Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

@kate82καλησπέρα,εγω βάζω κάθε μέρα πρέπει να είναι βιολογικό ψυχρής εκθλιψης,και απλώνω και στην κοιλιά με μασαζακι εκτός από τον αφαλό είναι τέλειο!

Αλήθεια???? Αυτό ακριβώς με είπε βιολογικό ψυχρης έκθλιψης.  Βρε τι άλλο θα μάθω .δηλαδή βάζεις 2 σταγόνες στον ομφαλο και μετά ότι βγει το κάνεις μαγαζάκι?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και όσο είχε πυρετό ήταν πολύ ενεργητικός. Αφού έβαζα και ξαναέβαζα θερμόμετρο, λέω μπα ιδέα μου είναι...Συνήθως όταν έχει πυρετό είναι κολλημένος στην αγκαλιά της μαμάς!

φτου φτου μη το ματιαξεις το παιδι μια χαρα να ειναι ετσι!!ζωηρος και ας ειναι καλα!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρομοίως και εμένα. Δεν ξέρει καν που είναι το κάθε ρούχο του Μάνου. Κάθε βράδυ που τον κάνω μπάνιο του βρίσκω εγώ εσώρουχα και ρούχα!

Δε λες παλι καλα που ξερει που ειναι τα δικα του!! (ο αντρας μου)!! χιχι!!!

Και οταν ερχονται πραγματα στο γραφειο, απο παραγγελιες που κανω, οπως π.χ. απο ραξεβσκυ, τα φερνει σπιτι και ουτε που με ρωταει τι ειναι μεσα.Υστερα οταν τα καμαρωνω τα ρουχα η τα δειχνω στα παιδια , παλι δε μιλαει, γιατι δεν ξερει ποσα εχω, και τι αναγκες εχω για το μωρο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μη στεναχωριεσαι Ποπη μου, ολα θα γινουν, μονο μερικες εβδομαδες εμειναν, υπομονη!!

αχ σαν τα φανταρακια τις μετραω ,,,εχω κανει και κολαζ στο σαλονι μου και σβηνω μερες:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαλι μου δικιο εχεις εσυ εισαι σε χειροτερη φαση μια που δεν κουνιεσαι καθολου... Παλι καλα δεν εχεις μετακομιση παντως. Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις με ψωνια κ τετοια;; Εχεις αγχωθει;;

Εσυ Μαργαριτα δε χρειαζεται να αγχωνεσαι.Ουτως η αλλως δεν θα ετοιμασεις δωματιο τωρα της μπεμπας ετσι δεν ειναι? μονο τα πραγματακια της.Μετα στο αλλο σπιτι με την ησυχια σου το φτιαχνεις.

Να σου πω Άννα μου από το να είχε άποψη για τα πάντα και να θέλει να επιβάλλει το γούστο του, μια χαρά είναι και έτσι ε?:)

Α! εγω ειμαι ευχαριστημενη ετσι! δεν ανακατευεται σε αυτα.

Σε εκεινο που ανακατευτηκε ας πουμε ειναι οταν φτιαχναμε αυτο το σπιτι, τοτε ελεγε τη γνωμη του.Ενταξει τοτε την ηθελα κιολας! και για τα επιπλα και για τα παντα εδω μεσα.

Αλλα σε ολα τα μικροπραγματα εγω αποφασιζω μονη μου.

To gymboree έχει -30% για λίγες ώρες ακόμη, το είδες Άννα?

Ποπάκι περνάει ο καιρός μωρέ,είναι σίγουρα κουραστικό και σπαστικό να είσαι βιδωμένη σε ένα κρεβάτι.

Ναι, το εχω δει, αλλα λεω να σταματησω προς το παρον , γιατι ειμαι φουλ, μεχρι 9 μηνων.

Περιμενω κανενα μπαζαρ της ραξεβσκυ τωρα για να ξαναπαρω για 1 χρ.

Διαφημίσεις

To gymboree έχει -30% για λίγες ώρες ακόμη, το είδες Άννα?

Ποπάκι περνάει ο καιρός μωρέ,είναι σίγουρα κουραστικό και σπαστικό να είσαι βιδωμένη σε ένα κρεβάτι.

για λιγες ωρες?? φτου ....κ πριν τα χαζευαμε με τον αντρα μου κ λεγαμε να παραγγειλουμε απο τριτη...αρα θα χασουμε την εκπτωση...:-(:sad::-(:sad:

B4Itp2.png

αχ σαν τα φανταρακια τις μετραω ,,,εχω κανει και κολαζ στο σαλονι μου και σβηνω μερες:lol::lol::lol::lol:

Εγω να δεις πως τις μετραω, εχω και τα παιδια που με ρωτουν συνεχεια ποσες μερες εμειναν!

για λιγες ωρες?? φτου ....κ πριν τα χαζευαμε με τον αντρα μου κ λεγαμε να παραγγειλουμε απο τριτη...αρα θα χασουμε την εκπτωση...:-(:sad::-(:sad:

Βγάζει συχνά εκπτώσεις. Μέχρι χθες είχε -25%, μετά έβαλε -30% για λίγες ώρες. Είναι άψογοι στο μάρκετινγκ, ξέρουν καλά τι κάνουν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ χθες παράγγειλα και κρατιέμαι μην κάνω και άλλη παραγγελία! Έχει τόσο όμορφα πράγματα ρε γμτ!

Αν ψωνισει κανεις τωρα με αυτη την προσφορα μπορει να χρησιμοποιησει και το κουπονι εκπτωσης που μας στελνουν? δεν προσεξα το κουπονι αυτο εχει επανω κωδικο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...