Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

@kate82καλησπέρα,εγω βάζω κάθε μέρα πρέπει να είναι βιολογικό ψυχρής εκθλιψης,και απλώνω και στην κοιλιά με μασαζακι εκτός από τον αφαλό είναι τέλειο!

Αλήθεια???? Αυτό ακριβώς με είπε βιολογικό ψυχρης έκθλιψης.  Βρε τι άλλο θα μάθω .δηλαδή βάζεις 2 σταγόνες στον ομφαλο και μετά ότι βγει το κάνεις μαγαζάκι?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω να δεις πως τις μετραω, εχω και τα παιδια που με ρωτουν συνεχεια ποσες μερες εμειναν!

αχ τα πουλακια μου!!!περιμενουν πως κ πως εεεε??

εμενα η ανιψια μου που ειναι 3 χρονων οποτε ερχεται σπιτι χαιδευει την κοιλια μου και με ρωταει με την παιδικη φωνουλα της :θεια Ποπη ποτε θα παμε στο νοκομειο να βγαλεις το νινι να το παρω αγκαλια??

αχ λιωνω οταν με κανει ετσι!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εσυ Μαργαριτα δε χρειαζεται να αγχωνεσαι.Ουτως η αλλως δεν θα ετοιμασεις δωματιο τωρα της μπεμπας ετσι δεν ειναι? μονο τα πραγματακια της.Μετα στο αλλο σπιτι με την ησυχια σου το φτιαχνεις.

ναι ετσι το σκεφτομαι κ εγω..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Βγάζει συχνά εκπτώσεις. Μέχρι χθες είχε -25%, μετά έβαλε -30% για λίγες ώρες. Είναι άψογοι στο μάρκετινγκ, ξέρουν καλά τι κάνουν!

παντως εχει καλες τιμες απ'οτι ειδα!!θα δω απο βδομαδα σε τι τιμες θα τα εχει και ισως παραγγειλουμε κατι να ανεβει λιγο και η ψυχολογια!!σε ποσες μερες τα στελνουν??χρεωνομαστε μεταφορικα?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Τα gymbacks εννοείς?Η επόμενη περίοδο εξαργύρωσης ξεκινάει 19 Γενάρη αν θυμάμαι καλά, γράφει επάνω τις ημερομηνίες οπότε δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τώρα.

Αρα λογικα τοτε δεν θα εχουν εκπτωσεις.

Τωρα που γραφουν δωρεαν μεταφορικα ισχυει και για εδω?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ο μικρός μου ξυπνάει το πρωί, σηκώνει την μπλούζα μου, φιλάει την κοιλιά μου και λέει 'μπέμπα σ'απαπώ πολύ πολύ...θα μου φέλεις μεγάλο παιχίδι' αχαχα

Έτσι του είπα χθες και την λάτρεψε ο πονηρός!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

παντως εχει καλες τιμες απ'οτι ειδα!!θα δω απο βδομαδα σε τι τιμες θα τα εχει και ισως παραγγειλουμε κατι να ανεβει λιγο και η ψυχολογια!!σε ποσες μερες τα στελνουν??χρεωνομαστε μεταφορικα?

Σε νορμάλ τιμές δεν έχω ψωνίσει ποτέ, πάντα εκπτωτικά παίρνω!

Σε 2 βδομάδες συνήθως παραλαμβάνεις, εκτός και αν κάνουν κάποιο θαύμα από τα ΕΛΤΑ και καθυστερήσει.

Έως 125 δολλάρια χρεώνει 22 δολλάρια μεταφορικά, μετά τα διπλασιάζει αλλά δεν σε συμφέρει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ο μικρός μου ξυπνάει το πρωί, σηκώνει την μπλούζα μου, φιλάει την κοιλιά μου και λέει 'μπέμπα σ'απαπώ πολύ πολύ...θα μου φέλεις μεγάλο παιχίδι' αχαχα

Έτσι του είπα χθες και την λάτρεψε ο πονηρός!

Ειδες τα καλα και τα συμφεροντα!!...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αρα λογικα τοτε δεν θα εχουν εκπτωσεις.

Τωρα που γραφουν δωρεαν μεταφορικα ισχυει και για εδω?

Όχι μπορεί να έχει και εκπτώσεις τότε, δεν έχει να κάνει και τα gymbacks ισχύουν κανονικά.

Τα δωρεάν μεταφορικά είναι μόνο για USA.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

θελω να παρω αυτό το ζακετακι αλλά δεν ξερω τι νουμερο να παρω, για 0-3 όχι γιατι έχω ειδη 2, να το πάρω για του χρόνου ή για 3-6..

http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446000078&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305284873&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1322252721293&productSizeSelected=0&fit_type=

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

θελω να παρω αυτό το ζακετακι αλλά δεν ξερω τι νουμερο να παρω, για 0-3 όχι γιατι έχω ειδη 2, να το πάρω για του χρόνου ή για 3-6..

http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446000078&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305284873&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1322252721293&productSizeSelected=0&fit_type=

Για πότε το θέλεις Νίκη μου? Το 3-6 υπολόγισε να το βάλει Απρίλη-Μάη μόνο και μετά μπαίνει καλοκαίρι. Στην θέση σου θα έπαιρνα το 6-12!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Για πότε το θέλεις Νίκη μου? Το 3-6 υπολόγισε να το βάλει Απρίλη-Μάη μόνο και μετά μπαίνει καλοκαίρι. Στην θέση σου θα έπαιρνα το 6-12!

ε βασικα κι εγω σκεφτομουνα για το 6-12 απλα ελπιζω να του ειναι καλό του στο διαστημα που ο καιρός θα ειναι κρύος... 6 με 12 θα ειναι απο τον ιουλιο μεχρι τον Γεναρη

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ε βασικα κι εγω σκεφτομουνα για το 6-12 απλα ελπιζω να του ειναι καλό του στο διαστημα που ο καιρός θα ειναι κρύος... 6 με 12 θα ειναι απο τον ιουλιο μεχρι τον Γεναρη

Εγώ στον γιο μου θα έπαιρνα σίγουρα το μεγαλύτερο αλλά το 6-12 θα σε βολέψει για Οκτώβρη-Νοέμβρη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...