Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

@kate82καλησπέρα,εγω βάζω κάθε μέρα πρέπει να είναι βιολογικό ψυχρής εκθλιψης,και απλώνω και στην κοιλιά με μασαζακι εκτός από τον αφαλό είναι τέλειο!

Αλήθεια???? Αυτό ακριβώς με είπε βιολογικό ψυχρης έκθλιψης.  Βρε τι άλλο θα μάθω .δηλαδή βάζεις 2 σταγόνες στον ομφαλο και μετά ότι βγει το κάνεις μαγαζάκι?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εγω παντως φοβηθηκα πολυ κ μεχρι να ξανακανω εξεταση σε ενα μηνα προσπαθω να μην τρωω καθολου ζαχαρη.ουτε στον καφε δεν βαζω! ψωμι ετσι καλλιως δεν πολυτρωω, παντως προσεχω πολυ γιατι τρομαξα!

εκανες την μετρηση με τα 100 γρ. εσυ? για πες μου τα αποτελεσματα σου αν τα θυμασαι! (πωπω με εχει ταραξει η μικρη στις κλωτσιες μπουνιες ουτε κ ξερω..)

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εκανες την μετρηση με τα 100 γρ. εσυ? για πες μου τα αποτελεσματα σου αν τα θυμασαι! (πωπω με εχει ταραξει η μικρη στις κλωτσιες μπουνιες ουτε κ ξερω..)

των 75 εκανα! κ ειχα:

νηστικη 90

60' -145

120'-141

θα ξανακανω σε ενα μηνα μια αλλη εξεταση που δειχνει το μεσο ορο του ζαχαρου του τελευταιου τριμηνου!

BJVqp3.png

καλα η δικη μου κατασταση ειναι για γελια (η για κλαμματα) προσεξτε:

1. δεν ξερω ποτε θα ειναι ετοιμο το αλλο σπιτι

2. δεν μπορω να κανω δουλειες

3. δεν μπορω να περπαταω οποτε τα μαγαζια ειναι πολυ δυσκολο πραγμα

4. οικονομικα ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που ειμαι τοσο χαλια

5. δεν μπορω να ετοιμασω το δωματιο γιατι εκτος απο το οτι δεν εχω ακομα τα επιπλα δεν εχω κ ψυχολογια λογω του οτι πρεπει να θα φυγουμε απο δω μεχρι 15 Μαρτιου.

6. ολα τα ρουχα που εχω κ σιγα σιγα θα τα πλυνω που να τα βαλω δεν ξερω????? πρεπει να παρω μια συρταριερα εστω απο την ικεα για να τα εχω τακτοποιημενα.

7. ο αντρας μου ειναι λιγο στον κοσμο του κ με θεωρει υπερβολικη που αγχωνομαι γιατι ειναι νωρις λεει.

τα νευρα μουυυυυυυυυυ

Μαργαριτα μου βλεπε και εμενα και παρε κουραγιο κοπελαμου!!!ετσι ειναι ολοι..εμενα μου λεει τον ιανουαριο θα ξεκινησουμε να ψωνιζουμε...και σκεψου οτι απο 1 φεβρουαριου και μετα θα περιμενω να γεννησω...για αυτο σου λεω χαλαρωσε οσο μπορεις και να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν και χειροτερα χαχαχαχα:lol::lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Να'μαι, περδίκι είναι ο μικρός έχει κάνει τα απίστευτα όλο το απόγευμα. Ελπίζω μετά την δράση του ντεπόν να μην ανεβάσει πάλι πυρετό. Πάντως ίωση είναι, το διασταύρωσα και με άλλους. Άντε να δούμε πως θα ξημερωθούμε.

Μαργαρίτα καλή επιτυχία στην καμπύλη. Η δεύτερη λήψη είναι αρκετά ανεβασμένη αλλά η τρίτη οριακή. Η επόμενη θα κάνει την διαφορά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαργαριτα μου βλεπε και εμενα και παρε κουραγιο κοπελαμου!!!ετσι ειναι ολοι..εμενα μου λεει τον ιανουαριο θα ξεκινησουμε να ψωνιζουμε...και σκεψου οτι απο 1 φεβρουαριου και μετα θα περιμενω να γεννησω...για αυτο σου λεω χαλαρωσε οσο μπορεις και να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν και χειροτερα χαχαχαχα:lol::lol::lol::lol:

Κοριτσαλι μου δικιο εχεις εσυ εισαι σε χειροτερη φαση μια που δεν κουνιεσαι καθολου... Παλι καλα δεν εχεις μετακομιση παντως. Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις με ψωνια κ τετοια;; Εχεις αγχωθει;;

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δεν ειναι καμια μεσα; βαριεμαι πολύ:(....

θέλω παρεα .. .. εσας εχω τωρα για παρεα....

μου δινει και ο μππεμπης κατι κλοτσιες δεν μπορω καποιες στιγμες.....

εγω μολις εφαγα σαλατα χορτα και 3 φρυγανιες..και σε 1 ωρα θα κανω την μετρηση

B4Itp2.png

Να'μαι, περδίκι είναι ο μικρός έχει κάνει τα απίστευτα όλο το απόγευμα. Ελπίζω μετά την δράση του ντεπόν να μην ανεβάσει πάλι πυρετό. Πάντως ίωση είναι, το διασταύρωσα και με άλλους. Άντε να δούμε πως θα ξημερωθούμε.

Μαργαρίτα καλή επιτυχία στην καμπύλη. Η δεύτερη λήψη είναι αρκετά ανεβασμένη αλλά η τρίτη οριακή. Η επόμενη θα κάνει την διαφορά!

Καλα, οταν τους πεφτει ο πυρετος κανουν σα ντοπαρισμενα!!χιχι!!

Αλιμονο σε εμας που και να μας πεσει ο πυρετος σερνομαστε για 3 μερες μετα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Πωπω τι μπελάς και άγχος και αυτό με τις μετρήσεις. Υπομονή κορίτσια, κοντεύουμε!

Ο δικός μου άντρας δεν ασχολείται καν με ψώνια και τα βρίσκει και όλα περιττά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Και όσο είχε πυρετό ήταν πολύ ενεργητικός. Αφού έβαζα και ξαναέβαζα θερμόμετρο, λέω μπα ιδέα μου είναι...Συνήθως όταν έχει πυρετό είναι κολλημένος στην αγκαλιά της μαμάς!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πωπω τι μπελάς και άγχος και αυτό με τις μετρήσεις. Υπομονή κορίτσια, κοντεύουμε!

Ο δικός μου άντρας δεν ασχολείται καν με ψώνια και τα βρίσκει και όλα περιττά!

Και εμενα το ιδιο! αν ηξερε κιολας ποσα ρουχα εχω για τη μικρη απο τωρα θα τα ειχε παιξει!

Θα τα βλεπει οταν θα της τα φοραω μια και καλη!

Κοριτσαλι μου δικιο εχεις εσυ εισαι σε χειροτερη φαση μια που δεν κουνιεσαι καθολου... Παλι καλα δεν εχεις μετακομιση παντως. Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις με ψωνια κ τετοια;; Εχεις αγχωθει;;

την εζησα την φαση της μετακομισης στο 1ο τριμηνο της εγκυμοσυνης οπου και εκει ημουν ξαπλα...να φανταστεις οτι κοιμομουν και ξαπλωνα αναμεσα σε δεκαδες κουτες...η μαμα μου παλι τα εκανε ολα!!εχω αγχωθει παρα πολυ και για τα ψωνια και το οικονομικο...και εμεις ειμαστε σε μια φαση που οι πελατες μας δεν μας πληρωνουν κ μας χρωστανε πολλα κ δεν ξερουμε ποτε θα τα παρουμε...ασε που δεν θα μπορεσω να σηκωθω...

B4Itp2.png

την εζησα την φαση της μετακομισης στο 1ο τριμηνο της εγκυμοσυνης οπου και εκει ημουν ξαπλα...να φανταστεις οτι κοιμομουν και ξαπλωνα αναμεσα σε δεκαδες κουτες...η μαμα μου παλι τα εκανε ολα!!εχω αγχωθει παρα πολυ και για τα ψωνια και το οικονομικο...και εμεις ειμαστε σε μια φαση που οι πελατες μας δεν μας πληρωνουν κ μας χρωστανε πολλα κ δεν ξερουμε ποτε θα τα παρουμε...ασε που δεν θα μπορεσω να σηκωθω...

Μη στεναχωριεσαι Ποπη μου, ολα θα γινουν, μονο μερικες εβδομαδες εμειναν, υπομονη!!

Και εμενα το ιδιο! αν ηξερε κιολας ποσα ρουχα εχω για τη μικρη απο τωρα θα τα ειχε παιξει!

Θα τα βλεπει οταν θα της τα φοραω μια και καλη!

Παρομοίως και εμένα. Δεν ξέρει καν που είναι το κάθε ρούχο του Μάνου. Κάθε βράδυ που τον κάνω μπάνιο του βρίσκω εγώ εσώρουχα και ρούχα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...