα κανουμε και αυτή στα ιδια.... α δεν σας είπα και το καλύτερο αυτή ειναι από Ελλαδα μόλις δώσει βαθμους φευγει για Ελλαδα και μην την είδατε, ειναι το τελευταιο της εξαμηνο τώρα, αρα αν δεν προλάβω να κανω την εξεταση της μένω το μαθημα γιατί δεν θα ειναι εδώ να μου το κάνει:mad:. αχ σας ζορίζω και εσας πρωί πρωί.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Μπράβο Σοφάκι, τα έπλυνες όλα ε? Τελικά μόνο εγώ έχω μείνει πίσω. Δεν έχω πλύνει ούτε ένα ζιπουνάκι!!!!

καλημερα!!! ουτε εγω εχω πλύνει τίποτα ΕΛευθερια μου ακομη μεσα στις γιορτες θα μεινουμε μαλλον εμεις θα βοηθαει και η μαμα μου η καλυτερα θα βοηθαω τη μαμα μου αφου όλα θέλει να τα κανει ας ειναι καλα γατι εχω πίξει με τις εργασιες μου φέτος

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Βλεπω σας επιασε ολες ο πανικος με τα πραγματα του μωρου ε?Λογικο ειναι μωρε..Κοντευουμε κοριτσια!Θα μπουνε ομως ολα γρηγορα σε σειρα θελω να πιστευω και ελπιζω σε ενα μηνα να καθομαστε εδω και να σχολιαζουμε τις φωτο απο τα δωματια των ζουζουνιων μας!

Εκανα και εγω την καμπυλη!

Γλυκοζη νηστειας ηταν καπου στο 80.

Γλυκοζη 60' καπου στο 110

Γλυκοζη 120' παλι καπου στο 80..Πρεπει να ειναι καλα ε?!

Αυτο που δεν ηταν καλο ηταν οι εξετασεις αιματος..Αιμαστοκριτης 29 και κατι αλλα αιμοσφαιρια και τετοια, ηταν και αυτα χαμηλα!Γενικα στο χαρτι οι περισσοτερες τιμες ηταν κατεβασμενες και με εντονα γραμματα!Δεν προλαβα να μιλησω με τον μικροβιολογο ομως!

Τα ουρα μου εχουν ακομα αυτα τα νιτρωδη!Αμαν ποια...αφου αν φυγουν, θα μου λειψουν...!

Σημερα λεμε να στολισουμε!:D

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα κοριτσακια!!

Βουλα, μια χαρα μου φαινεται η καμπυλη σου, θα σου πει και ο γιατρος βεβαια.

Νικη μου, μην παρεις αλλο ζακετακι στο 0-3, μεγαλωνουν πολυ γρηγορα, και πιανει και η Ανοιξη αμεσως μετα. Ισως χρειαστεις ενα ψιλο ζακετακι στο 3-6 για τα βραδια της Ανοιξης μονο.Κατα τα αλλα αυτο που μας εδειξες καλυτερα να το επαιρνες πιο μεγαλο οπως σου ειπε και η Ελευθερια.Παρε το επομενο νουμερο για Οκτωβρη Νοεμβρη.Μπροστα σου θα το βρεις.Οτι παιρνεις μεγαλυτερο μη το φοβασαι,τα μικρα νουμερα να φοβασαι.;);)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε?

Λίγες είμαστε σήμερα ε??? Εγώ έστειλα τον αντρα μου στο φούρνο να μου πάρει κάτι να φάω!!! και πήγε ο καημένος!!

Αχ χτες που πήγαμε στη φίλη μου που γιόρταζε,η μπέμπα της ήταν φοβερή!! όλο χτυπούσε τα ποδαράκια της και μας γελούσε!!! Μετά την ζούλιξα οταν της αλλαξε παμπερς!!! Θα την ετρωγα σας λέω!!! Αχ το μωρό το δικό μου θα είναι ολο ρουφηγματα απο τα φιλιά!! Βαμπίρ θα γινω σας λέω...!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλα..την διεγραψα..πολυ χωρο πιανει!

Δεν ειναι υπεροχη κουρτινα?Πφφ...

Καλημερα Αννα!Ναι..μαλλον καλη πρεπει να ειναι η καμπυλη συμφωνα με αυτα που λενε τα κοριτσια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...